Након проблематичне 2020. године, Фликтор се вратио и чини се да је бољи него икад! Фликтор је мрежни сервис за стриминг који емитује филмове и ТВ емисије директно у прозор вашег прегледача. Познат је по изврсној (ако ограничено) бесплатној услузи, сјајном корисничком интерфејсу и глаткоћи којом се његов садржај игра (иако ће то неизбежно зависити од ваше интернетске везе).


Шта је Фликтор?

Фликтор је започео живот као цросс-платформ опен-соурце апликација која је струјала садржај користећи БитТоррент протокол. Код за ову апликацију је и даље доступан, али апликација више не ради јер користи изворе који више нису доступни.

То би било довољно лако да било који програмер поправи, иако апликација у основи чини потпуно исту ствар као Попцорн Тиме, чини се да нема много смисла.

Када људи данас говоре о Фликтору, они се позивају на Фликтор.то (или неко од његових огледала или намештаја). Фликтор.то је интернетска услуга која скенира ИПТВ изворе за стриминг и организира их у базу података која се може претраживати и којој се приступа са елегантног веб интерфејса заснованог на претраживачу..

Фликтор не угошћује сам садржај, ради јасноће, није легални садржај.

Прави Фликтор

Постоји само једно веб сајт Фликтор. У тренутку писања то је Фликтор.то. Могуће је да ће се то променити, али ако посетите фликтор.орг, дигитално потписана порука од програмера Фликтор наводи која је домена оригинална.

Постоји велики број лажних веб страница Фликтор, од којих неке заправо дјелују прилично добро. С обзиром на њихову врло сјеновиту природу, ипак препоручујемо кориштење оригиналног Фликтор-а. Апликација Фликтор за Андроид доступна је на веб локацији Плаи Сторе, али нема никакве везе са оригиналним Фликтор-ом и топло препоручујемо да је избегавате.

Цене

Свако може бесплатно користити основну Фликтор услугу само ако посети веб локацију Фликтор. Међутим, бесплатни корисници могу видети огласе и имају приступ филмовима објављеним у последњих 6 месеци и ТВ епизодама објављеним у последња 3 месеца. Прве три епизоде ​​прве сезоне свих емисија такође су свима бесплатне.

Резолуција струје за бесплатне кориснике ограничена је на 720п, а они не могу да преузму садржај или га пренесу на уређај великог екрана.

На страну, бесплатан је, добро функционише, омогућава вам да гледате све недавне филмове или ТВ емисије, а 720п стриминг је довољно добар за већину људи. Као поређење, основни претплатници на Нетфлику ограничени су на 480п, а ХД (720п или 1080п у зависности од ваше везе и онога што ваш уређај подржава) доступан је само са стандардним планом од 10,99 м / м (цена у САД-у).

Услугу можете подржати и добити приступ свим њеним карактеристикама (о којима је реч у даљем тексту) куповином ВИП кључа. Цене почињу од 12,95 УСД за 30 дана, у зависности од начина плаћања.

Мало смањење је доступно 90 дана, а много веће две године, али с обзиром на природу ове услуге (и њену најновију историју) куповина дугорочнијег кључа вероватно није препоручљива. Заправо, плаћање било које претплате на Фликтор нешто је коцкање.

Можете да платите ПаиПал, Битцоин или Премиумкеи.

То чини Фликтор двоструко цену основне Нетфлик претплате у већини жупанија, али вам даје много већи каталог наслова од било које легалне услуге стриминга, а није ограничен регионалним законима о ауторским правима.

Само ћемо напоменути да Вријеме за кокице и даље цвета и да је 100% бесплатно, као и Коди.

Фјести

ВИП корисници уживају следеће карактеристике:

  • Приступ свим филмовима и ТВ епизодама
  • Стреам до 1080п
  • Преузмите видео записе
  • Подршка за Гоогле Цхромецаст и Аппле Аирплаи
  • Нема огласа
  • Захтеви путем е-поште за нестале филмове и ТВ емисије
  • Приоритетна подршка

Приступ свим филмовима и ТВ епизодама

Фликтор скенира бројне различите ИПТВ странице како би изворио његов садржај и зато има у понуди врло велике наслове каталога.

Ово укључује многе старије наслове. За разлику од алтернатива заснованих на П2П, као што је Попцорн Тиме, овај се садржај преноси директно са сервера на којима је домаћин. То значи да старији / или мање популарни токови садржаја једнако као и најновији филм о блоцкбустеру.

Нисмо могли да пронађемо ниједан филм који смо тражили, без обзира на то колико година, није био доступан путем Фликтор-а. ТВ емисије су се слабије одвијале.

Стреам до 1080п

ВИП чланови могу да емитују већину садржаја у пуној ХД резолуцији. Ипак, то се ослања на садржај доступан у тој резолуцији. Конкретни старији садржај често је доступан само у нижим резолуцијама.

Подршка за Цхромецаст и Аирплаи

ВИП корисници могу да емитују видео записе на телевизорима са великим екраном помоћу Гоогле Цхромецаст-а и Аппле Аирплаи-а.

Нема огласа

Говори сам за себе, иако мора да се каже да ми никада нисмо видели ниједан оглас приликом коришћења бесплатне услуге. То се, међутим, може променити.

Приватност

Не знамо ништа о томе ко води Фликтор или где се налазе, али то је курс за услугу која нуди „неслужбени“ садржај.

Фликтор је у ствари само (гладак) претраживач трећих страна и предњи део многих других ИПТВ веб локација. ИПТВ је, углавном, приватнија од струјања путем П2П-а, јер своју ИП адресу не делите са многим другим корисницима. Једноставно преузимате садржај са сервера, тако да само ИПТВ сервер зна вашу стварну ИП адресу.

Будући да Флекор пружа предњи крај, Фликтор мора струјати све токове. То значи да његови ИПТВ извори виде само ИП адресе које припадају Фликтору, а управо Фликтор може видети вашу стварну ИП адресу.

Фликтор каже да не бележи ништа осим адресе е-поште ВИП чланова. Морамо прихватити реч о овоме, али с обзиром на природу услуге, разумна стратегија је знати колико је могуће о својим корисницима..

Сав садржај који се преноси путем Фликтор-а заштићен је ХТТПС-ом, тако да ваш Интернет провајдер (ИСП) не може видети шта радите, иако може видети да сте посетили веб локацију Фликтор.

Цлоудфларе

Веб локација Фликтор користи Цлоудфларе да би се заштитила од напада ускраћивања услуге (ДоС). То значи да ХТТПС нуде Цлоудфларе сервери, тако да, у зависности од подешавања које је изабрао Фликтор, Цлоудфларе можда може видети шта гледате.

„Прикупљамо информације крајњих корисника када користе веб локације, веб апликације и АПИ-је наших купаца. Ове информације могу да укључују, али нису ограничене на ИП адресе, информације о конфигурацији система и остале информације о саобраћају на и са веб локација корисника (збирно, „Подаци података“). “

Цлоудфларе обећава да ће се бринути за ове податке, али увек их се може законски приморати да их предају.

Да ли је Фликтор легалан?

Садржај који нуди Фликтор очито крши сваки закон о ауторским правима икад написан. У већини земаља, међутим, није илегално једноставно гледати (преносити) садржај који крши садржај.

Преузимање садржаја обично је илегално. Теоретски, може се створити случај да се међуспремање података унапријед учитава у меморију док се стреаминг рачуна као преузимања него само као стреаминг. Још није учињен покушај тестирања овог појма на суду.

Лакоћа коришћења

Једноставност употребе дефинитивно је једна од главних тачака Фликтора. Свако може да посети веб локацију, одабере видео који им се допада и он ће се једноставно покренути у његовом прегледачу. Није потребно преузимање.

Интерфејс је гладак на мобилним уређајима као и на десктоп претраживачима, пружајући предност Нетфлику и Амазон Примеу за свој новац.!

Можете двапут да кликнете на видео да бисте га репродуковали преко целог екрана на свим платформама, а сви видео снимци долазе са подршком за титлове за најразличитије језике. ВИП корисници могу да емитују Аппле ТВ-ове или Цхромецаст-ове или их локално преузимају на свој уређај. На иПад-у је чак могуће репродуковати видео у режиму Слика у слици.

Овисно о ИПТВ извору, обично је могуће одабрати резолуцију видеа у десктоп претраживачу, или можете дозволити Фликтор аутоматско одабир резолуције на основу ваше интернетске везе (препоручује се). У мобилним прегледачима резолуција се увек аутоматски бира.

Видео снимке се могу претраживати или сортирати на различите начине да бисте пронашли или открили садржај. Да би помогао у томе, Фликтор покреће сопствени систем препорука, са квалитетним садржајем о којем гласају његови корисници.

Последње мисли

Фликтор је невероватно једноставна за употребу неслужбена стриминг платформа која има најситнији интерфејс ове стране Попцорн Тиме. То вероватно донекле зависи од везе, али видео снимци су се репродуковали за нас на свим платформама.

Кап за резолуцију од 720п за бесплатне кориснике вероватно неће забринути већину гледалаца, али ограничења података на видео садржај пружају врло обавезујући разлог за надоградњу на ВИП налог. Комплетни каталог филмова је огроман.

ВИП пропуснице, међутим, коштају приближно исто или више као и претплата на премиум на правне услуге као што су Нетфлик, Хулу или Амазон Приме. Такође постоји велика шанса да ће акције власника ауторских права резултирати да веб локација изненада нестане заувек, без шансе да свој новац поново видите..

Попцорн Тиме пружа слично глатко сучеље и каталог наслова и 100% је бесплатан, али захтева преузимања апликације, а не само посету веб локацији у вашем претраживачу. Користи БитТоррент протокол који је мање сигуран (заиста требате да користите ВПН са ПТ), и зато што користи БитТоррент пеер-то-пеер протокол, расположивост садржаја и његове стреаминг перформансе веома зависе од његове популарности.

Иако је струјање користећи услуге засноване на ИПТВ-у, као што је Фликтор, мање ризично него коришћење апликација заснованих на П2П-у, као што је Попцорн Тиме, и даље сматрамо да је коришћење ВПН-а за Фликтор веома добра идеја.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me