Ако търсите начин да получите японски IP адрес, най-добрият начин да го получите е чрез използване на VPN. Просто като се свържете с VPN сървър в Япония, вашият IP адрес се променя и целият ви интернет трафик е криптиран. Това означава, че можете да получите достъп до японски услуги, които не са налични на вашето текущо местоположение и вашите данни се пазят. Ние изброяваме стъпките как можете да получите IP адрес на Япония по-долу и препоръчваме най-добрите Япония VPN услуги.

Как да получите IP адрес на Япония

 1. Абонирайте се за VPN. За да получите IP адрес в Япония, препоръчваме NordVPN
  В това ръководство обаче ще намерите пет най-добрите VPN услуги, от които да избирате.
 2. Изтеглете и инсталирайте софтуера от уебсайта на избрания от вас доставчик.
 3. Свържете се със сървър в Япония.
 4. Отидете на японския уебсайт или онлайн услугата, до която искате да получите достъп.
 5. Станете удобни и се насладете на пълен частен достъп до японски уебсайтове и услуги.

VPN мрежи С японски сървъри - вземете IP адрес на Япония

По-долу са изброени нашите препоръки за най-добрите услуги, които ще ви дадат IP адрес на Япония. Ако искате да разберете повече информация за някоя от изброените по-долу услуги, кликнете през уебсайта на доставчика. Освен това, ако сте пребиваващ в Япония и искате да разберете повече информация за използването на VPN в Япония, вижте нашето ръководство за VPN на Япония..

 1. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 2. ExpressVPN


  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 3. IPVanish

 4. VyprVPN

 5. VPNArea

Получаване на японски IP адрес - какво да правя след това

Изберете подходящ VPN и изтеглете неговия софтуер

След като сте решили кой от отличните VPN по-горе предпочитате, просто кликнете върху техния уебсайт, абонирайте се и изтеглете VPN софтуера.

Плащането месечно за услугата ще ви струва повече пари в дългосрочен план. Имайки това предвид, ако можете да си позволите (и вероятно ще ви е необходим вашият IP адрес през цялата година), вземете годишен абонамент и се възползвайте максимално от отстъпката за лоялност.

Услугите в това ръководство ще ви позволят да инсталирате софтуера на множество устройства (това варира за всеки доставчик, но обикновено е минимум три и максимум пет). Това означава, че можете да го инсталирате на вашия лаптоп, смартфон и / или iPad: каквото ви е необходимо.

Използвайте OpenVPN криптиране

На пазара има много опции за криптиране на VPN, но, OpenVPN криптирането е най-сигурното. Силно препоръчваме тази силна форма на криптиране. Ще можете да изберете криптиране на OpenVPN в приложението VPN за Windows машини и Android.

Ако сте потребител на Mac или iOS OpenVPN не е вграден, следователно ще трябва да използвате отделен софтуер като Tunnelblick. Tunnelblick е безплатен софтуер и ще ви позволи да използвате OpenVPN на вашите Apple устройства. Ако искате повече информация за това, разгледайте нашите статии за Mac VPN или VPN за iPhone.

Свържете се с вашия избран японски сървър

Просто изберете едно от местата на японския сървър от списъка със сървъри на вашата VPN. Като изберете един по-висок в списъка, ще получите по-висока скорост на връзката. Изберете най-добрия сървър, който можете, ако планирате поточно предаване в HD. Това е всичко, което има за него! Сега, когато сте свързани, имате бонафид IP адрес на Япония. За всички намерения и цели сте в Япония и имате достъп до всички ограничени само за Япония уебсайтове.

Други начини да получите японски IP адрес

Използването на VPN е най-добрият, най-личният и най-сигурният начин за получаване на японски IP адрес. Има обаче и други методи. Те са изброени по-долу:

SmartDNS

SmartDNS се използва навсякъде по света от хора, които искат да предават гео блокирано съдържание. Недостатъкът е, че той изобщо не осигурява криптиране. Без никакви гаранции за сигурност, сте изложени на сериозен риск, ако решите да деблокирате съдържание, защитено с авторски права. По този начин, използвайки SmartDNS, вие не получавате никакво спокойствие или функции за безопасност - или защита срещу правителството - които получавате с VPN.

възвишение

Tor е опция, която осигурява висока степен на сигурност. Това е безплатен браузър, който върши много подобна работа с VPN услуга. Ако го използвате за избор на изходен възел в Япония, ще имате достъп до гео ограничено съдържание по много защитен начин. За съжаление проблемът на Tor е, че скоростите на връзката наистина могат да страдат, което го прави боклук за поточно HD съдържание. И все пак поне това осигурява сигурност.

Пълномощниците

И накрая, можете да използвате безплатен прокси сървър. Наоколо има много прокси, а някои със сигурност са много евтини (ако не са безплатни). Недостатъкът на безплатните прокси сървъри е, че те са ограничени за използване. Поради тази причина е много вероятно да преживеете времена, когато достигнете лимита на връзката си, когато сте в средата на любимото си телевизионно шоу. Като цяло, прокси сървърите предлагат бавна скорост, много съмнителни политики за поверителност и повишена вероятност трети лица да получат достъп до вашите данни. Имайки това предвид, пълномощните до голяма степен са хазарт за поверителност, който наистина предлагаме да избягваме.

Япония vpn

Защо препоръчваме VPN за японски IP

VPN мрежата са най-добрият инструмент за получаване на IP адрес на Япония. Наистина, ако изберете по-ниска стандартна VPN, всъщност няма да получите много по-добра поверителност, отколкото с прокси, а скоростите може да са толкова ужасни, колкото са на Tor.

Всички VPN в това ръководство обаче са от световна класа. Те осигуряват най-високите нива на лична киберсигурност, налични днес и ще ви позволят да отблокирате уебсайтове с изключителна скорост. С доставчиците на интернет услуги и правителствата, както и с рекламодатели и корпорации, всички отчаяно искат да прослушат вашия уеб трафик, няма съмнение, че VPN е силно препоръчително решение за поверителност.

IP адрес за Япония: съображения

Въпреки че получаването на японски IP адрес е лесно, има няколко неща, които трябва да помислите. Те са изброени по-долу:

 1. Поверителност и сигурност

  Освен да търсите бърз VPN, трябва да потърсите и VPN, което има надеждна политика за поверителност.

  Много VPN поддържат регистрационни файлове. Тези регистрационни файлове могат да бъдат използвани за разкриване на това, което правите онлайн. Най-добрите VPN не поддържат регистрационни файлове, а най-добрите VPN не поддържат никакви дневници (нулева политика за регистрация).

 2. Encryption

  След това се уверете, че не губите парите си за VPN услуга с лошо криптиране. Много VPN предоставят остарели, несигурни форми на криптиране, които просто не можем да препоръчаме. Абонаментът за тези услуги не само ще ви създаде фалшиво чувство за сигурност, но и може да увеличи рисковете за сигурността ви. Това е така, защото понякога лошите VPN-та продават потребителски данни на трети страни.

  В това ръководство сме включили само VPN от световна класа, които са известни с това, че са надеждни. Времето за работа е близо 100% с всички тези VPN. В допълнение, техните японски VPN сървъри ще ви позволят да получите японски IP адрес със светкавична скорост на връзката. Това означава, че няма да ви се налага да губите времето си с изоставане и чакане на потоци да се буферират.

  Препоръчаните VPN също предоставят най-високите нива на криптиране, налични на пазара на VPN днес. По-специално OpenVPN протокол (най-препоръчителният ни протокол) и е далеч и най-сигурната форма на VPN криптиране в момента.

 3. Какви са разликите между VPN?

  1. Когато подправяте своя IP адрес в Япония, за да получите достъп до гео ограничено съдържание, трябва да сте силно защитени. За съжаление, много VPN мрежи не предлагат нивото на услугата, необходимо за да сте в безопасност (нулева регистрация или политика за регистрация без използване).
  2. Когато избирате VPN, за да получите японски IP адрес, трябва да получите избор на сървъри. Освен това, тези IP сървъри в Япония трябва да бъдат невероятно бързи (за да се насладят на HD видео съдържание).
  3. За да останете частни и сигурни, докато преминавате през тунел към Япония, вашият VPN трябва да има военно ниво на криптиране. Освен това доставчикът на VPN трябва да обработва вашите данни по надежден и сигурен начин.

Навигирайте до всеки уебсайт, само за Япония, който харесвате!

Без значение за кой VPN сте решили, ще можете да получите достъп до съдържание само за Япония.

Не забравяйте, че вашият VPN не просто изпълнява задачата по деблокиране на японски онлайн услуги и абонаменти. Той също така ще ви позволи да получите достъп до съдържание от цял ​​свят! Освен това всички VPN в това ръководство предлагат безплатна пробна версия или гаранция за връщане на парите. Това е така, защото всички те предоставят висококласни VPN услуги, които са добре абонирани по целия свят, и че те се доверяват, че ще се радвате и искате да продължите да използвате.

IP адрес за Япония: Заключение

В това ръководство сме предоставили стъпка по стъпка ръководство за получаване на японски IP адрес. За да получите IP адрес в Япония, препоръчваме NordVPN
, защото осигурява всичко необходимо в най-изчерпателния и надежден пакет. За да ви дадем много възможности обаче в това ръководство сме включили и четири други отлични услуги.

Всички тези VPN мрежи имат блестящи сървърни мрежи което ще ви позволи да се свържете с най-добрите скорости - идеален за стрийминг в HD. Шифроването се осигурява чрез препоръчания от нас протокол (военно ниво OpenVPN) с всичките пет VPN. И накрая, всички VPN мрежи в това ръководство имат голяма репутация и са добре известни с осигуряването на поверителност и сигурност на своите абонати.

Взехме предвид всичко при съставянето на това ръководство, за да можете уверено да изберете IP на Япония без никакви излишни. Така че, продължете напред, ще имате японски ПР за нула време.

Най-добрите VPN мрежи за получаване на IP адрес на Япония: Резюме

 1. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 2. ExpressVPN

  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 3. IPVanish

 4. VyprVPN

 5. VPNArea

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me