Новозеландският VPN е евтин начин за криптиране на целия ви уеб трафик, така че интернет доставчиците и правителството да не могат да наблюдават всичко, което правите онлайн. VPN за Нова Зеландия ви позволява също да заобикаляте блокове на уебсайтове, наложени от интернет доставчици и гео ограничения, които спират хората да имат достъп до съдържание от чужбина. С VPN Kiwis получават дигитална поверителност и пълна свобода на достъпа - до целия интернет.

Кой е най-добрият VPN за Нова Зеландия?

На пазара има буквално стотици VPN мрежи, поради което изборът на VPN за Нова Зеландия може да бъде труден.

 1. NordVPN

  - Евтин VPN, който предоставя много функции от висок клас с ослепителна скорост

 2. CyberGhost VPN

  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 3. ExpressVPN


  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 4. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

 5. Ivacy

  - Бърз и сигурен VPN, който е идеален за деблокиране на повече съдържание

Нашите експерти от ProPrivacy.com прекараха последните пет години в тестване, одит и преглед на водещите световни VPN. Това ни поставя в уникалната позиция да знаем кои VPN имат най-добрите функции за определени цели. Ето кратък списък на функциите, които търсихме при избора на най-добрите VPN услуги в Нова Зеландия:

 1. Сървъри, разположени по целия свят и в Австралия и Нова Зеландия: Възможността да се свързвате със сървъри, където имате нужда от тях, ви позволява достъп до ограничено съдържание от цял ​​свят.
 2. Бързи скорости: VPN скоростите са важни за всеки, който иска да предава съдържание. Чрез използването на VPN за Netflix абонатите имат достъп до съдържание от цял ​​свят, включително американската версия с хиляди повече филми и телевизионни предавания. Всички услуги в нашия най-добър списък с VPN за Нова Зеландия са достатъчно бързи, за да предават в HD.
 3. Силни политики за поверителност: VPN мрежите са толкова силни, колкото техните политики за обработка на данни. Всички наши препоръки имат водонепроницаеми практики за данни, които гарантират, че на сървърите никога няма да се мотаят данни, които властите могат да получат.
 4. Приложения за всички платформи с изобилие от най-добрите функции: Тези VPN работят на всички устройства и имат всички необходими функции, за да защитите поверителността си у дома и на обществен WiFi
 5. Съотношение цена / качество: В VPN индустрията цената на услугата не винаги е показател за качество. Някои по-евтини VPN са безумно добри, докато някои скъпи услуги са посредствени. В този преглед сме препоръчали услуги, които имат най-добрите характеристики на разумна цена.

Списък на VPN сървъри в Нова Зеландия

Най- Препоръчаните в тази статия VPN мрежи имат всички сървъри в Нова Зеландия...

 • NordVPN - 40 сървъра (в един сървър център)
 • CyberGhost - 10 сървъра
 • ExpressVPN - 1 сървър (предоставя стотици IP адреси)
 • PrivateVPN - 1 сървър
 • Ivacy - 1 сървър

Какво е новозеландски VPN?

Виртуалната частна мрежа (VPN) е онлайн услуга, която изтегляте на устройствата си. Най-добрите новозеландски VPN програми имат приложения за всички платформи, които можете да използвате едновременно на вашия телефон, таблет, лаптопи и настолни машини.

Веднага щом използвате приложението VPN за свързване към VPN сървър, целият уеб трафик, идващ и излизащ от вашите машини, е кодиран, което означава, че никой няма достъп до него. Това ви предпазва от хакери, когато използвате обществени WiFi горещи точки. Освен това спира правителството и вашия интернет доставчик да ви следят.

Разблокирайте цялото съдържание с ограничен достъп

Много хора купуват VPN за поверителност. Въпреки това, страхотното нещо при използването на VPN в Нова Зеландия е, че можете да го използвате и за да скриете своя IP адрес. Това спира уебсайтовете, които посещавате, да знаят къде се намирате - и ги спира да ви следят.

Също така ви позволява да се преструвате, че сте в друга държава за достъп до повече съдържание:

 • Достъп до гео ограничени услуги като BBC iPlayer или Netflix US
 • Достъп до уебсайтове, цензурирани от правителството или блокирани от интернет доставчици
 • Достъп до телевизионни потоци в Австралия или по целия свят
 • Гледайте гео ограничени спортни състезания и плащайте за плащане в чужбина за стрийминг
 • Използвайте уебсайтове, ограничени само за Нова Зеландия, докато сте на почивка
 • Разблокирайте сайтовете за стрийминг като пътлокър или изтеглете в пиратския залив

Бъдете по-сигурни онлайн с VPN за Нова Зеландия

Всеки път, когато се свържете с интернет на обществен WiFi, вие се отваряте към хакери. Несигурната настройка на WiFi горещи точки позволява на киберпрестъпниците да имат достъп до вашите данни през обществената мрежа. Това може да позволи на крадците да ви откраднат идентификационни данни, пароли и данни за банкова или кредитна карта. Свързването с обществен WiFi също ви отваря пред заплахата от зли горещи точки. Това са обществени WiFi горещи точки, създадени от хакери на места, за които бихте очаквали, че те ще бъдат - създадени да ви освободят от вашите данни.

Шифроването, което предоставя VPN, ви позволява да използвате обществен WiFi без притеснения. Можете да се свържете с интернет навсякъде и благодарение на силното VPN криптиране никой никога не може да получи достъп до вашия трафик, включително всички ваши чувствителни данни.

Заключение VPN на Нова Зеландия

Независимо дали искате да защитите поверителността си от правителствено наблюдение - или искате да получите достъп до блокирани уебсайтове - VPN за Нова Зеландия е това, от което се нуждаете.

Известно е, че Бюрото за сигурност на правителствените комуникации на Нова Зеландия (GCSB) работи ръка за ръка с NSA и това, че е част от споразумението за наблюдение на петте очи, е изключително притеснителен за всеки, който цени поверителността.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me