VPN мрежите осигуряват поверителност и сигурност и като такива са идеални за използване с процесори за плащане като PayPal. Плащането онлайн е процедура, за която никога не можете да имате достатъчно защита, така че използването на VPN при достъп до PayPal винаги е добра идея. VPN-ите за PayPal могат да бъдат полезни и по други причини, като например достъп до услугата от различни места по целия свят.

VPN за Paypal

Въпреки че има съобщения, че абонатите са предупредени или дори понякога забранени поради практиката, използването на VPN продължава да е популярен, полезен и сигурен начин за достъп до PayPal услуги.

Както е при всички приложения, обаче, всички VPN на PayPal не се правят еднакво. Прегледахме над 150 различни VPN доставчици през последните пет години и ги анализирахме специално за използване с PayPal, а това са 5-те най-добри VPN за Paypal, които открихме:

Ако търсите бърз отговор, погледнете таблицата по-долу, за да сравните какво оцениха нашите експерти като най-добрите VPN за PayPal.


 1. ExpressVPN

  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 2. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 3. CyberGhost VPN

  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

Искате повече подробности? Нашият задълбочен списък по-долу сте обхванали. Вижте входовете и най-добрите VPN за PayPal:

Списък на най-добрите VPN за PayPal

Какво е VPN за PayPal?

VPN предоставя сигурност и поверителност, независимо от това дали се свързвате от дома, чрез незащитена Wi-Fi мрежа в кафене или от вашата офисна мрежа. Това е така, защото всички данни, които се предават на и от вашето устройство до VPN сървъра са криптирани.

Дори и да бъде прихванат по време на път, през незащитена Wi-Fi мрежа, поради използването на силни алгоритми за криптиране, данните няма да бъдат разшифровани. Това означава, че вашата лична информация се съхранява поверителна.

VPN мрежите също ви позволяват да влизате в сайтове, без да разкривате физическото си местоположение. Много уебсайтове използват геолокационно откриване, за да ограничат достъпа до съдържание, с VPN можете да се преструвате, че сте в друга държава, за да заобиколите тези блокове. Това са основните характеристики на VPN, които могат да бъдат много изгодни при използване на платежната услуга на PayPal.

Защо имам нужда от VPN за PayPal?

Така че защо бихте искали или трябва да използвате VPN за достъп до PayPal? Е, има редица причини, които го правят много полезен. Първо, VPN добавя допълнителен слой сигурност към всяка транзакция, извършена в Интернет.

Когато използвате незащитени мрежи като отворена Wi-Fi връзка, използването на VPN означава, че вашият трафик, финансовата ви информация и всички ваши поверителни данни остават поверителни.

Да, уебсайтът на PayPal използва защитени протоколи за своите транзакции. Ако искате да разберете повече за това как работят тези защитени протоколи, разгледайте нашата статия по темата: Обяснен HTTP. Достатъчно е обаче да се каже, че в миналото с тези протоколи са възникнали проблеми със сигурността. Въпреки че може да са перфектно здрави, ако сигурността е голям проблем за вас и се чувствате по-сигурни с допълнителното криптиране, предоставено от VPN, използването на VPN е идеално решение.

За повече информация относно SSL / TLS, вижте нашата статия по темата: обяснено https

Второ, може да искате да се свържете с PayPal, без да разкривате физическото си местоположение. Може би използвате PayPal, докато пътувате и не искате PayPal да знае къде се намирате. Освен това, стриктните правила за сигурност на PayPal могат да ви изключат от акаунта, ако видят транзакции от място извън вашата страна.

Освен това, PayPal може да не е наличен във вашата страна и може да искате да излъжете местоположението си, за да получите достъп до иначе непристъпни PayPal услуги. Каквато и да е причината, скриването на вашето местоположение може да бъде много полезно, когато използвате PayPal.

Какво прави добра PayPal VPN?

Когато оценявахме доставчиците на VPN, анализирахме определени атрибути и функции, за да намерим най-добрите VPN Paypal. Две основни характеристики, които търсихме, са силно криптиране (за поддържане на поверителността и сигурността ви) и местоположението на сървъра.

Що се отнася до поверителността, може би най-важните характеристики на VPN са политиката на регистриране и юрисдикцията, в която се намира VPN. Те ще определят дали журналите на вашите онлайн дейности се поддържат или не и дали са, кой може да ги вижда и при какви обстоятелства могат да бъдат предоставени на разположение.

Допълнителните характеристики, които бяха разгледани, които се прилагат за всички VPN, независимо от приложението, включват разходи, бързина, качество на тяхната поддръжка на клиенти, както и наличните методи за плащане.

Разрешено ли съм да използвам PayPal с VPN?

Според някои PayPal забранява използването на VPN за достъп до техните услуги. Всъщност простото сърфиране в няколко форума показва, че някои потребители са получавали предупреждения, а други са преустановили своите акаунти поради политиката за VPN на PayPal. Въпреки това, много хора използват PayPal през VPN без прекъсване.

Към датата на писане обаче в настоящото потребителско споразумение на PayPal не са намерени VPN мрежи. Наистина се свежда до личен опит.

Когато използвате VPN, не забравяйте, че PayPal може да има методи за установяване на използването на VPN. Ако множество абонати на PayPal използват един и същ доставчик на VPN за достъп до услугата, VPN IP адрес може да бъде блокиран от Paypal. Ако това се случи, опитайте друг сървър, за да проверите дали работи.

Това, което изглежда сигурно, е, че никога няма да бъдете отрязани от тяхната услуга, ако първо не сте получили пословичен шамар по китката под формата на предупредителен имейл.

Освен това изглежда малко вероятно да изпаднете в проблеми при използване на легитимен акаунт на PayPal от дома си, когато сте в чужбина. Хората, които са имали проблеми, са много по-склонни да използват акаунт в Paypal от страна, в която не живеят.

Плащане за VPN с помощта на PayPal

Много VPN доставчици приемат PayPal като метод за плащане. Всъщност всички изброени в тази статия приемат PayPal, тъй като това е важна опция за плащане за всяка онлайн услуга. Предимството на това е очевидно - PayPal е лесен за използване, спестява време, има отличен център за решаване на спорове и прави лесно изпращането на пари до почти всеки.

Други топ доставчици на VPN приемат PayPal като метод на плащане, включително ExpressVPN, NordVPN, VyprVPN, Buffered и VPNArea, за да назовем няколко тежки хитове. Така че, ако вече сте абонат на някое от тях и дойде време за подновяване на абонамента си, можете дори да платите за VPN услугата на PayPal чрез самата VPN услуга. Говорете за цикъл.

Как да тествате своя PayPal VPN за течове

Преди всъщност да използвате своя VPN за извършване на транзакции с PayPal, винаги е добре да тествате вашата VPN за течове. Доставчиците на VPN могат да претендират за защита на вашата анонимност и данни, но има начини да тестват своите твърдения. Вече тествахме VPN-ите в нашия списък, но не приемайте думата си за това, тествайте ги сами.

Има множество сайтове за тестване на VPN, които ще могат да ви кажат как изглеждате в интернет от тяхната гледна точка. Те ще включват информация като вашия IP адрес, вашето физическо местоположение и вашата DNS и WebRTC информация. Можете да намерите подробна информация как да тествате вашата VPN за течове в нашето Пълно ръководство за IP течове.

ProPrivacy за Paypal заключение

VPN мрежите са много полезни и многостранни инструменти, що се отнася до анонимността и сигурността в Интернет. Ако сте загрижени за това, че вашите транзакции на PayPal са компрометирани или ограниченията, базирани на местоположението, съществуват в абонаментите на PayPal, тогава VPN са окончателното решение.

С малко грижи и знания за потенциалните недостатъци, дължащи се на доставчика на финансови услуги, намръщен от използването на VPN за достъп до техните услуги, можете да извървите дълъг път за подобряване на вашето PayPal преживяване и запазване на поверителността ви.

VPN мрежите в тази статия са избрани въз основа на силните страни, които притежават, специално за използване с PayPal услуги. Но изборът коя от горните пет VPN услуги е най-подходяща за вас, наистина се свежда до вас.

Всички предлагани услуги предоставят или безплатна пробна версия, или евтин план за първоначално използване (с гаранция за връщане на парите), което ви позволява да ги изпитате от първа ръка и да тествате нивото им на анонимност с предоставените инструменти. Надяваме се, че тези препоръки са информативни и ще ви доведат до най-добрия избор за вашата Paypal VPN.

 1. ExpressVPN

  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 2. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 3. CyberGhost VPN

  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

Кредитно изображение за заглавие: милиарди снимки / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me