Svi žele da njihova djeca budu sretna. No, ovih dana roditeljima može biti prilično teško držati se zahtjeva za igralištem povezanim s TV-om. Razumijemo s čime se bavite - popis popularnih crtanih filmova čini se da nikad neće završiti!

Naravno, nitko ne želi propustiti svoju djecu, ali nije uvijek lako priuštiti ogromnu količinu različitih dječjih kanala koji su danas dostupni. Srećom, postoji odgovor na vaše molitve, a taj odgovor je usluga virtualne privatne mreže (VPN).

Pristupite crtićima na mreži

Virtualna privatna mreža omogućuje siguran pristup jeftinijim opcijama za gledanje crtanih filmova na mreži. Službenije opcije u ovom vodiču zahtijevat će naknadu za pretplatu. Međutim, druge alternative omogućit će vam sigurno pristupanje milijunima crtanih filmova besplatno. Bilo kako bilo, VPN je vaša zlatna karta za siguran pristup gotovo neograničenim crtićima za vaše mališane!

Što je VPN?

VPN je mrežna usluga koja radi dvije stvari. Prvo, omogućava šifriranje. To znači da su podaci web pretraživanja (dolazni i odlazni) sigurno kodirani. Ishod je digitalna privatnost koja sprječava bilo koga da sazna što radite na mreži.

Zatim VPN omogućuje pretvaranje da ste u drugoj zemlji. To vam omogućuje prevladavanje lokalne cenzure i međunarodnih blokova poznatih kao geo-ograničenja.


Crtani film Vpn

Kako djeluje VPN za crtiće?

Svi koji pristupaju internetu imaju Internet protokol (IP) adresu. To je skup brojeva pomoću kojih možete locirati gdje se nalazite. Može se koristiti i za provjeru onoga čemu pristupate putem interneta.

Vaša IP adresa koristi se i za provođenje geo-ograničenja, koja vam onemogućavaju pristup TV tokovima iz inozemstva. Ovo može biti neugodno za roditelje koji žele dobiti više crtića za svoju djecu. No, pomoću VPN-a za crtane filmove, možete se pretvarati da ste u drugoj zemlji da biste pristupili tim blokiranim streamovima.

Osim toga, danas mnoge vlade naručuju davatelje internetskih usluga (ISP) da vode evidenciju (obvezno čuvanje podataka) o onome što njihovi kupci rade na mreži. Ovisno o tome gdje živite, to znači da pristup piratskim protocima video sadržaja može rezultirati pismom u kojem se od vas traži da prestanete, a ponekad čak i sa sudom..

To je neugodno, jer postoji ogroman broj web stranica koje nude besplatne crtane streamove.

Koji VPN za crtane filmove trebam nabaviti?

Na tržištu postoje stotine VPN-ova. Da biste pogledali crtane filmove u tijeku, trebat će vam onaj koji je brz. Mnogi VPN-ovi imaju spore poslužitelje koji nisu dovoljno dobri za strujanje. To će rezultirati tamponima, a nesumnjivo će značiti da se vaša djeca neprestano gnjave zbog crtanih filmova koji se ne igraju pravilno.

Pored toga, mnogi VPN-ovi loše su implementirali ili zastarjeli šifriranje. To znači da ne pružaju dovoljno dobru privatnost i sigurnost. VPN-ovi koje preporučamo svi su odabrani jer su istovremeno i sigurni i brzi. Osim toga, svi imaju poslužitelje koji se nalaze diljem svijeta: pogodno za pristup crtanim filmovima s ograničenim ograničenjima.

Sigurno odblokirajte crtane filmove odmah!

Kako gledati crtane filmove na mreži pomoću VPN - Vodič za postavljanje

Siguran pristup crtanim filmovima na mreži vrlo je jednostavan putem VPN-a. Samo slijedite ove jednostavne korake:

 1. Odaberite VPN za strujanje s našeg popisa. Za sigurno gledanje crtanih filmova na mreži, preporučujemo ExpressVPN jer on ima najbolju uslugu za taj posao.
 2. Kliknite na web mjesto odabranog VPN-a i pretplatite se. Možete dobiti tjednu, mjesečnu ili godišnju pretplatu. Osim toga, ExpressVPN ima 30-dnevno jamstvo povrata novca (što znači da ga možete testirati sa svojom djecom bez rizika).
 3. Sada preuzmite softver na svoj uređaj. Naši preporučeni VPN-ovi imaju softver za sve vaše uređaje i mogu se koristiti na više uređaja istovremeno (ExpressVPN dozvoljava, na primjer, tri uređaja).
 4. Nakon preuzimanja i instaliranja (što će trajati samo nekoliko minuta) spremni ste spojite na VPN. Odaberite mjesto u izborniku VPN-a i kliknite Poveži.
 5. Čim se VPN poveže, vi Čini se da se nalazi na lokaciji koje ste odabrali. Što je više, svi su vaši podaci šifrirani tako da nitko (ni vaš davatelj internetskih usluga ili vlada) ne mogu reći što radite na mreži.

Zapamtite: Čim se VPN poveže, imate digitalnu privatnost. To znači da možete slobodno pristupiti bilo kojem web mjestu crtanih filmova koje želite bez straha da će vas gledati.

Gdje jeftino pristupiti crtanim filmovima - Službene web stranice

Jednom kada imate VPN, postoji puno načina za gledanje crtanih filmova putem interneta u službenom kapacitetu. Pogledajmo neke od tih opcija:

CBeebies na BBC iPlayeru

BBC ima internetski player koji prikazuje crtane filmove i programe za djecu. Tomu se može pristupiti besplatno ako se povežete s poslužiteljem u Velikoj Britaniji. Međutim, nisu sve VPN-ove deblokiraju BBC iPlayer. To je zato što BBC aktivno blokira VPN-ove. Dobra vijest je da naš najpopularniji VPN za crtane filmove - ExpressVPN - deblokira BBC iPlayer (a time i CBeebies).

Želite znati više o pristupu iPlayeru izvan Ujedinjenog Kraljevstva? Naš najbolji VPN za BBC iPlayer vodič odlično je mjesto za početak!

Iplayer Bbc crtani filmovi

Deblokirajte američki Netflix da biste dobili više crtanih filmova

Ako imate pretplatu na Netflix i ne živite u SAD-u, nedostaje vam mnogo mogućnosti za djecu. Na američkom katalogu Netflix ne samo da ima više crtanih filmova i predstava za djecu, već postoji i mnogo više dječjih filmova.

Nažalost, Netflix blokira većinu VPN-ova. Međutim, najbolji VPN za deblokiranje crtanih filmova - ExpressVPN - neblokira američki Netflix bez ikakvih problema.

Da biste saznali više o proširivanju Netflix biblioteke pomoću VPN-a, potražite dodatne informacije u našem Netflix VPN vodiču.

Gledajte mrežu crtanih filmova na mreži na američkim kabelskim kanalima

Jedna od najpopularnijih stvari koju roditelji rade s VPN-om je pristup kanalima s kablovskim kanalima u SAD-u za svoju djecu. Najbolji način da to učinite je sa Sling TV-om. Sling TV jeftina je usluga na zahtjev koja omogućuje roditeljima pristup ogromnom broju crtanih kanala. Narančasti plan iznosi samo 20 USD mjesečno, a može se kupiti bez ugovora na mjesečnoj osnovi.

Sling Tv Vpn Main

Ovo su crtani kanali koje dobivate:

 • Disney Channel, Disney HD i Disney Junior
 • Nick Jr., Nicktoons, TeenNick
 • Crtana mreža
 • Bumerang
 • Duck TV
 • Sling Kids
 • Baby TV
 • CBeebies

Sling TV fantastična je opcija za djecu koja žele gledati Crtanu mrežu na mreži. Ima gotovo sve što djeca žele gledati. Sling TV pruža djeci mogućnost gledanja Nickelodeonovih kanala i gledanje Disneya na mreži. To je vrlo razumna opcija za cijenu, a može se testirati sedam dana besplatno! Jednostavno se povežite s jednim od vaših VPN američkih poslužitelja i prijavite se za besplatno probno razdoblje.

Sling TV plan također vam omogućava ogromne količine sadržaja s američkim kablovskim televizijama za odrasle - što ga čini fantastičnim, jeftinim i sveobuhvatnim TV rješenjem.

Kako besplatno pristupiti crtanim filmovima na mreži

Sada kada smo pokrili različite "legitimne" mogućnosti, pogledajmo neke druge prednosti postojanja VPN-a. Zbog privatnosti koju pruža VPN, vi i vaša djeca možete besplatno gledati vaš omiljeni crtić na internetu. Postoji mnogo web stranica na mreži posvećenih pružanju piratskih tokova TV emisija, filmova i - pogodili ste - crtanih filmova.

Deblokirajte crtane filmove

Ne tako davno, bilo je sigurnije gledati ilegalne protoke putem interneta: nikoga nije bilo briga, i svi su to radili. Međutim, u posljednjih pet godina raste pritisak na vlade da učine više u vezi sa piratstvom. To je dovelo do toga da su neki davatelji internetskih usluga poslali upozorenja. Pored toga, bilo je slučajeva da im je internet isključen i, još gore, novčane kazne.

Dobra vijest je da kombinacija pretvaranja da se nalazite na drugom mjestu i jaka enkripcija čine pouzdan VPN idealan za privatni pristup streaming web stranicama. Pomoću VPN-a, ako vas djeca izudaraju, brzo možete potražiti "gledati crtane filmove na mreži online vremena avanture" i pronaći web mjesto za streaming koji sadrži taj crtani film (ili bilo koji drugi koji vaša djeca vole).

Najbolje web stranice za gledanje crtanih filmova i animea besplatno

Ako ste zainteresirani za besplatan pristup crtićima pomoću VPN-a, evo nekoliko primjera fantastičnih web-lokacija koje imaju sadržaj spreman i čekaju:

 1. Crtići na
 2. Crtani filmovi HQ
 3. ToonJet
 4. Gledajte crtani film na mreži
 5. Anime okus

Ovo su samo neki primjeri web lokacija na kojima su vam dostupni crtani filmovi koje možete sigurno gledati na mreži. Jednostavno se povežite s VPN-om tako da je vaš promet privatan i kliknite na veze da biste uživali u sadržaju.

Gledajte crtane filmove na mreži s VPN-om - zaključak

U ovom smo članku raspravljali o mnogim metodama za gledanje crtanih filmova na mreži. Pomoću pouzdanog VPN-a roditelji se mogu pretvarati da se nalaze u nekoj drugoj zemlji kako bi pristupili još strujnim uslugama. Oni također mogu koristiti VPN-ovu vojnu enkripciju za siguran pristup web-lokacijama koje imaju stotine sati besplatnog prikazivanja djece putem interneta.

Za streaming crtane filmove preporučujemo ExpressVPN, jer je izuzetno siguran, ima brze servere, ima snažnu politiku privatnosti, deblokira američki Netflix i BBC iPlayer te ima dokazan dokaz o privatnosti za svoje korisnike. Međutim, bilo koji od VPN-a u našem pet najboljih članaka o VPN uslugama će također dobro obaviti posao, tako da ako želite još nekoliko opcija, kliknite ovdje.

Kreditna slika naslova: Dragon Images / Shutterstock.com

Vrijednosti slike: Sarunyu L / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me