U subotu će se Anthony Joshua vratiti u ring kako bi se borio protiv aktualnog svjetskog prvaka u boksu u teškoj kategoriji Andyja Ruiza - u onome što je nesumnjivo najočekivanije natjecanje u teškoj kategoriji 2020. godine. U revanšu će se AJ vratiti u ring i vidjeti može li ponovno osvojiti WBA ( Super), IBF, WBO i IBO teške naslove izgubio je od Ruiza u lipnju.


Zbog šoka i strahopoštovanja izazvanih prvim uznemirenjem, ovaj revanš izaziva groznice u svijetu - što znači da će se mnogi gledatelji okrenuti VPN-u kako bi deblokirali natjecanje i vidjeli može li Ruiz još jedanput učiniti naizgled nemoguće..

Kako struji Ruiz Vs Joshua 2 putem VPN-a

Pomoću VPN-a bilo tko se može pretvarati da je u stranoj zemlji kako bi deblokirao službeni tok Ruiz VS AJ. To vam štedi da morate loviti ilegalni tok i jamči da nećete iznenada ostati u mraku s polomljenim potokom.

Pomoću VPN-a možete se pretvarati da ste u Velikoj Britaniji, SAD-u, Kanadi - ili čak Španjolskoj - kako biste deblokirali Joshua VS Ruiz 2 na DAZN-u ili Sky Sportsu. VPN djeluje tako da prikrije vašu stvarnu IP adresu i zamijeni je lokalnom IP adresom u državi koju trebate.

Kao rezultat, možete platiti službenu uslugu streaminga i gledati je baš kao što bi to činili lokalni. Da biste deblokirali Anthony Joshua VS Ruiz s VPN-om, slijedite ove jednostavne korake:

  1. Pretplatite se na jedan od najboljih VPN-ova. Za deblokiranje Ruis Vs AJ-a preporučujemo NordVPN jer je brz i ima servere širom svijeta na kojima vam trebaju za strujanje borbe.
  2. Preuzmite i instalirajte VPN softver.
  3. Povežite se s poslužiteljem u zemlji koju trebate.
  4. Prijeđite na streaming servis koji emitira borbu i pretplatite se
  5. Gledajte Joshua vs Ruiz zahvaljujući vašem VPN-u.

Gdje mogu gledati Joshua Vs Ruiz na mreži?

DAZN

Najbolji način da većina ljudi emitira AJ Vs Ruiz 2 vjerojatno će biti putem internetske usluge sportskog strujanja DAZN. DAZN ima pravo na revanš u SAD-u, Austriji, Njemačkoj, Japanu, Švicarskoj, Kanadi, Italiji, Španjolskoj i Brazilu.

To znači da svatko može koristiti VPN da bi se povezao na poslužitelj jedne od tih zemalja kako bi deblokirao DAZN i dobio jednomjesečnu pretplatu. Cijena mjesečne pretplate košta između 10 i 20 USD, ovisno o državi za koju se odlučite. Međutim, mi generalno preporučujemo Kanadu koja će vas gledati borbu oko 15 dolara.

Štoviše, kupci DAZN-a izvan SAD-a trenutno mogu dobiti 30-dnevno besplatno probno razdoblje. To znači da sve dok ste pretplaćeni na DAZN Kanada ili Španjolska - možete gledati svađu s engleskim ili španjolskim komentarima, a da ne platite cent.

Sky Sports Box Office

Svi koji preferiraju gledanje borbe putem britanske televizije Sky Sports, to mogu učiniti putem interneta kupnjom Box Office događaja plaćanja po prikazu na NowTV-u..

NowTV će prodavati pristup borbi za plaćanje po prikazu za jednokratnu naknadu od 24,99 USD. I svatko tko naloži borbu putem NowTV-a može joj pristupiti izravno na PC-u, Mac-u, pametnom telefonu ili tabletu.

Kada je Joshua Vs. Ruiz 2?

Predviđeni revanš trebao bi se dogoditi u namjenski izgrađenoj areni u Ad Diriyah, Saudijska Arabija.

Očekuje se da će glavni događaj započeti u 21:00 GMT u subotu, 7. prosinca, a šetnje u ringu trebali bi započeti između 20:30 i 20:45 GMT..

Od koga se očekuje pobjeda?

Nakon šoka uzrokovanog prvobitnom borbom, može se reći da postoji puno rasprava oko ovog revanša. Mnogi stručnjaci vjeruju da je Joshua imao lošu noć i da će s lakoćom prikupljati naslove. Međutim, neki stručnjaci za boks tvrde da je Ruiz pravi posao i da je moguće da se Joshua može naći u svijetu problema koji dođe u subotu navečer.

Ono što znamo je da je Joshua smršavio dosta kilograma za vodstvo u ovoj borbi. To će se, nada se, učiniti pametnijim i sposobnijim za rješavanje Ruizinog brzog stila. Međutim, stvarnost je da se rezultat ove borbe teško može nazvati, zbog čega je Clash on the Dunes obavezno gledati bilo kojeg boksačkog fanatika.

Prema kladionicama, AJ je favorit za pobjedu s kvotom 4/11. To znači da bi stavljanje oklade od 11/5 na Rujd mogao biti odličan način da večer učinite malo uzbudljivijom. Na kraju krajeva, ako je to jednom učinio, može to opet učiniti!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me