Постоји неколико различитих метода за приступ америчком Нетфлику на паметном телевизору. Али ако нисте у могућности да приступите продавници Андроид апликација са свог телевизора, онда ствари могу бити мало теже. У овом чланку ћемо вас водити кроз кораке за постављање ВПН-а за гледање америчког Нетфлик-а вашег паметног телевизора користећи три различите методе.

Да бисте започели са доле наведеним методама, требаће вам Смарт ТВ, претплата на Нетфлик и претплата на ВПН услугу која ради са Нетфликом.

Contents

Како да добијем амерички Нетфлик на свом Смарт ТВ-у?

Постоје три различита начина на којима можете гледати Нетфлик на паметном телевизору. Да бисте прегледали кораке сваке методе, једноставно кликните доле наведене везе.

 1. Користите ВПН рутер
 2. Користите уређај заснован на Андроиду - Андроид ТВ или Фире Стицк
 3. Делите Виндовс везу са вашим паметним телевизором
 4. Користите Смарт ДНС услугу

Како гледати Нетфлик на Смарт ТВ-у помоћу ВПН рутера

Кориштење ВПН рутера је вјероватно најлакши начин за гледање америчког Нетфлика на вашем паметном телевизору. Већина пристојних усмјеривача ових дана може се конфигурирати за рад са готово било којим ВПН услугама. Када повежете свој паметни телевизор са рутером, под претпоставком да има Нетфлик апликацију, могуће је гледати америчку верзију Нетфлика.


Један од најприлагодљивијих типова фирмвера за инсталирање ВПН-а на рутер је ДД-ВРТ и користићемо га као део наших примера у даљем тексту.

 1. На рутеру поставите ВПН везу која се повезује на амерички ВПН сервер.

  На ДД-ВРТ рутеру, подешавања ППТП и ОпенВПН могу се наћи испод Услуге > ВПН.

  Треба вам ВПН рутер? Погледајте нашу страницу ВПН рутера. Или, за дубински преглед подешавања, погледајте како поставити ВПН на водичу ДД-ВРТ рутера..

  ДД-ВРТ услуге

 2. Повежите Смарт ТВ на рутер на истом опсегу као што сте поставили ВПН везу.

  Препоручујемо постављање ВПН-а коришћењем опсега 5Гхз, а затим осигурајте да сви уређаји које желите да усмерите преко своје ВПН везе (у овом случају ваш паметни телевизор) такође користе ову фреквенцију.

 3. Отворите Нетфлик апликацију Смарт ТВ-а и пријавите се.

  Да бисте то учинили можете користити свој постојећи Нетфлик налог, нема потребе да се пријављујете за нови. Није важно да ли ваш налог није регистрован у САД-у, сада бисте требали видети комплетан амерички каталог Нетфлик наслова. "Живели" је добар показатељ да је успело.

  Нетфлик почетна страница

Нека разматрања

Употреба ВПН рутера за приступ америчком Нетфлику на вашем ТВ-у је свакако најугоднија метода на дужи рок, али има још неких разматрања која треба узети у обзир.

Инвестирајте у добар рутер

Иако су ВПН апликације често лагане, шифрирање података може бити напорно. Јефтинији рутери немају процесорску снагу потребну за правилно покретање ВПН-а и ако везе нестану, то може утицати на ваш Нетфлик квалитет и на крају вас оставити незаштићенима. Куповина доброг рутера је скупа, али фантастична дугорочна инвестиција.

Изаберите праву ВПН услугу & сервер

У идеалном свету, приступ различитим библиотекама Нетфлик-а био би тако једноставан као повезивање са ВПН-ом и избор сервера у земљи којој желите да приступите. Нажалост, Нетфлик блокира већину ВПН веза у име партнера за лиценцирање, а неки подржавају само стреаминг платформу на одређеним серверима. Када је у питању одабир правог ВПН-а, не само да требате да бисте били сигурни да је Нетфлик подржан, требало би и да проверите које су земље доступне да одговарају вашим потребама.

Оптимизирајте везу

Будући да су бежични уређаји десетак десетака, познато је да удаљеност и предмети између рутера и телевизора могу утицати на стабилност ваше везе, али оно што стварно требате узети у обзир је удаљеност између сервера и вашег дома. Употреба сервера на другој страни света је много вероватнија да успори везу од повезивања на сервер са седиштем у земљи у којој живите. Понекад је потребно направити компромисе да бисте приступили правом каталогу за стриминг, али требали бисте увек бирајте сервере ближе кад је то могуће.

Сплит тунелирање & различите фреквенције

Употреба ВПН рутера један је од најпоузданијих начина за приступ међународним библиотекама Нетфлик-а, али долази и са недостатком стране - сваки уређај спојен на рутер мораће да прави исте компромисе, попут мањих брзина и немогућности приступа локалном садржају. Срећом, раздвојени тунелирање и вишепојасни рутери могу одржавати остале уређаје брзим.

Подијељено тунелирање је значајка уграђена у ВПН, која вам омогућује одабир и изостављање уређаја који су усмјерени преко ВПН сервера. Међутим, то нуде само одређени провајдери, тако да је увек вредно проверити наш водич пре куповине претплате. Алтернативно, увек можете да поставите ВПН на једној фреквенцији (5 ГХз) и повежете своје уређаје са другом (2,4 ГХз) на вишепојасном усмеравању.

Како гледати Нетфлик на свом паметном телевизору са Андроид ТВ уређајима

Ако ваш паметни телевизор користи Андроид ТВ или Амазон Фире ТВ као свој оперативни систем, онда сте у срећи! Скоро сваки ВПН на планети нуди Андроид апликацију, а многи такође нуде Андроид ТВ и Амазон Фире ТВ апликације. Постоје и одлични ОпенВПН треће стране - најистакнутији ОпенВПН за Андроид. Ако нисте сигурни да ли је ваш телевизор компатибилан, погледајте следећа разматрања.

Следите доле наведене кораке да бисте поставили ВПН са Андроид ТВ-ом и започели гледање Нетфлик-а.

 1. Инсталирајте апликацију Нетфлик из Гоогле Плаи Сторе-а.

 2. Инсталирајте ВПН апликацију из Гоогле Плаи Сторе-а.

  Андроид ТВ-ови могу да инсталирају и покрећу било коју Андроид или Андроид ТВ ВПН апликацију. Апликације за Андроид ТВ су боље оптимизоване за Смарт ТВ, али ће радити и обична Андроид апликација.

 3. Користите ВПН апликацију да бисте се повезали на ВПН сервер у САД-у.

 4. Притисните типку Почетна на даљинском управљачу да бисте напустили апликацију ВПН док је још увијек покренута.

 5. Покрените Нетфлик апликацију и пријавите се.

  Није важно да ли ваш налог није регистрован у САД-у, сада бисте требали видети комплетан амерички каталог Нетфлик наслова.

ТВ емисија "Паркови и рекреација" је добро мјерило за провјеру да ли гледате амерички каталог. Све у реду, сада можете само да кликнете на наслов да бисте га погледали.

Како гледати Нетфлик на вашем Смарт ТВ-у са Амазон Фире ТВ (Фире ТВ Стицк)

 1. Потражите свог ВПН провајдера или само потражите „ВПН“ да бисте прегледали подржане провајдере.

  То можете учинити ручно преко поља за претрагу у горњем десном углу екрана Фире Фире или користити гласовну претрагу за власнике другог генерације помоћу Алека даљинца.

  ВПН у пожарној тв апликацији

 2. Инсталирајте и покрените апликацију.

  Апликација ЕкпрессВПН на ватри

 3. Повежите се на ВПН сервер у Сједињеним Државама.

  Укључена је апликација ЕкпрессВПН

 4. Притисните типку Почетна на даљинском управљачу да бисте напустили апликацију ВПН док је још увијек покренута.

 5. Покрените Нетфлик апликацију и пријавите се.

  Није важно да ли ваш налог није регистрован у САД-у, сада бисте требали видети комплетан амерички каталог Нетфлик наслова.

ТВ емисија "Твин Пеакс" није на располагању нашим претплатницима на УК Нетфлик, па нам је корисно да га претражимо како бисмо потврдили да гледамо амерички каталог. Све у реду, сада можете само да кликнете на наслов да бисте га погледали.

Нека разматрања

Велика предност употребе Андроид ВПН-а над ВПН-ом рутера је та што је лако омогућити и онемогућити ВПН по потреби. Међутим, постоје одређена разматрања која треба узети у обзир ако се одлучите за овај метод.

Проверите компатибилност

Наравно, Нетфлик је укинуо подршку апликација за неке старије Смарт ТВ-ове. За неке је решење доступно, али само ако је ваш уређај сертификован Гоогле. Да бисте избегли потенцијалне проблеме, пре куповине обавезно проверите компатибилност.

Размислите о куповини ватреног ТВ уређаја или Андроид ТВ уређаја

Ако ваш паметни телевизор нема ОС заснован на Андроид-у, можда бисте озбиљно желели да размислите о куповини Андроид ТВ уређаја или Амазон ТВ Стицк-а. Једноставним спајањем једног у ХДМИ порт вашег ТВ-а са великим екраном, значајно ћете побољшати његову функционалност.

Стреаминг у 4К

Само врло ограничен избор сертификованих уређаја репродуковат ће Нетфлик садржај у 4К резолуцији (ако имате прави план и најмање 25 Мбит / с опсег за преузимање). Ако желите 4К стреаминг, проверите да ли су сви уређаји компатибилни.

ВПН није подржан на Фире ТВ

Ако вашу ВПН услугу не подржава Амазон Фире ТВ Сторе, можете било који Андроид ВПН апликацију пребацити на Фире ТВ уређај. Молимо погледајте најбољи ВПН за Фире Стицк за потпуни водич о томе како то учинити.

Гледајте Нетфлик на Смарт ТВ-у тако што ћете делити Виндовс или мацОС ВПН везу

Могуће је да делите ВПН везу са свог Виндовс рачунара или Маца са Смарт ТВ-ом. Ово је најкомпликованија опција за постављање и недостаје јој одређене елеганције. Али, ако немате рутер који подржава ВПН или хардвер Андроид / Фире ТВ, ово је заобилазно решење.

Како је методологија много детаљнија, томе смо посветили и посебан водич. Погледајте наш водич за ВПН везу за више информација о томе у Виндовс-у и мацОС-у помоћу различитих ВиФи / Етхернет комбинација.

Како конфигурирати паметни ДНС на паметном телевизору за гледање Нетфлика

Паметне ДНС услуге могу да деблокирају амерички Нетфлик решавањем ДНС упита вашег паметног телевизора у Сједињеним Државама.

Специфичности се разликују у зависности од модела и модела телевизора, али ДНС подешавања се обично налазе тако што се кренете у мени „Подешавања“ и пређете на одељак „Мрежа“. На Самсунг телевизорима, на пример:

 1. Притисните Мени на вашем даљински > Мрежа > Статус мреже > ИП подешавања > ДНС подешавања

 2. Изаберите „Унесите ручно“.

 3. Забележите тренутна подешавања ДНС-а (за сваки случај!)

 4. Унесите ДНС адресу коју вам је дао добављач СмартДНС.

 5. Кликните ОК и поново покрените телевизор.

 6. Запалите апликацију Нетфлик.

  Није важно да ли ваш налог није регистрован у САД-у, сада бисте требали видети комплетан амерички каталог Нетфлик наслова.

Нека разматрања

Као и код осталих метода о којима је реч у овом водичу, постоје одређена разматрања која се морају узети у обзир ако се одлучите за употребу ове методе.

Морам ли да променим регионална подешавања телевизора?

Не, Нетфлик је сада доступан свуда на планети (осим Кине, Сирије и Северне Кореје), тако да више не треба мењати регионална подешавања вашег телевизора да бисте преузели апликацију.

Да ли је Смарт ДНС поузданији од ВПН-а?

Постоји аргумент да је ИП-адресе ВПН сервера Нетфлику лакше блокирати него ДНС разрешивачи које користе паметни ДНС сервиси. Али у стварности, многе такве услуге такође блокира Нетфлик.

Прос

Највећа предност коришћења Смарт ДНС-а над ВПН-ом је та што је могуће Смарт ДНС конфигурирати на готово било којој машини која подржава интернет. Ово укључује играће конзоле и, да, паметне телевизоре.

Још један плус је то што је Смарт ДНС бржи од ВПН-а, јер се за заштиту везе не користи шифрирање које користи много ресурса.

Против

Ако ваш локални ДНС сервис не подржава ваш локални ДНС услуга, можда ћете их наћи блокиране када конфигуришете паметни ДНС. А на Смарт ТВ-у нема једноставног начина да се једноставно укључи и искључи паметни ДНС.

Паметне ДНС услуге корисне су само за стриминг ствари. За сличну месечну накнаду, ВПН ће вам омогућити стреаминг Нетфлик-а, заштитити се од правог владиног надзора, заштитити од праћења веб локација, држати историју прегледавања приватном приликом коришћења јавног ВиФи-а, омогућити вам приступ цензурираним веб локацијама, омогућити вам сигурно торент и још више.

Корисни водичи за Нетфлик

Најбољи ВПН за Нетфлик 2020 | ТЕСТИРАНО & ПРОВЕРЕНО [ДНЕВНИ]

Деблокирајте Нетфлик - Како променити своју Нетфлик земљу

Како добити амерички Нетфлик на Андроиду, иПхонеу и иПаду

Имате проблема?

Ако вам се чини да имате проблема с било којом од наведених метода, може постојати неколико разлога. Препоручујемо да проверите наш Нетфлик ВПН водич за решавање проблема као ваш први порт позива пре него што се обратите тиму за корисничку подршку вашег ВПН провајдера..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me