81,3% от сингапурците имат достъп до интернет. За съжаление на тези хора, Сингапурската агенция за медийно развитие (MDA) блокира повече от 100 уебсайта, включително новинарски сайтове, хазарт, порнография и дори филми. Най-добрият начин да заобиколите тези блокове е да използвате VPN за Сингапур. Сингапурският VPN ще позволи на всеки да има достъп до уебсайтове, които са блокирани в целия свят, както и да криптира вашия интернет трафик, така че никой да не знае какво правите онлайн.


Най-добър VPN Сингапур

За да ви помогнем, съставихме списък на петте най-добри VPN за Сингапур. Ако искате IP адрес в Сингапур, ще се радвате да знаете, че всички VPN услуги в списъка по-долу имат сървъри в Сингапур.

 1. ExpressVPN

  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 2. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 3. CyberGhost VPN

  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

 1. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 2. VyprVPN

  - Светкавично бърз VPN с отлични функции за поверителност

 3. Ivacy

  - Супер бърз с готини функции за поточно канализиране

 4. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

 5. ExpressVPN

  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

Сингапурски VPN съображения

Чрез използване на VPN граждани на Сингапур са в състояние да заобиколят блокове, наложени от MDA, те също така ще гарантират, че вашата поверителност и сигурност онлайн. При избора на най-добрите VPN за Сингапур, изброени по-горе, взехме предвид някои важни подробности:

 • Криптиране на военен клас.
 • Надеждни политики за поверителност, които ще гарантират защитата на вашите данни.
 • Сървъри по целия свят, което ви позволява да отблокирате уебсайтове от много различни места.
 • Бързи мрежи от сървъри, които ще позволят на потребителите им да изпълняват интензивни задачи като игри и стрийминг в HD.

Всички услуги в нашия Сингапурски VPN списък предлагат функциите, които сме изброили по-горе. Всички те ще гарантират, че можете да деблокирате съдържание, докато оставате частни онлайн.

Законни ли са VPN в Сингапур?

Да те са.

Използването на VPN не е незаконно в Сингапур. Възможно е обаче използването на VPN за достъп до цензурирано съдържание. Ето защо трябва да получите надежден и надежден VPN за Сингапур, който е както частен, така и защитен.

В Сингапур е незаконно достъпът до пиратско съдържание. Той се налага чрез Закона за авторското право. Тези строги закони за авторското право означават, че трябва да използвате VPN само в Сингапур, всички VPN мрежи в тази статия са защитени и имат висок стандарт на криптиране. Тъй като вашите данни са криптирани, не е възможно интернет доставчиците или правителството да кажат, че имате достъп до ограничено съдържание.

Как да настроите VPN Сингапур

Да получите VPN в Сингапур и да го настроите е много лесно. Просто следвайте тези прости стъпки:

 1. Вземете решение за VPN за Сингапур. За поверителност и деблокиране на съдържание в Сингапур, препоръчваме ExpressVPN
  , защото е идеално оборудван с всичко, което ви е необходимо.
 2. Кликнете върху уебсайта на VPN и се абонирайте.
 3. След като се абонирате, изтеглете и инсталирайте софтуера.
 4. Изберете сървър от списъка и щракнете върху Свързване.
 5. Веднага щом VPN се свърже, изглежда се намирате в държавата, която сте избрали и имате достъп до уебсайтове, сякаш сте там.

Запомнете: Благодарение на криптирането на VPN, всичките ви данни са сигурно кодирани. Това означава, че никой - не вашият доставчик на интернет услуги, правителството, работното място, наемодателят или училищната мрежа администратор - не може да каже какво правите онлайн!

Вземете IP адрес в Сингапур

За емигранти от Сингапур, които искат да защитят своите данни от своя интернет доставчик и правителството, докато използват интернет услуги, които са ограничени до Сингапур, отговорът е да се свържат към VPN сървър в Сингапур. всички услуги, изброени в нашия списък с най-добрите VPN за Сингапур, разполагат със сървъри, разположени в Сингапур, които можете да използвате, количеството предлагани местоположения варира, вижте по-долу:

 • NordVPN - 113 VPN сървъри в Сингапур
 • CyberGhost - 1 VPN сървър в Сингапур
 • Ivacy - 1 VPN сървър в Сингапур
 • ExpressVPN - 3 VPN сървъра в Сингапур

Свързвайки се с един от тези сингапурски VPN сървъри, всичките ви данни ще бъдат сигурно криптирани. Въпреки това, все още ще имате IP адрес в Сингапур, така че можете да продължите да използвате сингапурски уеб услуги.

Безплатен VPN Сингапур

VPN Gate е безплатна услуга, управлявана от университета в Цукуба в Япония. Това е популярна услуга в Сингапур. Въпреки че е полезен VPN, заслужава да се отбележи, че е доста бавен и не е достатъчно добър за поточно предаване и други задачи, изискващи големи данни. Може да бъде полезно за деблокиране на някои неща.

Въпреки това, предупредителна дума: VPN Gate напълно признава, че ще си сътрудничи с органите на реда и правителствените органи, ако се обърне към него с искане за това. Поради тази причина неприкосновеността на личния живот, която получавате с VPN Gate, не е толкова добра, колкото при правилното, първокласно обслужване. Има и други безплатни VPN, които можете да разгледате.

Обход MDA Сингапур

Когато се свържете към VPN сървър извън Сингапур, можете да получите достъп до всички уебсайтове, които MDA ограничава. Това означава, че имате достъп до филми, телевизионни предавания, новини, религиозно съдържание и друго съдържание с ограничен достъп. Той е чудесен за студенти, журналисти и други, които искат да имат достъп до това съдържание за изследователски цели или по лични причини.

Освен това можете да използвате сингапурски VPN, за да заобиколите гео-ограниченията. Дори и да не искате да разблокирате уебсайтове, които сингапурското правителство е блокирало, VPN може да бъде много полезен.

VPN ще ви позволи да гледате поточни услуги от цял ​​свят и да шифровате връзката си, като по този начин защитите вашите данни.

заключение

VPN за Сингапур е добър начин да скриете онлайн дейностите си от интернет доставчиците и правителството. Поради леко потискащия характер на правителството и неговите закони за авторското право, това е фантастично предимство. VPN е чудесен и за достъп до цензурирани уебсайтове в страната.

Всички VPN в това ръководство имат светкавично бързи сървъри, разположени по целия свят, също идеални за деблокиране на гео ограничено съдържание. Освен това, всички те имат надеждни политики за поверителност и силно, военно криптиране.

Сигурни сме, че има идеална VPN за Сингапур за всички в тази статия, независимо от обстоятелствата ви. Поради тази причина си струва да се възползвате от гаранциите за връщане на пари от VPN. По този начин можете да ги тествате, без да рискувате парите си.

Ако имате въпроси относно използването на VPN в Сингапур, моля, не се колебайте да се свържете с нас в секцията със съобщения по-долу.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me