Испания е европейска държава, за която е известно, че цензурира, че е интернет.VPN Испания

Освен това испанското правителство също практикува някои строга политика за борба с пиратството.

Следователно, независимо дали посещавате или живеете в Испания, ще определите категорично

Неправомерните дейности за изтегляне могат да се считат за опасни в Испания - което е гадно, тъй като Испания има доста добра интернет инфраструктура със стандартни услуги при 10 Mbps и високоскоростни услуги със 100 Mbps..

За експатрите, пътуващи в чужбина, тези високи скорости на поточно предаване могат да направят свят различен при опит за достъп до телевизионни предавания и филми от дома си.


печално, достъпът до тези онлайн поточни услуги без VPN е невъзможен поради правила за авторско право и географски ограничено съдържание.

Най-добрите VPN за Испания

Прегледахме над 150 VPN доставчици през последните пет години и ето изборът ни на най-добрите.

Ако искате да знаете защо е полезно да използвате VPN в Испания, продължете да четете нашата статия.

 1. ExpressVPN

  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 2. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 3. CyberGhost VPN

  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 4. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

 5. IPVanish

Какво е VPN?

VPN или виртуална частна мрежа е услуга, която осигурява сигурност, поверителност и анонимност. Когато използвате VPN услуга, маскирате местоположението си с местоположение, предоставено от вашия доставчик на VPN.Какво е VPN

С други думи: ако сте в Испания и искате достъп до услуги за стрийминг на телевизия във Великобритания, просто се преструвате, че сте във Великобритания и услугата за стрийминг на телевизия няма да бъде по-мъдра.

VPN за Испания е необходим поради различни причини, включително избягване на правителствения надзор и интернет цензура, както и достъп до гео ограничено съдържание, запазване на сигурността на обществен WiFi и оставане на личен по време на P2P дейности.

Използването на VPN в Испания е необходимо, тъй като предлага важен допълнителен слой защита и сигурност, който е много важен в днешната цифрова ера.

Как да настроите VPN

За щастие, създаването на VPN за Испания е много лесно:

Как да настроите VPN

 1. Изберете един от нашите препоръчани VPN за Испания
 2. Регистрирайте се с VPN
 3. Изтеглете съответния файл за вашата ОС
 4. Инсталирайте VPN на вашата система
 5. След инсталиране отворете VPN
 6. Свържете се с всеки сървър, който искате
 7. Всички сте готови и безопасни от държавното наблюдение!

Нашият препоръчан VPN за Испания е актуална сделка

ExpressVPN
, тъй като предлага най-доброто от всичко (изобилие от местоположения на сървъри, криптиране на военни класове и се намира в Румъния).

Мобилен VPN

Всички от VPN в този списък предлагат VPN за iPhone и VPN за устройства с Android. Това е идеално, тъй като VPN е също толкова необходимо на вашето мобилно устройство, колкото е на вашия компютър.Мобилен VPN

Например, ако често се свързвате с обществени WiFi горещи точки, мобилен VPN ще ви помогне да ви предпази от нежелани атаки на трети страни.

Легални ли са VPN-ите?

Да, VPN са законни в Испания. VPN мрежите обикновено са легални в повечето страни, въпреки че използването на VPN за извършване на цифрово престъпление, разбира се, противоречи на закона. Поради това е важно да изберете разумно своя доставчик на VPN. Например, ако използвате вашата VPN за участие в незаконни P2P дейности, ще искате VPN, което да не съхранява регистрационни файлове.

VPN за Испания

Има различни неща, които трябва да вземете предвид, преди да изберете VPN за Испания - от неща като сървърни местоположения до общата скорост на сървърите. Ето списък с неща, които трябва да вземете предвид, преди да изберете доставчик на VPN:Неща за разглеждане

 • Брой местоположения на сървъра
 • Скорост на сървърите
 • Правила за регистрация (не се предпочитат дневници)
 • Сила на криптиране
 • Предлагани протоколи
 • Допълнителни функции за сигурност
 • Брой разрешени едновременни връзки
 • Страната, в която се намира VPN

Това са само няколко от много фактори, които трябва да се вземат предвид. За повече информация посетете нашето Ръководство за VPN за начинаещи.

Интернет цензура

Испанското правителство е известно с блокиране на уебсайтове, които рекламират нежелани политически мнения, най-вече в отговор на определени активистки групи, насърчаващи референдума за независимост в Каталония. Пример за това е 10 октомври 2017 г., при което испанската гражданска гвардия блокира достъпа до прокатанската група за независимост WhatsApp.Интернет цензура

Когато използвате VPN, не е нужно да се притеснявате от испанското правителство да блокира достъпа до политически програми, с които не е съгласен. Освен това не е нужно да се притеснявате, че ще изпаднете в затруднения за упражняването на правото си на свободна реч.

Да не споменавам, испанското правителство наскоро предложи забрана на мемите в социалните медии. Реформата ще се разпорежда с "разпространението на изображения, които накърняват честта на човек." Ако испанското правителство следва реформата, няма съмнение, че използването на VPN ще стане необходимост.

Правителствен надзор

Въпреки, че Испания твърди те не участват в държавното наблюдение, различни доклади твърдят друго са освободени през последните години.Правителствен надзор

Пример за това е 21-годишната Касандра Вера, студентка в град Мурсия, която направи шеги в Twitter, че „прослави тероризма“. В отговор на шегите й тя беше осъдена на цяла година затвор.

Това е само повече причина да използвате VPN в Испания - защита на себе си и свободата си е важно. Последното нещо, което искате е да споделите шега или мнение в социалните медии, само за да може правителството да почука на вратата ви няколко месеца по-късно да ви обвинява в насърчаване на тероризма. Просто казано, използването на VPN не си струва.

заключение

Хората, живеещи в Испания, заслужават да упражнят правото на свободна реч, те също трябва да имат достъп до любимите си телевизионни предавания, сайтове за онлайн стрийминг и други онлайн услуги от цял ​​свят.VPN за Испания Заключение

С VPN можете лесно да знаете, че връзката ви е защитена и поверителна, дори на обществени WiFi горещи точки. VPN за Испания може да помогне за всичко това и още много. Всички VPN в тази статия са идеални за лица, пребиваващи в Испания. Те ще ви пазят в безопасност. Те ще ви държат в безопасност. По-важното е, че те ще ви осигурят онлайн свободата, която заслужавате.

Всеки VPN, посочен тук, предлага безплатна пробна версия или 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че можете да изпробвате един от най-добрите VPN за Испания днес, без да се притеснявате за незабавен ангажимент!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me