Полша няма строги онлайн закони за поверителност, за да защити своите граждани. Освен това извършва инвазивно задържане на данни. Поради тази причина много хора търсят VPN за Полша. Използването на VPN от Полша ще позволи на всеки достъп до блокирани уебсайтове и услуги.


Полски VPN

Шифроването чрез VPN също ще покрие вашите цифрови отпечатъци и ще защити вашите онлайн дейности от любопитни очи на вашия интернет доставчик. В тази статия ще ви преведем през всичко, което трябва да знаете за най-добрите VPN мрежи за Полша.

Но първо използвайте таблицата по-долу, за да сравните внимателно подбрания ни списък с най-добрите VPN за Полша.

 1. ExpressVPN

  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 2. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 3. CyberGhost VPN

  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

На кого ми трябва VPN в Полша?

Полски VPN съображения

Въпреки че Полша е отворена демокрация, която не контролира религиозно интернет дейностите, страната все още е известна със запазването на данни. Именно там може да ви е полезна полска виртуална частна мрежа (VPN): тя покрива вашите цифрови отпечатъци.

Използвайки полски VPN, можете да избегнете объркващата ситуация по отношение на дигиталната поверителност и защитата на интелектуалната собственост. Освен това, ако сте запален участник на видео стрийминг и торент, VPN ви позволява да правите както желаете онлайн, без да се притеснявате, че някой гледа.

Интернет цензура

Всяка държава има своите закони за клевета и богохулство. Това включва и борд на цензорите на всяка територия. За да има забавление в Полша, всички филми и телевизионни предавания трябва да бъдат редактирани, за да отговарят на одобрението на цензорите.цензура

Полските цензори също не одобряват автоматично филмите, направени в САЩ. Дори когато доставчиците пускат американски филми в Полша, те не са същите версии, показани в САЩ. Доставчиците на развлечения се опитват да гарантират, че международните клиенти имат достъп само до версията на видеото, която местните цензори са одобрили за излъчване.

Сигурност на данните

VPN мрежите крият действителното местоназначение на вашите връзки, така че интернет доставчиците не могат да отчитат към кои сайтове се свързвате. VPN криптира цялата комуникация. Това означава, че отскачащите програми, които четат съдържанието на вашите съобщения, няма да могат да видят, че изтегляте файлове или имате достъп до видео поток.Сигурност на данните

Целият ви трафик преминава през посреднически сървър. Когато включите VPN клиентската програма, вашият компютър ще може да приема само входящи съобщения, които идват от номинирания сървър. По този начин VPN ви осигуряват анонимност и сигурност.

Освен това, когато става въпрос за осигуряване на вашите данни, анонимността и сигурността са две основни неща. Използвайки VPN за Полша, няма да се налага да се притеснявате от любопитни очи, които се опитват да компрометират вашите данни или онлайн активност.

За да извлечете максималните ползи от използването на VPN за Полша, трябва да изберете най-доброто за желаните от вас дейности. Има най-различни неща, които влизат в избора на VPN - от P2P разрешения и сървърни местоположения - до политиките и скоростта на регистриране. За щастие, ние ще се потопим във всички тези фактори по-долу.

Местоположение на сървъра

Първо, важно е да намерите VPN, което предлага голямо разнообразие от сървърни местоположения. За това има десетки причини. Например, ако възнамерявате да използвате вашия VPN за Полша за достъп до блокирано съдържание, ще ви трябва VPN с местоположения на сървъри в страната, чието съдържание искате да получите достъп.местоположение

Освен това различни места на сървъра могат да ви осигурят различни скорости. Избирайки VPN с множество VPN сървъри и сървърни местоположения, можете да тествате кои сървъри работят по-бързо от другите. Освен това, ако планирате да използвате вашия Полша VPN за торент, ще ви трябва VPN с оптимален сървър за торент.

Торенти с полски VPN

Въпреки че изтеглянето на файлове е напълно законно, изтеглянето на защитени с авторски права файлове без разрешение не е. В света има много малко държави, които се оправдават за нарушаване на авторски права. Полша не е една от тях. Вие носите отговорност за наказателно преследване в Полша, ако властите ви хванат да изтегляте файлове, защитени с авторски права, с торенти.Torrenting

VPN мрежите ви защитават, защото застават между вас и рояка на връстници за файл. Единственият адрес, който всеки може да види, е адресът на VPN, а не вашият. Следователно единственият начин, по който всеки може да проследи вашите поройни действия към вас, е ако вашият VPN ви влезе в системата.

Някои VPN изясняват, че ще си сътрудничат изцяло с властите и ще предадат цялата поискана информация, ако им бъде връчена със съдебна заповед. Други VPN мрежи се опитват да избегнат събирането на информация за своите клиенти. Това са VPN, за които трябва да се абонирате (тези в тази статия).

Освен това е предимство, ако VPN компанията е базирана извън Полша. Това поставя допълнителна пречка пред пътя на адвокатите за авторски права, които искат да оказват натиск върху VPN компаниите за информация. За повече информация относно запазването на сигурността при торент вижте нашето най-доброто VPN ръководство за торент.

Политика за регистрация

Намирането на VPN за Полша, която не съхранява регистрационни файлове, е критична част от запазването на възможно най-много поверителност. Ако попаднете на доставчик на VPN, който съхранява регистрационни файлове, дори за кратко време, излагате на риск бъдещата си поверителност и анонимност.Влизане

Повечето VPN компании попадат в юрисдикции, които изискват от тях да предадат данни, ако им бъде връчена призовка за това. Избирайки доставчик на VPN, който не съхранява регистрационни файлове, вие избягвате изцяло тази ситуация, като по този начин поддържате вашата поверителност и анонимност.

VPN скорост

Както бе споменато по-горе, скоростта е важен фактор, който трябва да се вземе предвид при избора на VPN. Ако възнамерявате да използвате своя VPN за стрийминг или торент, скоростта вероятно ще бъде квалифициращ фактор.скорост

Избирайки VPN с оптимална скорост на сървъра, можете да се наслаждавате на поточно и изтегляне на видеоклипове без изоставане или проблеми с буферирането. Дори ако поточното предаване / торент не е ваша основна грижа, все пак е удобно да използвате VPN, който ви позволява да сърфирате в интернет с бързи скорости.

Свързаност

Когато търсите най-добрия Полша VPN сървър, към който трябва да се свържете, трябва да вземете под внимание няколко различни неща.Свързаност

За начало намерете VPN, който предлага множество VPN сървъри на Полша, за да можете да сравните резултатите. Трябва също да намерите доставчик на VPN, който предлага неограничена смяна на сървъри и цялостна сигурна услуга.

За повече информация за най-добрите VPN мрежи до 2020 г., вижте нашите Най-добри VPN 2020.

заключение

Ако живеете в Полша, имате нужда от VPN, който защитава вашите данни, скрива местоположението ви и това е добре да заобиколите регионалните ограничения на сайтовете за стрийминг на видео. Тези два атрибута ще ви предпазят от съдебно преследване в Полша. Други основни услуги, които ще ви трябват от вашия VPN, са функции за защита, за да предотвратите изтичането на вашата идентичност към вашия интернет доставчик. Бързите скорости за HD видео стрийминг също са от съществено значение.Заключение за най-добрите полски VPN

От обобщенията на нашите препоръчани VPN ще видите, че всички те ще ви помогнат при изтегляне или стрийминг на видео в Полша. Бъдете в безопасност в интернет и се предпазвайте с VPN за Полша!

Ако цените на VPN са загриженост, добрата новина е, че има много отлична евтина VPN услуга навън, вижте нашето евтино ръководство за VPN за повече информация.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me