Коди медиа плаиер може да индексира све забавне датотеке које имате на рачунару, стварајући централну библиотеку која вам даје једну апликацију за приступ свим вашим видео записима и музиком. Могућност каналисања видео стриминга преко Интернета до Кодија додатно проширује ваше могућности забаве.


Додаци вам омогућавају приступ сву ову додатну забаву. Ако имате претплату на врхунску услугу забаве, као што су НовТВ, Нетфлик или ХБО Нов, можете да повежете те рачуне са вашим Коди плејером и приступите им тамо. У сваком случају ће вам требати одређени додатак да бисте омогућили да се претплатна услуга игра на Коди.

Погледајте наш најбољи Нетфлик ВПН водич.

Будите пажљиви када тражите Коди додатке, јер се не играју по правилима. Медијске компаније и владе постају врло вруће под огрлицом о Коди-у управо због додатака који бесплатно чине материјал заштићен ауторским правима без дозволе власника тих видео записа.

Тако можете прочитати да је Коди нелегалан. Међутим, то није случај. Нелегалност произилази из неких додатака.

ПроПриваци.цом не одобрава кршење ауторских права. Иако смо свесни да се ВПН-ови могу користити за превару ваше локације у другу земљу и на тај начин превазилажење гео-ограничења, њихова основна сврха је да вам пружи безбедност и приватност на мрежи. Прво и најважније, зато препоручујемо употребу ВПН-а на Коди-ју.

Прочитајте нашу листу најбољих додатака Коди-а од децембра 2017. Ако никада раније нисте инсталирали додатак, можете прочитати упутства о задатку доле у ​​овој рецензији.

Contents

Најбољи додаци Коди за америчку ТВ

1. УСТВНов

УСТВНов је претплатничка услуга која канализира бројне америчке ТВ станице. Они укључују ЦБС, НБЦ, Фок Невс и ЕСПН. Ако већ имате претплату за УСТВНов, само се морате пријавити приликом првог покретања додатка. Ако немате претплату, можете се пријавити из додатка Коди. Компанија нуди бесплатно пробно време.

Стреам Супер Бовл 53 на ЦБС-у са ВПН-ом!

2. Филм Емпориум

Као што му име каже, Филм Емпориум је одличан извор за филмове. Међутим, овај додатак такође укључује пуно преноса уживо, укључујући главне америчке и британске ТВ станице. Овај додатак ћете пронаћи у складишту Данди Медиа.

3. СмоотхСтреамс

СмоотхСтреамс нуди више од 50 канала, укључујући и главне америчке сервисе за стриминг спортова. Као и пренос уживо са спортских догађаја, као што су НФЛ, НБА и МЛБ игре, можете приступити специјализованим емитерима и свим главним америчким ТВ мрежама.

Најбољи додаци Коди за британску телевизију

4. иПлаиер

ББЦ је широм света познат по квалитетном програму. Можете да гледате све ББЦ-јеве канале преко интернета путем прегледача тако што ћете приступити ББЦ иПлаиеру. Овај додатак преузима иПлаиер у Коди. Коди иПлаиер омогућава вам приступ библиотеци видео записа и комплета у боксу, као и преноса уживо на ТВ ТВ каналима ББЦ.

5. УК Турци

Овај додатак вам омогућава приступ некој сопственој листи репродукције. Дотични гениј живи у Великој Британији, али је турског издвајања, тако да је његова збирка видеа углавном изведена из те двије земље. Библиотеке видео записа су тако добро категоризиране да је овај додатак постао хит јавности. Набавите овај додатак из Церебро ТВ Репозиторија.

Најбољи додаци Коди за светску ТВ

6. Маверицк ТВ

Овим додатком добијате преносе уживо ТВ станица и услуга за стримовање видео садржаја из целог света. Као и они преноси уживо, систем поседује велику библиотеку видео записа, која укључује филмове, документарне филмове и фитнес видео записе. Репозиториј ове услуге доступан је на веб локацији Маверицк ТВ.

7. СтреамХуб

СтреамХуб укључује Мобдро, који омогућава приступ ТВ стреамовима из целог света. Ти канали укључују бесплатне и премиум ТВ услуге, попут спортских канала франшизе и ХБО. Овај систем има своје складиште које се такође назива СтреамХуб.

8. Ултра ИПТВ

Ултра ИПТВ укључује сервисе за стримовање интернета из целог света. Библиотека канала укључује специјалистичке услуге, попут преноса спортских догађаја и вести. На сајту се такође налази много филмских канала и емисија на многим различитим језицима, тако да ако сте далеко од куће, с овом додатком имате добре шансе да пронађете забаву на свом језику. Ултра ИПТВ можете добити из репозиторија Цазло.

9. СкиНет

СкиНет је још једна опсежна библиотека која омогућава приступ живим токовима ТВ канала из целог света. Овај додатак такође укључује приступ забавним видеозаписима на захтев који укључују филмове, емисије и документарне филмове. СкиНет додатак доступан је у Маверицк ТВ спремишту.

10. цЦлоуд ТВ

цЦлоуд ТВ нуди библиотеку забаве. Повезани додатак који је упакован у исто спремиште назива се цЦлоуд Ливе ТВ. Доноси вам приступ ливе стреамовима ТВ станица из целог света. Овај додатак добијате из спремишта Цазвалл.

11. Ултимате ИПТВ

Ова колекција ИПТВ канала омогућава вам приступ забави из целог света. Ови канали укључују и бесплатне емисије за емитовање и премиум ТВ станице на најразличитијим језицима. Иако овај додатак може да вас приведе до ових прекоморских канала, он вас не може заобићи око њихових регионалних ограничења. Овај додатак можете инсталирати из Супер Репоситори-а.

Најбољи додаци Коди за филмове

12. БОБ Унлеасхед

БОБ Унлеасхед, познат и као БОБ Унрестрицтед, пружа приступ дугачкој листи услуга стриминга, али за многе од њих потребна је претплата, коју БОБ не може да заобиђе. Као такав, мораћете да се пријавите на премиум канале да бисте максимално искористили овај додатак. БОБ Унлеасхед доступан је у складишту Нообс анд Нердс.

13. Спецто

Спецто је вилица Екодуса о којој можете прочитати у наставку. База филмова је велика атракција и ту су и видео снимци са канала Ски ТВ, мада не и ливе феед тих станица. Додатак ће тражити по вебу алтернативне изворе за сваки наведени видео. Када га одаберете, мени ће вам дати листу опција из којих можете да гледате.

14. Сафехоусе Филмови

Филмови Сафехоусе задржавају се своје основне активности и само наводе филмове (већина осталих главних Кодијевих додатака укључује емисије и ТВ стреамове уживо). Овај додатак доступан је из складишта Данди Медиа.

15. Снаг Филмс

Овај додатак је одличан извор болливоодских филмова. Ту је и фантастична забава из других различитих извора, укључујући филмове из Африке и драме из Кореје.

16. САЛТС (пренос свих извора)

"САЛТС" означава "стримујте све изворе." Као и већина додатака у овој категорији филма, САЛТС такође омогућава приступ популарним ТВ емисијама и драмама. Овај додатак доступан је из складишта Кодил.

17. Ф.У.Б.А.Р.

Библиотека Ф.У.Б.А.Р.-а има велику палету, са категоријама које укључују дечије забаве, као и болливоодске филмове. Ово је сјајно паковање филмова. Додатак је доступан из складишта Муцки Дуцк.

18. Посеидон

Посејдон је једна од Кодијевих звезда и познат је као нови Егзодус. Овај додатак можете добити из више спремишта, укључујући Кодил и Нообс и Нердс.

19. Екодус

Егзодус је био на врху стабла све док његов механизам за подупирање на ТВАддонс.аг није угашен. Сада можете инсталирати додатак Екодус, али ниједан од одабраних видео записа се неће репродуковати. Иако није укинут, Екодус се и даље дистрибуира путем Супер Репозиторија и Кодила.

20. Пакт

Пакт је званична замјена за Екодус. Међутим, многе његове везе отклоњене су затварањем његових веб локација, што је Посејдону дало предност у трци за замену Егзодуса. Цовенант је доступан из спремишта Кодил и КсвБМЦ.

Најбољи додаци Коди за спорт

21. Избављење

Избављање је посебно добар додатак фудбалских наркомана. Изборник система садржи табелу лиге за енглеску Премиер лигу и има пуно истакнутих резултата с недавних мечева. Остали канали нуде филмове и емисије везане уз спорт. Избављење није само спорт; такође нуди дечије забаве, комедије, документарне филмове и сезонско програмирање.

22. Рисинг Тидес

Рисинг Тидес је добра локација за приступ спортским догађајима уживо, али већина њих доступна је само уз претплату на канал за емитовање. Канали наведени у овом додатку укључују БТ Спортс, ЕСПН, Фок Спортс и Беин Спортс. Овај додатак можете добити из складишта Мулла Фабз.

23. Електра трезор

Попут Рисинг Тидес, Електра Ваултс је добар извор приступа токовима спортских догађаја уживо. Најзанимљивији моменти последњих утакмица доступни су и кроз овај додатак.

24. ВидТиме

ВидТиме пружа приступ уживо стреамовима спортских догађаја и добар је извор за хокеј, кошарку и УФЦ утакмице. Иако је додатак специјализован за пренос уживо, такође постоји и библиотека снимљених истакнутих мечева.

25. Фоотбалл Репеат

Фоотбалл Репеат је специјализован за фудбал. Овај додатак не пружа живе паре мечева, али има импресиван списак лига у својој библиотеци, укључујући Премијер лигу, Лигу шампиона, немачку Бундеслигу и Серију А из Италије.

26. Халов Ливе ТВ

Халов привлачи фанове својом импресивном библиотеком линкова до живих токова спортских догађаја, којима приступ добија бесплатно. Овај додатак има више од спорта, мада зато што библиотека такође садржи канале за дечију забаву, филмове и још много тога. Халов такође укључује радио канале.

27. Спортска манија

Ако радо плаћате за приступ забави на Коди-ју, онда би требало да погледате Спортс Маниа. Ова услуга претплате за Велику Британију омогућава вам непрекидно струјање јер је компанија уложила велика улагања у свој капацитет сервера и технологију преноса видео записа..

Најбољи додаци за Коди за музику

28. Бандицоот Видс

Бандицоот Видс се специјализовао за видео догађаје уживо. То не значи стреаминг догађаја у стварном времену као што се дешавају, већ снимке живих наступа, као што су позоришне представе и музички концерти. Рекавши то, канал такође има ливе стреамове који укључују праћење спортских догађаја. Овај додатак такође садржи библиотеку филмова класика, мада нема недавних блокбастера.

29. МП3 токови

Ово је додатак за стриминг музике који можете добити из Супер Репозиторија. Библиотека је добро индексирана по жанру, што вам омогућава да саставите свој списак нумера.

30. БеатЗ

БеатЗ има веома велику музичку библиотеку, која ће вас бескрајно забављати. Овај додатак за стриминг музике долази из сопственог складишта које производи Стреам Арми.

31. Раве Плаиер

Раве Плаиер има сјајну музичку библиотеку са препознатљивим одељком ДЈ сетова и миксева. Дуги сетови дају вам унапред мешан музички ток који ће трајати сатима, а да не морате да бирате појединачне мелодије.

32. Музички извор

Музички извор има пуно различитих музичких забавних садржаја. Додатак омогућава приступ библиотеци дигиталних музичких датотека, као и видео музичким каналима. Дигиталним радио станицама можете приступити путем додатака и стрим ДЈ сетова.

33. ТунеИн Радио

ТунеИн је популарна апликација за дигиталну музику. Овај додатак услугу чини доступном унутар Коди-ја. Потребан вам је ТунеИн налог за приступ систему преко Коди-ја. Међутим, рачун можете добити бесплатно.

Најбољи додаци за Коди за Аниме

34. АнимеГо

АнимеГо је сјајан извор јапанске анимације. Додатак омогућава приступ филмовима и анимираним серијама. Извори АнимеГо нуде добру брзину преноса.

35. АнимеФТВ.тв

Овај додатак за аниме има већу библиотеку од АнимеГо, тако да ако сте велики љубитељ аниме и манге, ово је вероватно бољи избор за вас.

36. КиссАниме

КиссАниме је водећи пас међу додацима Коди анимеа. АнимеГо има 500 наслова, док АнимеФТВ.тв има 700. КиссАниме има више од 6.000. КиссАниме се стално надограђује, па је тако и савремена забава увек на располагању, као и много старији наслови.

Најбољи додаци за Коди за децу

37. Цртани кловн

Цртани кловн доступан је из Супер Репозиторија и Кодила. Овај додатак није само добар извор цртаних филмова, већ садржи филмове и дечје емисије како би децу држао залепљену за екран.

38. Цртани филмовиОн

ЦартоонсОн се фокусира на цртиће за децу. Библиотека укључује класике, серије и филмове. Овај додатак Коди доступан је из складишта Нообс и Нердс.

39. Ницкелодеон и Ницкелодеон Јр

Ницкелодеон и Ницкелодеон Јр веома су популарне дечје телевизијске станице. Захваљујући овом додатку, ова два кабловска ТВ канала сада су доступна у Коди-ју.

40. Цртани ХД

Цртани ХД има сјајну библиотеку, која укључује едукативни материјал заједно са класичном дечјом забавом. Овај додатак је добро одржаван и без лоших веза. Услузи можете приступити кроз складиште Ксунити Талк.

41. Супер цртани филмови Коди

Супер Цартоонс Коди је понуда одличног Данди Медиа-а, а доступан је у сопственом складишту компаније. Навигациона структура овог додатка дизајнирана је тако да се лако користи, тако да деца могу да управљају контролама и бирају видео снимке.

Најбољи додаци за Коди за документарне филмове

42. Бреттус Документарни филмови

Ако више волите фактографске видео записе, ова библиотека од стотине документараца дат ће вам доста хране за размишљање. Овај Коди додатак постоји већ дуго времена, његова добро категорисана библиотека и поуздане везе зарадиле су га одан следбеницима.

43. Децадо Документарни филмови

Ово је још један сјајан ресурс за документарне филмове. Као и многи додаци за забаву, Децадо Доцументариес користи ИоуТубе као један од својих извора. Стога ћете морати имати инсталиран додатак за ИоуТубе да бисте користили овај систем. Овај и други пратећи додаци аутоматски ће се инсталирати заједно са Децадо Доцументариес. Овај додатак је доступан у Супер Репозиторијуму, а такође и од Кодила.

44. Филмови за радњу

Додатак Филмс Фор Ацтион омогућава приступ библиотеци са више од 2500 филмова и документарних филмова. Извори ових филмова су групе које врше притисак и активисти који желе да истакну узрок како би помогли да се промени свет. Овај додатак можете да инсталирате из подразумеваног складишта Коди.

45. Додатак НАСА Коди

НАСА производи много видео излаза, како би објаснио своју мисију јавности и као резултат истраживања и истраживања. Велики део тог видеа је доступан за гледање јавности кроз овај додатак Коди. Поред видео записа, додатак добија приступ живим токовима сателитских слика. Овај додатак доступан је у подразумеваном складишту Коди.

Најбољи додаци за Коди за Премиум канале

46. ​​Додаци Немесис Коди

Немесис је плаћена услуга која користи разне видео изворе, укључујући и бујице, преко система званог Реал-Дебрид. Видео снимци су доступни у висококвалитетном 4К формату и испоручују се великом брзином. Садржај доступан путем овог додатка укључује филмове, емисије, аниме, цртане филмове, аудио књиге и материјал за одрасле. Провјерите наше најбоље ВПН за торрент странице за више информација о употреби ВПН-а приликом бујице.

47. Вадер токови

Вадер Стреамс је врхунска услуга која нуди премиум канале. Они укључују ХБО, Хулу и АМЦ ХД. Спортска дешавања која обично захтевају плаћање по прегледу такође су укључена у накнаду за претплату на додатак Вадер Стреамс..

48. УФЦ Финест / Планет ММА

Планет ММА је ново име за УФЦ Финест. Овај додатак за плаћање по приказу пружа УФЦ борбе уживо, а такође укључује библиотеку профила бораца, прошлих борби, документарних филмова и забаве у УФЦ-у. Овај додатак доступан је кроз магично складиште компаније Арес Пројецт.

49. СпортсАццесс

Да бисте користили овај додатак, морате платити претплату и компанија прихвата само Битцоин. Међутим, овом накнадом добићете приступ догађајима уживо укључујући и НБА и НХЛ игре, као и фудбалске утакмице из целог света.

50. ФилмОн ТВ

Ово је библиотека филмова са сједиштем у Великој Британији која се путем прегледача испоручује претплатницима: Можете јој приступити и преко Коди-а захваљујући додатку. Морате да отворите рачун на ФилмОн ТВ-у да бисте додатак додали у стриминг. Овом додатку можете приступити кроз спремиште Цазвалл.

Како инсталирати Коди додатке

Постоје три различита пута до добијања додатка. Можете да преузмете зип датотеку додатка или зип датотеку спремишта или да се повежете са спремиштем преко веба. Да бисте их инсталирали, следите кораке у наставку.

Убаците додатак са Зип датотеком

Ако ваша потрага за додатком покреће зип датотеку, морате да инсталирате датотеку у Коди. Један додатак, који такође може инсталирати пратеће програме, налази се у датотеци са речју "повезати" на почетку свог имена. Репозиториј садржи много додатака, а његово име започет ће с речју "спремиште."

Први корак

Запишите директоријум у који се преузимала зип датотека.

Корак други

Отворите Коди и кликните на Додаци у бочном менију главног екрана. Кликните на симбол отвореног оквира у горњем левом делу екрана додатака да бисте дошли до прегледача додатака.

Коди додаци прегледачу

Трећи корак

Кликните на Инсталирајте са зип-а. Помичите се кроз структуру директорија да бисте одабрали преузету датотеку.

Коди инсталирајте додатак из зип датотеке

Кликните на ок.

Ако је зип датотека додатак, сада ће инсталирати додатак. Ако је спремиште, морат ћете инсталирати додатак из спремишта (види доле).

Уметање додатка са веб адресе

Први корак

Притисните симбол зупчаника у горњем левом делу главног тока Кодија. Ово ће вас одвести на страницу са подешавањима.

Приступ Коди подешавањима

Корак други

Кликните на Филе Манагер икона.

Приступ програму Коди Филе Манагер

Трећи корак

Двапут кликните на Додајте извор.

Коди додај извор

Корак четврти

Кликните на одговарајућу реч на екрану Додавање извора и откуцајте УРЛ спремишта. Ово мора почети "хттп: //" или "хттпс: //" и мора имати пошевину ("/") на крају адресе.

Коди додајте изворну страницу

Кликните на ок.

Корак пети

Унесите име везе и кликните ок.

Коди репозиториј од постављене везе

Корак шести

Притисните тастер Есцапе два пута да бисте се вратили на главни екран Коди-ја. Кликните на Додаци у бочном менију.

Ставка менија Коди додатака

Кликните на симбол отвореног оквира у горњем левом делу менија.

Корак седми

Изаберите Инсталирајте из зип датотеке у прегледачу додатака. Изаберите везу коју сте поставили у Филе Манагер-у и притисните ок.

Коди инсталира спремиште

Сада морате инсталирати додатак из спремишта које сте управо ставили на располагање систему.

Инсталирајте и додајте из спремишта

Први корак

У прегледачу додатака кликните на Инсталирајте из спремишта.

Инсталирајте Коди додатак на претраживачу из складишта

Ово ће вам представити листу доступних спремишта - и оних која су добијена преко веза и оних која су инсталирана из зип датотека.

Корак други

Кликните на складиште које садржи додатак који желите да инсталирате. Биће вам представљен списак врста додатака.

Индекс спремишта коди

Трећи корак

Померите се кроз листу доступних додатака. Кликните на онај који желите.

Коди селецт додатак из складишта

Корак четврти

Притисните Инсталирај на екрану са детаљима.

Коди инсталациони додатак

Већина додатака захтева додатне програме; биће вам речено на следећем екрану. Кликните на ок наставиће се.

Низ порука ће вам рећи да је сваки елемент инсталиран.

Закључак

Додаци чине Коди много занимљивијим. Могу вам донијети забаву из цијелог свијета. Међутим, многи канали су ограничени тако да им приступају само људи у земљама у којима је основана свака услуга.

Овим регионалним ограничењима можете заобићи инсталирањем виртуалне приватне мреже (ВПН). ВПН вам омогућава да одаберете локацију. Једном када га укључите, свако ко проверава вашу локацију помислит ће да сте у земљи коју сте одабрали. Овај трик вам омогућава приступ свим каналима који су доступни само у другим земљама. Погледајте наш најбољи Коди ВПН водич за више информација о овој технологији.

Комбинујте ВПН са Коди-ом како бисте проширили своје хоризонте за забаву.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me