ShowBox je besplatna aplikacija za streaming filmova i televizija za Android. MovieBox je brat iOS i osobito je popularan zahvaljujući rijetkosti takvih aplikacija na Appleovoj platformi zidanih vrtova.


Činjenica da se MovieBox može instalirati i na jailbroken uređaje (pomoću Cydia) i na ne-jailbroken uređaje (koristeći posebnu konfiguracijsku datoteku za preglednik Safari) samo ga je učinila popularnijim za korisnike iOS-a.

Nažalost, i ShowBox i MovieBox su prestali raditi. Nijedna aplikacija ne može se povezati sa svojim poslužiteljima.

Dakle, što se dogodilo?

Službene informacije pomalo nisu dostupne, iako su DTAthemes imali "vrlo kratak razgovor", u kojem su programeri potvrdili da je projekt gotov.

Taj razvoj događaja slijedi tužbe koje je podnijela koalicija filmskih studija protiv brojnih web stranica koje su ugošćivale datoteke ShowBox i MovieBox.

U sklopu ove operacije Cloudflareu i Godaddyju naloženo je da predaju podatke o registraciji za više web lokacija, uključujući Showboxbuzz.com, Showbox.software, Rawapk.com, Popcorn-time.to, Popcorntime.sh, YTS.ag, YTS. gg i Showboxappdownload.com.

Čini se da je jasno da su programeri ShowBoxa / MovieBoxa jednostavno odlučili da je vrijeme za bacanje u ručnik.

Koje su alternative tu?

Dobra vijest za korisnike ShowBoxa i MovieBoxa je da je na raspolaganju niz dobrih alternativa ...

Vrijeme za kokice

Popcorn Time je aplikacija otvorenog koda koja koristi BitTorrent P2P tehnologiju za strujanje visokokvalitetnog video sadržaja na radnu površinu ili mobilni uređaj. Ovaj sadržaj dobiven je na web lokacijama filmova i televizija. Njegovo glatko korisničko sučelje i mogućnost isporuke nesmetanog prijenosa videa od 720p ili 1080p bez problema s punjenjem na čak prilično sporim internetskim vezama doveli su do aplikacije ogromno.

Početna stranica filmskog okvira

Osim što vas tjera da kupite VPN, Popcorn Time ne sadrži oglase i omogućuje vam emitiranje na veliki ekran putem Chromecasta, AirPlaya ili DLNA.

Trenutno postoje samo dva vilica ovog softvera s otvorenim kodom koji preporučujemo Popcorn-Time.to i PopcornTime.sh, a oba nude Android .apk datoteke za preuzimanje. Izbjeglice na MoviePassu mogu koristiti instalaciju programa Popcorn-Time.to za iOS bez potrebe za jailbreakom ili ako koriste uređaj s jailbrokenom, dodajte Popcorn-Time.to repo svojim izvorima Cydia.

Teoretski, još jedna dobra opcija za korisnike na bilo kojoj platformi je posjetiti PopcornTime Online, verziju Popcorn Time-a baziranu na pregledniku. No činilo se da to ne djeluje kad smo ga testirali za ovaj članak.

Posebno je bitno uvijek koristiti VPN prilikom strujanja s Popcorn Timeom jer aplikacija koristi BitTorrent protokol dijeljenja datoteka. To preuzimačima vrlo lako prati, osim ako ne koriste VPN da sakriju svoju stvarnu IP adresu. Molimo pogledajte 5 najboljih VPN-ova za vrijeme kokica za više detalja.

kodi

Kodi je vrlo popularna open source IPTV aplikacija za streaming. Osnovna aplikacija na više platformi ne pruža pristup ilegalnom sadržaju, ali lako je instalirati dodatke za Kodi treće strane koji to čine.

Aplikacija je dostupna na većini platformi, mada korisnici iOS-a trebaju ili uređaj s jakim prekidom ili prolazak kroz postupak skrivenih postavki za koji je potreban Mac koji koristi Xcode 7.

Streaming ilegalnog sadržaja sigurniji je na Kodi-ju nego u Popcorn Time-u jer Kodi dodaci koriste IPTV izvore koji se nalaze na središnjim poslužiteljima. Imajte na umu da se središnji poslužitelji mogu oduzeti i IP adrese svih koji su strujili sadržaj dobivali od njih.

Stoga toplo preporučujemo da Kodi korisnici koriste VPN da sakriju svoju istinsku IP adresu. VPN-ovi su također korisni za pristup legalnom sadržaju koji je ograničen na određene države. Kao što je BBC iPlayer u Velikoj Britaniji. Za više rasprava o Kodi, pogledajte najbolje VPN-ove za Kodi.

TeaTV

Ta se aplikacija za streaming za Android, Windows i macOS snažno dovodi na #ShowBox Twitter nit. Provjerili smo verziju Androida i pronašli pametnu aplikaciju koja nudi veliku i najnoviju biblioteku naslova filmova i TV-a.

Filmski čaj za TV

Te se datoteke glatko prenose u 1080p, iako imajte na umu da je aplikacija podržana oglasima.

Zaključak

MovieBox i ShowBox bile su sjajne aplikacije za gledanje besplatnih filmskih i TV sadržaja, ali one nisu jedina opcija. Naša osobna preferencija je Popcorn Time, ali čak i više od Kodi, TeaTV ili drugih IPTV rješenja, stvarno morate koristiti VPN da biste ostali sigurni.

Kreditna slika: By Stock-Asso / Shutterstock.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me