Китайските уебсайтове, които са ограничени до Китай, не са достъпни извън страната. Поради тази причина всеки, който иска да застане зад Великата китайска защитна стена (GFW), изисква IP адрес в Китай. Отговорът е услуга на виртуалната частна мрежа (VPN), която позволява на всеки лесно да „излъже“ своето местоположение в рамките на Китай. Въпреки че има определени функции, които трябва да има VPN за Китай, за да заобиколи страхотната защитна стена. С най-добър VPN, всеки може да види китайски уебсайтове, сякаш са в Китай.

Вземете IP адрес на Китай

Вземете Китайски IP със следните VPN услуги

За китайците, които работят в чужбина или на почивка, VPN е перфектен. Като предоставят китайски IP адрес, те имат достъп до всички китайски уеб услуги, като банкиране или Renren. За хората, които искат да купуват директно от китайски производители, IP адрес на Китай също е идеален. Имайте предвид обаче, че Китай активно се стреми да разбие VPN. Като такъв, този списък подлежи на промяна и винаги трябва да проверите с VPN, преди да се абонирате (като се свържете с обслужването на клиенти).

Най-добрият VPN за IP в Китай

Разгледайте най-добрите VPN услуги с Китай IP адрес по-долу.

1. VPNArea


 • Ценообразуване

  от $ 2.99
  / месец

 • Достъпно на


  • Windows

  • андроид

  • IOS

  • MacOS

  • Linux
 • деблокира


  • Нетфликс

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

VPNArea е абсолютно невероятна опция за всеки, който се нуждае от китайски IP адрес. Не само тази VPN е превъзходната стойност на парите, но и е базирана в България - доста извън пътя на всяка инвазивна юрисдикция. Този VPN нулев дневник е изключително надежден, има приложения за всички платформи и е напълно оборудван с Killswitch, DNS защита от течове и режим „скрит“ (за заобикаляне на Горещата защитна стена на Китай).

VPNArea осигурява фантастични скорости за стрийминг на сайтове като Youku. В допълнение, той разрешава peer-to-peer (P2P) с BitTorrent. Със сървъри както в Китай-Кингдао, така и в Китай-Шанхай, този VPN е идеален за получаване на китайски IP адрес. Защо да не го опитате благодарение на 14-дневната си гаранция за връщане на парите?

2. ProxySH

 • Ценообразуване

  от $ 3.33
  / месец

 • Достъпно на


  • Windows

  • MacOS

  • IOS

  • андроид

  • Linux

Proxy.sh е VPN базиран на Сейшелите. Той е идеален за абонати, които искат да VPN в Китай, благодарение на бързите си базирани в Китай сървъри. Proxy.sh се ангажира с поверителността и анонимността на потребителите, което е фантастично. Регистрацията е лесна и изисква само имейл адрес. Също така чудесно за тези, които искат този допълнителен слой на анонимност е, че приема биткойни. Шифроването е силно OpenVPN.

Един малък недостатък е, че въпреки че услугата е много сигурна, понякога може да бъде малко по-бавна от някои от другите доставчици, които споменахме. По време на тестването скоростите на изтегляне скочиха малко. Този VPN обаче все още е много добър за работата по получаване на IP адрес на Китай в сравнение с по-голямата част от другите VPN. Този малък недостатък се балансира от отличната сигурност, която Proxy.sh осигурява, и е възможно да надстроите акаунт, за да получите по-добри скорости. Превъзходен VPN за тунел в Китай.

3. HMA

 • Ценообразуване

  от $ 3.99
  / месец

 • Достъпно на


  • Windows

  • MacOS

  • андроид

  • Linux

  • IOS
 • деблокира


  • Нетфликс

  • iPlayer

Най-добрият начин да получите IP адрес на Китай през 2018 г. все още е популярната VPN услуга, HMA. Това е въпреки факта, че той е претърпял незначителни неуспехи от време на време (включително когато загуби и трите сървъра временно миналата година).

Само за 4,99 долара на месец (за годишен абонамент) потребителите получават достъп до над 860 сървъра в над 190 страни - включително континентален Китай. HMA беше в центъра на спорове за това, че трябва да помага на властите (като предаде някои данни за един от своите абонати). Изглежда обаче това е само незначителен неуспех и като цяло VPN е много харесван (особено за получаване на китайски IP адрес).

Абонатите могат да използват две едновременни връзки. Скоростите са отлични на китайските сървъри и потребителите няма да имат проблеми с потока в HD. Шифроването е отраслов стандарт, тъй като HMA предлага препоръчания от нас протокол OpenVPN. Той също така предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да изпробвате услугата безрисково. Благодарение на отличните си китайски сървъри, HMA е най-добрият начин да получите IP на Китай през 2018 г..

4. EarthVPN

 • Ценообразуване

  от $ 3.06
  / месец

 • Достъпно на


  • Windows

  • MacOS

  • IOS

  • андроид

  • Linux

Крайният вариант за преструване, че сте в Китай, е EarthVPN. Това е евтин VPN, който има брилянтни сървъри в Китай. Той е достъпен за всички популярни платформи, никога не ограничава честотната лента и предлага широка гама от VPN протоколи (включително нашия препоръчан протокол, OpenVPN).

EarthVPN е нулева регистрация на VPN, което е отлична новина за хора, които искат IP адрес в Китай и силна поверителност. Освен това само за 3,99 долара на месец потребителите получават превъзходни функции като Soxy Secure (SOCKS) прокси сървъри и Secure Shell (SSH) тунелиране.

И накрая, както и бързи и надеждни сървъри в Китай, EarthVPN има над 304 сървъра в 32 страни, за деблокиране на съдържание по целия свят.

Изберете VPN за изтегляне

Щом решите кой от VPN предпочитате, кликнете върху уебсайта на избрания от вас VPN и се абонирайте. Плащането за вашия VPN годишно ще ви спести много пари, така че ако трябва редовно да използвате китайски IP адрес, изберете годишен абонамент.

След като се регистрирате в VPN за Китай, ще получите достъп до изтегляне на софтуера (клиента) на VPN. Софтуерът за свързване с китайския IP адрес ще се изтегли много бързо и е невероятно лесен за инсталиране. Само не забравяйте да изберете този за платформата, която използвате.

VPN мрежите, които препоръчваме, позволяват повече от една едновременна връзка, така че можете да се свързвате с китайски уебсайтове на смартфон, таблет и лаптоп.

hidemyass-Китай

Изберете OpenVPN Encryption Protocol

Тук в ProPrivacy.com предпочитаме и препоръчваме протокола за криптиране на OpenVPN - моля, изберете го в настройките на избрания от вас VPN. Разглеждането на някои геоблокирани съдържания може да наруши авторските права, но OpenVPN ще ви защити.

Запомнете: ако имате някакви проблеми, вашият VPN доставчик ще може да ви помогне бързо да коригирате всички проблеми. Просто се свържете с тях или се свържете с нас тук, на ProPrivacy.com. Винаги сме щастливи да помогнем.

Свържете се с китайски сървър за IP адреси

След като инсталирате VPN софтуера на вашето устройство (и изберете OpenVPN), време е да се свържете с китайския IP адрес.

За целта просто изберете сървър в Китай от списъка със сървъри на VPN. Щракнете върху Свързване и изчакайте софтуера да стане зелен или да кажем Свързан. Веднага след като се свърже, вашите данни са напълно криптирани и вашият IP адрес изглежда е от Китай. Резултатът е, че изглеждате като всеки друг човек, използващ интернет от Китай.

Китай IP адрес: съображения

Получаването на VPN, който предоставя IP адрес в Китай, включва няколко важни съображения. В това ръководство внимателно обърнахме внимание на тези фактори, за да сме сигурни, че вашият China VPN тунел върши добре работата.

Не всеки VPN на пазара работи добре - някои са ужасно бавни. Освен това много VPN не са надеждни, нито надеждни. Има повече от 800 доставчици на VPN, много от чиито услуги имат остарели политики за криптиране и поверителност, които са изключително рискови. Някои дори продават клиентски данни на трети страни.

Лошото качество на VPN просто не е подходяща опция. VPN трябва да осигурява бърз, неограничен достъп до китайски IP адрес И ефективна сигурност и поверителност. Без двете от тях, VPN е изтръгване.

Какво прави добро VPN за Китай?

Когато използвате IP адрес в Китай за достъп до гео ограничено съдържание, трябва да сте силно защитени. За съжаление, много VPN предоставят лошо реализирано или остаряло криптиране. Освен това много VPN мрежи не предоставят необходимото ниво на услуга.

Когато избират VPN с китайски IP адрес, абонатите се нуждаят от сървър, който успешно ги получава чрез GFW. Тези базирани в Китай сървъри също трябва да бъдат светкавично, иначе интернет връзката ви ще бъде много бавна.

За да се наслаждават на китайски IP адрес, потребителите се нуждаят от VPN, който осигурява спокойствие поради практиките за криптиране от най-висок клас и поверителност. Поради тази причина VPN за Китай не трябва да поддържа журнали за използване, да не споделя данни с трети страни и да предоставя криптиране на OpenVPN (силно внедрено). Всички избрани VPN за това ръководство осигуряват безопасен и личен достъп до китайски IP адреси.

Използвайте всеки китайски уебсайт!

С абонамент за VPN свободата в интернет става норма. Абонатите могат да имат достъп до частен и сигурен достъп до съдържанието навсякъде, където тяхната VPN има сървър. За да използвате китайски уебсайтове, е необходим IP адрес на Китай. Всички VPN услуги, които препоръчахме, предоставят тази важна услуга.

Всички отлични VPN сървъри, които предложихме, имат и VPN сървъри, разположени по целия свят. Това означава, че можете да използвате абонамента си за VPN, за да се свържете и към уебсайтове в много други страни. Поверителността винаги е полезна, така че трябва да използвате VPN, за да криптирате данните си по всяко време. Можете също така да получите достъп до отлично гео-ограничено съдържание по целия свят. Ако свободата в интернет е това, което искате, VPN е отговорът.

VPN в Китай - бързо предупреждение

През последната година Китай активно разпада на VPN. Най-силно засегнати са вътрешните VPN в Китай. Въпреки това, дори някои международни VPN, които имат сървъри за крайни точки в Китай (китайски IP адреси), претърпяха загуба на своите сървъри. Това е течна и продължаваща битка на завещанията. Добрата новина е, че (както можете да видите от тази статия) все още има някои VPN, които ви позволяват да получите IP адрес в Китай. Въпреки това, поради продължаващия климат, винаги си струва да кликнете върху VPN, за да попитате дали все още имат сървъри в Китай. VPN-ите в този списък ще ви се върнат бързо и поне тогава ще имате окончателен отговор за получаване на китайски IP адрес.

заключение

В това ръководство сме демонстрирали как всеки лесно може да получи китайски IP адрес. Най-добрата VPN услуга за получаване на IP адрес в Китай е HMA. Тъй като хората се радват на избор, ние също препоръчахме четири други услуги. Разгледахме внимателно пазара, за да вземем решение за петте най-добри VPN в света за получаване на китайски IP адрес.

Всички тези VPN мрежи ще деблокират китайски уебсайтове. В допълнение, всички те предлагат някакъв пробен период, така че можете да тествате VPN безрискови, за да сте сигурни, че работи. На всичкото отгоре всички VPN мрежи, които препоръчахме, са надеждни услуги, които осигуряват някои от най-бързите скорости на връзката на пазара.

Политиките за поверителност бяха на високо ниво в списъка ни с изисквания и всички тези VPN управляват тесен кораб, когато става въпрос за осигуряване на отлична поверителност за техните потребители. В допълнение, криптирането е от най-добрите стандарти, така че можете да сте сигурни, че сте в безопасност, когато използвате IP адрес на Китай.

Всичко е внимателно обмислено от нашия екип тук на ProPrivacy.com, така че можете да изберете VPN за Китай с увереност. Като такъв, ще ви оставим да се насладите на избора на VPN с китайски IP адрес. Ако имате въпроси, моля, оставете съобщение по-долу.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me