УК Порн Пасс је одбачен

Од октобра 2020. године, влада у Великој Британији одлучила је да у потпуности повуче своје планове за примену система порно пропусница који би захтевао од свих држављана Британије старијих од 18 година да им доставе личну карту пре него што буду у могућности да приступе онлине порно филмовима. Вјерује се да је одлука да се одбаци тешко критикована идеја захваљујући напорима заговорника приватности, који су неуморно радили на заустављању владиних планова за имплементацију порно пасс система.


Иако је то за сада побједа за приватност, вриједно је напоменути да би влада потенцијално могла поново увести ту идеју. Сваком родитељу или старатељу који се брине о интернетским порно снимцима саветује се употреба родитељског надзора како би се осигурало да садржај за одрасле није доступан на уређајима њихове деце. Ове врсте контрола су ефикасне и не захтијевају да одрасли пристану на приватност владе и трећих страна.

ВПН

Виртуелна приватна мрежа (ВПН) је мрежна услуга која вам омогућава да се претварате да сте у другој земљи. Дакле, порнографију можете деблокирати повезивањем на ВПН сервер изван Велике Британије и одмах заобићи смешне блокове британске порнографије. Нема потребе за АгеИД порно пропусницом.

ВПН је такође користан алат за приватност који шифрира сав ваш веб саобраћај и сакрива вашу локацију са веб локација које посећујете. Ово повољно спречава вашег даваоца интернетских услуга да зна које порнографске веб локације посећујете. Скривање ваше стварне ИП адресе са веб локација које посећујете такође значи да ВПН такође спречава порно индустрију да прати ваше навике гледања порнографије и ствара базу података о вашим сексуалним преференцијама.

Погледајте наш дубински водич за ВПН порнографије како бисте сазнали више о најбољим ВПН-овима за заобилажење сјајног британског порно блока.

Користите проки

Можете да користите проки сервер да бисте заобишли забрану порнографије у Великој Британији. Проки услуге су још једно средство које омогућава корисницима интернета да се претварају да су у другој земљи. Проксији су доступни или путем веб локација или као проширења за ваш прегледач.

Проки ће дозволити било кога да заобиђе британска порно ограничења без регистрације за порно пропусницу. Међутим, проки пуниоци могу успорити вашу веб везу што може довести до пуњења.

Поред тога, за разлику од ВПН-а, проки не пружа погодности приватности. То значи да ће ваш ИСП и влада и даље знати да гледате порниће и можда ће их моћи блокирати.

Смарт ДНС

У зависности од тога како порно сајтови детектују становнике Велике Британије, могуће је да ћете моћи да обилазите порно блокове користећи Смарт ДНС. Међутим, Смарт ДНС не пружа приватност коју користи пун ВПН, а цена паметне ДНС услуге обично је врло слична ВПН-у.

Такође је могуће да ће порно локације бити приморане да откривају становнике Велике Британије користећи ИП адресе, а не проверавањем ДНС-а. Ако је то случај, паметни ДНС неће радити.

СеКористите Тор

Можда сте чули име и раније, али, шта је Тор? Тор он претраживач је интернетска технологија која се бесплатно може користити за порно веб странице. Тор омогућава људима да стекну анонимност путем интернета тако што их обрушавају на разне волонтерске „чворове“. Многи људи користе Тор и ВПН заједно како би стекли анонимност, међутим, не раде сви ВПН-ови са Тором па ће вам требати Тор ВПН услуга ако желите да уради ово.

Проблем са Тором је што он знатно успорава брзину везе. Из тог разлога, Тор се не сматра веома добрим за стриминг.

Инд Пронађите зрцало

Након што забрана порнографије ступи на снагу, могуће је пронаћи зрцалне странице званичних веб локација за порнографију. Међутим, за разлику од службених огледала, која су пуне копије веб локација дизајнираних за ширење саобраћаја кроз више УРЛ адреса - огледала на веб локацијама порно-складишта вероватно ће бити лажи.

То је зато што су се порно веб странице сложиле да примењују забрану порнографије у Великој Британији, а ако то не ураде може им се изрећи новчана казна. Тачно је да би верзије огледала сајтовима омогућиле становницима Велике Британије да неко време приступе порнићу. Међутим, вероватно би их ИСП-ови приметили и блокирали ако се не би придржавали система за порно пропуснице.

Из тог разлога, зрцалне странице званичних порно складишта вероватно би требало посматрати с великом сумњом. Увек проверите да ли постоји зелена брава у УРЛ траци да бисте били сигурни да посећујете безбедну ХТТПС локацију.

Запамтити; незванична огледала популарних веб локација могу да припадају хакерима који су на странице уградили подвиге злонамјерног софтвера. Ако се веб локација чини мало садржајном или има друге рекламне знакове, веб локација може бити злонамерна.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me