VPN Мексико


Всеки, който живее в или посещава Мексико, се нуждае от начин за поточно предаване на глобални услуги.

Те също се нуждаят от защита на поверителността от проследяване на активността, особено ако изтегляте материали, защитени с авторски права.

Те и много повече могат лесно да бъдат постигнати чрез VPN за Мексико.

Най-добър VPN Мексико

Можете да прочетете повече за това как работят VPN и как могат да ви помогнат с вашите интернет дейности по-късно в този отчет. Първо, нека разгледаме нашия списък с петте най-добри VPN за Мексико.

 1. ExpressVPN

  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 2. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 3. CyberGhost VPN

  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

Мексикански VPN съображения

Мексико има лаконична интернет инфраструктура и скъпа широколентова връзка. Тези фактори запазиха нивата на широколентов достъп ниски, едва 11% през 2016 г. Това се сравнява със средна база от потребители на широколентов достъп от 29% в страните от Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР). Въпреки това Мексико играе догонване. Неотдавнашният бърз растеж на достъпа до интернет там се свежда до разпространението на смартфони. Това прави горещите точки на WiFi много привлекателни за мексиканците, които се надпреварват да свързват краищата.Мексикански VPN съображения

Ако говорите испански, Мексико е телевизионно небе. Сапуните на страната привличат огромна публика в цяла Латинска Америка. Ако обаче сте експедит, живеещ в Мексико или посещавате на почивка, може да се мъчите да бъдете в крак с диалога с големи темпове и страстните сюжети на мексиканските драми. Влизането в съдържанието на телевизионните уебсайтове обратно във вашата страна ще стане приоритет.

Докато навлизането на интернет в Мексико беше минимално, правителството зае спокойно отношение към регулирането на мрежата. Въпреки това, подемът в интернет активността през последните няколко години привлече вниманието на законодателите. Като такова правителството предприе стъпки за разширяване на инвестициите в телекомуникационна инфраструктура.

Закон за далекосъобщенията

Закон за далекосъобщенията

Това разширяване доведе до Закона за далекосъобщенията от 2014 г. Този закон дерегулира предоставянето на далекосъобщения и очертава развитието на кабелната опора на страната..

За съжаление, докато поставя основите на интернет бума в Мексико, Законът за далекосъобщенията въведе и задължения за доставчиците на интернет услуги (ISP) и мобилните мрежи да съхраняват регистрационни файлове на дейностите на потребителите. Дните на свобода в интернет постепенно приключват в Мексико.

Можете да проследите въз основа на дейностите си в продължение на до две години. Това е мандатният период, за който трябва да се водят дневници за дейности. Мексиканското правителство се надяваше да предостави информация за борба с контрабандистите на наркотици и оръжия. Информацията за запазената дейност обаче се съхранява и за всеки адвокат по авторско право със съдебно разпореждане да се прегледа.

Как работи VPN?

Законът за далекосъобщенията от 2014 г. задължава само доставчиците на интернет услуги и мобилните мрежи да съхраняват журнали за дейности. VPN не са предмет на това изискване. VPN мрежите пренасят целия ви интернет трафик чрез вашия интернет доставчик с адресите на местоназначение на комуникациите, маскирани. Отговорите, които влизат в компютъра ви, също имат маскиран адрес на произход.Как работи VPN

По този начин, въпреки че интернет доставчикът, който обработва вашия интернет трафик в Мексико, регистрира всичко, той не получава правилната информация, която да съхранява. Ако някой се опита да проследи вашите дейности, ще следва път към избрания ви VPN сървър. Там пътеката ще изстине.

Анонимен VPN

анонимност

Всички VPN мрежи в нашия списък пазят дейността на клиентите си в тайна. VPN мрежите трябва да следят връзките, които клиентите им правят, докато тези връзки продължават. Те трябва да препратят кой клиент има кой маскиращ IP адрес, за да може да препраща отговори на правилния компютър. След като връзката се прекъсне, няма нужда VPN да съхранява записи на тези дейности. Нашите препоръчани VPN точки правят изтриването на всички записи на връзки възможно най-бързо. Поради това няма да има информация, която да се предаде на адвокатите, ако пристигнат със съдебна заповед.

Защитата на VPN ви прави по-безопасно да изтегляте развлечения с партньорски (P2P) мрежи. Някои стрийминг услуги, като Popcorn Time и няколко канала на Kodi, също могат да ви създадат проблеми, така че при стрийминг препоръчваме да използвате VPN за Kodi или VPN за Popcorntime, ако използвате тези услуги. Това е така, защото те доставят материал, защитен с авторски права, без да плащат правата върху него.

Регионални ограничения

Повечето уебсайтове за стрийминг запазват достъп до съдържанието си на зрителите в техните страни. Като такива сайтовете на САЩ и Великобритания ще ви блокират, ако се опитате да получите достъп до тях от Мексико. Сървърите за стрийминг могат да кажат от вашия IP адрес, че сте в Мексико.

Регионални ограничения

Преди да включите VPN, трябва да изберете сървър за посредничество. VPN мрежите имат сървъри по целия свят. Когато включите VPN, клиентският софтуер на вашия компютър се свързва към номинирания сървър. Цялата комуникация между тези две точки е напълно криптирана. VPN сървърът препраща вашите интернет съобщения до техните местоназначения. Въпреки това сървърът променя първоначалния IP адрес на свой собствен. Ако изберете VPN сървър в същата държава като услугата за стрийминг, до която искате да получите достъп, ще се окажете на правилното място. Той ще деблокира услугата.

Има още едно усложнение с навлизането в поточните сървъри. Компаниите, които управляват тези услуги, са задължени с договори за авторско право да ограничават доставката на съдържание до собствените си страни. Те трябва да предприемат всички възможни стъпки, за да изпълнят тези задължения. Стрийминг услугите знаят за VPN. Те реализират скринингови програми за откриване и блокиране на VPN трафик.

Не всички VPN мрежи могат да влизат във всяка услуга за стрийминг. Маскирането на идентичността на VPN комуникацията е скъпо. Затова много VPN доставчици, особено безплатните услуги, се отказват от борбата. Доставчиците в нашия списък с най-добрите VPN за Мексико приемат сериозно битката за заобикаляне на VPN системи за откриване. Това са едни от най-успешните VPN мрежи в света, които помагат на клиентите да влязат в избраните от тях поточни услуги.

VPN за Мексико: Заключение

Основните проблеми, с които може да се сблъскате, когато се занимавате с вашите интернет дейности в Мексико, могат да бъдат решени чрез инсталиране на VPN. Не е незаконно използването на VPN в Мексико. Ако изберете реномирана услуга, която не поддържа журнали, никога няма да бъде проследена чрез интернет връзките ви.

Пазете се в безопасност, когато влизате в мрежата и изпробвайте един от нашите препоръчани VPN за Мексико.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me