Super Bowl 2019 îi va vedea pe cei de la Rams să-și asume Patriots, americanii de peste mări și fanii NFL din întreaga lume au mâncărime să tuneze și să urmărească cel mai mare eveniment sportiv din toate timpurile, deoarece este transmis în direct de la Atlanta. Stream Super Bowl 53 ca un american real folosind un VPN.


Marcaj teren NFL 53 curte

Cu mai puțin de o săptămână pentru a merge anul acesta extravaganța Super Bowl va avea loc pe 3 februarie 2019, pe stadionul Mercedes-Benz din Atlanta, Georgia.

Puteți transmite fluxul Super Bowl fără cablu pe CBS. Dacă doriți să urmăriți Super Bowl în afara SUA, vă recomandăm să folosiți NordVPN și să îl transmiteți online. NordVPN dispune de servere rapide care vă permit să vizionați toată acțiunea pe măsură ce se desfășoară în direct în HD.

Cum să vizionezi Super Bowl online?

Urmărirea jocului mare ar trebui să fie ușor dacă sunteți în SUA și aveți un televizor sau o conexiune la internet. Cu toate acestea, cei care vor să urmărească Super Bowl 53 în afara SUA vor avea probabil probleme. Folosind un VPN puteți transmite fluxul Los Angeles Rams față de New England, trebuie doar să urmați pașii de mai jos.

  1. Obțineți un abonament la NordVPN. NordVPN este recomandat pentru că are servere rapide în SUA și Marea Britanie, care vă vor permite să transmiteți Super Bowl în HD. De asemenea, oferă o valoare excepțională pentru bani.

  2. Descărcați software-ul VPN pe dispozitivul dvs. NordVPN vă va permite să instalați și să utilizați VPN-ul pe 5 dispozitive simultane. Asta înseamnă că puteți debloca Super Bowl pe toate!

  3. Conectați-vă la un server VPN din SUA (sau Marea Britanie dacă preferați să urmăriți acoperirea BBC)!

  4. Navigați la CBS Sports sau la unul dintre serviciile de streaming de mai jos pentru a viziona Super Bowl 53 în direct online.

Obțineți NordVPN acum!

Avertizare: răsfățarea locației dvs. pentru a urmări un flux geo-restricționat este din punct de vedere tehnic încălcând drepturile de autor. Cu toate acestea, confidențialitatea oferită de un VPN vă va permite să faceți acest lucru în siguranță.

Unde să transmită în direct Rams vs Patriots?

Dacă doriți să urmăriți gratuit Super Bowl online, aveți noroc, deoarece anul acesta veți avea două metode ușoare pentru vizionarea Super Bowl! Am inclus link-uri către aplicații mobile, astfel încât să puteți transmite Super Bowl 53 oriunde vă aflați. pur și simplu conectați-vă la un server VPN din Marea Britanie sau SUA și navigați la unul dintre linkurile de mai jos.

Site-ul de streamingDesktopAndroid AppiPhone App
CBS Stream Super Bowl 2019 pe CBS Aplicația pentru Android CBS Aplicația iOS CBS
iPlayer Stream Super Bowl 2019 pe iPlayer Aplicația Android iPlayer Aplicația iOS iPlayer
Yahoo Sports Nu se afișează pe site-ul web Yahoo sport Android Yahoo Sports iOS
Aplicație mobilă NFL Nu se afișează pe desktop Aplicația Android NFL Aplicația NFL pentru iOS
Youtube TV Transmiteți Super Bowl pe Youtube TV Aplicația Android pentru Youtube TV Aplicația IOS TV TV

Pentru mai multe informații despre utilizarea unui VPN pe mobil, consultați ghidurile de mai jos. Dacă doriți să deblocați Super Bowl veți avea nevoie de un VPN iOS sau un VPN pentru Android.

Alte utilizări pentru un VPN

Un VPN este un serviciu online care oferă confidențialitate digitală și capacitatea de a se preface că se află într-o țară diferită. Acest lucru face ca o VPN să aibă o valoare extrem de bună pentru bani!

O VPN de top va opri ISP-ul dvs. să nu vă dea cu vederea în numele guvernului, ceea ce înseamnă că puteți accesa site-uri de streaming blocate precum Putlockers (sau orice altceva) fără ca cineva să știe că ați făcut-o. Înseamnă, de asemenea, că puteți accesa site-uri web cenzurate local sau servicii geo-restricționate. Așadar, puteți folosi un VPN Netflix pentru a accesa mai mult conținut Netflix din întreaga lume, catalogul american Netflix are alte mii de emisiuni TV și filme decât orice altă versiune a Netflix.

Stai în siguranță când urmărești fluxurile Super Bowl în direct

Vizionarea fluxurilor gratuite ale Super Bowl va fi extrem de riscantă în acest an. Experții în confidențialitate sunt de acord că hackerii vor infecta sute de fluxuri gratuite de Super Bowl cu malware, troieni și chiar ransomware! Din acest motiv, se recomandă cu tărie să vă uitați la vizionarea fluxurilor oficiale HD cu un VPN. Vizionarea unui flux oficial cu un VPN va evita complet riscul de infecție al hackerilor.

Super Bowl News

Ultima dată când Rams a jucat Patriotii

Ultima dată când Rams a jucat Patriots într-un Super Bowl a fost acum paisprezece ani în 2002. În mod incredibil, Patriots au încă același antrenor și același quarterback ca și cu acea ocazie..

În 2002, quarterback-ul Tom Brady i-a condus pe Patriots la victoria asupra unei echipe de Rams, care a fost favorita fierbinte cu rezervările. Scorul final a fost, 20-17. De atunci, New Patriots din Anglia au jucat într-un Super Super Bowls. câștigând patru dintre ei.

Pentru Rams, pe de altă parte, această ocazie este oarecum importantă. Aceasta este doar a doua oară când au jucat vreodată în Super Bowl; după ce a câștigat o singură dată în anul 2000.

Ultima dată când cele două echipe au jucat a fost în 2016, când New England Patriots a învins pe Los Angeles Rams în săptămâna 13 a sezonului NFL.

Știrile echipei Super Bowl

Ambele echipe se crede că sunt într-o stare de sănătate excelentă, Tom Brady care joacă în cel de-al 9-lea Super Bowl pentru Patriots, a spus că este potrivit pentru joc. Cu toate acestea, Rams au recunoscut că Greg Zuerlein poate fi limitat. Din partea Patriotilor, singura vătămare raportată este pentru fundașul cheie Malcom Brown care poartă o vătămare a viței.

Deci, cum afectează predicția? În ciuda faptului că sunt favoritele clare pentru a câștiga, mulți pundituri susțin că Patrioții ar putea primi o surpriză de la Rams. Experții NFL consideră că pentru a câștiga, Rams trebuie să scape rapid de minge și să utilizeze lipsa Patriots-ului de o pasă consecventă. Oricine este de părere că Rams poate valorifica acest sfat. Un lucru este sigur, dacă vor avea o șansă, quarterback-ul Jared Goff va fi vital pentru infracțiunea lui Sean McVay.

Bowl NFL Pro 2019

Pe 27 ianuarie, meciul Pro Bowl a avut loc în Florida, între profesorii NFC-All Pros și AFC. Meciul a fost împiedicat de condiții extrem de ploioase, cu AFC-All Pros fugind cu jocul pentru a-l câștiga 26 - 7.

Pe parcursul meciului, performanțe nefaste ale lui Patrick Mahomes, inclusiv o serie de treceri lipsite de aspect au învins jocul pentru AFC. Poate cel mai notabil dintre toate a fost decizia antrenorului Jason Garrett de a-i lăsa pe jucători să facă tot ce vor; ceea ce susține pundits a făcut jocul mai „distractiv”.

Cine face spectacol în jumătatea timpului Super Bowl 2019?

Deși majoritatea oamenilor se potrivesc pentru a urmări jocul cel mare, spectacolul la pauză este de asemenea o remiză masivă! În acest an, următoarele acte vor oferi divertismentul:

  • Maroon 5

  • Travis Scott

  • Big Boi

Utilizarea unui VPN este ușor, ieftin și necesită doar câteva minute pentru a configura pe dispozitivul dvs. Așa că nu aveți de ce să pierdeți o secundă de joc sau emisiunea la pauză!

Cine va cânta imnul național la Super Bowl 53?

Anul acesta Jennifer Hudson va cânta imnul național la Super Bowl LIII.

Stream Super Bowl 2019

Cel mai bun VPN pentru a urmări Super Bowl 53 și playoff-urile NFL este NordVPN. Oferă viteze de conectare rapide, servere din SUA și Marea Britanie pentru streamingul jocului mare și criptare puternică pentru a opri pe oricine știe că deblochezi jocul. Dacă aveți întrebări despre transmiterea online a Super Bowl, vă rugăm să ne contactați mai jos!

Obțineți NordVPN acum!

Credite imagine: SAJE / Shutterstock.com, Maridav / Shutterstock.com.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me