Стани 33% от пакетите ProtonVPN.

ProtonVPN се счита за една от най-добрите безплатни виртуални частни мрежи там със своята швейцарска база от операции и политика без регистрация, но услугата наистина оживява, когато купувате своите първокласни абонаменти. За щастие, ние имаме начин да намалим разходите, спестявайки ви пари, когато използвате нашия купон ProtonVPN.

Наред с безплатния план има три първокласни нива за избор: Основни, Плюс и Визионерски планове. Всички предоставят достъп до високоскоростни сървъри на ProtonVPN в 44 различни страни, но има различие между тях, с което препоръчваме да се запознаете, преди да вземете своето решение. На пръв поглед планът Plus предлага най-доброто съотношение цена / качество, като се освобождава от същите ограничения, наблюдавани с основния слой, включително Tor над VPN, 5 едновременни връзки вместо 2 и възможност за достъп до geoblocked поточно съдържание. Освен ако не харесвате използването на ProtonMail (нашата препоръчителна електронна услуга), тогава е най-добре да отидете за пакета Visionary.

Купонът на ProPrivacy вижда като респектиращ 33% бръснат от новите 2-годишни абонаменти на ProtonVPN, което намалява основния план до 3,29 долара на месец (таксувани като $ 79), планът Plus до 6,63 долара на месец (159 долара за двете години) и визионерският план до 19,96 долара на месец (479 долара за двете години). Ако това е прекалено дълъг ангажимент за вас, тогава все още можете да спестите 20%, като плащате годишно, сваляйки основния план до $ 4 на месец ($ 48 на година), план Plus на $ 8 на месец (таксуван като $ 96 за годината) и пакетът Visionary до 24 долара на месец (288 долара годишно). И, разбира се, все още можете да изберете обикновените месечни планове съответно 5, 10 и 30 долара.

ProtonVPN
ProtonVPN
Купон за отстъпка


До 33%
от
Осигурете си връзката

Как да използвате купона

    1. Кликнете върху талона, за да бъдете пренасочени към уебсайта.
    2. Изберете зеления бутон „Вземете ProtonVPN сега“.
    3. Изберете вашия пакет, като щракнете върху бутоните „Вземи“ под предпочитанията си.
    4. Създайте или влезте в съществуващия си акаунт, за да кажете, където купонът се прилага автоматично.

Забележка

В края на първата година планът ви ще се върне до пълната цена и ще се поднови за следваща година. ProPrivacy е посветен на следенето на най-големите оферти, така че не забравяйте да посетите уебсайта за повече информация за най-новите отстъпки.

Защо ProtonVPN?

За да улесни нещата, ProtonVPN има приложения, готови за операционни системи като Windows, Mac, Android и iOS, със скрипт на командния ред за Linux потребители чрез OpenVPN. Всичко е добре и е добре да изберете безплатния слой на ProtonVPN, тъй като компанията има добър фокус върху поверителността, независимо от плана, но вие ще се откажете от функции, които са изключителни за платените планове, като например възможността за отблокиране на регионално ограничени поточни услуги като Netflix, Amazon Prime и дори YouTube.

Премиум услугата ProtonVPN може да деблокира Netflix, Amazon Prime и дори YouTube.

ProtonVPN поставя акцент върху комуникацията със своите клиенти чрез издаване на доклади за прозрачност и поръчан канал за предупреждение на потребителите за намеса на държавата. Сигурността е доста строга, като се борави с военно криптиране AES-256, 4096-битов обмен на RSA ключове и HMAC с SHA384 за удостоверяване на съобщенията.

Можете да платите за ProtonVPN чрез дебитна и кредитна карта, PayPal или Bitcoin, но истинското теглене е безплатната 7-дневна Plus пробна версия, предлагана при първоначално откриване на безплатна сметка. Това ви позволява да видите сами колко добре се изпълнява услугата, без да е необходимо да въвеждате данни за плащане в тяхната система. Ако промените решението си, допълнителна 30-дневна гаранция за връщане на парите ще ви върне без въпрос.

Действайте сега

33% е една от най-големите намаления, които сме виждали от ProtonVPN, а намаленията на цените обикновено са малко и далеч между тях. Доста е дълго чакането до следващата сделка за Черен петък, така че защо да не се уверите, че сте защитени тук и сега с една от най-добрите оферти, които компанията може да предложи?

Каквото и да решите да правите, не забравяйте, че планът ви автоматично ще стане пълна цена, след като премине курса си. В този случай ProPrivacy ще бъде около, за да ви информира за най-добрите оферти там, тъй като това е постоянно променящ се пейзаж.

ProtonVPN
ProtonVPN
Купон за отстъпка

До 33%
от
Осигурете си връзката

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me