Иако се ВПН-ови могу користити за деблокирање гео-ограниченог садржаја, многи пружаоци услуга стриминга по приказу, музичке услуге и специјалне спортске услуге захтевају да плаћате локалном дебитном или кредитном картицом. Покушај плаћања картицом из ваше земље и лажним поштанским бројем ретко успева. Срећом, постоји решење.


Будући да многи желе да купују онлајн услуге ограничене на регион, све је већи број понуђача који нуде "виртуалне дебитне картице". Ове услуге дигиталног плаћања омогућавају људима да пренесу средства на унапред плаћену дебитну картицу у земљи по којој су одабрали. Већина људи жели деблокирати услуге у Великој Британији и САД-у, међутим, постоје виртуелне картице доступне у готово свим земљама.

Ако имате један од наших најбољих ВПН-ова и желите да платите за иностране услуге као што су ХБО ГО, Слинг ТВ, Ф1 ТВ, БеИН Спортс или Спотифи, можете да користите једну од препоручених услуга виртуалног плаћања у овом чланку.!

Виртуал Цард Зип Цоде

Колико кошта виртуална кредитна картица?

Једна ствар коју ваља имати на уму је да за виртуалне платне картице постоји накнада за подешавање. Већина фирми наплаћује једнократну накнаду за издавање броја картице. Та накнада је обично између 5-15 долара. Поред тога, компаније обично наплаћују накнаду за допуну картице. Наплата је између 1-5% од трансфера.

Најбоље услуге виртуалног плаћања

Разумијемо да ако сте се претплатили на ВПН да бисте деблокирали нешто путем интернета, можда сте у журби. Због тога смо саставили овај брзи водич најбољих услуга виртуалног плаћања. Све ове услуге су добро познате, поуздане интернет платне услуге које користе потрошачи широм света ...

 1. Америчка откључана виртуална визна картица

  Ус откључани

  Ова услуга плаћања је апсолутно идеална за све који желе купити америчку услугу попут ХБО ГО, Амазон Приме Видео, Слинг ТВ, ДирецТВ - или било које друге. УС Унлоцкед пружа виртуелну унапред учитану дебитну картицу која је широко прихваћена у мрежним продавницама са седиштем у САД.

  УС Унлоцкед је виртуална Виса картица за вишекратну употребу која има важећу америчку адресу за наплату. Једнократна накнада за пријаву износи 15 УСД, а месечна накнада за услугу 3,50 УСД. Накнада за допуну варира овисно о начину на који желите да положите средства: али обично су 3 и 3%. Иако је ово решење мало скупо, долази са валидном адресом и веома је корисно за пријаву на многе америчке ТВ услуге!

 2. ЕцоПаиз ецоВиртуалцард

  Ецопаиз

  ЕцоПаиз пружа сигурну виртуелну картицу за једнократну употребу која вам даје додатни мир. Чак и ако је број картице украден током интернетске трансакције, не може се користити други пут. То га чини популарном опцијом за оне који купују робу из интернетских продавница у које не верују посебно.

  ЕцоПаиз се може наручити у ЕУР, УСД и ГБР. Накнада за једнократну емисију је 1,80 еура, а накнада за трансакцију 4%. Потрошачи могу истовремено отворити три припејд картице (за једну употребу). То значи да можете користити ову услугу за куповину више мрежних сервиса за различите земље ако желите.

 3. МонеиПоло Виртуал Куицк Цард

  Монеиполо

  МонеиПоло нуди и једнократну картицу и могућност надопуне картице. Накнада за постављање код ове фирме износи прилично 15 долара. Накнада за надоплату износи 3 УСД по трансакцији, тако да је, попут УС Унлоцкед, ова опција на страни цене. Једна посебност ове услуге је да ако 60 дана не употребљавате картицу, мораћете да платите административну накнаду у износу од 10 долара за наставак њеног коришћења. Из тог разлога, ова се картица препоручује само на основу једнократне употребе - или ако намеравате да редовно користите своју виртуелну картицу.

 4. Ворлдцоре Ултимате МастерЦард картица

  ВорлдПаи

  Ворлдцореис са седиштем у Чешкој. Омогућује људима да поставе виртуалну унапријед плаћену дебитну картицу за само 5 еура. Картица се може купити у три најпопуларније валуте - УСД, Еуро или Стерлинг. То значи да можете користити Ворлдцоре за куповину већине мрежних сервиса који би вас могли занимати. Средства на Ворлдцоре картицу можете учитати са било којег банковног рачуна или са дигиталним валутама. Накнада за надоплату износи само 0,99 ЕУР, што сматрамо да је јефтино.

 5. ЛеуПаи

  ЛеоПаи

  Ова се услуга мало разликује од осталих на овој листи јер вам заправо шаље физичку картицу. Да бисте добили једну или више ових картица, мораћете да проверите КИЦ. Када се изврши једноставна провера, можете добити две картице бесплатно. Добра ствар ЛеуПаи-а је да нуди 10 различитих валута, тако да ако желите деблокирати нешто у необичнијој регији, ову картицу је вриједно размислити. Још једна велика продајна тачка - пренос новца на ЛеуПаи картицу је бесплатан за становнике ЕУ, а тек 2% негде другде.

Шта је виртуална дебитна картица?

Лепа ствар код виртуалних дебитних картица је што вам не треба банка да вас одобри. Будући да га наплаћујете новцем док настављате, не требају никакве кредитне провере. То значи да можете да је наручите и да је одмах доставите на своју адресу е-поште.

За разлику од физичке дебитне картице која је физички комад пластике који држите у руци, виртуална платна картица није ништа друго до важни бројеви које пронађете на својој картици. Број картице, њен рок трајања и ЦВВ код који се обично налази на полеђини физичке картице су све што требате да бисте обавили куповину на мрежи.

Виртуелне картице могу се наручити у различитим популарним светским валутама, попут америчких долара, фунти или евра. Ово вам омогућава куповину из мрежних продавница у одређеним земљама. Што је још боље, омогућава вам да платите за мрежне услуге ограничене на регион, попут америчких кабловских ТВ канала.

Виртуалне картице долазе у две различите варијанте. Можете је надопуњавати поново и поново, што је корисно ако картицу желите да користите више пута. Друга је једнократна картица која истиче након што сте потрошили сва средства која сте на њу ставили.

Колико карата

Америчка адреса за вашу картицу

И на крају, можда ће вам требати америчка адреса за куповину неких услуга. Ако је то случај, приликом одјаве једноставно користите адресу за прослеђивање пакета.

Кредитна слика наслова: Пакет / Схуттерстоцк.цом

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me