VPN Малайзия


Ако посещавате Малайзия или живеете там, за деблокиране на уебсайтове ще ви трябва VPN.

Можете да получите достъп до забранени сайтове ефективно, ако използвате виртуална частна мрежа (VPN).

Преди да отидете в интернет за VPN, трябва да знаете, че не всички VPN услуги са равни. Те не всички са в състояние да избегнат правителствения контрол на достъпа до интернет.

Най-добър VPN Малайзия

Имате нужда и от VPN, който е бърз. Прегледахме 150 различни VPN компании за пет години и съставихме окончателния списък на най-добрите VPN за години в Малайзия и съставихме изчерпателен списък на най-добрите VPN за Малайзия. Можете да прочетете повече информация за това как работят тези забрани на уебсайтове и как VPN-ите ги побеждават, по-късно в този преглед. За сега нека разгледаме най-добрите VPN за Малайзия.

 1. ExpressVPN

  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 2. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 3. CyberGhost VPN

  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

Малайзийски VPN съображения

Определението на това, което е „провокативно“ или „заплашително“, се свежда до личното тълкуване. Така правителството успява да работи в забрани на политически и новинарски сайтове. Той блокира новинарския уебсайт Sarawak Reports от 2015 г., когато разкри скандал с присадки, в който беше замесен премиерът Наджиб Разак. Други сайтове за новини, които правителствените блокове на Малайзия включват Tabung Insider, Malaysia Chronicle, Malaysia Insider, Asia Sentinel и Medium.Малайзийско VPN съображение

Други сайтове, които бяха блокирани през 2016 г., включват уебсайтове за хазарт, сайтът за запознанства, наречен Adult Friend Finder, и торент сайтове с индекс, включително The Pirate Bay. Jingoo Fotopages е сайт от тип Instagram, който е специализиран в изображения на събития в Малайзия. Всяка снимка носи кратко обяснение. Малайзия е забранена от 2015 г. Малайзия също е блокирала сайтове за блогове, включително OutSyed The Box и Din Turtle.

Много политически сайтове, които не могат да работят в Малайзия, са преместили адресите си във Великобритания. Тази стъпка затруднява властите да преследват противниците. Това обаче не прави сайтовете достъпни от Малайзия. Повечето от тези забранени уебсайтове все още са достъпни за хора в други страни.

За информация, свързана с торент, вижте нашия списък с най-добрите VPN за торент сайтове.

Интернет ограничения

В Малайзия доставчиците на интернет услуги (ISP) прилагат държавни забрани на уебсайтове. Трафикът ви трябва да преминава през оборудването на вашия интернет доставчик. Ако не иска да имате достъп до сайт, той просто не предава заявките до онзи уеб адрес, който минава през сървърите му.Онлайн ограничения

Малайзийското правителство става все по-усъвършенствано. Китайското правителство е известно с контрола на информацията, която е достъпна в мрежата за своите граждани. Сега големите перуки в Куала Лумпур получават съвети от Пекин. Интернет контролите в Народната република се наричат ​​"Голямата защитна стена на Китай." Малайзийското правителство изгражда собствена Велика защитна стена на Малайзия.

Правителство, което иска да контролира новините, не може просто да разчита на черни списъци на уеб адреси. Малайзийците са добре свързани. Правителствена забрана на BBC, или новинарски сайтове като Wall Street Journal, би била много очевиден флаг, който да предупреди света за репресии. За да изтрива избирателно страници от уебсайтове, интернет доставчикът трябва да използва сложни методи. Те включват проучване на съдържанието на съобщението, докато то преминава през интернет доставчика. Тази система се нарича „дълбока проверка на пакети“ (DPI). Малайзийското правителство получава интернет доставчици в страната, за да ги приложи.

Услуги за стрийминг

В интернет има няколко страхотни филма, документални филми и предавания. Не е нужно да излизате и да купувате DVD-та или дори да изтеглите цял файл, за да го гледате офлайн. Можете да получите тези филми и предавания, изпратени към вас в реално време. Дори американската стрийминг услуга Netflix се предлага в Малайзия. Въпреки това, версиите на филми, които получавате в Малайзия, не са толкова добри, колкото оригиналните версии, които се предлагат в поточните услуги в чужбина. Може да видите шоу в Netflix в Малайзия, но той е силно редактиран, понякога до степен, че просто не е приятно.Услуги за стрийминг

Интернет ви дава достъп до глобални уебсайтове. Въпреки това, за да избегнете това, че правителствата на други държави ги съдят, чужди поточни услуги няма да ви пуснат. VPN мрежите могат да заобиколят тези ограничения.

Разблокиране на Малайзийската хроника

Блокиращи методи

VPN мрежите могат да ви помогнат да получите достъп до забранени новинарски сайтове и чужди поточни услуги, които оперират регионални ограничения. Това е така, защото и тези блокове разчитат на един и същ източник на информация - административните данни, придружаващи всяко съобщение в интернет.

Ето защо, ако искате да деблокирате Malaysia Chronicle, тогава всичко, от което се нуждаете, е един от VPN-горе по-горе.

заключение

За съжаление, правителството на Малайзия изглежда е на път към репресиите. Старшите членове на правителството стават все по-корумпирани. Призивът да се прикрият тези престъпления доведе до сериозни ограничения на свободата на информация. Обещанието за защита на моралните стандарти на нацията и за подпомагане поддържането на мир в религиозно и етнически разнообразно население дава на правителството прикритие за въвеждане на репресивни мерки.Заключение за най-добрите VPN за Малайзия

Не е незаконно използването на VPN в Малайзия. Трябва да се абонирате за такъв, за да се борите с пълзящите контроли върху достъпа до интернет. Всяка от услугите в нашия списък с петте най-добри VPN за Малайзия ще възстанови вашата свобода в интернет.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me