Пресељење у другу земљу је узбудљиво. Кретање вас уводи у нова животна искуства и нову културу. То је авантура која чека да се догоди. Међутим, након што се отресете млазног заостајања, можда ћете остати и озбиљни у кући. Природни начин борбе против тога је успостављање на ВхатсАпп-у или Скипеу за четовање са породицом и пријатељима. Можете чак добити нагон да гледате телевизију из куће.


Нажалост, када кренете да то радите, можда ћете имати неких проблема. Многе земље блокирају апликације као што су ВхатсАпп и Скипе. Поред овога, домаће телевизијске станице ће вероватно бити гео-ограничене због разлога ауторских права. Срећом, ВПН вам може омогућити да се претварате да сте код куће - тако да можете користити Интернет као што обично.

Шта је Екпат?

Емигранти живе у иностранству

Емигрант, кратак за исељеника, је особа која живи на другој локацији од које је рођена. Постоји на десетине разлога због којих особа може да се одлучи за експанзију - од могућности запослења и образовања - до заљубљивања у особа из друге земље. Без обзира на разлог, емигранти се нађу у новом дому са новом културом и новим окружењем.

Иако се екпатси често називају једном хомогеном групом, важно је имати на уму да је сваки емигрант појединац по свом себи. Као такав, није реткост да емигранти траже нешто што би их подсетило на њихову матичну земљу. То „нешто“ може бити различито за сваког појединца, иако се најчешће заврши као храна, традиција или чак ТВ емисија.

Нажалост, живот у иностранству као да сте код куће није увек лако. Једна од највећих ствари је бављење блоковима веб локација и гео-ограниченим садржајем. Иако је храну и традицију обично једноставно створити, приступ одређеним ТВ емисијама и веб локацијама је друга прича. Срећом, то је могуће уз употребу ВПН-а за експатрирање.

ВПН може омогућити експатима из целог света да деблокирају стреаминг услугу. Са правим ВПН Нетфлик претплатници могу добити приступ верзији услуга у САД која има хиљаде више филмова и ТВ емисија од било које друге земље Нетфлик каталог. Такође можете да добијете приступ другим услугама, на пример, можете да гледате ББЦ иПлаиер изван Велике Британије и још много тога!

Шта је ВПН за екпатс?

Експатски ВПН омогућава вам приступ садржају који је ограничен гео и блокираним веб локацијама тако што се превара локација. Коришћењем ВПН за експатзију моћи ћете приступити ТВ емисијама из своје матичне земље на сигуран и приватни начин. Поред овога, експатрирани ВПН такође вам може помоћи да приступите веб локацијама као што су ВхатсАпп и Фацебоок које су у неким земљама блокиране..

Мој Екпат ВПН

У истраживању за 2017. годину, скоро 13.000 прогнаника је замољено да оцијене 43 различита аспекта животног живота у иностранству. Ово је обухватало водеће земље у које се емигранти могу преселити. Док су САД и Велика Британија прилично одустале од студије из 2016., Мексико, Шпанија и Колумбија су се нашле међу десет најбољих избора од 65 наведених земаља. Из тог разлога, одлучили смо да саветујемо експатске представнике у следећим земљама: Шпанија, Мексико, Колумбија, САД и Велика Британија..

ВПН за Екпатс у Шпанији

Иако је Шпанија отворена и демократска земља са јаким законима о приватности података, шпанска влада учествује у интензивним политикама против пиратерије које ограничавају ваше ТВ могућности. Штавише, услуге преноса телевизије ограничавају приступ садржају других земаља - што значи да сте заглављени у ономе што Шпанија може да понуди.

Срећом, ВПН са експатриром може решити овај проблем. Поред приступа ТВ емисијама до којих нисте могли да приступите, експатрирани ВПН такође ће вам помоћи да заштитите ваше дигиталне отиске и везе - чак и путем јавних ВиФи жаришта. Поред тога, ако желите да бујите нешто током боравка у Шпанији, експатрирани ВПН може вам помоћи да то не учините без да вас компромитују ваши ИСП, влада или локални мрежни администратори..

За више информација о најбољим ВПН-овима за експатзију у Шпанији, посетите наш водич за 5 најбољих ВПН-ова за Шпанију.

ВПН за Екпатс у Мексику

Ако је шпански језик којим можете да говорите, у Мексику имате безброј опција за забаву којима бисте могли да приступите. Ако сте имигрант који живи у Мексику, можда ће вам бити тешко да пратите интензивне атрибуте мексичких сапуница. Поред овога, Мексико је држава која нуди веома скупе широкопојасне могућности. То значи да, ако сте експатман који живи у Мексику, често можете да користите бесплатне јавне ВиФи тачке за разлику од плаћања сопствене интернетске услуге..

Иако је ово дефинитивно погодно, такође је опасно. Јавне ВиФи жаришне тачке су идеално место за хакере да угрозе своје лозинке, податке о кредитној картици, пријаве и друге осетљиве податке: да не спомињемо надзор мексичких власти. Са сјајне стране, решење ових питања је једноставно: користите ВПН експатрију. Коришћењем екпат ВПН-а у Мексику моћи ћете да заштитите своје мрежне активности од надзора и хакера, а истовремено приступате омиљеним ТВ емисијама из своје куће.

За више информација о најбољим ВПН-овима за експозицију у Мексику посетите водич за 5 најбољих ВПН-ова за Мексико.

ВПН за Екпатс у Колумбији

Колумбија

Ако сте странац који живи у иностранству у Колумбији, можда ће вам бити тешко да приступите ТВ емисијама које желите да гледате од куће. Поред овога, закони о приватности на интернету у Колумбији помало су магловити. Иако не постоје посебне казне за клевету, клевету, неодговорно новинарство или гласине на мрежи, постоји неколико случајева високог профила са сукобљивим закључцима.

На пример, 2014. године Гонзало Лопез је послат на суђење због вређања јавног службеника у одељку за коментаре онлајн новина. Упркос томе што је Лопез то учинио анонимно, његова ИП адреса је праћена и он је осуђен на 18 месеци затвора новчаном казном од 5.200 долара. Иако то није случај за сваког држављанина Колумбије, довољно је да нађете решење: експатрирани ВПН.

Коришћењем приватног ВПН-а у Колумбији моћи ћете да сачувате своје податке приватним, а ваше мрежне активности безбедним од знатижељних очију. Поред тога, гео-ограниченом садржају можете приступити из сервиса за стриминг телевизије - претварајући се да сте у земљи која има бољи каталог.

За више информација о најбољим ВПН-овима за извоз у Колумбију посетите наш водич за Топ 5 ВПН-а за Колумбију.

ВПН за Екпатс у Уједињеном Краљевству

Ако сте експатман који живи у Великој Британији, можда нисте свесни интензивног владиног надзора који спроводе британске власти. Поред тога што је владиној дозволи одобрила проваљивање у рачунаре својих грађана, Велика Британија такође приморава неке компаније да ослабе сигурност својих шифрованих производа тако што шаљу позадине на сервере. Шта је горе? Те компаније су законом обавезне да ћуте ако им је наређено да то ураде (наредба гаг).

Коришћењем ВПН за експатзију у Великој Британији остварујете своје право на приватност и сигурност на мрежи. Када користите прави ВПН, спречавате владине могућности надзора, све док приступате географски ограниченом садржају услуга ТВ стриминга. Поред тога, коришћење ВПН-а за експатзију помоћи ће вам да се заштитите од знатижељних очију трећих лица, попут хакера и сајбер криминалаца на јавном ВиФи.

За више информација о најбољем ВПН-у за емитирање у Великој Британији посетите наш најбољи ВПН водич за Велику Британију.

ВПН за Екпатс у Сједињеним Државама

За емигранте који живе у САД-у неопходан је ВПН за експатзију. За почетак, коришћење ВПН експатмента чуват ће вас од знатижељних очију НСА-е. Штавише, Сједињене Државе су чланице надзорног савеза Фиве Еиес. Такође спроводи налоге и налоге за наметање који присиљавају компаније да предају све податке о потрошачима, а истовремено чувају тајност. Поред тога, дозвољено је да пружатељи интернетских услуга задржавају и продају потрошачке навике претраживања интернета у недоглед, доноси.

Помоћу експатрираног ВПН-а можете прегледавати Интернет у сигурном, приватном окружењу док приступате омиљеним ТВ емисијама из библиотека специфичних за земљу на услугама стримирања телевизије. Поред тога, можете учествовати у П2П активностима без бриге о надгледању.

То је само почетак. Употреба ВПН за експатрирање такође вам може помоћи да обиђете блокове које је поставила школа, станодавац или радно место. У данашњем свету, посебно у САД-у, постоји само један начин да заиста останете што приватнији: користите ВПН.

Прегледајте ВПН разматрања

При избору ВПН за експатзију можете размотрити разне ствари - од брзине и сигурности сервера до броја понуђених локација. Као такав, важно је узети у обзир све факторе пре него што се населите на једну ВПН. Коначно, шта је добро користити ВПН за приступ библиотекама специфичним за земљу ако њихове локације сервера не укључују земљу чијој библиотеци желите да приступите? Неке ствари које треба потражити укључују:

  • Перформансе (брзина / цурења итд.)
  • Број сервера
  • Локације сервера
  • Правила дневника (нису пожељни дневници)
  • Цоунтри ВПН је са седиштем у
  • Ниво шифрирања / понуђених протокола
  • Додатне сигурносне карактеристике

Водич за Екпат: закључак

Ако сте експатман који живи у иностранству, ВПН емиграната може вам помоћи да се осећате више као код куће на месту које није познато. Штавише, експатни ВПН може вам помоћи да приступите омиљеним кућним ТВ емисијама, истовремено штитећи приватност на мрежи. Без обзира у којој земљи живите, практицирање сигурности и приватности на мрежи је изузетно важно.

ВПН ће вам помоћи да вас заштити од владиног надзора и покушаја хаковања путем ВиФи. Да бисте пронашли ВПН за одређену локацију, погледајте овдје. Најважније је да вам ВПН експатрија може помоћи да остварите своје право на бесплатан интернет.

Кредитна слика: Схуттерстоцк, Алек Брилов, ИД: 254895751

Кредитна слика: Схуттерстоцк, БлуеБоеинг, ИД: 651570313

Кредитна слика: Схуттерстоцк, Гокхан Бозкаиа, ИД: 583977184

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me