Când vine vorba de achiziționarea unei VPN, nu poate exista nicio îndoială că plata pentru o perioadă mai lungă de abonament va aduce unele economii destul de enorme.


Furnizorii VPN recompensează consumatorii pentru că au angajat pentru o perioadă mai lungă de timp. Acest lucru înseamnă că este posibil să obțineți aproape orice serviciu VPN mai ieftin dacă optați pentru o perioadă mai lungă de abonament. Dar realitatea este că vă puteți abona și pentru prea mult timp. Despre ce vorbim, desigur, este abonamentul prost recomandat pe toată durata vieții.

S-ar putea să vă imaginați că, după ce ați găsit un serviciu VPN excelent, nu există niciun motiv să nu obțineți un cont pe viață. Din păcate, acest lucru nu ar putea fi mai departe de adevăr. Abonarea la o VPN de o viață nu este niciodată o idee bună - deoarece există pur și simplu prea mulți factori care ar putea merge greșit pe termen lung.

Deci, să ne scufundăm și să aruncăm o privire la fiecare motiv pentru care abonarea la un VPN pentru totdeauna nu este recomandat niciodată.

VPN-urile se schimbă în timp și au nevoie de actualizare

Când îți cumperi parfumul preferat sau după ras, acesta miroase la fel de fiecare dată. Acest lucru se datorează faptului că ingredientele pentru acel miros trebuie să rămână aceleași pentru ca consumatorii să fie fericiți. Cu un serviciu VPN, opusul este adevărat.

Un bun serviciu VPN trebuie să fie îngrijit în mod constant de echipa sa de dezvoltare principală pentru a se asigura că este în formă de vârf. Rețelele de servere trebuie analizate, iar tehnologia pe care o utilizează trebuie să fie deservită și actualizată periodic pentru a se asigura că rămân în fruntea industriei..

Dacă nu faceți această întreținere atât de importantă, va duce inevitabil la un serviciu VPN care se degradează lent. Și dacă cumpărați cu imprudență un abonament pe viață la acel serviciu - câțiva ani în linie, puteți sta pe un serviciu inutil pe care nu îl mai doriți.

Repede incet

Vitezele de conectare ar putea scădea

Un simptom vizibil al menținerii VPN slabă este scăderea vitezei conexiunii. În calitate de revizor VPN care testează VPN-uri din nou, an de an, știu bine că unele servicii se îmbunătățesc și altele se înrăutățesc.

Dacă vă abonați la o VPN o viață întreagă, furnizorul VPN a primit deja banii dvs. și nu are un stimulent real să continue lupta pentru a-și menține serviciul optim. Această stagnare poate duce la deteriorarea serviciului, mai ales dacă VPN cade din har și nu mai reușește să obțină noi abonați.

Rezultatul? Într-o zi, acele viteze de conectare mega rapide care v-au permis să curgeți în definiție înaltă pot dispărea de mult. Și veți rămâne blocați cu un VPN lent, care nu este bun pentru nimic.

Serviciul clienți ar putea merge pe toaletă

O caracteristică comună VPN care tinde să fie volatilă este nivelul de asistență pentru clienți oferit. Pe măsură ce VPN îmbătrânește, ai spera să se îmbunătățească în timp și să treacă de la asistență prin e-mail la suport de chat în direct 24/7. Desigur, uneori acest lucru se întâmplă, cu toate acestea, alteori apare exact opusul.

De-a lungul anilor, experții noștri VPN au văzut că serviciile pornesc promițător, doar pentru a scăpa de câțiva ani. Un bun suport pentru clienți, care necesită personal, instruire și infrastructură bună, este adesea una dintre primele părți ale unui serviciu VPN care nu reușește.

A nu avea pe nimeni să vă ajute atunci când aveți o problemă cu VPN-ul dvs. ar putea însemna că, în ciuda plății unui abonament pe viață - nu puteți utiliza serviciul deloc.

Femeie stresată

O pierdere a serviciilor cheie

Majoritatea oamenilor doresc ca un VPN să deblocheze conținutul din întreaga lume. Din păcate, serviciile VPN nu oferă întotdeauna acces la serviciile cheie pe care le doriți. În ultimii ani, am văzut servicii precum Netflix, BBC iPlayer - și multe altele - luptând din greu pentru a bloca adresele IP VPN.

Mulți furnizori VPN nu au expertiza pentru a debloca cele mai bune servicii online și au renunțat deja. Pe măsură ce trece mai mult timp, lucrurile vor deveni mai dure și vor fi doar furnizori de VPN de nivel mondial - care investesc foarte mult în îmbunătățiri de ultimă oră - care vor oferi acces la tot ceea ce iubești..

Netflix nr

Criptarea nu este actualizată

Odată, criptarea PPTP a fost considerată sigură. Apoi, într-o zi, ANS l-a crăpat și confidențialitatea pe care o furniza a dispărut. Acum, desigur, avem sfântul graal al criptării VPN: OpenVPN. OpenVPN este un protocol superb, deoarece este personalizabil și Open Source.

Când OpenVPN este implementat la cele mai recente standarde, cu un puternic codare, hash robust de autorizare și o strângere de mână sigură, protocolul este extrem de sigur - și la fel și datele dumneavoastră. Din păcate, nimic nu rămâne în siguranță pentru totdeauna.

De-a lungul timpului apar noi vulnerabilități. Pe măsură ce tehnologia se schimbă, la fel și securitatea VPN care asigură confidențialitatea datelor. Acesta este motivul pentru care protocoalele VPN sunt puse prin audituri profesionale.

Morala povestii? Este posibil ca un VPN la care vă abonați în acest an să nu fie sigur câțiva ani în linie. Mai mult, cu excepția cazului în care vă mențineți informat cu privire la modificările aduse mediului VPN, ați putea presupune că sunteți protejat atunci când, în realitate, datele dvs. sunt în pericol.

Politica de confidențialitate Vpn Change

Politici de confidențialitate și achiziții corporative

O altă parte importantă a unui serviciu VPN care poate fi modificat este politica de confidențialitate. Deși este firesc să presupunem că un furnizor VPN care nu are o politică puternică fără jurnaluri - va fi întotdeauna așa - acest lucru nu este neapărat adevărat.

Firmele VPN primesc deseori oferte de cumpărare de la alte firme. Numai în ultimul an, am văzut firme mari de securitate pe internet, precum Norton și Avast, care lansează servicii VPN. Este posibil ca acele mari firme să se uite să facă achiziții VPN și, în timp, piața VPN s-ar putea modifica drastic de peisajul actual.

Dacă o firmă achiziționează VPN-ul pentru care ați achiziționat un abonament pe viață, este probabil să vi se permită în continuare să utilizați VPN. Cu toate acestea, nu există garanții că noul proprietar nu ar schimba brusc politica de confidențialitate. Acest lucru le-ar putea permite să înceapă să țină jurnalele despre ceea ce faceți online pentru a vinde terților.

Din păcate, pentru că nu sunteți o sursă de venit pentru noul dobânditor - sunteți o povară - și este posibil ca noua firmă să dorească să creeze un venit din datele dvs..

Bust

VPN-ul ar putea intra în pericol

Chiar și mai rău decât o fuziune sau cumpărare, este posibilitatea reală ca un furnizor VPN să poată fi înrăit. Dacă VPN intră în primire, îți poți aduce la revedere abonamentul pe toată durata vieții. Amintiți-vă, VPN-urile sunt destul de scumpe pentru a rula, astfel încât să plătiți o dată și așteptați să îl utilizați pentru totdeauna este un pic de fantezie.

Ar putea fi o înșelătorie

În trecut, au existat cazuri de VPN-uri care oferă o taxă de abonament pe viață pentru doar 13 dolari. Acesta este un preț nesigur de scăzut și nu veți fi surprinși să aflați că VPN a dispărut la scurt timp după ce a apărut că fură banii tuturor! Dacă este prea bine să fie adevărat, atunci este probabil o înșelătorie!

Unul sau doi ani

Un an sau doi este suficient

La sfârșitul zilei, banii tăi sunt ai tăi. Dacă observați un abonament VPN pe viață, care credeți că este o afacere, atunci faceți, după bunul plac, cum doriți. Dacă costul abonamentului pe viață este mai ieftin decât tarife VPN anual de patru sau cinci ani, ar putea merita un joc de noroc.

Cu toate acestea, rețineți că VPN-urile nu sunt ieftine pentru a rula. O VPN bună suportă costuri de întreținere și întreținere a serverului, R&D, cheltuieli pentru modernizarea protocoalelor de securitate, audituri de securitate și mulți alți factori costisitori.

Din acest motiv, este sfătuit să vă înscrieți la un abonament de un an sau doi ani. Acest lucru vă permite să vă uitați periodic la opțiunile dvs., asigurându-vă că comparați piața de cele mai multe ori pentru a vă asigura că veți primi în continuare cea mai bună libertate de confidențialitate, securitate și internet disponibilă la acel moment. VPN-urile, spre deosebire de parfumuri, nu rămân la fel pentru totdeauna.

Opiniile sunt proprii scriitorului.

Titlu credit imagine: iDEAR Replay / Shutterstock.com

Credite imagine: smilefresh / Shutterstock.com

Maridav / Shutterstock.com, r.classen / Shutterstock.com

Dirk Ercken / Shutterstock.com

Dim Tik / Shutterstock.com, Vetreno / Shutterstock.com,

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me