Mozilla și ExpressVPN au anunțat un nou parteneriat în care utilizatorii aplicației Firefox Lite, recent rebrandate, vor primi o probă gratuită de 7 zile a popularului serviciu VPN. Această ofertă va fi deschisă utilizatorilor Mozilla Lite din India, Indonezia, Thailanda și Filipine.


Spre deosebire de un parteneriat similar anunțat recent între Mozilla și ProtonVPN, care este un „experiment” pe termen scurt disponibil doar pentru un grup de utilizatori americani, acesta este un proiect pe termen lung care este lansat tuturor utilizatorilor Firefox Lite din țările țintă..

„Împreună, vom oferi utilizatorilor Firefox Lite o probă gratuită de 7 zile ExpressVPN, ajutându-i să-și asigure conexiunile și să se asigure că datele lor nu sunt expuse unor ochi indolitori sau actori răuvoitori”.

Explicând decizia de a viza utilizatorii din județele selectate, Harold Li, vicepreședinte la ExpressVPN, ne-a spus:

"Aceste patru țări sunt printre cele cu cele mai mari populații de internet din lume și sunt principalele piețe pe care Mozilla le vizează cu Firefox Lite în acest moment."

Reclama Mozilla

Mozilla

Fundația Mozilla este o organizație non-profit cea mai cunoscută pentru dezvoltarea browser-ului Firefox open source. Marea parte a veniturilor sale provine "caută redevențe" de la Google, dar Mozilla a experimentat recent modalități de diversificare a modelului său de venituri.

Este corect să credem, să presupunem că parteneriatul său cu ExpressVPN face parte din acest efort.

ExpressVPN

ExpressVPN este un serviciu VPN axat pe confidențialitate cu sediul în Insulele Virgine Britanice. Nu păstrează jurnalele care compromit confidențialitatea utilizatorilor, oferă asistență 24/7 excepțională pentru clienți și a fost pionierat în ideea unei garanții de restituire a banilor fără 30 de zile.

Acesta oferă aplicații pentru fiecare platformă majoră, inclusiv, desigur, Android (4.2+). ExpressVPN folosește criptarea foarte puternică în toate aplicațiile sale pentru a menține hackerii și guvernele infernale. ExpressVPN rezolvă el însuși toate întrebările DNS, iar aplicațiile sale oferă protecție completă împotriva scurgerii DNS și comutatoare de ucidere pentru a se asigura că identitatea reală a utilizatorilor nu este expusă pe internet.

Charles Chen, șeful dezvoltării afacerilor la Mozilla Asia a menționat că:

„Considerăm VPN-urile ca un instrument critic pentru securitatea internetului și confidențialitatea. ExpressVPN s-a remarcat pentru activitatea sa de pionierat în domeniul rezistenței la scurgeri. Ne bucurăm că am stabilit o colaborare atât de puternică pentru a aduce un nivel cu totul nou de experiență web sigură pentru utilizatorii noștri.

De remarcat este faptul că ExpressVPN oferă o probă gratuită de 7 zile pentru toți utilizatorii aplicației sale Android, indiferent unde se bazează.

Firefox Lite

Firefox Lite este un browser rapid ușor conceput special pentru piața asiatică. Un rebranding de Firefox Rocket, Firefox Lite este doar o descărcare de 3,5 MB și are un accent puternic pe reducerea utilizării lățimii de bandă..

Modul Turbo filtrează anunțurile și alte conținut ale unor terțe părți din paginile web pentru a accelera timpii de încărcare a paginilor și pentru a minimiza utilizarea datelor. De asemenea, oferă posibilitatea de a salva întregul ecran în PDF pentru citirea offline (împreună cu un link web, astfel încât utilizatorii să se poată întoarce rapid pe site-ul web).

Opinia ProPrivacy.com

Încurajarea oamenilor să utilizeze un VPN pentru securitatea și confidențialitatea lor este un lucru bun, așa că nu avem nicio problemă cu Mozilla care să atragă parteneriate strategice de genul acesta, care atât beneficiază utilizatorii săi, cât și reduc dependența de Google pentru venituri..

ExpressVPN este, de asemenea, un mare furnizor de VPN și unul dintre puținii de pe piață care are infrastructura necesară pentru a gestiona un aflux de clienți noi de pe aceste piețe foarte mari. Într-adevăr, se estimează că India, Indonezia, Thailanda și Filipine au unele 729 milioane de utilizatori de internet combinați. Dacă chiar și un procent mic dintre acești oameni iau Mozilla și ExpressVPN în oferta lor, atunci este vital ca serviciul VPN să se poată adapta la provocare. Harold Li ne-a confirmat că ExpressVPN este pregătit pentru acest lucru:

"ExpressVPN a crescut exponențial de când am lansat în 2009 și am fost în mod constant să ne scalăm resursele și infrastructura pentru a menține mereu viteza, fiabilitatea și serviciile pentru clienți. Suntem siguri că vom putea susține creșterea utilizatorilor pe care acest parteneriat o va aduce."

Singura noastră preocupare este aceea că Firefox Lite se adresează în mod clar utilizatorilor de pe piețele în curs de dezvoltare care adesea luptă pentru a-și permite lățimea de bandă mobilă a datelor. Un abonament ExpressVPN costă 12,95 USD pe lună (sau 6,67 USD pe lună dacă un abonament anual este achiziționat cu tranzacția curentă, cu care ne temem că mulți oameni din demografia țintă ar putea lupta. Dar este un serviciu bun, așa că va fi interesant să vedem cu ce preluarea este. Când i-am pus acest lucru lui Li a spus:

"Ceea ce am văzut este că utilizatorii din întreaga lume văd tot mai mult confidențialitatea și securitatea online ca o necesitate și sunt dispuși să plătească pentru a o proteja. La sfârșitul zilei, este vorba despre valoarea pe care suntem capabili să o oferim și, din numărul semnificativ de clienți de pe aceste patru piețe de lansare, utilizatorii văd valoarea în ExpressVPN. "

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me