Блокиран ли сте от World of Warcraft (WoW) заради мястото, където живеете? Може би не сте блокирани, но връзката ви изостава или сървърът ви се срива често. Ако е така, a Еха VPN може да бъде решение на вашия проблем.

WoW VPN

VPN може да ви позволи да влезете, сякаш сте някъде, които не са блокирани, или да се свържете с по-надежден сървър. В някои редки случаи VPN може дори да намали изоставането във вашата връзка, като маршрутизира връзката ви по-добре, отколкото вашият интернет доставчик.

Тествахме VPN-та от над 150 компании през последните пет години. И разтърсихме пазара, търсейки услугите с най-добрите функции за играчи WoW. Резултатът е този списък на 5 най-добри VPN-та за World of Warcraft.

 1. ExpressVPN


  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 2. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 3. CyberGhost VPN

  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

Нуждаете се от повече информация? Вижте нашия задълбочен списък по-долу за повече подробности относно всички VPN, представени на тази страница.

Списък на най-добрите VPN за World of Warcraft

Защо имам нужда от WoW VPN?

Има няколко причини да се нуждаете от WoW VPN. Хората в някои страни или региони (някои азиатски страни, Иран и Крим са примери) са блокирани да се свързват с WoW сървъри (в World of Warcraft сървърите се наричат ​​царства). Използвайки VPN, можете да изглеждате така, сякаш се свързвате от място, което не е блокирано.

Понякога можете да срещнете проблеми, дори ако вашата част от света не е блокирана. Например, можете да се озовете в хотел или друго място, което не позволява на програмите да използват определени комуникационни портове за целите на сигурността. Ако World of Warcraft се нуждае от тези пристанища, може да сте в блокирана държава. Използването на VPN ви позволява да заобиколите тези проблеми изцяло и да се насладите на игри, където и да се намирате!

Дори ако можете да се свържете с царство без проблеми, WoW VPN все още може да помогне. В някои случаи можете да използвате VPN е да намалите изоставането и латентността на WoW (наречен „ping“ в играта). Макар да не е решение, което ще работи във всяка ситуация, VPN може да ви помогне да стабилизирате връзката си или да ви позволи да се свържете с различни сървъри, които биха могли да работят по-добре.

Важно е да осъзнаете, че в повечето случаи VPN ще забави връзката ви с царството на World of Warcraft. Чрез криптиране на вашия трафик и насочване на вашия трафик през VPN сървъра може да се очаква малка загуба на скорост. Това е нещо, което ще трябва да се тествате и е мястото, където VPN гаранциите за връщане на пари идват полезни.

Една последна причина да използвате WoW VPN е да се предпазите от хакери и гневни геймъри. Хакерите непрекъснато се опитват да получат контрол върху акаунти на World of Warcraft и дори да сноват информация за кредитни карти. А VPN може да поддържа тези пълзения. В света на електронните спортове има съобщения за геймърите, които използват DDoS атаки, за да осакатяват своите опоненти в решаващи моменти. Въпреки че не сме чували за подобни атаки срещу играчи на World of Warcraft, VPN ще ви защити от подобни атаки, ако някога са насочени във вашата посока.

Забележка: Можете да прочетете повече за DDoS превенцията за онлайн игри тук.

Как да подобря скоростта на моя WoW VPN?

Ако искате да извлечете максимално възможна производителност от a VPN за World of Warcraft, може да искате да опитате да промените протокола по подразбиране на VPN. За информация как да направите това, посетете нашето ръководство за най-добър VPN за игри.

Най-добрият VPN за WoW

Повечето играчи WoW не се нуждаят от VPN в момента. Но ако скоростта ви за пинг на връзката ви е лоша или връзката ви продължава да спада, WoW VPN може да бъде в състояние да подобри ситуацията за вас.

Ако живеете някъде, достъпът до WoW е блокиран изцяло или където заглушаването на честотната лента на ISP влияе върху игрите ви: определено трябва да опитате един от нашите 5 най-добри VPN за World of Warcraft. Те ще ви покажат да се намирате в страна, която не е блокирана, така че можете да влезете в играта лесно. Всички избрани в този списък са също отлични услуги с общо предназначение, които ви дават всички предимства на VPN, като същевременно подобряват потенциала ви за игра.

Възползвайте се от безплатните изпитания и гаранциите за връщане на пари, предлагани от тези качествени VPN, за да видите дали WoW VPN е подходящ за вас.

Ако искате повече информация за използването на VPN за игри, разгледайте нашето VPN ръководство за игри.

 1. ExpressVPN

  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 2. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 3. CyberGhost VPN

  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

За повече информация относно използването на VPN с други игри и платформи, вижте ръководствата по-долу:

 • VPN за Xbox
 • VPN за PS4
 • VPN за компютър
 • Най-бързият VPN за игри
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me