RTÉ е най-популярният телевизионен оператор в Ирландия, но той е достъпен само в Ирландия. Ако искате да предавате RTÉ плейър от САЩ, Великобритания или от другаде по света, ще ви трябва VPN за RTÉ. Невероятно, че успяхме да намерим само един VPN доставчик, който да постигне това! Всички останали VPN са блокирани от RTÉ. Продължете да четете, за да намерите най-добрата VPN за RTÉ, ако не искате да останете разочаровани.


Предаването на поточен RTÉ Player е лесно (и безплатно), стига да можете да се преструвате, че сте в Ирландия, като използвате VPN. Проблемът е, че доставчиците имат много малко сървъри в Република Ирландия, което прави RTÉ доста лесно да идентифицира и блокира VPN.

ZoogVPN е само VPN, който в момента работи с RTÉ

Не слушайте сайтове, които ви казват, че други големи доставчици деблокират RTÉ. Тествахме всеки доставчик на пазара и този е единственият с потвърдено решение!

Най-добрите VPN мрежи за RTÉ

По-долу доставчикът на VPN е най-добрият (и единствен) VPN в света за деблокиране на RTÉ извън Ирландия.

1. ZoogVPN

ZoogVPN е единствената услуга, която може да деблокира RTÉ - така че ако имате нужда от RTÉ стик за Zoog!

 • Ценообразуване

  от $ 1.75
  / месец

 • Достъпно на


  • Windows

  • MacOS

  • андроид

  • IOS
 • деблокира


  • Нетфликс

  • iPlayer

ZoogVPN е доставчик със седалище в Гърция, който е идеален за деблокиране на RTÉ. Всъщност поради огромните усилия на RTÉ за блокиране на VPN през последната година - ZoogVPN вече е единственият VPN в света, който успешно деблокира RTÉ.

ZoogVPN има IP адреси в Ирландия, които успешно деблокира показването на RTÉ плейъра. И тъй като Zoog осигурява отлична скорост на свързване, това е услуга, на която можете да се доверите за стрийминг в HD, без да се притеснявате за буфериране.

ZoogVPN не е скъп и има приложения за всички платформи, което означава, че имате достъп до RTÉ на всяко от вашите устройства. Zoog също така позволява на потребителите да деблокират съдържание в 25 държави на до пет устройства едновременно.

С ZoogVPN криптирането е силно, а политиката му за нулева регистрация означава, че е превъзходна за придобиване на поверителност и сигурност на данните. Нещо повече, можете да тествате този VPN в продължение на 7 дни, като използвате гаранцията му за връщане на парите - така че да сте сигурни, че работи с RTÉ.

Вземете най-добрия VPN в света за RTÉ сега, като кликнете върху връзката в тази статия!

Ще поддържаме актуализирана тази статия и ако друга VPN успее да си върне достъпа до RTÉ - ще я добавим веднага.

Какво можете да гледате по RTÉ?

Търсенето на RTÉ онлайн нараства непрекъснато всяка година и ирландските интернет потребители консумират все повече и повече потоци онлайн, а не по телевизията. Най-популярното предаване на RTÉ, което се гледа онлайн, е сапунената опера Fair Fair City.

Всеки, който живее извън Ирландия, който иска да гледа популярната ирландска сапунена опера, може да го направи с VPN. Други популярни предавания, които могат да бъдат деблокирани с VPN, включват RTÉ News и The Late Late Show.

Разблокирайте GAA гелски игри и спортове в RTÉ Live

Не може ли да се прибере за четвъртфиналите на GAA този уикенд? Без притеснения, можете да хванете всички екшъни в събота от Майо и Донегал в парк Макхейл, както и сблъсъка на Кери Мийт в Паирк Тайлтейн, а след това отново в неделя, когато Корк посреща Роскомон в Паирк Уи Рин и Дъблин пътуват, за да се изправят срещу Тайрон в Хили Парк. Където и да се намирате, можете да предавате RTÉ в чужбина това лято и да гледате първенството за възрастни в Ирландия. Slainte!

RTÉ също излъчва международни състезания по голф, лека атлетика, конни надбягвания, бокс, скачане и много други спортни състезания. RTÉ дори показва някои спортни събития безплатно, които се плащат на оглед другаде. Това означава, че деблокирането на RTÉ може да ви спести пари!

Защо RTÉ е блокиран там, където живея?

RTÉ блокира своя плейър извън Ирландия поради причини за авторски права. Всички онлайн видео услуги правят това, защото имат договори с притежателите на авторски права, които те трябва да спазват.

Когато RTÉ купува съдържание за своите канали, той плаща по-малко от много по-големи страни. Това е така, защото се договарят само тези предавания за малко население.

Ако плейърът на RTÉ се предлага извън Ирландия, фирмата нарушава договорите си и може да се сблъска с правни последици. Ето защо RTÉ работи непрекъснато за ограничаване на географското съдържание и блокиране на VPN-и.

Гледайте RTE плейър в чужбина

За съжаление няма значение дали сте родени в Ирландия. Дори да отидете на почивка, предаванията на RTÉ трябва официално да бъдат блокирани веднага щом излезете извън страната.

RTÉ може лесно да наложи тези блокове, като наблюдава потребителски IP адреси. Ако уебсайтът на RTÉ забележи IP адрес от чужбина - той блокира достъпа до предавания и известява за ограничение.

За щастие, има решение. Използвайки VPN за RTÉ, можете да получите ирландски IP адрес и да се преструвате, че сте в Ирландия - дори ако живеете в чужбина или сте на почивка временно. Използването на VPN трикове RTÉ да мислите, че сте в Ирландия - така че можете да предавате RTÉ без никакви проблеми.

Колко важни са скоростите при поточно предаване на RTÉ

За да използвате VPN, първо трябва да изтеглите софтуер на вашия компютър, смартфон или таблет. Този софтуер ви позволява да се свържете към VPN сървър в Ирландия, за да скриете истинския си IP адрес. VPN също осигурява криптиране, така че вашият интернет доставчик няма запис за това, че вие ​​деблокирате RTÉ.

За да предавате RTÉ вашия VPN трябва да има сървъри в Ирландия, които успешно деблокират RTÉ плейъра. В допълнение, тези сървъри трябва да осигуряват бърза скорост на връзката. VPN трябва да бъде бърз или няма да можете да се наслаждавате на поточни предавания.

Известно е, че всички VPN мрежи, които препоръчахме, деблокират RTÉ и осигуряват достатъчно бързи скорости за стрийминг без прекъсвания.

Гледайте играч на RTÉ в САЩ

Ню Йорк е известен, защото в Куинс половината от жителите му са с ирландски произход. Много места в САЩ, като Бостън, също имат голямо ирландско население - като около 12% от населението на САЩ се смята, че е от ирландски произход. Това означава, че в Америка живеят 35,5 милиона ирландци, които може би искат да гледат RTÉ с VPN.

Като се има предвид, че в Ирландия живеят общо 6,4 милиона души; изглежда очевидно защо VPN за RTÉ е изключително търсен в САЩ!

Най-добър VPN за RTÉ: Заключение

RTÉ Player е изключително ограничен, ако живеете извън Ирландия; с много малко предавания, достъпни за поточно предаване. С VPN обаче можете напълно да заобиколите тези ограничения, за да гледате пълната ирландска версия на плейъра.

RTÉ е безплатна и показва огромни количества съдържание, включително и международни телевизионни предавания. По този начин с RTÉ VPN можете да видите много съдържание, за което обикновено трябва да платите.

През 2020 г. само един доставчик на VPN работи с RTÉ. Така че, ако искате да предавате RTÉ извън Ирландия - ZoogVPN е перфектната услуга за вас.

ZoogVPN
е единственият доставчик на VPN, който всъщност деблокира RTÉ плейъра през 2020 г.!

Кредит за изображения: Blackregis / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me