Ako ste nedavno ukorijenili svoj Android telefon ili razmišljate bi li trebali svoj root Android telefon, možda se pitate koje su to najbolje aplikacije za ukorijenjeni Android.

Android robot

Iako na tržištu ne postoji velika količina super korisnih aplikacija za ukorijenjene telefone, postoje neke aplikacije koje su izuzetno popularne. U ovom ćemo vas vodiču provesti kroz najkorisnije aplikacije za ukorijenjene Android telefone.

Ne zaboravite napraviti Nandroid sigurnosnu kopiju vašeg ROM-a (kopiju svih podataka koji su pohranjeni u NAND flash memoriji vašeg uređaja) prije instaliranja bilo koje aplikacije ili bljeskanja uređaja s novim ROM-om, ROM modulima ili bilo kakvim modifikacijama ROM-a. To će vam omogućiti da vratite svoj telefon u prijašnje stanje u slučaju da išta pođe po zlu.

Najbolje aplikacije za ukorijenjivanje androida

 1. Sigurnosna kopija titana
  Titanium logotip


  Ova je aplikacija izuzetno popularan alat za ukorijenjene Android telefone. Korisnicima omogućuje sigurnosno kopiranje cijelog ROM-a - uključujući sistemske datoteke i podatke o korisničkim aplikacijama kao i osobne podatke, poput videozapisa, fotografija i kontakata - na vanjski uređaj za pohranu po vlastitom izboru. Nakon što ste uspješno ukorijenili svoj telefon, preporučuje se izrada sigurnosne kopije (Nandroid sigurnosna kopija). To vam omogućuje vraćanje uređaja u uređaj kada ste ga ukorijenili. Ovo može biti spasilac ako nešto kasnije pođe po zlu. Bljesak vašeg ROM-a omogućuje vam i vraćanje drugog telefona u potpuno stanje u kojem je bio vaš stari telefon - ako ga trebate zamijeniti zbog gubitka ili krađe.

 2. Xposed Okvir
  Izloženo za Android Logo

  Ova aplikacija omogućuje vam instaliranje modula koji vam omogućavaju prilagođavanje izgleda i funkcionalnosti vašeg Android uređaja. Lijepa stvar Xposeda je da ne morate unositi ogromne promjene na cijelom sustavu samo da biste dobili nekoliko modova koje zapravo želite - umjesto toga možete odabrati koji ćete modove instalirati. Pogledajte ovaj članak za popis popularnih modova Xposed Framework.

 3. Greenify
  Greenify Logo

  Ova popularna aplikacija dostupna je u Trgovini Google Play. Međutim, poznato je da puno bolje funkcionira na ukorijenjenom uređaju koji izvodi Xposed Framework. Štedi bateriju i smanjuje upotrebu RAM-a (ubrzava vaš uređaj) koristeći Androidove izvorne značajke za automatsko hiberniranje aplikacija koje se ne koriste. Ovu aplikaciju treba upotrebljavati samo u skladu sa savjetima proizvođača.

 4. SuperSU
  Super SU logotip

  Aplikacija vam omogućuje upravljanje kojim aplikacijama je (a kojima nije) dodan superuzerski pristup. Kada pokrenete uređaj, ključno je održavati kontrolu nad aplikacijama koje imaju potpuno dopuštenje za korijen, a ova vam aplikacija omogućuje upravo to.

 5. ROM Manager
  Sučelje ROM Managera

  Ova je aplikacija korisna svima koji se žele informirati o novim ROM-ovima koji se izdaju za Android uređaje. Aplikacija sadrži popis svih popularnih ROM-a koji su dostupni za vaš uređaj. Aplikacija vam također omogućuje preuzimanje ROM-a štedeći vam poteškoće da sami morate tražiti ROM-ove.

 6. Root firewall Pro
  Root Firewall logotip

  Aplikacija vam može uštedjeti propusnost blokiranjem povezivanja određenih aplikacija s internetom.

 7. Sustav za uklanjanje aplikacija
  Sustav za uklanjanje aplikacija pro

  Ova korisna aplikacija omogućuje vam jednostavno i brzo brisanje neugodnog softwarea koji je na vaš telefon instalirao proizvođač.

 8. Trickster Mod
  trickster mod logo

  Ova je aplikacija popularna jer vam omogućuje pretjerivanje s Android telefonom za brži rad. Osim toga, moguće ga je podvaliti kako bi baterija duže trajala. Iako na tržištu postoji mnogo takvih aplikacija, ova aplikacija ima najbolje korisničko sučelje i podršku.

 9. Apps2SD
  Apps2SD

  Ova aplikacija omogućuje korisnicima lako prebacivanje podataka iz interne memorije na SD karticu. Ovo je korisno za premještanje aplikacija (poput velikih igara), uključujući sve obb datoteke (obično se nalaze u Android Data obb u unutarnjoj pohrani telefona). Novije verzije Android OS-a (8.0 Oreo) omogućavaju prebacivanje aplikacija na SD, ali to ne radi uvijek sa svim aplikacijama.

 10. SoftKeyZ

  SoftKeyZ

  Ova aplikacija nije besplatna, ali je popularna. Omogućuje vam prilagođavanje izgleda vašeg Android uređaja. Ima više od 150 tema za odabir koje vam omogućuju promjenu izgleda svih navigacijskih tipki na vašem telefonu.

 11. DiskDigger Pro
  DiskDiggerPro Logo

  Ovo je fenomenalna aplikacija za ukorijenjene telefone koja vam omogućuje oporavak podataka. Ako slučajno izbrišete fotografiju ili neke druge podatke, ova aplikacija omogućuje vam da je vratite i može biti apsolutni spasitelj života.

 12. Solid Explorer
  Solid Explorer aplikacija

  Ovaj istraživač datoteka znatno olakšava pomicanje datoteka zahvaljujući funkcionalnosti dvostruke ploče. Ovom aplikacijom više ne trebate pamtiti staze datoteka kako biste mogli premjestiti datoteke, jednostavno ih možete povući i ispustiti tamo gdje želite da budu..

 13. SD sluškinja
  SD sluškinja

  Ovo je još jedan alat za upravljanje datotekama na vašem telefonu. Posebno je dobro za čišćenje neželjenih datoteka sa duhovima koje vise na vašem uređaju, pomažući vam da iskoristite maksimum iz svake malo memorije.

 14. Magisk
  Magisk logotip

  Ova aplikacija omogućuje vam da sakrijete root kako biste koristili aplikacije i usluge koje su posebno dizajnirane da ne rade na ukorijenjenim telefonima. To će vam omogućiti da radite stvari poput gledanja Netflixa, iako imate ukorijenjen telefon. Vrijedi napomenuti da se čini da najnovija verzija dobiva loše kritike u trgovini aplikacija zbog nametljivih oglasa.

 15. Tasker
  Logotip zadatka

  Aplikacija može biti zastrašujuća za one koji nemaju više zanimanja. Međutim, ovo je korisno sredstvo u kojem će mnogi uživati ​​s ciljem automatizacije različitih zadataka na razini sustava i aplikacija.

 16. Rec
  Logotip snimača zaslona

  Ova korisna aplikacija omogućuje vam snimanje zaslona na ukorijenjenom telefonu. Ovo je fenomenalno za snimanje sebe kako igrate igrice ili za dijeljenje problema kada tražite tehničku pomoć.

 17. Brzo ponovno pokretanje (s korijenom)
  Brzo ponovno pokretanje

  Ova aplikacija omogućuje vam pokretanje sustava na način na koji to ne čini prilagođeni Android. To vam omogućuje dizanje sustava za oporavak ili podizanje sustava za dizanje sustava. Jednostavna aplikacija koju bi svi trebali brzo pokrenuti ili isključiti telefon.

 18. Viper4Android
  Viper4Android Logo

  Ova izvrsna aplikacija omogućuje vam da preuzmete kontrolu nad audio postavkama na vašem Android telefonu. Trebate povećati glasnoću? Ova je aplikacija za vas! Uz to, dolazi s ekvilajzerom, tonama efekata i mogućnošću drugačijeg utjecaja na zvuk putem vanjskih slušalica ili Bluetooth veze.

 19. Wakelock detektor
  Sučelje detektora buđenja

  Wakelocks su najčešći razlog pražnjenja baterije na uređaju. Ova aplikacija nadgleda budnosti i upozorava vas kada je aplikacija nestala. Izvrstan način određivanja kamo traje baterija - i kako spriječiti da se potroši.

da biste zaštitili svoj android uređaj sigurnim i privatnim, pogledajte naš najbolji VPN vodič za Android.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me