В Гърция правителството налага задължителното запазване на данни в историите и метаданните на сърфирането в интернет за 12 месеца. С VPN всеки може да скрие своите онлайн дейности от гръцкото правителство със силен слой VPN криптиране. Това позволява на гръцките граждани да поемат контрола върху своята дигитална поверителност.


VPN гърция

VPN за Гърция също така позволява на всеки да скрие истинския си IP адрес, което от своя страна им позволява да скрият истинското си местоположение от уебсайтовете, които посещават. Това спира IP проследяването на уебсайта и целенасочената реклама.

Свързването към VPN сървър също така позволява на VPN потребителите да се преструват, че са в друга държава. Това позволява на потребителите на VPN достъп до сайтове, блокирани от правителството, и гео-ограничено съдържание от чужбина. Например, използвайки VPN Netflix абонатите могат да деблокират съдържание от цял ​​свят. Това включва американската версия, която съдържа повече съдържание от която и да е друга версия на Netflix.

VPN е пътят към истинската интернет свобода.

 1. ExpressVPN

  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 2. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 3. CyberGhost VPN

  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

Какво е VPN за Гърция

VPN е услуга за онлайн абонамент, която инсталирате на вашите устройства. След като е инсталиран VPN, можете да направите редица неща. Първо, можете да шифровате всички данни, идващи и излизащи от вашите устройства. Това спира доставчиците на интернет услуги (ISP) да не могат да извършват задължително задържане на данни от името на гръцкото правителство.

В допълнение към дигиталната поверителност, VPN скрива и вашето истинско местоположение. Когато се свържете с VPN сървър, вашият истински IP адрес е маскиран с този на VPN. Това спира уебсайтовете, които посещавате, да знаят реалния ви IP адрес. Той също така позволява на VPN потребителите да се преструват, че са на друго място или държава.

Какво мога да направя с VPN в Гърция?

Повечето хора използват VPN за комбинация от неща. В някои страни правителството налага много цензура. В Гърция цензурата не е прекалено сурова, но все пак има някои уебсайтове и услуги, които са блокирани.

Някои пиратски уебсайтове и торент хранилища са цензурирани страници. Много сайтове за хазартни игри също са ограничени. С VPN можете да заобиколите тези блокове на местните уебсайтове, като ви предоставя пълна свобода на достъп онлайн.

Достъпът до неща, за които се предполага, че са извън границите, никога не е добра идея, ако искате да избегнете получаване на глоби, писма от притежателите на авторски права или по-лошо, при проблеми с полицията. Ето защо шифроването, което предоставя VPN, е толкова полезно. Тя ви позволява да правите всичко, което искате онлайн, и да отблокирате всяко желано от вас съдържание, без да се страхувате да бъдете гледани.

И накрая, много хора също използват VPN за достъп до чужди услуги и поточни услуги Video on Demand. По този начин потребителите на VPN получават достъп до много повече съдържание, тъй като американският каталог за тези услуги често е много по-изчерпателен, което означава, че с VPN можете да получите много по-добра стойност за парите.

Интернет цензура в Гърция

Гръцкото правителство цензурира някои уебсайтове. Определени страници на пиратски сайтове са ограничени (но не цели уебсайтове). Около 400 сайтове за хазарт също са ограничени, както и някои блогове, свързани с хазарта на тези уебсайтове.

Въпреки че като цяло има свободна преса, Freedom House съобщава, че Гърция е преживяла намаляване на свободата на печата през последните пет години. По-конкретно, пресата е ограничена да докладва негативно за правителствените мерки за строги икономии. Правото на конфиденциалност на журналист също е застрашено в Гърция и журналистите са били подлагани на натиск и мълчание, използвайки законни средства.

За всеки, който иска да получи достъп до цензурирани уебсайтове от Гърция, VPN е естественото решение. Всеки, който възнамерява да изрази противоречиви политически възгледи, трябва да бъде напълно свободен в Гърция, тъй като свободата на словото не е пряко забранена. Въпреки това гражданите и журналистите, които предпочитат да защитават своята поверителност, може да искат да използват VPN криптиране.

Шифроването чрез VPN позволява на гръцките интернет потребители да имат достъп до всяко желано от тях съдържание, без навиците им за сърфиране в интернет да се събират от техния интернет доставчик от името на правителството.

Вземете гръцки IP адрес

Ако искате да получите поверителност, докато използвате гръцки гео-ограничени услуги, ще трябва да се свържете с VPN сървър в Гърция. Всички VPN препоръчани в тази статия имат избор на сървъри в Гърция, така че да можете да шифровате данните си и да продължите достъпа до интернет с помощта на гръцки IP адрес.

Гръцките сървъри също ви позволяват да използвате гео-ограничени онлайн услуги, когато сте извън Гърция на почивка. Така че, ако сте на почивка и трябва да направите онлайн банкиране - или да използвате друга географска услуга с ограничен достъп - можете да получите VPN в Гърция и да си върнете достъпа!

VPN за обществен WiFi

Когато се свързвате с обществен WiFi както в Гърция, така и по време на почивка, рискувате да бъдете нападнати от киберпрестъпник. Лошо внедрените точки за WiFi могат да бъдат несигурни, позволявайки на други хора в WiFi да атакуват вашата сесия и да откраднат вашите данни, пароли и данни за кредитна карта.

Освен това е възможно да се свържете с фалшиви горещи точки, създадени от хакери. Тези „зли близнаци“ са целенасочено направени да приличат на официална гореща точка. Това прави много лесно случайно да се свържете с такъв.

При VPN няма значение дали се свързвате с лошо конфигурирана мрежа или зъл близнак, принадлежащ на киберпрестъпник. Това е така, защото криптирането, предоставено от VPN, не позволява на всеки да хакне вашите данни, докато преминава от вашето устройство към интернет. VPN е най-добрата форма на лична киберсигурност, достъпна за обществените потребители на WiFi. И тъй като VPN е евтин, се препоръчва винаги да използвате такъв.

VPN Proxy Гърция

Въпреки че VPN е вид прокси, той също е много по-надежден от обикновен прокси. Освен това, VPN е много по-сигурен, защото автоматично криптира всички данни, идващи и излизащи от вашите устройства (а не само данните вътре в браузъра ви). Надеждните VPN мрежи, като тези в това ръководство, също използват най-новите и най-добрите протоколи за криптиране; за осигуряване на най-високи нива на сигурност и поверителност.

Ако искате да се преструвате, че сте на друго място, прокси все още е опция. Въпреки това, най-популярните онлайн услуги вече не могат да бъдат деблокирани с прокси, поради което VPN е много по-добро решение. Освен това VPN ще осигури много по-добри скорости и надеждност.

заключение

Всички VPN мрежи в това ръководство са избрани, тъй като имат голям избор от сървъри, разположени по целия свят. Това означава, че можете да се преструвате, че сте навсякъде, за да отблокирате повече съдържание от всякога. Плюс това сървърите са бързи, което означава, че са подходящи за поточно предаване в HD.

Всички VPN мрежи в това ръководство са избрани, тъй като имат силни политики за поверителност и актуално криптиране. Това означава, че всички те са подходящи за осигуряване на нужната ви цифрова поверителност и сигурност - както у дома, така и на обществен WiFi.

Без значение защо търсите VPN, доставчиците на VPN в тази статия са добра опция. Всеки VPN варира леко, но всички те са отлични услуги, които предоставят удобни пробни оферти и гаранции за връщане на парите.

 1. ExpressVPN

  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 2. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 3. CyberGhost VPN

  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

Образни кредити: akedesign / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me