Тъй като онлайн хазартът продължава да нараства популярността си, все повече хора искат да се включат в действието. Проблемът е, че в много страни хазартът е незаконен и достъпът до сайтове за онлайн залагания е блокиран.


VPN залагания

Много от евентуалните онлайн комарджии остават на студено, ако се намират в страна, която блокира сайтовете за хазарт. За щастие, има лесно решение на този въпрос. С VPN за залагане онлайн комарджиите могат да имат достъп до сайтове за залагания, които иначе са блокирани в тяхната зона.

VPN (виртуална частна мрежа) ще криптира изцяло вашите онлайн комуникации през защитен тунел към интернет чрез отдалечен сървър. Когато се свържете чрез VPN, уебсайтът, до който осъществявате достъп, ще регистрира вашето местоположение като местоположението на VPN сървъра, а не вашето действително физическо местоположение. По този начин можете да подмамите уебсайта за залагания да мисли, че сте на място, което позволява онлайн хазарт. Не само това, но тъй като вашият интернет трафик е криптиран през VPN тунела, вашата дейност ще бъде скрита от вашия интернет доставчик (доставчик на интернет услуги) и от всяко друго образувание, което се опитва да ви проследи онлайн.

В тази статия ще очертаем причините, поради които се нуждаете от VPN за залагане, ще ви дадем нашите най-добри избор за най-добрите VPN за онлайн хазарт и ще ви покажем как да деблокирате приложения и сайтове за залагания.

Най-добър VPN за залагания

Вижте таблицата по-долу, в която има списък, в който се описват изборите на нашите експерти за най-добрите VPN точки за залагане.

 1. ExpressVPN

  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 2. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 3. CyberGhost VPN

  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

Защо това са най-добрите VPN за хазарт?

Това са най-добрите VPN за хазарт онлайн поради тяхната надеждност, бързина, функции за сигурност, местоположението на сървъра и общата лекота на използване. Всеки от доставчиците на VPN, изброени по-горе, ще може да ви помогне да получите достъп до хазартните сайтове, от които се нуждаете, и да ви накара да направите залози за нула време.

Ето няколко от най-важните функции, които трябва да имате предвид при избора на VPN за хазарт:

 • Северни места в държави, които позволяват онлайн хазарт

 • Силни протоколи за криптиране

 • Killswitch

 • DNS защита от теч

 • Голяма скорост на връзката

 • Без регистрация

Може би най-важното нещо, което трябва да проверите, когато обмисляте VPN за залагане, е дали имат местоположения на сървъри в държави, които позволяват онлайн хазарт. В крайна сметка, ако искате да правите залози онлайн, единственият начин да го направите е, ако можете да се свържете чрез държава, която позволява онлайн хазарт.

Скоростта на връзката е друг важен фактор за онлайн залаганията. Онлайн хазартът често може да бъде изключително критичен за времето, така че ако сте останали с бавна връзка чрез VPN, можете да пропуснете да направите този печеливш залог. Ето защо доставчикът на VPN, който предлага бързи скорости на връзката, е от решаващо значение за осигуряването на вашите залози и бързи.

Какво е VPN?

VPN е изключително полезен инструмент за поверителност онлайн и за деблокиране на географски ограничено съдържание. VPN не само ще маскира вашия IP адрес и ще го покаже сякаш се намирате на друго място, но и ще шифрова целия ви интернет трафик по начин, който прави невъзможно вашият интернет доставчик, правителство или хакер да шпионира вашата онлайн активност. По принцип с VPN можете да сърфирате в интернет насаме, без да рискувате някой да прослушва какво правите онлайн.

След това уебсайтовете за залози могат да блокират достъпа до него, ако той открие, че IP адрес идва от местоположение, което не е упълномощено за достъп до съдържанието. Когато се свържете чрез VPN сървър, вашият IP адрес ще се промени на този на отдалечения сървър и уебсайтът ще приеме, че връзката ви идва от местоположението на VPN сървъра.

Вижте нашето ръководство за начинаещи VPN, ако сте нови за VPN.

Какви сайтове за хазарт мога да деблокирам?

Вижте нашата таблица по-долу, в която са изброени някои от най-популярните сайтове за хазарт, които можете да деблокирате чрез VPN, и кой конкретен VPN препоръчваме за всеки сайт за хазарт.

Сайт за залагания

Местоположение на сайта

Препоръчителен VPN

LeoVegas

Швеция, Великобритания, Европа

ExpressVPN

SkyBet

Великобритания

ExpressVPN

Veikkaus

Финландия

NordVPN

Уилям Хил

Великобритания

Express

Пари Мутюел Урбейн

Франция

NordVPN

Пади мощност

Великобритания, Ирландия

NordVPN

Bwin

Великобритания, Европа

ExpressVPN

Betway

Великобритания

ExpressVPN

Jackpotjoy

Великобритания

ExpressVPN

888sport

Великобритания, Европа

NordVPN

Евробет

Италия

CyberGhost

Betvictor

Великобритания

NordVPN

Sportingbet

Великобритания

NordVPN

CoralBet

Великобритания

IPVanish

Betsson

Швеция

NordVPN

Ladbrokes

Великобритания

NordVPN

Dafabet

Азия

PrivateVPN

Какви държави блокират сайтовете и приложенията за залагания?

Различните страни ще имат различни причини за блокиране на уебсайтове за залагания. Една от най-очевидните причини биха били онези държави, в които хазартът е нелегален. Други държави имат строги закони за онлайн цензура, които могат да забранят достъпа до всеки уебсайт, считан от правителството за аморален или който може да се възприема като действащ срещу национални интереси или религиозни убеждения. Някои други страни могат да разрешават достъп само до лицензирани сайтове за залагания, докато блокират всички останали.

Например, ако се намирате в страна като Дания, Унгария, Италия, Полша, Португалия или Румъния, ще бъдете ограничени само до шепа оторизирани от правителството сайтове за залагания и ще бъдете заключени от останалите. В такъв случай ще трябва да се свържете чрез VPN за достъп до уебсайтове за залагания, блокирани в страната.

Страни като Тайланд, Китай, Судан, Русия, Южна Корея и ОАЕ са известни с интернет цензурата и масовото блокиране на уебсайтове. Уебсайтовете с цензура в тези страни включват уебсайтове за хазарт, така че очаквайте да имате нужда от VPN за достъп до сайтове за залагания, ако се намирате в държава със строги закони за цензура в Интернет..

Хазартът е строго забранен в много страни, включително Куба, Индонезия, Виетнам и Узбекистан, така че ще трябва да се свържете чрез VPN за достъп до уеб сайтове за хазартни игри и от тези страни. Всъщност VPN е особено важно да се използва в страни като тези, защото шифрованият VPN тунел ще скрие цялата ви онлайн активност и ще ви попречи да се сблъскате с властите за хазарт.

Как да използвате VPN за отблокиране на приложения за залагания

Всеки от нашите избраници има специални приложения за VPN за Android и iOS VPN, което ви улеснява достъпа до любимите ви онлайн приложения за хазарт в движение. Разблокирането на мобилно приложение за залагане обаче може да бъде малко по-различно на вашето мобилно устройство, отколкото на вашия настолен компютър.

 1. Изтеглете мобилното приложение на вашия доставчик на VPN от уебсайта си на мобилното си устройство.
 2. Ако услугата за онлайн залагания предлага мобилно приложение, ще трябва да го изтеглите и на устройството си.
 3. След като изтеглите съответните приложения на вашето устройство, продължете напред и стартирайте VPN приложението си и се свържете с желаното от вас място на сървъра.
 4. След това, след като успешно се свържете чрез VPN на вашето устройство, можете да стартирате приложението за услуга за залагане и да започнете да правите залози.

Моля, обърнете внимание, че е жизненоважно да се свържете чрез VPN приложението си преди да стартирате приложението за услуга за залагания, за да маскирате правилно местоположението си и да измамите приложението за залагания, за да ви позволи достъп до услугите му.

Бърз поглед

Както посочихме в тази статия, използването на VPN е от решаващо значение за всеки, който иска да отключи пълния капацитет от възможности за онлайн хазарт, достъпни в интернет. Просто казано, използването на VPN е най-бързият, лесен и най-сигурен начин за достъп до всичките ви любими сайтове за залагания онлайн. С VPN можете да бъдете практически навсякъде на планетата и да деблокирате практически всеки сайт за залагания, като в същото време криптирате всичките си онлайн комуникации, за да гарантирате, че никой няма да може да открие какво искате.

Най-добрата част от всичко е, че дори не е нужно да се комбинирате с хилядите VPN доставчици, за да намерите най-подходящия за вашите нужди за онлайн залагания, тъй като ние свършихме цялата работа за вас. Просто изберете един от доставчиците оттук и за няколко минути ще правите залози!

 1. ExpressVPN

  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 2. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 3. CyberGhost VPN

  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me