Aproape 60% dintre telespectatorii din SUA au acces la Netflix, un studiu a descoperit. Aceasta reprezintă aproape 50 de milioane de abonamente. Totuși, acesta nu este chiar monopolul, se pare că mulți spectatori mai tineri se abonează la mai multe platforme.


Serviciile video la cerere cu abonament (SVOD), cum ar fi Netflix, au fost anticipați de moarte la TV live. Destul de sigur, serviciile de streaming online au fost recent responsabile de o scădere a abonamentelor de televiziune prin cablu.

Cercetările noi au descoperit că, dintre acei telespectatori cu acces atât la TV live cât și la Netflix, unul din cinci folosește furnizorul de streaming ca platformă de alegere. Aceasta este o creștere de 4% în ultimele 12 luni. Interesant este că această tendință pare a fi generațională. Când raportul a izolat telespectatorii între 16 și 24 de ani, cifra a sărit la 50%.

Cercetările sugerează că spectatorii mai tineri „taie cablul” sau anulează abonamentele TV live plătite, în favoarea SVOD în număr mult mai mare decât generațiile mai vechi.

Acesta ar putea fi rezultatul conținutului de succes de la liderii industriei Netflix și Amazon. Seria Marvel „Apărători” de la Netflix și „Omul din castelul înalt” de pe Amazon sunt două exemple principale.

Majoritatea conținutului neoriginal este geore restricționat, astfel că mulți abonați Netflix utilizează un VPN pentru Netflix pentru a accesa conținut care este blocat în prezent în regiunea lor.

Deși Netflix, cu 100 de milioane de abonamente la nivel mondial, pare să fugă coroana, telespectatorii mai tineri nu au loialitatea de brand pe care mulți furnizori de cablu s-au bucurat în trecut. Un număr tot mai mare de milenii se abonează la mai multe platforme. Deci, cine sunt acești provocatori pentru domnia Netflix și cât de serioase sunt pretențiile lor?

Amazon Prime Instant Video

video video instantaneu amozon

Amazon păstrează un capac destul de strâns pe cifrele de abonament. Estimările pentru telespectatorii globali se ridică la aproximativ 80 de milioane. Cu toate acestea, având în vedere că accesul la videoclipul Amazon este inclus în calitatea de membru Prime, nu este clar câți utilizatori utilizează efectiv serviciul.

Printre spectacolele principale se numără thriller-ul hit-science-fiction „The Man in the High Castle”, în timp ce Amazon este și noua casă a lui Jeremy Clarkson și prietenii „Grand Tour”.

Deși Amazon Prime Video este disponibil la nivel mondial, o mare parte din conținutul său, precum Netflix, este disponibil doar în anumite regiuni. Cu toate acestea, este destul de ușor să accesăm acest conținut geo-blocat - pur și simplu aruncăm o privire la ghidul nostru VPN primar amazon.

Un abonament complet Amazon Prime costă 99 de dolari pentru cei din SUA sau 79 de lire pentru clienții din Marea Britanie. Accesul numai la Amazon Prime Instant Video costă 10,99 USD în SUA și 5,99 GBP în Marea Britanie.

Hulu

Perete Hulu 300X133

Acasă pentru adaptarea extrem de populară a lui Margret Atwood, „The Handmaid’s Tale”, Hulu a beneficiat de creșterea recentă pe piața SVOD. Acum se mândrește cu 12 milioane de abonați în toată lumea. Într-un sondaj din 2016 în SUA, 23% dintre respondenți au raportat că au plătit pentru un cont Hulu.

Poate că cea mai mare atragere a lui Hulu este disponibilitatea emisiunilor de rețea la 24 de ore de la difuzarea la TV live. La fel ca Netflix și Amazon Prime Video, platforma are un palmares impresionant de conținut original, condus de „The Handmaids Tale” și seria rom-com „Casual.” Într-o alianță improbabilă, Hulu a dezvăluit doar că va transmite titluri HBO. pe ea platformă.

În ciuda celor 12 milioane de abonați, Hulu este disponibil numai pentru spectatorii din SUA și Japonia. Au existat zvonuri despre o extindere globală pentru Hulu, dar până atunci singurul mod în care spectatorii din întreaga lume vor putea folosi serviciul este cu o rețea virtuală virtuală (VPN). Deci, dacă doriți un VPN care funcționează cu hulu, consultați ghidul nostru VPN hulu.

Pentru acces la Hulu, clienții pot alege dintre două sisteme de stabilire a prețurilor. Pachetul de bază, care include reclame, costă 7,99 USD pe lună. Aceasta se ridică la 11,99 USD pentru pachetul fără comerț. Clienții pot adăuga, de asemenea, Showtime la abonament pentru un plus de 8,99 USD pe lună, HBO pentru 14,99 USD, și Cinemax pentru 9,99 USD.

HBO ACUM și HBO GO

Hbo Acum 300X151

Deși rețeaua HBO a avut peste 120 de milioane de abonați anul trecut, serviciul său la cerere a avut doar 2 milioane de spectatori. În timp ce acest lucru pare scăzut, în afara primelor trei dintre Netflix, Amazon și Hulu, HBO conduce pachetul.

Cel mai mare succes al HBO a fost, fără îndoială, Game of Thrones. Cu toate acestea, are o istorie lungă de producție de emisiuni de televiziune blockbuster. În prezent, „Westworld”, „The Thick of It”, spin-off „Veep” și „Last Weekight Tonight” cu John Oliver sunt printre cele mai mari atracții ale sale.

HBO ACUM va stabili clienților o rată forfetară de 15 USD pe lună. HBO GO, pe de altă parte, este disponibil numai cu abonament satelit HBO.

Din păcate, fără VPN, HBO ACUM este disponibil numai spectatorilor din SUA. Ca atare, dacă doriți să surprindeți unele dintre cele mai apreciate televizoare din jur, vă recomandăm să vizitați lista noastră de cinci cele mai bune VPN-uri pentru HBO GO și HBO ACUM.

Credit imagine: pixinoo / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me