În sfârșit a venit momentul pentru cea mai așteptată competiție de cricket de pe Pământ; Cupa Mondială de Cricket! De joi, 30 mai până duminică, 14 iulie, cele mai bune echipe de cricket din lume o vor lupta pentru supremație - pe cele mai frumoase gropi de cricket din Anglia și Țara Galilor.

cupa mondială de cricket

Pentru oricine se întreabă cum poate viziona cricketul online, acest ghid vă va explica cum să deblocați diverse fluxuri ale Cupei Mondiale de Cricket de pe tot globul.

Un VPN vă permite să vă prefaceți că sunteți oriunde în lume pentru a accesa fluxurile de la fiecare meci de cricket!


Cum se deblochează Cupa Mondială de Cricket

Dacă vă place cricketul, dar trăiți undeva - sau vizitați undeva - asta nu transmite meciurile la TV, va trebui să aveți un VPN. Urmați acești pași simpli pentru a obține un VPN care funcționează pe oricare dintre dispozitivele dvs.:

 1. Navigați pe site-ul NordVPN și abonați-vă la cele mai bune VPN pentru meciurile de cricket din Cupa Mondială. Imediat ce v-ați abonat, veți putea descărca software-ul pe până la șase dispozitive. Asta înseamnă că puteți viziona cricketul pe mobil, tabletă sau laptop.
 2. Descărcați și instalați software-ul. Imediat ce s-a instalat, vă puteți autentifica folosind datele de autentificare introduse în faza de abonare.
 3. Acum că v-ați conectat la software-ul VPN, sunteți gata să vă conectați! Pur și simplu selectați un server din Marea Britanie, Australia, India - sau oriunde altundeva are un flux TV care arată Cupa Mondială de Cricket - și faceți clic pe „conectați-vă”.
 4. Acum, când VPN-ul este conectat cu capul la unul dintre fluxurile menționate mai jos pentru a urmări cricket-ul!

Unde să urmăriți ICC Cricket World Cup 2019

În majoritatea țărilor, Cupa Mondială de Cricket este disponibilă doar pe canalele de plată pe vizionare. Cu toate acestea, după cum veți vedea mai jos, există câteva modalități inteligente de a urmări gratuit cupa mondială de cricket online, folosind un VPN.

Channel 9 Australia (Stream GRATUIT fără abonament)

Dacă nu vă puteți permite să plătiți pentru a viziona cricketul, atunci veți putea urmări cel puțin unele meciuri liber pe canalul 9 al Australiei.

Canalul 9 a achiziționat drepturile de difuzare la fiecare joc australian, precum și semifinale și finale. Asta înseamnă că, indiferent de echipa pe care o susțineți, veți putea să le vedeți jucând cel puțin o dată gratuit; când preiau Australia pe Canalul 9.

Gaura iepurelui - Bangladesh (Stream GRATUIT fără abonament)

În Bangladesh, Cupa Mondială de cricket va fi prezentată online pe site-ul Rabbitholebd.com. Așadar, dacă vă chinuiți să găsiți un flux în altă parte - puteți să mergeți folosind un server în Bangladesh, din păcate, NordVPN nu are un server în Bangladesh, așa că vă recomandăm să utilizați ExpressVPN .

PTV Sports and Ten Sports - Pakistan (Stream GRATUIT fără abonament)

În Pakistan, telespectatorii pot urmări Cupa Mondială ICC fie la PTV Sports, fie la zece sporturi. Aceste canale vor partaja meciurile pe care le vei putea transmite online conectându-te la un server VPN din Pakistan. Din păcate NordVPN nu are un server în Pakistan, așa că vă recomandăm să utilizați HMA .

Hotstar Digital Platform India (Preț abonament = 2,87 USD)

În India, popularul canal Hotstar are drepturile de a arăta Cupa Mondială de Cricket atât pe site-ul său, cât și în aplicația sa. Conectarea la un server VPN din India vă va permite să accesați aceste fluxuri. Și, dacă indiana nu este limba ta maternă, ai putea întotdeauna să cobori volumul și să asculți comentariile la Radio BBC 5 Live din Marea Britanie..

Fox Sports Australia pe Foxtel (Preț abonament lunar = 25 USD)

În Australia, Fox are drepturile de a arăta fiecare meci al Cupei Mondiale ICC Cricket din 2019. Așadar, dacă doriți să urmăriți fiecare meci, va trebui să vă abonați la acest serviciu australian de plată. Oricine dorește o modalitate rapidă și ușoară de a vă abona la canalele australiene Fox Sports poate face acest lucru prin serviciul excelent online Kayo Sports. Sportul Kayo costă doar 25 de dolari pe lună și oferă un cost Proces gratuit de 14 zile, ceea ce înseamnă că puteți viziona chiar gratuit o parte din Cupa Mondială de cricket.

Sky Sports Marea Britanie / Acum TV (Preț abonament lunar = 32,50 USD)

În Marea Britanie, Sky Sports are drepturi exclusive la Cupa Mondială de Cricket. Asta înseamnă că va trebui să achiziționați un abonament la Sky Sports sau Now TV.

Acum TV oferă acces online la Sky Sports și poate fi achiziționat în planuri de abonament zilnic, săptămânal sau lunar. Asta înseamnă că puteți plăti cât mai puțin sau cât mai mult din Cupa Mondială de Cricket. Acum, TV Sky Sports transfer costă Puteți obține un permis de zi Sky Sports pentru 7,99 GBP, un săptămânal 12,99 GBP și un permis lunar pentru 33,99 GBP - totul fără contract..

Cupa Mondială de Cricket ICC 2019 - ce trebuie să știți

Anul acesta, Cupa Mondială de Cricket va avea loc în Marea Britanie, iar finalul va avea loc la celebrul Lord din Londra. Următoarele locuri vor fi de asemenea folosite în timpul campionatului:

 • Headingley - Leeds
 • Trent Bridge - Nottingham
 • Ovalul - Londra
 • Edgbaston - Birmingham
 • Riverside - Durham
 • Terenul județului Bristol - Bristol
 • Terenul județului - Taunton
 • Hampshire Bowl - Southampton
 • Old Trafford - Manchester
 • Stadionul Cardiff Wales - Cardiff

Cele 10 echipe care au loc în Cupa Mondială de cricket din 2019 sunt următoarele:

 • Afganistan
 • Australia
 • Bangladesh
 • Anglia
 • India
 • Noua Zeelanda
 • Pakistan
 • Africa de Sud
 • Sri Lanka
 • Indiile de Vest

Factorul favorit pentru câștigarea Cupei Mondiale ICC din acest an este Anglia - urmată îndeaproape de India și Africa de Sud. Australia, care este în prezent a patra favorită la câștigarea turneului, va spera să-și transforme +600 de outsider pe cap odată ce competiția va intra în acțiune.

Concluzie

Nu peste tot în lume se arată Cupa Mondială de Cricket. Totuși, asta nu înseamnă că trebuie să pierdeți. O rețea privată virtuală vă permite să vă prefaceți că sunteți într-o altă țară, astfel încât să puteți accesa fluxuri geo-restricționate de meciuri din întreaga lume.

Încercați cel mai bun VPN pentru Cupa Mondială de Cricket - NordVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me