Ако сте фен на крикета, който иска да гледа възможно най-много игри, тогава ви е необходима виртуална частна мрежа (VPN). VPN за крикет ще ви позволи да отблокирате гео-ограничени потоци за крикет от цял ​​свят. С VPN можете да деблокирате не само IPL крикет, но и британски, южноафрикански, австралийски и много други телевизионни мачове на нации за крикет.

поточно IPL за безплатно

Как да гледате IPL крикет онлайн?

Поток IPL крикет чрез Hotstar

Препоръчителен метод

Hotstar има изключителни права да показва IPL крикет в Индия. Hotstar е достъпен без абонамент веднага след като получите достъп до уебсайта, свързан към индийски сървър. Така че, ако гледате крикет безплатно с индийски коментар е добре с вас, това е фантастичен вариант! За повече информация относно използването на VPN за Индия, вижте нашето ръководство за VPN в Индия.

Как да настроите VPN за крикет в индийската Висша лига

След като сте решили за VPN, настройването му за гледане на крикет в индийската Висша лига е много лесно. Просто следвайте тези прости стъпки:

 1. Изберете VPN за крикет IPL. За да отблокирате крикета, препоръчваме ExpressVPN
  защото е сигурен, бърз и разполага с отлични индийски, британски и американски сървъри (плюс сървъри в 94 държави за гледане на крикет).
 2. Изберете индийски VPN сървър и щракнете върху Свързване.
 3. Навигирайте до Hotstar.
 4. Това е! Вашето VPN решение е настроено и вие сте готови да гледате крикет онлайн.

Ако обаче бързате да започнете да гледате крикет IPL възможно най-бързо, препоръчваме ExpressVPN
- защото той е най-добрият общ VPN за деблокиране на крикет потоци от цял ​​свят. Ако искате най-доброто, вземете Express!


Посетете ExpressVPN »

Гледайте IPL с Sky Sports

Британска алтернатива

Има няколко места, на които можете да гледате крикет онлайн. За много хора най-добрият метод ще бъде да получат абонамент за британския Sky Sports за гледане на канала Sky Sports Cricket.

Sky Sports има изключителни права за излъчване на IPL крикет във Великобритания. За всеки, който живее извън Обединеното кралство - или за жителите на Обединеното кралство, които случайно са извън страната, пътуващи или на почивка - VPN е лесен начин да получите достъп до Sky Sports Cricket онлайн.

Абонамент за Sky Sports струва £ 38 ($ 53,29). (Това е 20 паунда за основния план за забавления на Sky плюс 18 британски лири за допълнителния план за спортни спортове.)

Друг лесен начин за гледане на Sky Sports е на Now TV. Сега телевизията позволява на хората да гледат Sky Sports онлайн. Сега телевизорът може да бъде закупен на дневна (£ 7.99), седмична (14.99) или месечна карта (£ 33.99). Сега телевизията също предлага специална сделка с 40% отстъпка за първите два месеца в момента.

Предавайте поточно IPL с ТВ канал Willow

Американска алтернатива

Друга опция за гледане на крикет е на телевизията в САЩ и Канада Willow TV.

Този канал е посветен на показване на мачове за крикет от цял ​​свят, включително мачове, изиграни от Международния съвет за крикет (ICC), Борда за контрол на крикет в Индия (BCCI), Крикет Австралия, Крикет, Южна Африка, Уест Индийски борд за крикет , Крикет на Шри Ланка, борд за крикет в Бангладеш, борд за крикет в Пакистан и крикет в Зимбабве. Ако търсите австралийски VPN за гледане на крикет, разгледайте нашия най-добър ръководство за VPN за Австралия.

Гледайте IPL на Willow Sports

Абонамент за телевизия Willow може да се направи директно на нейния уебсайт. Просто се свържете към VPN сървър, разположен в САЩ, отворете уебсайта и се абонирайте за $ 9,99 на месец.

Willow TV се предлага и само в американската абонаментна услуга Sling TV.

Алтернативни опции за поточно IPL крикет

Ето някои други опции за гледане на IPL крикет онлайн. И двата изброени канала имат платени абонаментни планове за гледане на IPL крикет онлайн.

 • Суперспорт (Южна Африка)
 • OSN Play (Близкия изток)

Как да настроите VPN за крикет в индийската Висша лига

След като сте решили за VPN, настройването му за гледане на крикет в индийската Висша лига е много лесно. Просто следвайте тези прости стъпки:

 1. Изберете VPN за крикет IPL. За да отблокирате крикета, препоръчваме ExpressVPN
  защото е сигурен, бърз и разполага с отлични индийски, британски и американски сървъри (плюс сървъри в 94 държави за гледане на крикет).
 2. Кликнете върху уебсайта и се абонирайте за любимия си IPL крикет VPN. Ако искате още няколко варианта, разгледайте нашите най-добри VPN за статията за стрийминг.
 3. Изтеглете и инсталирайте VPN софтуера. Не забравяйте да получите правилната версия за вашите устройства.
 4. Стартирайте софтуера и изберете предпочитаните от вас настройки (препоръчва се шифроване на OpenVPN).
 5. Изберете VPN сървър, където ви е необходим, и щракнете върху Свързване.
 6. Отворете Sky Sky Cricket, NowTV, Hotstar, WillowTV - или друга услуга, която предава IPL крикет онлайн - и се абонирайте.
 7. Това е! Вашето VPN решение е настроено и вие сте готови да гледате крикет онлайн.

Често задавани въпроси за IPL крикет

Как работи VPN за крикет

Много потоци за крикет не са достъпни извън страната, в която се провеждат мачовете. Това се дължи на ограничения за авторски права и лицензиране. За феновете на крикета, които искат да гледат тези потоци, обикновено в края на линията е забележка за ограничение. Това е освен ако не използват VPN!

Използвайки VPN, всеки, където и да е, може да се преструва, че е в друга държава. Това им позволява да имат достъп до ограничени географски потоци от мачове по крикет и лиги, които обикновено биха били недостъпни. Това включва деблокиране на индийски мачове от Висшата лига по крикет през целия сезон.

Поток IPL крикет с VPN

IPL тела за крикет

Следващите 5 мача от IPL лигата 2020 са както следва (всички пъти BST):

 • 23 април - Делхи Даредевилс срещу Кингс XI Пенджаб, 15:30
 • 24 април - Индийските Мумбай срещу Сънрайзър Хайдерабад, 15:30
 • 25 април - Royal Challengers Бангалор срещу Chennai Super Kings, 15:30
 • 26 април - Sunrisers Хайдерабад срещу Kings XI Пенджаб, 15.30
 • 27 април - Delhi Daredevils срещу Kolkata Knight Riders, 15:30
 • 28 април - Chennai Super Kings vs Mumbai Indians, 15:30
 • 29 април - Раджастан Роялс срещу Сънрайзърс Хайдерабад, 11.30 ч
 • 29 април - Royal Challengers Бангалор срещу Колката Knight Riders, 15:30
 • 30 април - Chennai Super Kings vs Delhi Daredevils, 15.30

Сезонът IPL 2020 досега

В неделя Суреш Райна отбеляза още 50 тиража в мача си срещу Sunrisers Hyderabad. Това отнема общите му тиражи в IPL до 4658 тиражи от 165 мача (средно 34,25). Това отново го изпреварва Вират Коли - който също активно се бори за рекорда. Самият мач беше с нокти, но Chennai Super Kings само спечели играта от четири серии!

Досега през сезона се наблюдаваше лош старт за делхите Daredevils, които седнаха на последна позиция. Това е огромна изненада, тъй като преди сезона повечето хора накараха Daredevils да се справят много добре. И така, какво се обърка? Експертите го залагат на всякакви неща, включително пропуски на концентрация, липса на поддръжка на екип и лоша игра като цяло.

Все пак това може да има нещо общо с факта, че Daredevils все още не са играли игра на домашно тревисто: всяка игра досега е била далеч. В Индия играта далеч от дома прави по-голяма разлика, отколкото на повечето други места, тъй като размерите на площадките и площадките се различават силно от място на място. Ето защо печелившите IPL екипи обикновено имат превъзходни записи на собствения си трев.

По-нагоре в таблицата отборът на Райна Chennai Super Kings и Kings XI Punjab са предни с осем точки на брой. И двата отбора са спечелили четири мача и са загубили един. На трето и четвърто място са Калката и Хайдерабад - с по шест точки.

Въпреки това, за да бъдем справедливи, Хайдерабад са изиграли един мач по-малко от Knight Riders: така че те лесно биха могли да се преместят до трета, ако победят индийците в Мумбай във вторник. Това трябва да бъде лесно постижимо, като се има предвид, че индийците в Мумбай са отдолу в лигата.

Гледайте IPL крикет онлайн - Заключение

Без значение дали решите да гледате IPL крикет безплатно на Hotstar - или като платите за британския Sky Sports Cricket или услугата само за САЩ Willow TV - VPN за крикет е идеалното решение. С VPN можете да се преструвате, че сте в друга държава, за да гледате толкова живо крикет, колкото искате!

За стрийминг на крикет препоръчваме някой от VPN в нашите 5 най-добри VPN за статия за стрийминг. Тези VPN-та всички фантастични сървъри навсякъде, които ви трябват за гледане на крикет. Ако обаче искате най-добрия VPN за крикет, препоръчваме ExpressVPN
защото има всичко необходимо за гледане на IPL и други крикет потоци в HD без буфериране.

Посетете ExpressVPN »

Кредитно изображение за заглавие: Vivo IPL лого за крикет

Образни кредити: Васил Шулга / Shutterstock.com, Wavebreakmedia / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me