Аржентина е дом на няколко страхотни телевизионни предавания и филми. Сега, когато поточните приложения и услуги като Netflix са достъпни в международен план, много държави като Аржентина се радват на видео съдържание, пригодено за тяхното население. Преди това по-голямата част от видеосъдържанието в Аржентина беше гео ограничено. Лицензионните споразумения все още пораждат международно разпространение на съдържание с гео ограничения. Съдържанието обаче не се заключва толкова плътно, както преди.

Всичките ни пет най-добри VPN за Аржентина имат сървъри в страната. Обмислихме и други функции, като едновременни връзки и поддръжка от партньорска поддръжка (P2P).

Аржентина VPNs: Обобщение

 1. ExpressVPN

  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 2. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 3. CyberGhost VPN


  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

Използване на VPN за Аржентина

Поточното съдържание не е единствената причина за използване на VPN. Дигиталният свят не е толкова безопасен, колкото преди, въпреки най-новата технология за сигурност, вградена в операционните системи. За съжаление хакерите винаги намират начин да използват версиите на операционната система. Можете да противодействате на техните усилия и да се предпазите от подслушватели в обществени WiFi мрежи, като използвате криптиране.

Освен това правителствата по целия свят кипят върху своите граждани в интерес на националната сигурност. Подобно на повечето други страни, Аржентина си запазва правото да прихваща комуникации при определени обстоятелства. Разбира се, има закони, уреждащи цифровите права, като Законът за защита на данните и Законът за далекосъобщенията.

Все пак хората със здравословно уважение към личния живот са склонни да недоверие на силите, които са. Това се дължи на скандалите за прихващане на данни и надзор, които се случиха по целия свят, дори в страни със строго законодателство за защита на данните. За щастие, криптирането на VPN прави невъзможни вашите данни за снудъри да четат, като по този начин предотвратява правителствения мониторинг.

Ако искате да получите достъп до аржентинско видео съдържание извън страната, имате нужда от тунел за виртуална частна мрежа (VPN) или прокси връзка. За тази цел подбрахме най-добрите VPN доставчици, които работят със сървъри в аржентински локации (обикновено Буенос Айрес). Ако сте в Аржентина, ще ви е необходим и VPN или прокси сървър, за да видите гео ограничено съдържание от други държави.

Когато обмисляте VPN тунел срещу система за имена на интелигентни домейни (DNS) и прокси връзки, не забравяйте, че VPN криптира данни, докато Smart DNS не. Смятаме, че е важно да шифровате всички данни, които искате да запазите поверителни. Въпреки това, много потребители с радост търгуват поверителността за повишена скорост. VPN тунелите добавят малко късо криптиране и закъснения над главата на вашата интернет връзка. Въпреки това, съвременните компютри и VPN сървърите са достатъчно бързи, за да могат лесно да се настанят поточно видео при поискване.

Като се има предвид това, логиката за получаване на VPN е ясна. Тогава става въпрос за разработване кой е най-добрият VPN за конкретен човек, ситуация или устройство. Много хора, които са чувствителни към цената, се отклоняват от инструментите за сигурност, за да спестят няколко долара. Наистина сме заинтересовани да помогнем за информиране на хората и да насърчаваме използването на VPN. За тази цел, ако абонамент за качествена услуга е извън вашия обсег, не се колебайте да разгледате най-доброто безплатно ръководство за VPN.

VPN за Аржентина: Заключение

Дори страни с умерено безплатни и отворени интернет връзки все още могат да бъдат опасни. Хакерите и програмите за наблюдение са само на няколко клика. Вместо да губите лични данни на злонамерени хакери, използвайте VPN за Аржентина. VPN мрежите също са чудесен начин за деблокиране на съдържание, било то поточно видео по заявка или живо чуждестранно спортно събитие. Просто изберете един от петте ни най-добри VPN за Аржентина и се абонирайте още днес!

 1. ExpressVPN

  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 2. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 3. CyberGhost VPN

  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me