У суботу ће се Антхони Јосхуа вратити у ринг како би се борио са актуелним прваком бокса у тешкој категорији Андијем Руизом - у ономе што је несумњиво најочекиваније такмичење у тешкој категорији 2020. године. У реваншу ће се АЈ вратити у ринг и видети може ли поново освојити ВБА ( Супер), ИБФ, ВБО и ИБО титуле у тешкој категорији изгубио је од Руиза у јуну.


Због шока и страхопоштовања изазваних првим немиром, овај реванш изазива масу бузз-а на глобалној разини - што значи да ће се многи гледаоци окренути ВПН-у како би деблокирали такмичење и видели да ли Руиз може још једном учинити наизглед немогуће..

Како преносити Руиз Вс Јосхуа 2 помоћу ВПН-а

Користећи ВПН, било ко се може претварати да је у страној држави како би деблокирао званични ток Руиз ВС АЈ. Ово вам штеди да морате да ловите илегални ток и гарантује да нећете изненада остати у мраку са поломљеним потоком..

Помоћу ВПН-а можете се претварати да сте у Великој Британији, САД-у, Канади - или чак Шпанији - да бисте деблокирали Јосхуа ВС Руиз 2 на ДАЗН-у или Ски Спортсу. ВПН функционише тако што прикрива вашу стварну ИП адресу и замењује је са локалном ИП адресом у држави која вам је потребна.

Као резултат тога, можете да платите службену услугу стриминга и гледате је баш као што би то чинили локални. Да бисте деблокирали Антхони Јосхуа ВС Руиз са ВПН-ом, следите ове једноставне кораке:

  1. Претплатите се на један од најбољих ВПН-ова. За деблокирање Руис Вс АЈ-а препоручујемо НордВПН јер је брз и има сервере широм света где су вам потребни за стриминг борбе.
  2. Преузмите и инсталирајте ВПН софтвер.
  3. Повежите се са сервером у земљи коју желите.
  4. Идите до сервиса за стриминг који емитује борбу и претплатите се
  5. Гледајте Јосхуа Вс Руиз захваљујући вашем ВПН-у.

Где могу да гледам Јосхуа Вс Руиз на мрежи?

ДАЗН

Најбољи начин да већина људи емитује АЈ Вс Руиз 2 вероватно ће бити путем интернетског сервиса за стреаминг спорта ДАЗН. ДАЗН задржава права на реванш у САД, Аустрији, Немачкој, Јапану, Швајцарској, Канади, Италији, Шпанији и Бразилу.

То значи да свако може да користи ВПН да би се повезао на сервер једне од тих земаља како би деблокирао ДАЗН и добио једномесечну претплату. Цена месечне претплате кошта између 10 и 20 долара у зависности од државе за коју се одлучите. Међутим, генерално препоручујемо Канаду која ће вас гледати око 15 долара.

Штавише, купци ДАЗН-а изван САД-а тренутно могу добити 30-дневно бесплатно пробно раздобље. То значи да све док сте се претплатили на ДАЗН Канада или Шпанија - можете гледати свађу са енглеским или шпанским коментарима, а да не платите цент.

Ски Спортс Бок Оффице

Свако ко преферира да гледа борбу преко британске телевизије Ски Спортс може то учинити путем интернета куповином Бок Оффице догађаја плаћања по приказу на НовТВ-у..

НовТВ ће продавати приступ борби са плаћањем по приказу за једнократну накнаду од 24,99 УСД. И свако ко наручи борбу преко НовТВ-а може јој приступити директно на ПЦ-у, Мац-у, паметном телефону или таблету.

Када је Јосхуа Вс. Руиз 2?

Предвиђени реванш треба да се одигра у наменски изграђеној арени у Ад Дирииах, Саудијска Арабија.

Очекује се да ће главни догађај почети у 21:00 ГМТ у суботу 7. децембра, а шетње у рингу требало би да почну између 20:30 и 20:45 ГМТ..

Ко се очекује да победи?

Након шока изазваног првобитном борбом, може се рећи да постоји доста расправа око овог реванша. Многи познаваоци верују да је Јосхуа имао лошу ноћ и да ће лако савладати наслове. Међутим, неки стручњаци за бокс тврде да је Руиз прави посао и да је могуће да се Јосхуа може наћи у свету проблема који дође у суботу увече.

Оно што знамо је да је Јосхуа изгубио прилично килограма предводника ове борбе. То ће се, нада се, учинити паметнијим и способнијим да се носи са Руизовим стилом брзог управљања. Међутим, реалност је да се резултат ове борбе тешко може назвати, због чега је Цласх он тхе Дунес обавезно гледати било којег боксачког фанатика.

Према кладионицама, АЈ је фаворит за победу са квотом 4/11. То значи да би постављање окладе 11/5 на недовољног Руиса могло бити одличан начин да вече учините мало узбудљивијом. Уосталом, ако је то једном урадио, може то поново учинити!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me