Има много предимства на използването на VPN за Fortnite, а в някои случаи е необходим Fortnite VPN за свързване и възпроизвеждане. Забранени IP адреси, бавна свързаност и дори погрешно са маркирани за измама - всички са докладвани от недоволни играчи - като причини за нарушен геймплей. Използването на VPN за Fortnite може да помогне за решаването на всички тези проблеми.


В тази статия обясняваме предимствата на използването на Fortnite VPN. Ние оценяваме кои VPN-та са най-добри за максимизиране на играта ви, като в същото време свеждаме до минимум излишките, които могат да причинят някои от политиките на играчите и дори случайни грешки..

Списък на най-добрите VPN за Fortnite

Погледнете таблицата по-долу, за да видите какво оценяват нашите експерти като най-добрите VPN за Fortnite.

 1. ExpressVPN

  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 2. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 3. CyberGhost VPN

  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

Какво е VPN за Fortnite?

VPN ви позволява да се свържете с интернет чрез посредническо устройство. Тоест, когато сте онлайн, се свързвате към VPN сървър, който от своя страна се свързва с интернет от ваше име. Целият ви трафик се насочва през това устройство, преди да пътува в киберпространството. Това има много предимства, някои от които са много полезни за използване с Fortnite.

VPN връзките могат да кодират трафика и да скрият физическото ви местоположение. Най-полезният елемент на VPN за Fortnite е фактът, че сървърите на Fortnite няма да видят вашия истински IP адрес, когато се свържете. Вместо това те ще видят IP на VPN сървъра.

Второ, при определени обстоятелства VPN може също да намали изоставането в мрежата, което може да изпитвате и че дори може да бъдете изгонени от мач за.

В следващите раздели ще видите как тези VPN предимства могат да бъдат полезни за игра на Fortnite.

Защо имам нужда от VPN за Fortnite?

Една от най-цитираните причини за проблеми със свързването към Fortnite е съобщение за грешка, което се появява, като заявява: „Вие бяхте премахнати от мача поради вашия IP, VPN, машина или измама. Препоръчваме да не използвате VPN или прокси услуги, докато се опитвате да играете на Fortnite. “

За играчите на Fortnite това предизвиква сходни емоционални реакции на тези, които изпитват потребителите на Windows, когато видят Синия екран на смъртта. Изживявайки това сам, не е много приятно изживяване.

5 най-добри Vpns за Fortnite01 E1520344864337

Издателят на Fortnite предполага, че тази грешка се появява при няколко условия. Най-често срещаният IP адрес е в черен списък поради измама или други забранени дейности или поради недопустимо голямо изоставане в мрежата. VPN може да помогне за решаване на двете ситуации.

VPN за Fortnite Условия за ползване

Преди да влезете в техническата част за това как VPN за Fortnite може да помогне за решаването на тези усложнения, нека разгледаме някои правни проблеми. Да, може да са малко досадни, но те хвърлят много светлина защо използването на VPN може да е необходимо за вас.

Съгласно Условията за ползване на Epic Games всяко използване на нейните услуги, включително игра на Fortnite, по начин или с „цел [и], които [са] незаконни или извън обхвата на предвидената употреба на Услугите“ е забранено. Това означава, че имат определени механизми, които могат да открият така наречените забранени цели.

Те обаче споменават, че „Epic също има правото да прекрати достъпа ви до всички или част от Услугите по някаква или без причина, включително без ограничение, всяко нарушение на тези Условия.“ И така, ако по някаква причина сте блокирани да играете Fortnite, няма задължителна прозрачност от страна на Epic защо са предприети подобни действия.

Това доведе до повече от един случай, когато потребителите бяха забранени по на пръв поглед неизвестни причини. Всъщност това е едно от най-често срещаните оплаквания, открити на форума на Epic.

Сега трябва да стане ясно, че използването на VPN с Fortnite в никакъв случай не е нарушение на Общите условия. Никъде не е посочено, че такава употреба е забранена. Така че самото споменаване на използването на VPN в горепосоченото съобщение за грешка може да бъде донякъде подвеждащо.

Независимо от каквато и да е причината, можете да използвате VPN, за да подредите проблемите, които могат да възникнат.

IP адресът на Fortnite е забранен

Въпреки че не е ясно какви механизми използва Epic Games, за да определи дали някой нарушава условията им на обслужване, ясно е методът, по който играчите получават порицание за това, че се твърди, че го правят. IP адресът на нарушителя играч е включен в черен списък или забранен, или за определен период от време (няколко часа или дни) или в някои случаи за неопределено време.

Най-добрият VPN за Fortnite

Това означава, че всеки опит за свързване от забранен IP адрес ще доведе до гореспоменатото съобщение за грешка. В такива случаи това, което VPN може да направи, е да действа като посредник между вас и сървърите Fortnite, като същевременно крие забранения си IP адрес и показва IP адреса, предоставен от VPN сървъра, към който се свързвате.

Трябва да имате предвид обаче, че IP адресът, който Fortnite сървърите виждат, когато използвате VPN, може също да стане забранен, ако впоследствие злоупотребите с услугата или нарушите условията на услугата на Fortnite. Възможно е също така друг играч да е използвал и злоупотребявал Fortnite чрез този специфичен VPN сървър и да е забранил този IP адрес, преди дори да го използвате!

Изброените VPN услуги в тази статия потвърдиха, че техните услуги могат да бъдат използвани за успешна и ефективна връзка с Fortnite сървъри, което показва, че техните сървъри наистина са разрешени IP адреси в мрежовата инфраструктура на играта. Нещо повече, те имат стотици, ако не хиляди IP адреси, от които да изберат.

Решаване на мрежовата латентност и изоставане на Fortnite

Играчите на Fortnite трябва да са наясно, че VPN не винаги са решение за намаляване на латентността и изоставането. VPN улеснява трафика ви по-нататък: това кара мрежата ви да забави малък процент (дори когато използвате най-добрите VPN мрежи в света). Колкото по-бавна е вашата мрежа, за начало, толкова повече VPN може да повлияе на скоростта на вашия интернет. Ето защо за вас е толкова важно да изберете бърз VPN на първо място. За съжаление, повечето VPN не са бързи. Всъщност по-голямата част от VPN имат бавни тромави сървъри.

Понякога интернет доставчиците въвеждат ограничения на честотната лента, когато хората изпълняват интензивни задачи като гледане на HD видеоклипове или игри. Тук VPN може да подобри скоростта на вашия интернет. Шифроването на VPN мрежи напълно заобикаля превключването на честотната лента на ISP, което ви позволява да играете Fortnite с най-бързите скорости, достъпни за вас.

Използвайки бърза VPN услуга от това ръководство, избирайки сървър, който географски е близо до сървъра на Fortnite, и избирайки подходящи механизми за криптиране, може да сте в състояние да намалите закъсненията и да подобрите играта си. Това е нещо, което ще трябва да тествате от вашето местоположение и е мястото, където гаранциите за връщане на пари идват полезни.

Запомнете: това трябва да се оценява за всеки отделен случай. За да намерите най-доброто местоположение на сървъра, всъщност трябва да опитате различни решения и да изберете най-доброто за вашата ситуация.

Как да настроите VPN за Fortnite

Значи, искате да инсталирате VPN за Fortnite? Как бихте на практика да направите това, може да попитате? Е, първото нещо, което трябва да направите, е да изберете доставчик. В този преглед сме изброили петте най-добри FortN VPN.

Можете да изпробвате всеки от тях и да го тествате, за да видите какво работи най-добре за вас. Не забравяйте, че всички наши препоръки предоставят гаранция за връщане на пари, за да ги тествате безрисково. Много от услугите по-горе предлагат безплатен VPN за Xbox, Playstation и PC, но безплатните услуги често нямат скорост и важни функции.

Следвайте връзките към всеки доставчик в тази статия и изберете плана, който е най-подходящ за вас. След като се абонирате и получите своите идентификационни данни за вход, можете да изтеглите VPN клиента. Това е част от софтуера, който трябва да бъде инсталиран на вашия компютър и да се използва за свързване към VPN с помощта на вашите идентификационни данни.

По време на този процес ви се предоставят няколко опции - включително местоположението на VPN сървъра, към който искате да се свържете, и някои възможности за избор на типа шифроване, който предпочитате да използвате. Препоръки за правилния избор на тези параметри можете да намерите в следващите раздели.

След като сте успешно свързани с вашия VPN, можете да се свържете с Fortnite, както обикновено играете Fortnite.

VPN за Fortnite съображения

За да оптимизирате играта си, трябва да се вземат предвид няколко съображения.

VPN за Fortnite Speed

Когато играете игри като Fortnite, където безброй играчи по целия свят се свързват и бият с тях, милисекунди може да са разликата между победа и загуба. Ако ще загубите, по-добре е да го направите, защото сте неопитен играч, а не защото връзката ви със сървърите не успя.

Скоростта е от изключително значение, така че всичко, което можете да направите, за да поддържате висока скорост в мрежата, трябва да бъде проучено и приложено. Въпреки това е важно да се има предвид, че макар и суровата скорост да е значителна, тя не е толкова важна, колкото ниската латентност. Ако VPN услуга осигурява бързи скорости за качване и изтегляне, това е страхотно, но също така трябва да предлага и ниско изоставане в мрежата.

Скоростта на суровата зависи от доставчика на VPN (и скоростта на връзката ви с ISP, разбира се), обаче, латентността е силно повлияна от начина, по който конфигурирате вашата VPN връзка. Следващите два раздела дават насоки как да оптимизирате вашата VPN конфигурация.

Местоположение на сървъра

Вашият избор на VPN сървър е жизненоважен. Трябва да изберете VPN сървър, който е географски близо до Fortnite сървъра, към който се свързвате. Fortnite има уебсайт, наречен Статус на Fortnite Server, който показва състоянието на наличните сървъри. Преди да се свържете с вашата VPN, винаги е добре да се консултирате с този сайт, за да намерите най-добрия сървър, който да използвате.

5 най-добри Vpns за Fortnite02 E1520345010921

Както е показано на изображението по-горе, в зависимост от това къде се намирате в света, различните сървъри ще се появят като най-добрият избор. След като определите най-добрия Fortnite сървър, свържете се с вашия VPN и изберете сървър, който е възможно най-близък до Fortnite сървъра.

Сега Fortnite не разкрива конкретното местоположение на своите сървъри, както много потребители са поискали във форума, без да получат отговор. Независимо от това, те са домакини на Amazon Web Services и в Северна Америка се носят слухове, че са разположени на източното крайбрежие на САЩ, вероятно Вирджиния.

Във всеки случай можете да експериментирате с различни локации на VPN сървъри и да отворите отново страницата на състоянието на Fortnite Server, за да видите какви резултати получавате. С малко експериментиране можете да оптимизирате скоростта на свързване, за да получите възможно най-доброто възпроизвеждане.

Сигурност и шифроване

За повечето играчи сигурността и криптирането през VPN връзката при игра на игри като Fortnite не предизвикват толкова голямо притеснение. Но те влизат в игра, когато изборът на конфигурация влияе върху скоростта на връзката ви със сървърите.

Като каза, че ако сигурността е по-важна за вас от скоростта, не забравяйте да изберете разумно. В този раздел обаче ще наблегнем как да направите избор на конфигурация за криптиране, която ще ускори играта ви, често жертвайки сигурността до известна степен.

Всеки доставчик на VPN има различни опции за криптиране. Ето няколко насоки, които ще ви помогнат да направите най-добрия избор. Най-често срещаните открити протоколи за криптиране са PPTP, L2TP / IPsec, OpenVPN и IKEv2.

Протокол от тунелиране от точка към точка или PPTP е VPN протокол, който е лесен за настройване. Идеален за Fortnite, той изисква ниски изчисления надземни разходи, така че е доста бърз, въпреки че използва TCP като транспортен протокол, който по своята същност е по-бавен от UDP. Имайте предвид, че това е един от най-малко сигурните решения.

Протокол за тунелиране на слой 2 често се прилага с IP сигурност, като по този начин се нарича L2TP / IPsec. Той предлага по-добра сигурност от PPTP и разумни скорости.

Бърз избор е Internet Key Exchange версия 2 (IKEv2), която се счита поне толкова добра, колкото L2TP / IPsec. Той е разработен предимно за използване с конкретни ОС, като Microsoft Windows 7, Blackberry и Apple iOS, така че е по-рядко срещан сред доставчиците на VPN.

OpenVPN е силно конфигурируема опция, гарантираща най-добрия баланс между скоростта и сигурността. Тя може да бъде конфигурирана да използва UDP вместо TCP, като по този начин осигурява много по-добро изживяване.

В крайна сметка изборът на конфигурация за криптиране зависи от възможностите, предоставени от VPN услугата, както и от личния ви опит с всяка настройка.

Познайте предимствата и недостатъците на всеки и продължете да ощипвате конфигурациите си, докато не получите оптимално възможното игрово изживяване. За повече подробности относно методите на криптиране, функциите за защита и скоростта, вижте нашето Пълно ръководство за шифроване на VPN.

VPN за Fortnite: Заключение

Fortnite е бърза и вълнуваща игра за оцеляване на пясъчниците. Ако имате проблеми със свързаността поради забрана на вашия IP адрес или поради проблеми с латентността, VPN е най-доброто решение.

За да се поддържа оптимално изживяване при геймплей, трябва да бъдат избрани правилните VPN сървъри и да се избере подходящата конфигурация за криптиране и местоположението на сървъра.

В крайна сметка Fortnite е свързан с геймплей, вълнение, страхотни онлайн изживявания и просто забавление. С помощта на препоръчаните ви VPN и нашия подробен анализ за това как VPN могат да ви бъдат от полза, ще можете да продължите да играете и да се наслаждавате на играта в най-голяма степен!

 1. ExpressVPN

  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 2. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 3. CyberGhost VPN

  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

Кредитно изображение за заглавие: От Syda Productions / Shutterstock.

За повече информация относно използването на VPN с вашата конзола, вижте ръководствата по-долу:

 • VPN Xbox One
 • VPN PS4
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me