Finale sezone 8 je ovdje.

Ako ste uzbuđeni koliko i mi da emitiramo posljednju seriju fantastičnog epa, ovaj vodič vam pokazuje kako brzo i sigurno gledati Game of Thrones sezona 8, epizoda 6.

Deblokirajte igru ​​prijestola s VPN-om

Pomaknite se prema dolje da biste pročitali naš detaljni vodič o gledanju GoT-a.

NordVPN nude fanovima Game of Thrones 75% popusta na svoju pretplatu putem VPN-a, jednostavnim klikom na donju vezu i prijavom..


NordVPN je najbolji VPN za Game of Thrones jer je jeftin, vrlo privatan i brz za streaming.

Kako emitirati GoT sezonu 8 epizoda 6 online putem VPN-a

Game of Thrones možete prenositi za manje od 5 minuta, samo slijedite ove jednostavne korake:

  1. Pretplatite se na VPN za deblokiranje GoT-a, preporučujemo NordVPN - ultra brzi poslužitelji, softver prilagođen korisniku i sjajni popust od 75% za GoT fanove!
  2. Otvorite VPN aplikaciju i odaberite VPN poslužitelj, NordVPN je posvetio P2P poslužitelje koji se nalaze širom svijeta, kliknite poveži.
  3. Dođite do željene usluge streaminga ili torentne stranice.
  4. Vaš VPN posao oko je postavljen i spremni ste gledati Game of Thrones online!

Zašto mi je potreban VPN da bih gledao Game of Thrones online?

Korištenjem VPN-a za Game of Thrones možete sigurno i sigurno deblokirati streaming web stranice i torrente, to je zato što:

  • Deblokirajte web stranice koje nisu dostupne u vašoj zemlji - Koristite VPN za pristup web-lokacijama koje su blokirane.
  • VPN kriptira vaš internetski promet - VPN sprečava vašeg davatelja internetskih usluga da vidi kako vi patite.
  • Spriječite druge korisnike torrentera da vide vašu stvarnu IP adresu - Zaštitite svoje podatke i budite anonimni dok gledate ili bujite GoT.

Stream Game of Thrones na Kodi

Ako želite gledati finale GoT sezone 8 na KODI kutiji, imate sreće. Imajte na umu da ako odlučite gledati GoT putem ove opcije, to je piratstvo, i zbog toga to radite na vlastiti rizik.

Web stranice za streaming na mreži

Budući da će GoT biti premijerno predstavljen, nema sumnje da će brojne opcije za gledanje emisije na piratskim streamovima postati dostupne. Web stranice poput; Putlockeri, GoMovies, The Pirate Bay, EZTV.

HBO - SAD (preporučena metoda)

HBO će emitirati službenu svjetsku premijeru GoT sezone osam, Epizoda šest u 21:00 EST - 20:00 Centralno. Nova epizoda emitirat će se na HBO-u i prenositi uživo na HBO Now i HBO Go.

Možete prenositi HBO na Amazon Fire Stick, Amazon Fire TV, Android TV, Xbox 360 i Xbox One, Roku, Apple TV, pametne televizore Samsung, iOS, Android i Kodi.

Pomoću VPN-a Android i iPhone korisnici mogu deblokirati HBO US bilo gdje!

Sky Atlantic - Velika Britanija

Očekuje se da će finale vlade u Velikoj Britaniji krenuti na Sky Atlantic u 02:00 u ponedjeljak, 20. svibnja. Ponovno će se ponoviti u 20:00 u ponedjeljak navečer.

Sada TV - Velika Britanija

Ako niste pretplatnik Sky UK, najbolji način gledanja Game of Thrones S8E6 bit će kupnja propusnice NowTV. Sada TV prodaje dan, tjedan ili mjesec prelaze na TV kanale Sky. Ova internetska usluga savršena je za sve koji žive izvan Velike Britanije koji žele prenositi GoT na Sky Atlantic.

FOX izlog - Foxtel u Australiji

Pretvarajući se da u Australiji koristite VPN, moguće je gledati GoT na FOX Showcase-u. Foxtel je usluga pretplate samo za Australiju koja košta 49 AU. Može se pregledati na većini uređaja, uključujući vaše računalo, Mac, Android, iPhone i iPad.

Pomoću VPN-a iPhone i Android korisnici mogu deblokirati GoT u pokretu!

Hotstar - Indija

Ako želite gledati GoT u Indiji, moći ćete ga gledati u ponedjeljak, 20. svibnja na Hotstaru ili Star Worldu. Jednostavno se povežite s VPN serverom u Indiji kako biste deblokirali TV emisiju na svom materinjem jeziku.

Kada je puštena Game of Thrones Sezona 8 Epizoda 6?

Finale osme sezone GoT-a zakazano je za premijeru u SAD-u 20. svibnja, 2020.

Gledatelji u Velikoj Britaniji mogu iskoristiti Skyov simultani prijenos - što znači da će na Sky Atlanticu biti premijerno prikazan u točno isto vrijeme kad emitira u SAD-u. Očekuje se da će to biti 2 sata ujutro u ponedjeljak, 20. svibnja.

Gledatelji iz Velike Britanije koji ne žele buditi cijelu noć moći će gledati ponovljenu emisiju epizode u ponedjeljak, 20. svibnja.

Australija će premijeru imati i na FOX SHOWCASE u ponedjeljak, 20. svibnja.

Deblokirajte finale sezone 8, zaključak

20. svibnja 2020. Game of Thrones emitira svoju posljednju epizodu na velikom broju kanala širom svijeta. To znači da postoji ogroman broj načina za gledanje protoka GoT-a s VPN-om.

Ovisno o vašem materinskom jeziku, možda ćete htjeti strujati drugačiju verziju GoT-a (na španjolskom, francuskom, njemačkom ili bilo kojem drugom jeziku). Da biste to učinili, jednostavno se povežite s VPN poslužiteljem u vašoj zemlji i pronađite lokalnu uslugu ili stream koji prikazuje Game of Thrones..

Pomoću VPN-a možete se pretvarati da ste bilo gdje i deblokirajte bilo koji stream GoT S8E6!

Krediti za slike: Refluo / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me