Premii ProPrivacy: 55 de bloguri esențiale pentru Infosec pentru 2019

O mare majoritate (91%) dintre adulții americani au fost de acord recent sau au convenit cu tărie că consumatorii au pierdut controlul asupra colectării și manipulării greșite a datelor cu caracter personal sensibile, potrivit unui studiu Pew Research. Având în vedere acea cercetare utilă, noi, la ProPrivacy.com, am compilat lista noastră de premii a celor mai bune 60 de bloguri esențiale de securitate a informațiilor pentru 2019. Acestea sunt blogurile pe care le simțim că pot potențializa cel mai bine sau, cel puțin, aruncă o lumină asupra dominantei. modele gândite de teamă și ignoranță atunci când vine vorba de securitatea web.

Lista noastră de premii ProPrivacy pentru anul 2019 nu se află într-o ordine de clasare specială, nu reflectă niciun fel de judecăți de valoare din partea noastră, altele decât fiecare intrare este demnă - din diferite motive explicate pe intrare. Această listă bazată pe merite reflectă pur și simplu blogurile pe care le-am considerat mai utile pentru cititorii noștri. În timp ce numărul de bloguri infosec valoroase online în mii (dacă nu este mai mare), am adunat premiile noastre cu cele mai bune din colectivul divers.

Alegerile noastre s-au bazat pe relevanță, accesibilitate la toate nivelurile de expertiză tehnică și pe impresiile noastre generale despre blogul respectiv. În timp ce unele înregistrări au fost postate mai frecvent sau la un volum mai mare decât altele - firul angajamentului comun de a deschide discursul în jurul securității web unifică fiecare dintre beneficiarii disparate.

Suna bine? Sa trecem la treaba.

55 de bloguri pentru a vă păstra ochii

01 Elie


De la șeful francez Expat al echipei de cercetare anti-abuz Google (protejarea persoanelor laice împotriva cibernaselor de toate tipurile) și de la același coleg care a reproiectat Captcha Google, blogul lui Eli Burszstein este plin de pepene de securitate de toate formele și dimensiunile. Dar ce mai așteptați de la un tip care a ajutat la implementarea criptografiei mai sigure pe Google Chrome? Păstrează-ne pălăria cu ursulețul Bernstein și folosește-te pe blogul lui Elie pentru unii sfaturi și trucuri care nu pot lipsi.

Modul în care e-mailul în tranzit poate fi interceptat folosind deturnarea DNS

250 250 72 Dpi 01

02 Graham Cluley

Ar fi amintit de noi să nu menționăm atât blogul lui Graham Cluley, cât și lucrarea sa scrisă pentru „Statul de securitate”, care se află sub umbrela firmei de securitate Tripwire. Cu sediul în Marea Britanie, Cluley a fost ocupat să cerceteze, să vorbească și să facă bloguri despre munca sa de aproape două decenii, susținut de munca sa stelară pentru titane din industrie, inclusiv Sophos și McAfee, pe lângă numeroase experiențe care ajută forțele de ordine să lupte împotriva criminalității cibernetice. Dl. Cluley este un elev al sălii de renume InfoSecurity Europe încă din 2011 și este unul dintre doar 26 de onorari în totalitate de la lansarea premiului în 2009.

Moartea viitoare a pluginului Java a fost anunțată.

05 01

03 Criminalitatea cibernetică & Facand timp

Blogul numit de Gary Warner se concentrează pe securitate printr-o lentilă judiciară, după cum te-ai putea aștepta, având în vedere munca sa ca un ofițer de lucru al grupului de lucru al FBI Cyber ​​Crimes Crime Force. Este un membru remarcabil al facultății la Universitatea din Alabama și, după ce a petrecut ani de zile protejând publicul, lucrează acum pentru a educa următoarea generație de profesioniști în informatică..

Vovnenko / Fly / MUXACC1 se declară vinovat

Cybercrime 01 01

04 Malwarebytes

Echipa din spatele programului de securitate Malwarebytes gestionează acest site actualizat frecvent, oferind știri, sfaturi și soluții practice ușor digerabile pentru a fi compromise online, precum și măsuri preventive pentru a evita încălcările de securitate în primul rând. Încurajator, pare să existe o abordare în jos, atât în ​​abordarea problemelor tehnice, cât și în prezentarea descoperirilor pentru cititorii lor. Merită să aruncăm cel puțin o privire periodică la Malwarebytes.

Elaborează iCloud Phish folosit pentru activarea telefoanelor furate

Programele Malware 01 01

05 Ars Technica

Cu siguranță, ar fi surprinzător dacă nu ai fi auzit cel puțin un site de securitate lider Ars Technica - cam la fel de ciudat ca să nu le introduci pe această listă de premii. Ca una dintre cele mai influente publicații online cu privire la toate aspectele legate de tehnologie, analiza de securitate oferită în articolele lor este una dintre cele mai aprofundate și bine cercetate în jur. În plus, puteți găsi, de asemenea, recenzii și știri despre produse convenabile. Cu Ars Technica, mai mare înseamnă doar un conținut superb mai variat - nu doar niște conversații pline.

NSA, GCHQ a folosit software open source pentru a spiona drone israeliene și siriene
Ars 01

06 TechCrunch

În timp ce, la prima vedere, nu s-a concentrat în mod excesiv pe pilonii gemene cu care multe dintre blogurile prezentate aici se preocupă, Tech Crunch oferă o astfel de multitudine de noutăți din industrie, încât ar fi greșit să părăsiți site-ul afară. Reușita succesului mai multor expoziții populare, cum ar fi Tech Crunch Disrupt, pusă la dispoziție de echipa din spatele site-ului, a adus și mai mult concluzia că TC merită un loc pe lista noastră exclusivă (interviul lui Kevin Spacey la Davos este foarte recomandat).

În interiorul Parlio: Noua platformă de schimbare socială a activistului egiptean Wael Ghonim
Tehnica 01 01

07 The Guardian-Tech

Cunoscut pentru excelentul său jurnalism de investigație complet, colțul Tehnologiei Guardianului este o prezență necesară în acest roundup și se află pe primele linii ale războiului împotriva represiunii în toate iterațiile sale nefaste. Jucând ceea ce ar putea fi considerat rolul principal în diseminarea scurgerilor Snowden rezumă perfect la importanța Guardianului.

Casa Albă refuză autorizarea cercetătorului tehnologic cu legături către Snowden
Gardian 01 01

08 Prin cablu

Un alt element principal al industriei, cu un impact important, colțul de securitate al Wired este orice altceva decât o gândire ulterioară. Actualizările consecvente și prezentarea de vârf fac lectură esențială pe Wired, la fel ca interviurile exclusive cu liderii sau foștii câștigători din domeniul securității (profilul de protecție împotriva virusului mogul transformat într-un joc de armă-toting trăiește mult în memorie).

Șeful hackerului NSA explică cum să-l ții în afara sistemului tău
Cu fir 01

09 Engadget

Deși respectată pe scară largă pentru recenziile produsului său (și destul de adecvat așa), Engadget nu este Mary Sue când vine vorba de securitate. Coloana săptămânală „[email protected] [email protected]” este dedicată știrilor infosec, iar întregul site este sărat & aruncat cu subiectul ca parte a unei împingeri pentru a face a doua decadă de existență nu doar despre recenzii (deși sunt utile!), ci și o examinare a relației dintre noi și tehnologia noastră - modul în care suntem cooptați pentru a ciclul creației și consumului.

De ce războiul împotriva VPN-urilor este unul Netflix nu poate câștiga
Implicat 01 01

10 Cnet

Un site de comparație de frunte în domeniul său (la fel ca și în cazul VPN-urilor!), Cnet a fost de mult timp resursa accesibilă pentru oameni din întreaga lume. Deși nu există o „secțiune de securitate” clară delimitată pe site, Cnet face o sarcină solidă de a acoperi problemele de informații acolo unde este cazul, fără a copleși zonele mai puțin ideologice ale site-ului, păstrând lucrurile cât mai ușor posibil..

Hackerii încearcă să o convingă pe mama greșită. Cercul de tricotat nu este același
Cnet 01 01

11 Vice Motherboard

Un membru proeminent al gândirii-o-sferă online, cu aplecări anti-stabilimentare decise (nu asta ne deranjează!). Placa de bază adaugă o notă umanistă uneori înfricoșătoare, deși încă crucială, în materie de confidențialitate și securitate online. Nu este neobișnuit să vezi un articol despre NSA care s-a strecurat lângă o piesă despre braconaj în Asia de Est - ilustrând perfect profunzimea conținutului și perspective holistice care mai mult decât califică placa de bază pentru premiile noastre.

Pssst, PGP-ul dvs. se scurge

Worldworld02 01 01

12 Interceptul

Ofertată ca „jurnalism neînfricat și adversar”, nu este ca și cum oamenii din spatele The Intercept se îndepărtează de controverse sau ar fi recunoscuți că fac lucrurile diferit. Ajutând la publicarea scurgerilor Snowden și oferind o acoperire informativă suplimentară a altor campanii de denunțare, The Intercept se căsătorește cu adevărat substanță cu o atitudine aparent contrară, deși nu mai puțin conștientă.

Spionii pe cer, Isreali Drone alimentează hacked de informații britanice și americane

Interceptarea 01 01

13 Krebs On Security

După mai mult de un deceniu de reportaje pentru Washington Post, Brian Krebs este acum un jurnalist independent de investigații care acoperă în principal infracționalitatea. Este respectat pe scară largă în întreaga industrie pentru competența și angajamentul său pentru o cercetare aprofundată și nu este greu de văzut de ce: „Lumea nu are loc pentru lași. Mi-aș dori ca mai mulți oameni să aibă curajul să nu reușească, să greșească, să fie ridiculizați și să se lipească de armele lor. "

O privire în centrele de apeluri cibernetice

Krebs02 01 01

14 Robert M. Lee

O stea în creștere rapidă în comunitatea infosec, Robert M. Lee trăiește și respiră securitate atunci când are timp să ia o pauză de la cursurile sale de doctorat și numeroase alte angajamente de pe tot globul. De la lucrările inovatoare cu Forța Aeriană a SUA până la includerea sa în Forbes 2016 30 sub 30: lista Enterprise Tech, urmărim cu atenție blogul lui Robert și compania sa, Dragos Security.

Nu, norvegianul nu este un vinovat al industriei intelectuale a amenințărilor, ci ține lecții învățate

Robertmlee 01 01

15 Securitate Tao

În ultimii 13 ani (și numărare), Tao Security a furnizat unele dintre cele mai unice și profunde conținuturi concentrate pe cyberthreat în jurul valorii, mulțumind cel puțin în parte fondului proprietarului Richard Bejtlich în sectoarele militare și private. În timp ce echilibrează vorbirea, scrierea și cercetarea în plus față de rolul său de strateg-șef la firma de securitate FireEye, Richard urmărește, de asemenea, un doctorat în filozofie de la King’s College din Londra. Afișarea este uneori rare, dar este mai mult decât compensată de profunzimea și lărgimea analizei oferite - și puteți găsi mai mult conținutul lui Richard prin contul său de Twitter.

Șapte sfaturi pentru securitatea personală online

Taosec 01

16 Blogul de securitate online al Google

Blogul de securitate Google îl face pe lista noastră, deoarece, bine, este Google. Într-o notă mai serioasă, nu are sens să ignorați zvonurile de securitate ale unui monolit de masă web, fără a menționa una dintre cele mai influente companii care au existat vreodată.

Recompense pentru securitate Google - Anul 2019 în revizuire

Google 01 01

17 F-Secure

Blogul F-Secure Lab este condus de echipa de cercetare a firmei finlandeze Security. Conținutul este axat atât pe teorie, cât și pe aplicarea practică, materialele educaționale fiind introduse pentru o bună măsură. Cu toate că poate pentru unii este puțin tehnic, există un motiv F-Secure pentru a obține respectul pe care îl au în comunitate. Aruncați o privire la revizuirea serviciului lor VPN sau consultați site-ul lor.

Crash Safari merge viral ... Dar de ce nu pe Android

Securitate 01 01

18 HD Moore

Ca unul dintre cei mai cunoscuți hackeri „White Hat” de acolo, HD Moore aduce dragostea sa de penetrare a rețelelor etice în masă prin intermediul blogului său. Numărul de postări este relativ mic și pe partea mai tehnică, dar oricine este interesat chiar și cu tenuitate de hacking ar trebui să țină file pe domnul Moore dacă nu au făcut-o deja.

Hdmoor 01 01

19 White Hat Security

Blogul White Hat Security este un cont de resurse pentru hackerii etici. De la appsec până la infosec, gânduri până la alb, soluții extinse sunt prezentate în mod concis cu profesioniștii în minte. Aruncați o privire pentru voi, nu folosiți informațiile pe care le găsiți cu scopuri întunecate.

Whitehat 01 01

20 Lectură întunecată

Unul dintre cele mai referențiate bloguri infosec existente, Dark Reading apelează la profesioniștii care lucrează în întreaga industrie, deși acest lucru se datorează conținutului de știri de ultimă oră sau al credo lor. Ceea ce este clar, însă, este că Dark Reading face o treabă marcantă de a arunca acul între (în cuvintele lor) „protecția datelor și accesul utilizatorului”.

Darkreading 01 01

21 Threatpost

Threatpost este un blog informativ despre cele mai recente știri și tendințe în materie de securitate, conduse de echipa de fisuri de la Kaspersky Labs, Threatpost este o sursă accesibilă pentru toate lucrurile referitoare la cibersecuritate și confidențialitate. Când NYT, NPR, WSJ și o serie de alte articole de referință din publicații sunt în mod repetat, este un pariu sigur pentru a urmări oamenii din spatele conținutului.

Serializarea Java se decupează la PayPal

Threatpost 01 01

22 Securosis

Securoza adoptă o abordare revigorant de prezentare într-o lume tehnică marcată de snootiness uneori copleșitor. Site-ul renunță la declarații hiperbolice care vizează clickbait pandering - în schimb se concentrează pe un model de business de transparență din toate unghiurile paradigmei de confidențialitate digitală - indiferent dacă este vorba de partea profesională sau de consumator a problemelor.

Securitatea se schimbă. La fel și Securoza.

Securitate 01 01

23 Schneier On Security

Un must-read pentru profesioniștii în securitate și cei cu un interes trecător deopotrivă, Bruce Schneier diseminează informații despre confidențialitate, criptografie și instituțiile statului, folosind o lentilă intersecțională pentru a vizualiza întâmplările la nivel macro. În calitate de inventator al algoritmului criptografic Blowfish (întrucât a fost înlocuit cu opțiuni mai puternice, cum ar fi AES), domnul Schneier este un expert atât în ​​rezolvarea vulnerabilităților de securitate, cât și în evitarea preîntâmpinată a acestora. Pe lângă scrierea blogurilor pentru publicații precum CNN, domnul Schneier este și coleg de facultate de drept Harvard și membru al consiliului de administrație al FEP.

Amenințări de integritate și disponibilitate

Schneiersecurity 01 01

24 Darknet

Pare evident că orice blog cu motto-ul: „nu înveți să piratezi, să hack să înveți”, este o resursă valoroasă de infosec - ceva care este deosebit de adevărat pentru acest tip de cracare, de hacking. Site-ul continuă încă puternic, cu o comunitate vibrantă de „hackeri etici” care încearcă să testeze și să îmbunătățească, mai degrabă decât să exploateze sadic potențialele vulnerabilități ale computerului.

MITMf - Cadrul de atac al omului în mijloc

Darkside 01 01

25 Errata Security

Echipa din spatele Errata Security își aduce experiența colectivă de testare a rețelelor penetrative pentru a avea o resursă de calitate. Blogul este spartan din punct de vedere estetic, dar conținutul de informații despre dinamit este greu de asortat atunci când este livrat într-o manieră atât de nuanțată.

Cum să nu fii un programator mai bun

Errata 01 01

26 Programele malware nu au nevoie de cafea

Un alt dintre clienții cu mai multă tehnologie din panteonul nostru de 60 de premii Infosec Blog Awards (iertați-vă oximoronul evident), Malware Don’t Need Coffee este o afacere lipsită de fricțiuni destinată în primul rând către codificatori. Persoanele pot găsi subiectul un pic prea tehnic, iar site-ul nu face multe favoruri pentru gândirea designului, dar postările sunt frecvente și detaliate.

CVE-2015-8651 (Flash până la 20.0.0.228/235) și Kits Exploit

Kafeine 01 01

27 PerezBox

Blogul auto-creștinat al lui Tony Perez merită inclus pe lista noastră pentru actul său dificil de declanșat - echilibrarea subiectelor grele cu călătoriile personale de pierdere în greutate și tot ceea ce este între ele. Având în vedere acest etos în minte, nu este de mirare că Tony reușește să-și adapteze mesajul pentru a fi relatabil, chiar și pentru utilizatorul obișnuit..

SECURITATEA WEBULUI NU ESTE NICIODATĂ

Perezbox 01 01

28 TrustedSec

Ținuta de securitate a lui David Kennedy se bazează pe ideea sa că infosecul ar trebui să fie accesibil pentru toată lumea - cu accent pe consumatori, nu doar pentru profesioniști. Blogul Trusted Sec (scoate-ți mintea din acel canal), se încadrează în spiritul misiunii companiei prin difuzarea de postări convenabile atât în ​​formatul blogului pe site-ul lor, cât și prin podcast în iTunes.

Security Podcast Episodul 32 - LastPass, AdBlock Blocked, RSO, FireEye, MSN, AMX, Spam
Trsutedsec 01 01

29 Securitate săptămânală

Security Weekly își propune să încurajeze interesul pentru securitatea IT ca resursă gratuită. Discursul atrăgător al acestora asupra materialului infosec complex se încadrează în concordanță cu accentul fondatorului Paul Asadoorian pe temperarea subiectelor grele cu divertismentul.

Security Weekly # 448 - Curba de maturitate a managementului vulnerabilității
Securitate săptămânal 01 01

30 Sigiliul roșu

Blogul de securitate de pe Red Seal verifică toate căsuțele importante - cercetare, aplicație, preeminție - și profită la maximum de implicarea companiei cu peste 200 de organizații Global 2000. Red Seal contează DoD-ul american ca client și a fost făcut referire în Huffington Post, precum și în mai multe alte publicații cu conținut cuprins de la sfaturi de stil de viață la securitate.

2015 Alamo AFCEA Chapter Event (ACE) Vorbitori se concentrează pe rezolvarea cauzelor radiculare ale cibersecurității
Redseal 01 01

31 Securitate goală

Blogul de securitate Sophos este apreciat atât în ​​sfera profesională, cât și în cea publică, câștigând constant premii. Nu este greu de văzut de ce, cu o acoperire completă a tuturor lucrurilor legate de securitate și un format îngrijit și atrăgător. Naked Security este perceput doar ca gol, dacă interpretezi asta ca ridicând voalul de pe subiecte complicate, cu orice altceva decât cu adevărat.

Blocatorii Adblocker se mută la un nivel cu totul nou
Ns 01 01

32 Sigur & Pricepere

O altă ofertă superbă din partea așilor din spatele F-Secure, blogul Safe and Savvy face ca teoretic să fie digerabil pentru cei mai puțin atenți din punct de vedere tehnic dintre noi. Așteptați-vă la o mulțime de sfaturi de securitate, dezvoltări de confidențialitate și știri de stocare în cloud, pe lângă un instrument extraordinar de PrivateChecker. Acest lucru oferă vizitatorilor o privire în amprenta lor digitală, împreună cu fișa preconizată pentru instrumentul FreedomePrivacy de F-Secure. Acest lucru se simte mai degrabă mai degrabă decât gimmicky, însă, prioritizarea educației cu privire la faptul dacă un vizitator își folosește produsele.

MIKKO HYPPONEN MALWARE Hall Of Fame
Saceandsavy 01 01

33 Fundația Electronic Frontier

EFF oferă un blog centrat pe activiști cu actualizări în legătură cu lupta pentru drepturile digitale. Aplicarea unei alte lentile critice este aplicată căutării de către mulți internauți pentru acces deschis, prin examinarea cu atenție a lovirii capetelor între activiști și parlamentarii și executorii dorinței de control și restricție (de multe ori prescrise de însăși natura biroului în care se întâmplă țineți, spre deosebire de bunul simț).

Stai cu Diego. Suport pentru acces deschis.
Eff 01 01

34 Securelist

Ofertată ca un loc pentru ca experții Kaspersky Lab să-și împărtășească constatările și opiniile, Securelist este o abordare mai tehnică în chestiuni decât ThreatPost menționat mai sus (condus și de Kaspersky Labs). Drept urmare, Securelist este mai concentrat pe profesioniști și ar trebui considerat ca atare.

De la Linux la Windows - o nouă familie de desktop-uri încrucișate cu platformă descoperită
Securelist 01 01

35 Laboratoare Spider

Blogul de securitate al laboratorului Trustwave răspunde prezenței internaționale a organizației, care include o colecție impresionantă de aproape 50 de brevete. Această unitate de protecție a datelor, în vârstă de 26 de ani, nu a durat atât de mult din întâmplare - mai degrabă ca un produs al know-how-ului și al aplicației, precum și o listă de clientele satisfăcută, care menține compania în colaborare.

Despre CVE-2015-8518: SAP Adaptive Server Enterprise Procedură de stocare extinsă Invocare neautorizată
Sp 01

36 HOT pentru securitate

Blogul Bitdefender include postări ale altor membri notabili ai listei de premii ProPrivacy din 2016, inclusiv Graham Cluley. HFS este, de asemenea, unul dintre cele mai atrăgătoare vizual bloguri pe care le-am întâlnit, aspectul și design-ul făcând informațiile de care aveți nevoie ușor de găsit și păstrând implicit navigarea ocazională, fără a fi nevoie să derulați pe o pagină lungă la nesfârșit.

Patru angajați din 10 împărtășesc parolele cu membrii familiei
Hotforsec 01 01

37 Zero Zero

ZDNet este un offshoot al CNET, ZDNet oferă informații și știri pentru profesioniștii IT și consumatorii experimentați, indiferent de stadiul ciclului de cumpărare al acestora din urmă. Blogul de securitate Zero ZDNet omite recenziile de produse oferite de site-ul său suror, în schimb optează pentru știri emergente și subiecte în trend, cu doze grele de analize pertinente din Africa de Sud până în Scandinavia - și peste tot..

Greva UE și SUA Un nou pact de schimb de date în efortul de a calma problemele de supraveghere
Zdnet 01 01

38 CIO

Blogul CIO este o prezentare a evoluțiilor infosec-ului actual, cu o perspectivă foarte incluzivă a securității. Funcționând într-un tărâm supradimensionat și alarmist, adesea plin de predicții doomsday, blogul CIO este plăcut pragmatic - este la fel de probabil să găsiți o piesă pe valoarea STEMdegree ca o scriere a ultimelor scheme de publicitate..

Startup imită decizia analistului de securitate, învață de la oameni
Cio 01 01

39 Simplu securitate

Blogul Simply Security de la TrendMicro este un exemplu excelent de blog de securitate al companiei întreținut corect, cu actualizări periodice și subiecte care variază de la Cloud la IoT, criptare la servicii financiare. Simplă securitate are, de asemenea, o traducere integrată a site-ului pentru peste 15 țări - o caracteristică uneori neglijată, dar nu mai puțin impresionantă.

Deci, Vrei să fii un Superstar Cybercrime?
Trendmicro 01 01

40 VeraCode

Blogul VeraCode aduce gânduri și opinii ușoare dintre unele dintre cele mai bune din domeniul aplicației. Parteneriatele cu companiile Fortune 100, în plus față de alte agenții de securitate, reflectă abordările prospective care domină posturile lor, cu o filozofie care apreciază futurismul peste compracență. La mulți ani și iată la încă zece ani, VeraCode!

Modul în care AppSec se încadrează într-un program de securitate a informațiilor
Ver 01

41 Akamai

Cu toate acestea, un alt jucător global pe scena securității, blogul acestui furnizor de cloud este un pas important pentru toate informațiile. Cei interesați de securitatea Cloud ar trebui să adauge cu siguranță această ofertă la marcajele lor și să răsfoiască prin postările periodice și informative.

Modificarea regulilor jocului
Acamai 01

42 Negru de carbon

Specialiștii în domeniul securității din punctul de vedere al Carbon Black își gestionează blogul cu aplomb, de la design la execuție - explicând probabil de ce s-au asociat cu toți, de la Nissan la Baseball Major League. Merită deosebit să aruncați o privire este vlogurile sale superbe și știrile de știri de securitate din comunitatea largă.

#BENVLOG 2.0: Cum se utilizează efectiv „Vizibilitatea”
Carbonblack 01

43 FireEye

De la un lider în domeniul activității de prevenire a amenințărilor, blogurile de securitate ale FireEye oferă peste și deasupra tarifului obișnuit (există trei dintre ele, pentru început). Blogul-hidra este împărțit în mod convenabil în ThreatResearch, Produse și Servicii și perspective Executive; fiecare dintre acestea este actualizat cu aceeași grijă, ilustrând respectul egal al întreprinderii față de consumatori, profesioniști și tocilari infosec deopotrivă..

Pentru guvernele locale și de stat, conformitatea cibernetică nu garantează securitatea
Fireeye 01 01

44 flypenguin

Poezia și infosecul nu sunt, în mod normal, termeni pe care îi grupezi, dar FlyingPenguin arată că securitatea poate de fapt să îndeplinească același rol pentru IT-ul pe care poeziile îl fac pentru limbaj. După ce ați făcut un pas înapoi pentru a considera că funcția fără a ține cont de formă este oarecum scobită și că mulți oameni văd poezia cu același blasé-turt amețitor că fac securitate, sună, erm, mai degrabă poetic.

Restituirea SUA pentru internarea războiului a civililor japonezi-americani

Flyingpinguin 01 01

45 Securizarea omului

Blogul SANS este o extindere a statutului lor ca unul dintre cele mai mari organisme de certificare de securitate din lume. Cu SANS, instruirea este un proces constant, nu unul care se oprește cu zâmbetele și o bucată de hârtie (certificat online). Antrenorii experților lor recunosc, de asemenea, că limitările învățării sunt în mod necesar induse de timp și, prin urmare, necesită solicitare constantă și actualizare pentru a efectua optim - ca un computer, nu?

O informație despre conștientizarea riscurilor și securității
Secthehuman 01 01

46 Inginer social

SE este subiectul du day in fiecare zi pe blogul Human Hacker. Cu toate că actualizarea nu este la fel de rutină ca și unele dintre alte înregistrări ale premiilor noastre, abordarea inteligentă a combinării rolurilor umane pentru a determina în ce măsură securitatea funcționează (sau nu funcționează), garantează oferirea lui HumanHacker de un loc.

Buna Barbie. Păpușa care ascultă REAL
Humanhacker 01 01

47 HolisticInfoSec

Abordarea de către Russ McCree a infosec este cu siguranță largă și, deși unii utilizatori începători ar putea fi copleșiți, există un motiv pentru care a câștigat premii. Nu-ți este niciodată teamă să intri în detalii serioase pe subiecte de anvergură, cum ar fi „cum să folosești instrumentele IT ca un șef”, este puțin surprinzător faptul că pagina sa obține o stimă ridicată și opinii ample. Păstrează-ți marea muncă!

toolmith # 112: Red vs Blue - PowerSploit vs PowerForensics
Holistic 01 01

48 Carnea 0wnage

Dacă titlul de mai sus nu urla (gamer!) La tine, este foarte probabil să nu te dedici la popularul antrenament de deget mare, care a fost luat în ultimele generații de furtună (da, senzorul de mișcare și tehnologia VR există, dar fii real și admite nu va înlocui regulatoarele cel puțin un an sau doi). Jucătorii și entuziaștii hardcore cu interes în protocoalele de atac și de apărare până la detalii ar trebui să se îndrepte cu siguranță aici.

Gânduri privind deficitul de competențe

Carnal 01

49 Podcast de siguranță Fried Fried

Ar putea fi mai mult un podcast decât un blog în sensul cel mai strict, dar echipajul SFSP aduce căldura de fiecare dată. Titlul fațet deoparte, podcastul speră să pună capăt diviziunii dintre infosecul turnului de fildeș și înțelegerea comună.

Episodul 172 - Conștientizarea securității în scufundare profundă
Sud 01 01

50 WikidBlog

Wikid este o firmă care oferă soluții 2FA și știri generale privind securitatea, precum și piese de analiză centrate pe parolă și actualizări ale companiei. Firma Georgia a fost una dintre cele mai bune din afacerea 2FA pentru o splendidă aproape un deceniu și jumătate.

Sfârșitul vieții pentru parola McAffee
Wikid 01 01

51 Risky.biz

Blogul de securitate de pe Red Seal verifică toate căsuțele importante - cercetare, aplicație, preeminție - și profită la maximum de implicarea companiei cu peste 200 de organizații Global 2000. Red Seal contează DoD-ul american ca client și a fost făcut referire în Huffington Post, precum și în mai multe alte publicații cu conținut cuprins de la sfaturi de stil de viață la securitate.

Afacere riscantă # 395 - Alex Stamos pe Juniper-gate, SHA-1 și NSA supraveghere
Riskybusiness 01 01

52 Hogan Lovells LLP

Fuziunea dintre o firmă de avocatură britanică și omologul său american, Hogan Lovells se numără printre principalele căi legale pentru nevoile de securitate cibernetică. Partenerii lor transatlantici au fost onorați cu prestigioase Chambers Guides Awards și numeroase cazuri pentru clienți precum HSBC, Forumul Viitorului Confidențialității și Camera de Comerț a SUA.

„Actualizări recente ale regulii de securitate cibernetică DFARS.”
Hogan 01 01

53 Morrison Foerster

A doua noastră firmă de avocatură prezentată este de asemenea clasată la nivel înalt în Chambers pentru securitate cibernetică și nu este o măsură de a spune că firma de avocatură auto-profesionistă ar fi litigatorii de vârf atunci când vine vorba de industria tehnologiei. cum ar fi Adobe, CVS și LexisNexis vor să angajeze. Patru oficii californiene, cu unul în D.C. și unul în NYC, arată accentul marcat al MoFo pe litigiile tehnologice dincolo de confidențialitate - de la dreptul la brevete până la capitalul de risc.
Mofo 01 01

54 Lucius On Security

Guru de securitate indian Lucius Lobo împărtășește cunoștințele sale din anii petrecuți în servirea clienților din toate mediile diferite din întreaga lume pentru TechMahindra. În afară de informațiile obișnuite (și extrem de importante) de informații pe care așteptați să le găsiți, domnul Lobo are o pagină dedicată pentru tutorialele de securitate pentru copii - o problemă pe care întreaga comunitate infosec ar trebui să o acorde mai multă atenție.

Serviciile de asistență ale aeroporturilor din Swatting deviază atenția forțelor antiteroriste în Ziua Republicii Indian

Lucius 01

55 Rețeaua bloggerilor de securitate

Rețeaua Bloggerilor de Securitate este, în esență, un portal pentru multe dintre blogurile enumerate în premiile noastre ProPrivacy, dar totuși merită să răsfoiți dacă sunteți în căutarea unor lecturi suplimentare - poate pentru unele bloguri care nu au ajuns pe lista noastră. Un mod convenabil de a folosi conținut nou, fluxul SBN trage postări de pe alte bloguri infosec într-un singur flux RSS concis. Cea mai bună parte nici măcar nu este live (dar ar trebui să fie extrasă în curând) - sub-feed-urile vor aglomera științele de securitate și mai convenabil, prin clasificarea postărilor într-o listă ordonată de sub-feed-uri: știri, malware, hacking, securitate corporativă, blogger independent. SBN este o întreprindere promițătoare și suntem încântați să vedem care este soldul acestui an pentru această intrare finală - precum și celelalte 54 înainte.

O ultimă opțiune: acest blog a fost plasat intenționat în spate, dar numai pe baza scării și funcției sale. Corect, dar de unde te-a plăcut postarea? Aceasta trebuia să fie 55 de inimitabile, inegalabile, splendide, mai bune decât „celelalte” liste de premii pentru bloguri, cu o postare recomandată pentru fiecare?

Ei bine, întrucât SBN este mai mult un portal decât un producător de conținut, mi s-a părut logic să-l includem în Ghidul nostru de confidențialitate (avertizare: este destul de lung, aproape 13.000 de cuvinte) - pentru un exemplu solid de asistență neclintită pentru confidențialitate și securitate online. . Continuați, este de trei ori mai mare decât dimensiunea acestui articol!

Cu ce ​​nu ai fost de acord? Poate că am ratat o intrare sau (internet-zeii interzice) a prezentat greșit ceva, orice! Nu este în niciun caz dorința noastră de a insulta sau jigni niciun proprietar de blog, scriitor, supraveghetor sau altfel, în vreun fel. Vă rugăm să ne informați despre greșelile din secțiunea de comentarii de mai jos și despre citirea fericită până la ochii dvs. nu se poate concentra și despre lucrurile albe plutitoare apar în câmpul dvs. vizual, caz în care este posibil să fie nevoie de binemeritat pauză de ecran.

(Bine bine! Ai făcut-o prin poștă! Phew!)

Secbloggersnetwork 01

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me