Основният проблем с интернет във Филипините е ограниченият достъп, който стрийминг сървърите и сайтовете за игри налагат на своите потребители.

VPN Филипини

Въпреки че не е нужно да побеждавате правителствените блокове във Филипините, трябва да измамите отвъдморските медийни сървъри да ви пускат. Най-добрият метод за заобикаляне на регионалните ограничения на сайтовете за стрийминг е използването на VPN.

VPN защитава вашата идентичност и подмамва отдалечените сървъри да мислят, че сте разположени в техните региони на работа. Преминаването на контрола за достъп на медийни сайтове технически е форма на нарушаване на авторски права. Въпреки че никой не е осъждан за тази практика, винаги е по-добре да бъдете внимателни.

По същия начин изтеглянето с торенти ви излага на риск от наказателно преследване. Ето защо защитата на поверителността, която предоставят VPN, е толкова важна.


Можете да прочетете повече за регионалните ограничения по-долу. Първо, нека разгледаме петте най-добри VPN за Филипините.

 1. ExpressVPN

  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 2. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 3. CyberGhost VPN

  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

Ако се нуждаете от повече информация за някой от VPN-ите, които представяме на тази страница, вижте нашия задълбочен списък по-долу.

Най-добър VPN Филипини

Филипини VPN съображения

Freedom House класифицира интернет във Филипините като "безплатен". Правителството не поставя много ограничения за достъпа до интернет там. Има някои опасения относно правомощията, които правителството даде в Закона за предотвратяване на киберпрестъпността от 2012 г. Върховният съд на страната обаче отмени по-ограничителните клаузи на този закон в решение, постановено през 2014 г..

Законът за предотвратяване на киберпрестъпността включва клаузи, които забраняват пиратството. Те се отнасят за тези, които изтеглят авторски права с торенти. Санкциите за нарушаване на авторски права включват глоби и затворнически присъди. Арестите обаче са рядкост и използването на протокола BitTorrent е широко разпространено във Филипините.Използване на VPN във Филипинските съображения

Единствените съобщени случаи на забрана на уебсайтове във Филипините се случиха през 2014 г., когато сайтът за запознанства Ашли Мадисън беше блокиран за един месец, и през 2017 г., когато правителството забрани много порно уебсайтове, включително Pornhub и Xtube. Тези блокове продължават.

За разлика от много съседни страни, Филипините не блокират приложения за чат или интернет телефония. Сайтовете в социалните медии са по подобен начин безпристрастни. Правителството обаче издаде много предупреждения срещу постове, които са обидни за политиците. Единственият аспект на използването на интернет, който изглежда притеснява властите, е разпространението на детска порнография.

Бърз VPN за Филипини

Във Филипините скоростите на интернет връзката не винаги са впечатляващи. Поради тази причина един от най-важните атрибути на филипинските VPN са изключително бързите сървъри. VPN мрежите, които препоръчахме в това ръководство, всички предоставят достъп до бързи VPN сървъри, които ще забавят вашата интернет връзка с възможно най-малкото количество. Не забравяйте обаче, че дори и най-бързите VPN са склонни да забавят интернет връзката малко. По този начин, ако връзката с интернет, за която плащате вашия интернет доставчик, е бавна на първо място, ще трябва да гарантирате, че получавате възможно най-бързия VPN за Филипини.

Услуги за стрийминг

Услуги за стрийминг

Стрийминг услугите трябва да предприемат всички възможни стъпки, за да предотвратят трансграничен достъп. Той включва откриване и блокиране на VPN трафик. По този начин е трудно да се намери VPN, който да влезе в услуги за поточно предаване в чужбина. Netflix има някои от най-модерния софтуер за откриване на VPN в света, така че много малко услуги работят с този сайт. Всички VPN в нашия списък са инвестирали в скрити методи, които нарушават процедурите за откриване на дефекти и получават достъп от чужбина..

Успешните VPN ви дават бонус, ако все още нямате Netflix. Цената на Netflix варира в зависимост от страната. Ако се регистрирате във Филипините, плащате по-малко от клиентите в САЩ. След това можете да приложите VPN с американски сървър към вашата Netflix връзка и да гледате американската услуга, въпреки че имате абонамент във Филипините.

Как да гледате американски Netflix?

Чрез VPN изглежда, че сте на друго място. Когато включите VPN, трябва да изберете сървър от списък с местоположения. След като VPN работи, вашето местоположение изглежда се намира на VPN сървъра, а не къде сте. Свързвате се с Netflix със същия адрес, където и да сте: Netflix.com. Когато сървърът на Netflix получи заявката от вашия браузър за началната страница на сайта, той доставя страницата, която е налична за местоположението, в което се намирате. Ако получите достъп до сайта от Филипините, ще получите сайта на Netflix за тази държава, а не държавата, в която имате абонамента си.Достъп до САЩ Netflix

За съжаление стрийминг услугите (включително Netflix) са обвързани от споразумения с притежателите на авторски права. Те уточняват в кои държави могат да пуснат шоу в ефир. Ето защо някои от предаванията, които можете да гледате в Netflix US, не са достъпни в Netflix Филипини. Компанията също е обвързана със законите на всяка страна, в която работи. Ето защо не може да позволи на клиентите в една държава да гледат предаванията, които е предоставил в друга държава. Предлаганите в САЩ предавания не са всички подходящи за гледане във Филипините поради различни закони за клевета и богохулство. По този начин, дори ако видите шоу в Netflix Филипини, което се предлага и в Netflix US, то може да бъде редактирано по различен начин, така че няма да бъде същото.

За повече информация относно гледането на САЩ Netflix в чужбина, вижте нашето ръководство за Netflix VPN.

Освен това, за информация относно гледането на американския премиер на Amazon, разгледайте нашето VPN ръководство за Amazon.

заключение

Цензурата, прилагана от правителството на Филипините, не е твърде строга. Забраната за 2017 г. за определени порно сайтове обаче може да бъде индикатор за предстоящи повече ограничения.Заключение за най-добрите VPN на Филипини

Всички VPN в нашия списък с петте най-добри VPN за Филипините са отлични за избягване на откриването в много рестриктивни страни като Китай и Иран. Получаването на една от тези услуги ще докаже в бъдеще вашите свободи в интернет и ще ви подготви за всички ограничения за достъп до интернет, които властите във Филипините могат да добавят към техния текущ списък с забрани.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me