Kodi media player može indeksirati sve datoteke za zabavu koje imate na računalu, stvarajući središnju biblioteku koja vam pruža jednu aplikaciju za pristup svim vašim videozapisima i glazbi. Mogućnost kanalizacije streaminga videozapisa putem Interneta na Kodi dodatno proširuje vaše mogućnosti zabave.

Dodaci vam omogućavaju pristup svim tim dodatnim zabavama. Ako imate pretplatu na vrhunske usluge za zabavu, kao što su NowTV, Netflix ili HBO Now, možete povezati te račune sa svojim Kodi playerom i pristupiti im. U svakom slučaju, trebat će vam određeni dodatak da biste svoju pretplatničku uslugu mogli igrati preko Kodi-ja.

Pogledajte naš najbolji Netflix VPN vodič.

Pazite kad tražite dodatke za Kodi, jer se ne igraju svi po pravilima. Medijske tvrtke i vlade sada se jako zagrijavaju ispod ogrlice zbog Kodija zbog dodataka koji besplatno čine materijal zaštićen autorskim pravima bez dozvole vlasnika tih videozapisa.

Stoga možete pročitati da je Kodi nelegalan. Međutim, to nije slučaj. Nelegalnost proizlazi iz nekih dodataka.


ProPrivacy.com ne odobrava kršenje autorskih prava. Iako smo svjesni da se VPN-ovi mogu koristiti za prevaru vaše lokacije u drugu zemlju i na taj način prevladavanje geo-ograničenja, njihova je glavna svrha pružiti sigurnost na mreži i privatnost. Prije svega, zato preporučujemo upotrebu VPN-a na Kodi-ju.

Pročitajte naš popis najboljih Kodi dodataka od prosinca 2017. Ako nikad prije niste instalirali dodatak, pročitajte upute o zadatku u nastavku ovog pregleda.

Contents

Najbolji dodaci Kodi za američku TV

1. USTVNow

USTVNow je usluga pretplate koja kanalizira brojne američke TV stanice. Oni uključuju DZS, NBC, Fox News i ESPN. Ako već imate pretplatu za USTVNow, samo se morate prijaviti prilikom prvog pokretanja dodatka. Ako nemate pretplatu, možete se prijaviti iz dodatka Kodi. Tvrtka nudi besplatno probno razdoblje.

Stream Super Bowl 53 na CBS-u s VPN-om!

2. Film Emporium

Kao što mu ime govori, Film Emporium odličan je izvor za filmove. Međutim, ovaj dodatak također uključuje puno prijenosa uživo, uključujući i glavne američke i britanske TV stanice. Taj ćete dodatak pronaći u spremištu Dandy Media.

3. SmoothStreams

SmoothStreams nudi više od 50 kanala, uključujući i glavne američke usluge streaminga sportova. Kao i prijenos uživo sa sportskih događaja, kao što su NFL, NBA i MLB igre, možete pristupiti specijaliziranim medijima i svim glavnim američkim TV mrežama.

Najbolji dodaci Kodi za britansku TV

4. iPlayer

BBC je diljem svijeta poznat po kvalitetnom programu. Možete gledati sve BBC-jeve kanale putem interneta putem svog preglednika pristupom BBC iPlayeru. Ovaj dodatak preuzima iPlayer u Kodi. Kodi iPlayer omogućava vam pristup knjižnici videozapisa na zahtjev i spremnika, kao i prijenosa uživo na TV TV kanalima BBC.

5. UK Turci

Ovim dodatkom dobivate pristup nekoj tehničkoj listi za reprodukciju. Dotični genij živi u Velikoj Britaniji, ali turski je vađenje, tako da je njegova zbirka videozapisa uglavnom iz te dvije zemlje. Knjižnice videozapisa toliko su kategorizirane da je ovaj dodatak postao hit za javnost. Nabavite ovaj dodatak iz Cerebro TV repozitorija.

Najbolji dodaci Kodi za svjetsku TV

6. Maverick TV

Ovim dodatkom dobivate se uživo putem TV postaja i usluga za streaming videozapisa iz cijelog svijeta. Kao i oni prijenosi uživo, sustav posjeduje opsežnu biblioteku videozapisa, koja uključuje filmove, dokumentarne filmove i fitness video zapise. Spremište za ovu uslugu dostupno je na web mjestu Maverick TV.

7. StreamHub

StreamHub uključuje Mobdro, koji omogućuje pristup TV streamovima iz cijelog svijeta. Ti kanali uključuju besplatne i premium TV usluge, poput sportskih kanala franšize i HBO. Ovaj sustav ima svoje spremište, koje se također naziva StreamHub.

8. Ultra IPTV

Ultra IPTV uključuje internetske streaming usluge iz cijelog svijeta. Biblioteka kanala uključuje specijalističke usluge, poput strujanja sportskih događaja i vijesti. Stranica također ima puno filmskih kanala i emisija na mnogim različitim jezicima, tako da ako ste daleko od kuće, s ovom dodatkom imate dobre šanse pronaći zabavu na vlastitom jeziku. Ultra IPTV možete dobiti iz spremišta Cazlo.

9. SkyNet

SkyNet je još jedna opsežna biblioteka koja omogućuje pristup live streamovima TV kanala iz cijelog svijeta. Ovaj dodatak također uključuje pristup zabavnim videozapisima na zahtjev koji uključuju filmove, emisije i dokumentarne filmove. SkyNet dodatak dostupan je u Maverick TV spremištu.

10. cCloud TV

cCloud TV nudi knjižnicu zabave. Povezani dodatak koji je pakiran u isto spremište naziva se cCloud Live TV. Donosi vam pristup streamovima uživo iz televizijskih postaja iz cijelog svijeta. Ovaj dodatak dobijate iz spremišta Cazwall.

11. Ultimate IPTV

Ova kolekcija IPTV kanala omogućuje vam pristup zabavi iz cijelog svijeta. Ti kanali uključuju besplatne televizijske stanice s besplatnim emitiranjem i vrhunskim televizijskim programima na raznim jezicima. Iako vas ovaj dodatak može dovesti do ovih prekomorskih kanala, on vas ne može zaobići u njihovim regionalnim ograničenjima. Taj dodatak možete instalirati iz Super Repository.

Najbolji dodaci Kodi za filmove

12. BOB Otpušten

BOB Unleashed, poznat i kao BOB Unrestricted, omogućuje pristup dugačkom popisu usluga struje, ali za mnoge je potrebna pretplata, koju BOB ne može zaobići. Kao takav, morat ćete se prijaviti na premium kanale kako biste maksimalno iskoristili taj dodatak. BOB Unleashed dostupan je u skladištu Noobs and Nerds.

13. Specto

Specto je vilica Exodusa o kojoj možete pročitati u nastavku. Baza filmova je velika atrakcija, a postoje i videozapisi s Sky TV kanala, iako nisu izvor uživo tih stanica. Dodatak će tražiti po webu alternativne izvore za svaki navedeni videozapis. Kad ga odaberete, izbornik će vam dati popis opcija koje možete odabrati gledati.

14. Filmovi o sigurnoj kući

Filmovi Safehouse zadržavaju se svoje temeljne aktivnosti i samo navode filmove (većina ostalih glavnih Kodijevih dodataka uključuje emisije i TV streamove uživo). Ovaj dodatak dostupan je iz skladišta Dandy Media.

15. Snag film

Ovaj dodatak odličan je izvor bollywoodskih filmova. Tu je i fantastična zabava iz drugih različitih izvora, uključujući filmove iz Afrike i drame iz Koreje.

16. SALTS (stream svih izvora)

"SOLI" zalaže se za "strujte sve izvore." Kao i većina dodataka u ovoj kategoriji filma, SALTS vam također omogućuje pristup popularnim TV emisijama i dramama. Ovaj dodatak dostupan je iz skladišta Kodil.

17. F.U.B.A.R.

Knjižnica F.U.B.A.R.-a raspolaže velikim rasponom, s kategorijama koje uključuju dječju zabavu, kao i bollywoodske filmove. Ovo je sjajan paket filmova. Dodatak je dostupan u spremištu Mucky Duck.

18. Posejdon

Posejdon je jedna od Kodijevih zvijezda i poznat je kao novi Izlazak. Ovaj dodatak možete dobiti iz brojnih spremišta, uključujući Kodil i Noobs i Nerds.

19. Izlazak

Egzodus je bio na vrhu stabla sve dok njegov mehanizam za podupiranje na TVAddons.ag nije ugašen. Sada možete instalirati dodatak Exodus, ali niti jedan od odabranih videozapisa neće se reproducirati. Iako nije uspio, Exodus se i dalje distribuira putem Super Repozitorija i Kodila.

20. Savez

Savez je službena zamjena za Exodus. Međutim, mnoge njegove veze otklonjene su zatvaranjem njegovih web lokacija koje su Posejdonu dobile prednost u utrci za zamjenu Exodusa. Pakt je dostupan iz spremišta Kodil i XvBMC.

Najbolji dodaci Kodi za sport

21. Izbavljenje

Ostvarenje je posebno dobar dodatak za nogometne ovisnike. Izbornik sustava uključuje tabelu lige za englesku Premier ligu i puno je vijesti s nedavnih utakmica. Ostali kanali nude filmove i emisije vezane uz sport. Izbavljanje se ne odnosi samo na sport; nudi i dječju zabavu, komedije, dokumentarne filmove i sezonsko programiranje.

22. Ustajanje plime

Rising Tides je dobra lokacija za pristup sportskim događajima uživo, ali većina ih je dostupna samo uz pretplatu na kanal za emitiranje. Kanali navedeni u ovom dodatku uključuju BT Sports, ESPN, Fox Sports i Bein Sports. Ovaj dodatak možete dobiti iz spremišta Mulla Fabz.

23. Elektra trezor

Poput Rising Tides, Elektra Trezori su dobar izvor pristupa tokovima sportskih događaja uživo. Istaknuti dijelovi nedavnih utakmica dostupni su i putem ovog dodatka.

24. VidTime

VidTime nudi pristup uživo prijenosima sportskih događaja i dobar je izvor za hokejske, košarkaške i UFC utakmice. Iako je dodatak specijaliziran za prijenos uživo, također postoji i knjižnica snimljenih istaknutih utakmica.

25. Ponavljanje nogometa

Football Repeat se specijalizirao za nogomet. Ovaj dodatak ne pruža žive pare mečeva, ali ima impresivan popis liga u svojoj knjižnici, uključujući Premijer ligu, Ligu prvaka, Njemačku Bundesligu i Seriju A iz Italije.

26. Halow TV uživo

Halow privlači obožavatelje svojom impresivnom bibliotekom veza do prijenosa sportskih događaja uživo kojima pristup pruža besplatno. Ovaj dodatak ima više od sporta, mada zato što knjižnica također sadrži kanale za dječju zabavu, filmove i još mnogo toga. Halow uključuje i radio kanale.

27. Sportska manija

Ako rado plaćate za pristup zabavi na Kodi-u, onda biste trebali pogledati Sports Mania. Ova usluga pretplate za Veliku Britaniju omogućuje vam neprekidno strujanje jer je tvrtka uložila mnogo u svoj kapacitet poslužitelja i tehnologiju prijenosa video zapisa..

Najbolji dodaci za Kodi za glazbu

28. Bandicoot Vids

Bandicoot Vids se specijalizirao za video zapise sa događanja uživo. To ne znači streaming događaja u stvarnom vremenu kako se događaju, već snimke živih nastupa, poput scenskih i glazbenih koncerata. Kazajući to, na kanalu se nalaze i prijenosi uživo koji uključuju praćenje sportskih događaja. Ovaj dodatak također ima i biblioteku filmova klasika, premda nema nedavnih blockbustera.

29. MP3 tokovi

Ovo je dodatak za strujanje glazbe koji možete dobiti iz Super Repozitorija. Knjižnica je žanrovski indeksirana, što vam omogućuje da sastavite svoj popis za reprodukciju.

30. BeatZ

BeatZ ima vrlo veliku glazbenu biblioteku, koja će vas beskrajno zabavljati. Ovaj dodatak za strujanje glazbe dolazi iz vlastitog spremišta koje proizvodi Stream Army.

31. Rave Player

Rave Player ima sjajnu biblioteku glazbe s prepoznatljivim odjeljkom DJ setova i miksa. Dugi setovi daju vam miješan glazbeni tok koji će trajati satima, a da ne morate odabrati pojedinačne melodije.

32. Glazbeni izvor

Glazbeni izvor ima puno različitih glazbenih zabavnih sadržaja. Dodatak omogućuje pristup knjižnici digitalnih glazbenih datoteka, kao i kanalima video glazbe. Digitalnim radio postajama možete pristupiti putem dodataka i stream DJ-ova.

33. Radio TuneIn

TuneIn je popularna aplikacija za digitalnu glazbu. Ovaj dodatak uslugu čini dostupnom unutar Kodi-ja. Za pristup sustavu putem Kodija potreban vam je TuneIn račun. Međutim, račun možete dobiti besplatno.

Najbolji dodaci Kodi za anime

34. AnimeGo

AnimeGo je sjajan izvor japanske animacije. Dodatak omogućava pristup filmovima i animiranim serijama. Izvori AnimeGo nude dobru brzinu prijenosa.

35. AnimeFTW.tv

Ovaj dodatak za anime ima veću biblioteku od AnimeGo, tako da ako ste veliki ljubitelj anime i mange, ovo je vjerojatno bolji izbor za vas.

36. KissAnime

KissAnime je top pas među Kodi anime dodacima. AnimeGo ima 500 naslova, dok AnimeFTW.tv ima 700. KissAnime ima više od 6.000. KissAnime se stalno ažurira, pa je uvijek dostupna suvremena zabava, kao i puno stariji naslovi.

Najbolji dodaci Kodi za djecu

37. Crtani klovn

Crtani klovn dostupan je iz Super Repozitorija i Kodila. Ovaj dodatak nije samo dobar izvor crtanih filmova, već sadrži filmove i dječje emisije kako biste svoju djecu zalijepili za ekran.

38. Crtići o

CartoonsOn se fokusira na crtiće za djecu. Knjižnica uključuje klasike, serije i filmove. Ovaj dodatak Kodi dostupan je iz skladišta Noobs and Nerds.

39. Nickelodeon i Nickelodeon Jr

Nickelodeon i Nickelodeon Jr vrlo su popularne dječje televizijske stanice. Zahvaljujući ovom dodatku, ova dva kanala kabelske televizije sada su dostupna u Kodi-ju.

40. Crtani HD

Crtani HD ima sjajnu knjižnicu, koja uključuje edukativni materijal zajedno s klasičnom dječjom zabavom. Ovaj dodatak je dobro održavan i bez loših veza. Usluzi možete pristupiti putem spremišta Xunity Talk.

41. Super crtići Kodi

Super Cartoons Kodi je ponuda izvrsnih Dandy Media, a dostupan je u vlastitom skladištu tvrtke. Navigacijska struktura ovog dodatka dizajnirana je tako da se lako koristi, tako da vaša djeca mogu upravljati kontrolama i birati videozapise.

Najbolji Kodi dodaci za dokumentarne filmove

42. Brettus dokumentarci

Ako više volite stvarne video zapise, ova će vam knjižnica sa stotinama dokumentarnih filmova pružiti obilje hrane za razmišljanje. Ovaj Kodi dodatak postoji već dugo vremena, njegova dobro kategorizirana biblioteka i pouzdane veze zaradile su ga odan sljedbenici.

43. Decado dokumentarni filmovi

Ovo je još jedan sjajan izvor za dokumentarne filmove. Kao i mnogi dodaci za zabavu, Decado Documentaries koristi YouTube kao jedan od svojih izvora. Stoga ćete morati upotrebljavati dodatak YouTube da biste mogli koristiti ovaj sustav. Ovaj i drugi prateći dodaci automatski će se instalirati zajedno sa Decado Documentaries. Ovaj dodatak dostupan je iz Super Repozitorija, a također i iz Kodila.

44. Filmovi za radnju

Dodatak Films For Action omogućuje pristup knjižnici s više od 2500 filmova i dokumentarnih filmova. Izvori ovih filmova su tlačne grupe i aktivisti koji žele istaknuti uzrok kako bi pomogli u promjeni svijeta. Ovaj dodatak možete instalirati iz zadanog skladišta Kodi.

45. Dodatak NASA Kodi

NASA proizvodi mnoštvo video izlaza, kako bi objasnio svoju misiju javnosti i kao rezultat istraživanja i istraživanja. Mnogo toga videozapisa dostupno je javnosti za gledanje putem ovog dodatka Kodi. Uz videozapis, dodatak dobiva pristup streamovima uživo. Ovaj dodatak dostupan je u zadanom spremištu Kodi.

Najbolji dodaci Kodi za Premium kanale

46. ​​Dodaci Nemesis Kodi

Nemesis je plaćena usluga koja koristi razne video izvore, uključujući i bujice, putem sustava zvanog Real-Debrid. Videozapisi su dostupni u 4K formatu visoke kvalitete i isporučuju se velikom brzinom. Sadržaj dostupan putem ovog dodatka uključuje filmove, emisije, anime, crtane filmove, audio knjige i materijal za odrasle. Provjerite naše najbolje VPN za bujice za više informacija o upotrebi VPN-a pri bujici.

47. Vaderski tokovi

Vader Streams vrhunska je usluga koja nudi premium kanale. Oni uključuju HBO, Hulu i AMC HD. Sportska događanja koja obično zahtijevaju plaćanje po pregledu uključena su i u naknadu za pretplatu na dodatak Vader Streams..

48. UFC Finest / Planet MMA

Planet MMA novo je ime za UFC Finest. Ovaj dodatak za plaćanje po prikazu pruža UFC borbe uživo, a također uključuje knjižnicu profila boraca, prošlih borbi, dokumentarnih filmova i zabave vezane uz UFC. Ovaj dodatak dostupan je kroz magično skladište tvrtke Ares Project.

49. Sportski pristup

Za upotrebu ovog dodatka morate platiti pretplatu i tvrtka prihvaća samo Bitcoin. No, ova će vam naknada pružiti pristup događajima uživo uključujući i NBA i NHL igre, kao i nogometne utakmice iz cijelog svijeta.

50. FilmOn TV

Ovo je filmska biblioteka sa sjedištem u Velikoj Britaniji koja se putem preglednika isporučuje pretplatnicima: Možete joj pristupiti i preko Kodija zahvaljujući dodatku. Morate otvoriti račun na FilmOn TV-u da biste dodatak prebacili u struju. Ovom dodatku možete pristupiti putem spremišta Cazwall.

Kako instalirati Kodi dodatke

Postoje tri različita puta do dobivanja dodatka. Možete preuzeti zip datoteku dodataka ili zip datoteku spremišta ili se možete povezati s spremištem putem weba. Da biste ih instalirali, slijedite korake u nastavku.

Umetnite dodatak sa Zip datotekom

Ako vaša potraga za dodatkom pokreće zip datoteku, datoteku morate instalirati u Kodi. Pojedini dodatak, koji također može instalirati prateće programe, nalazi se u datoteci s riječju "uključiti" na početku svog imena. Repozitorij sadrži mnogo dodataka, a njegovo ime započet će s riječju "skladište."

Prvi korak

Zabilježite se u imenik u koji ste preuzeli zip datoteku.

Drugi korak

Otvorite Kodi i kliknite na Add-ons u bočnom izborniku glavnog zaslona. Kliknite na simbol otvorenog okvira u gornjem lijevom kutu zaslona s dodacima kako biste došli do preglednika dodataka.

Kodi Dodaci na pregledniku Pristup

Treći korak

Kliknite na Instalirajte sa zip-a. Pomičite se kroz strukturu direktorija da biste odabrali preuzetu datoteku.

Kodi instalirati dodatak iz zip datoteke

Klik u redu.

Ako je zip datoteka dodatak, sada će instalirati dodatak. Ako je spremište, morat ćete instalirati dodatak iz spremišta (vidi dolje).

Umetanje dodatka s web adrese

Prvi korak

Pritisnite simbol zupčanika u gornjem lijevom kutu glavnog toka. Ovo će vas otvoriti na stranici postavki.

Pristup Kodi postavkama

Drugi korak

Klikni na Upravitelj datoteka ikona.

Pristup Kodi File Manageru

Treći korak

Dvaput kliknite na Dodajte izvor.

Kodi dodajte izvor

Četvrti korak

Kliknite odgovarajuću riječ na zaslonu Dodavanje izvora i upišite URL spremišta. Ovo mora početi s "http: //" ili "https: //" i mora imati poševinu ("/") na kraju adrese.

Kodi dodajte izvornu stranicu

Klik u redu.

Peti korak

Unesite ime veze i kliknite u redu.

Kodi repozitorij s postavljene veze

Korak šesti

Pritisnite tipku Escape dvaput za povratak na glavni zaslon Kodija. Kliknite na Add-ons u bočnom izborniku.

Stavka izbornika Kodi Add-ons

Kliknite na simbol otvorenog okvira u gornjem lijevom dijelu izbornika.

Korak sedmi

Odaberi Instalirajte iz zip datoteke u Pregledniku dodataka. Odaberite vezu koju ste postavili u Upravitelju datoteka i pritisnite u redu.

Kodi instalira spremište

Sada morate instalirati dodatak iz spremišta koje ste upravo stavili na raspolaganje sustavu.

Instalacija i dodatak iz spremišta

Prvi korak

U pregledniku s dodacima kliknite na Instalacija iz skladišta.

Instalirajte Kodi preglednik dodataka iz skladišta

Ovo će vam prikazati popis dostupnih spremišta - kako onih koja su uspostavljena vezama, tako i onih instaliranih iz zip datoteka.

Drugi korak

Kliknite spremište koje sadrži dodatak koji želite instalirati. Prikazat će vam se popis vrsta dodataka.

Indeks spremišta kodi

Treći korak

Pomičite se po popisu dostupnih dodataka. Kliknite na onaj koji želite.

Kodi odaberite dodatak iz skladišta

Četvrti korak

tisak Instalirati na zaslonu s detaljima.

Kodi instaliraj dodatak

Većina dodataka zahtijeva dodatne programe; o njima će vam biti poznato na sljedećem ekranu. Kliknite na u redu nastaviti.

Niz poruka će vam reći da je svaki element instaliran.

Zaključak

Dodaci čine Kodi puno zanimljivijim. Mogu vam donijeti zabavu iz cijelog svijeta. Međutim, mnogi su kanali ograničeni tako da im pristupaju samo osobe u zemljama u kojima se temelji svaka usluga.

Ovim regionalnim ograničenjima možete zaobići instaliranjem virtualne privatne mreže (VPN). VPN vam omogućuje odabir mjesta. Jednom kada ga uključite, svatko tko provjerava vašu lokaciju pomislit će da ste u zemlji koju ste odabrali. Ovaj trik omogućuje vam pristup svim kanalima koji su dostupni samo u drugim zemljama. Pogledajte naš najbolji Kodi VPN vodič za više informacija o ovoj tehnologiji.

Kombinirajte VPN s Kodi kako biste proširili svoje horizonte zabave.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me