Un lucru este sigur, comediantul John Oliver este pasionat de neutralitatea netă. Îndemnarea spectatorilor să bombardeze site-ul Comisiei Federale de Comunicări (FCC) cu comentarii a dus la un tsunami de plângeri, care a prăbușit site-ul. Aparent, aceasta nu este prima dată când o pledoarie impacată a lui Oliver a audienței sale a provocat o întrerupere la FCC.

În 2014, FCC-ul controlat de Democrat s-a legat de întrebări și a teoretizat despre furnizorii de servicii de internet (ISP-uri) care taxează pentru servicii precum un serviciu mai rapid. Plăcerile nerăbdătoare ale lui John Oliver adresate publicului său de a se implica au provocat prăbușirea site-ului FCC. De atunci, FCC a modernizat site-ul, dar nu suficient de bine pentru a face față celui mai recent deluge.

Gazda rețelei HBO nu este circumspectă despre cine este obiectul fervorii sale FCC. În acel moment, el s-a referit la președintele FCC, democratul Tom Wheeler, ca un „dingo” pentru că a avut în vedere chiar să ofere ISP-urilor o astfel de putere de preț. Poate că, în parte, ca urmare a subvențiilor oferite de Oliver în această privință, Wheeler a emis în cele din urmă reguli privind interzicerea pistelor rapide plătite.

În ceea ce privește ceea ce John Oliver crede despre FCC-ul de astăzi și președintele său republican, Ajit Pai, nu trebuie decât să aruncăm o privire la adresa URL pe care o îndrumă discipolilor săi pentru a protesta împotriva modificărilor propuse de reguli - gofccyourself.com. Dezbaterea anterioară privind neutralitatea netă a atras patru milioane de comentarii, dar încă mai este destul timp pentru a obține acel record. Deja au primit 80.000 de comentarii în doar câteva zile.

Net Neutralitate II: Săptămâna trecută în această seară cu John Oliver (HBO)


Net Neutralitate II: Săptămâna trecută în această seară cu John Oliver (HBO) Net Neutralitate II: Săptămâna trecută în această seară cu John Oliver (HBO)

Notă

Este posibil ca acest videoclip să nu fie disponibil în regiunea dvs. Conectarea la un server din SUA cu un VPN care acceptă deblocarea YouTube vă va permite să accesați conținutul fără probleme.

Retorica a fost ridicată pentru că și ante a fost ridicată. Acum, dezbaterea sa încheiat dacă ar trebui să existe reguli de neutralitate netă. Cel puțin cel puțin, regulile de reclasificare a companiilor de bandă largă ca utilități în conformitate cu titlul II vor fi cu siguranță inversate. Pentru partea sa în saga, Pai a stârnit pasiuni cu oratorii scandaloase.

Nu minte niciun cuvânt când spune că regulile de neutralitate "zilele sunt numerotate," și că intenționează să aducă un "buruiană de buruieni" la diverse reglementări FCC - limbajul pe care Oliver îl opinează este "destul de neplăcut," cum ar fi „discuții despre criminal în serie”. Cu siguranță, limbajul nu se potrivește cu un președinte al agenției guvernamentale. Mai departe, Oliver a adăugat:

"Când Codul Regulamentului Federal privește pe fereastra noaptea, este doar Ajit Pai, care stă în tăcere ținându-și bătăușul de buruieni care își așteaptă șansa.."

Oliver a menționat faptul că Pai a fost un avocat corporatist Verizon și că portretizarea regulilor lui Wheeler ca fiind o investiție înăbușitoare în infrastructură a fost falsă:

"Ceea ce el sugerează în esență este faptul că, de îndată ce a intrat titlul II, companiile au spus că „f - k it, investirea în infrastructură este mult prea dificilă acum, nu o mai facem. De fapt, scoate o parte din cablu din pământ, ne întoarcem la telegraf."

Pentru a-și consolida cazul, Oliver a făcut aluzie la un eveniment trecut în care Verizon, AT&T și T-Mobile au împiedicat Google Wallet să fie instalate pe telefoanele lor, deoarece a concurat direct cu propriul sistem de aplicații de plată, Isis.

Problema cu care se confruntă adepții unui internet cu adevărat gratuit este că vocile lor sunt prea puține, iar indignarea lor nu pare a fi reflectată la urne atunci când zilele de alegeri se derulează. Din păcate, vizibilitatea magazinelor de cablu TV este relativ mică și foarte liberală, deci nu reflectă consensul popular larg. Dacă s-ar întâmpla, atunci nu am mai fi în această situație.

Motivele acestui lucru sunt mult prea multe de abordat în acest articol. Este suficient să spunem că problema neutralității net ar trebui să fie una bipartidă. Până la urmă, indiferent că ești un democrat sau un republican, un liberal sau un conservator, ai un interes interesat de un internet rapid, gratuit, inovator.

Acum că ați fost alertat și sperăm suficient de bine, ce puteți face pentru a salva neutralitatea rețelei? Cetățenii SUA ar trebui să le scrie reprezentanților aleși în Congres. Puteți Google informațiile de contact ale acestora sau puteți folosi instrumentul Electronic Frontier Foundation pentru a face acest lucru. Cetățenii americani își pot face cunoscut opinia, lăsând un comentariu pe site-ul FCC prin:

  1. Vizitarea paginii web a propunerii Restaurare Internet Libertatea, ironic, pe site-ul FCC.
  2. Dând clic pe + New Filing sau + Express. Cu excepția cazului în care doriți să adăugați o atașare o astfel de imagine sau document, trebuie doar să mergeți pentru + Express.
  3. Completarea formularului. Dacă „Procedurile” nu sunt completate automat pentru dvs., introduceți „17-108”.
Credit imagine: LastWeekTonight / YouTube.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me