Amazon a anunțat o creștere a prețurilor pentru consumatorii americani care se abonează la serviciul său de Prime Prime Amazon. Serviciul premium video, muzică, literatură și cumpărături va costa acum mai mult pentru consumatorii care achiziționează serviciul lunar. Vestea bună este că planul anual va costa în continuare 99 USD.

Pentru consumatorii care se plictisesc cu ușurință sau se uită la toate spectacolele lor preferate incredibil de rapid, cumpărarea unui abonament lunar la Amazon Prime poate părea o idee excelentă. Înseamnă că se pot bucura de serviciul timp de câteva luni la un moment dat, apoi poate încercați altul, cum ar fi Hulu sau Netflix.

Acum, s-ar părea că Amazon și-a dat seama că unii consumatori se comportă în acest fel. Soluția companiei? Pentru a umfla prețul unui abonament lunar de la 10,99 USD la 12,99 USD lunar.

Pentru consumatorii americani care achiziționează lunar un abonament Amazon Prime, rezultatul este o creștere totală a prețurilor de 18%. Astfel, costul total anual al Prime (dacă este achiziționat lunar) este de 155,88 USD. (Anterior, ar fi costat 131,88 USD.)

Amazon a anunțat vineri noua structură a prețurilor:


„Prețul abonamentului lunar Prime pentru noii membri a crescut de la 10,99 USD la 12,99 USD la 19 ianuarie 2018. Prețul planului lunar actualizat pentru Prime Student pentru noile înscrieri a crescut de la 5,49 USD la 6,49 USD la 19 ianuarie 2018.

Membrii lunari existenți Prime și Prime Student vor plăti noul preț pentru reînnoirile care vor avea loc după 18 februarie 2018.

Membrii primului anual continuă să plătească 99 USD. Membrii studenților prim-studenți continuă să plătească 49 de dolari. ”

Este demn de remarcat faptul că serviciul autonom Amazon Prime Video încă mai costă doar 9,99 USD pe lună. Deci, dacă videoclipurile sunt singurul lucru care vă interesează, nu va trebui să plătiți mai mult.

Abonamentul complet Premium (cel care obține majorarea prețurilor) le oferă abonaților acces la biblioteca Prime Music, care include milioane de melodii, Prime Reading, care oferă acces la mii de cărți, reviste, articole și benzi desenate. Și Twitch Prime, o experiență de jocuri de vârf care oferă utilizatorilor conținut de jocuri unic.

În plus, abonații Prime pot stoca online fotografii nelimitate și pot participa la cumpărăturile „Early Access”, care le permite să se bucure de un început de 30 de minute la achiziționarea „Deals de iluminat” recent lansate în magazinul Amazon.

Un purtător de cuvânt al Amazon a trecut la înregistrare pentru a explica creșterea bruscă a prețurilor:

„Prime oferă o combinație inegalabilă de avantaje de transport, cumpărături și divertisment, iar noi continuăm să investim în a face Prime să fie și mai valoros pentru membrii noștri. Numărul de articole eligibile pentru transportul nelimitat gratuit de două zile a crescut în ultimii ani de la 20 de milioane la peste 100 de milioane de articole. Am extins livrarea Prime Free Same-Day și Prime Free One One Day în peste 8.000 de orașe și orașe.

De asemenea, continuăm să introducem noi originale, populare și premiate, precum The Grand Tour, Sneaky Pete și The Wonderful Mrs. Maisel, câștigător la Globul de Aur, toate incluse în Prime Video. De asemenea, membrii se bucură de o listă din ce în ce mai mare de beneficii unice, cum ar fi Prime Music, Prime Reading, produse exclusive și multe altele. Vom continua să introducem noi modalități de a îmbunătăți viața membrilor și mai bine. ”

Sus, sus și departe

Nu este prima dată când Amazon și-a majorat brusc prețurile. În 2014, costul Amazon Prime a fost majorat de la 79 la 99 USD. Potrivit Ars Technica, serviciul este „vaca în numerar” a Amazon. Se consideră că Amazon are 90 de milioane de membri numai în SUA, dar nu se știe câți dintre aceștia cumpără un abonament lunar..

Ceea ce se știe este că membrii tind să cheltuiască mult mai mult pe Amazon decât cei care nu sunt membri. Potrivit Statista, membrii non-americani cheltuiesc aproximativ 700 de dolari pe an pe Amazon. Cetățenii americani cu un membru Prime, pe de altă parte, cheltuiesc aproape dublu la 1.300 de dolari.

Nu în Marea Britanie

Vestea bună este că, deocamdată, costul unei abonamente complete la Amazon Prime nu se înregistrează în Marea Britanie. În Marea Britanie, abonații plătesc deja mai mult pentru un abonament anual, care la un cost de 79 de lire sterline este egal cu 109,49 USD. Cu toate acestea, un abonament lunar costă doar 7,99 lire sterline, ceea ce reprezintă aproximativ plata rezidenților din SUA înainte de majorarea prețurilor.

Pentru oricine dorește să își cumpere abonamentul lunar - dar nu dorește să plătească mai mult - răspunsul poate fi să se conecteze la un server VPN din Marea Britanie pentru a achiziționa un abonament lunar. Cu toate acestea, nu este clar dacă acest lucru ar afecta livrarea zilei următoare și accesul la Ofertele Fulger. Cu toate acestea, pentru persoanele interesate doar de conținutul video, muzică și literatură, este o opțiune bună. Deocamdată, Marea Britanie nu se așteaptă la o creștere similară a prețurilor. Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al Amazon nu a exclus-o pentru viitor.

Pentru oricine nu își poate permite un abonament la un serviciu video premium precum Hulu, Prime sau Netflix - un VPN pentru streaming este o opțiune excelentă, care merită să te uiți. Pentru mai multe idei despre modul în care un VPN vă poate ajuta să economisiți bani, consultați aici.

Uitați-vă la ghidul nostru VPN UK pentru mai multe informații despre serviciile pe care le puteți debloca și informații despre modul în care un VPN vă poate păstra în siguranță.

Opiniile sunt proprii scriitorului.

Titlul creditului de imagine: Claudio Divizia / Shutterstock.com

Credite imagine: pixinoo / Shutterstock.com, Denys Prykhodov / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me