Ако наскоро обръщате внимание на новините, ще знаете, че ESPN пуска услуга за стрийминг на телевизия на 12 април - само за 4,99 долара на месец. Услугата за стрийминг на телевизия е наречена „ESPN Plus“ и ще включва спортове на живо, изключителни оригинали и библиотека по поръчка, пълна с екстри. За съжаление, той ще бъде официално достъпен само в САЩ поради гео ограничения. Добрата новина е, че всеки може да деблокира ESPN +, използвайки VPN за ESPN, за да се преструва, че е в Америка.

Без значение дали решите да получите достъп до ESPN + на вашия телевизор или плейър на уебсайта на ESPN WatchESPN, ESPN Plus VPN е идеалното решение. Нашите експертни VPN рецензенти са тествали над 150 VPN през последните 5 години в търсене на най-добрите VPN мрежи. Когато става въпрос за стрийминг, ще ви трябва бърз VPN, в противен случай ще страдате от постоянно и досадно буфериране.

Списък на 5-те най-добри VPN за ESPN

Ако предпочитате първо да разберете повече информация, можете да превъртите надолу. По-късно в статията отново ще бъдат изброени петте най-добри ESPN + VPN с подробни резюмета за сравнение.

 1. ExpressVPN

  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 2. NordVPN


  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 3. CyberGhost VPN

  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

Най-добър VPN за често задавани въпроси за ESPN

Преглед на ESPN Plus

ESPN Plus е в процес на създаване от известно време и най-накрая той ще бъде пуснат на пазара на 12 април 2020 г. Твърди се, че тази услуга за телевизионно предаване включва много от нещата, които WatchESPN предлага, с изключение на абонамент за кабелна / сателитна телевизия. не е необходимо. Най-хубавото е, че е изключително евтино!

От друга страна, много новинарски съобщения съобщават, че ESPN Plus не е за „режещи кабели“ (хора, които не използват кабелна / сателитна телевизия), тъй като ESPN Plus няма да включва почти количеството съдържание, което неговият кабел / сателит Оферти за телевизионни колеги. Въпреки това, за хора, живеещи извън САЩ, които изобщо не могат да получат ESPN, тази услуга може да бъде само билетът!

Какво е VPN за ESPN Plus?

VPN или виртуална частна мрежа е услуга, която ви позволява да се преструвате, че сте в друга държава, като по този начин получавате достъп до гео ограничено съдържание на много телевизионни стрийминг услуги и уебсайтове. Освен това, VPN ви предоставя шифрована връзка, която ще ви запази и защитена онлайн.

VPN мрежите са идеални за поддържане на дигиталната поверителност, така че никой - освен вашия интернет доставчик, правителството или някой друг да може да каже какво правите онлайн. VPN за ESPN Plus също трябва да бъде изключително бърз. Повечето VPN имат бавни сървъри, защото бързите сървъри струват много. Въпреки това, за стрийминг на ESPN бавните сървъри няма да направят. Поради тази причина всички наши препоръчани ESPN VPN са внимателно подбрани, за да осигурят светкавична скорост.

Защо ми трябва VPN с ESPN?

Подобно на много услуги, ESPN е обсебен от гео-ограничено съдържание поради ограничения на авторски права и лицензиране. С други думи, можете да получите достъп само до съдържанието, което ESPN предоставя за вашата конкретна държава. Това може да бъде досадно, особено ако сте жител на САЩ във ваканция, който плаща за съдържанието обратно у дома.

Ако плащате за услуга, заслужавате всичко, което услугата предлага. Тук идва VPN. Когато комбинирате ESPN с VPN, можете да получите достъп до цялото му съдържание, независимо от това къде се намирате. Освен това, ако ESPN не се предлага в страната, в която пребивавате, VPN ще ви позволи да получите достъп.

Как да гледате ESPN

За да се абонирате за ESPN, трябва да пребивавате в държава, в която ESPN е налична. Ако пътувате в чужбина до място, което не предлага ESPN, обикновено нямате късмет. За щастие има решение.

Първата стъпка е използването на трета страна като Sling TV или xfinity за достъп до ESPN мрежата и / или WatchESPN. С абонамент за поточна услуга на трета страна можете да получите достъп до любимите си телевизионни канали без абонамент за кабелна или сателитна телевизия.

Виртуални карти

За съжаление може да ви е необходим валиден метод за плащане в САЩ, за да получите Sling TV (и други американски поточни услуги). Добрата новина е, че можете да получите виртуален метод за плащане в САЩ онлайн. Използвайки виртуална карта, можете да закупите абонамент за Sling TV като всеки друг човек в САЩ.

Въпреки че не сме имали възможност сами да изпробваме услугите, ние проучихме виртуалните карти с най-добрите отзиви и стигнахме до няколко резултата. Първият уебсайт е Entropay - онлайн доставчик на кредитни карти, който ви позволява да плащате онлайн като местен жител на САЩ. Money Polo е друго, за което се говори, че е малко по-евтин от Entropay. Ако не искате караницата на действителна виртуална карта, можете да използвате уебсайт като EcoPayz за еднократно плащане.

Не забравяйте, че преди да закупите виртуална карта, направете някои изследвания на уебсайта, който възнамерявате да използвате, само за да сте сигурни, че е безопасно.

VPN съображения

Когато избирате доставчик на VPN, е важно да вземете предвид няколко фактора. Например за ESPN VPN ще искате доставчик на VPN с различни сървърни местоположения (особено в САЩ) и бързи поточни скорости. Нека разгледаме някои важни фактори, които трябва да вземете предвид, преди да закупите VPN абонамент:

 • Количество местоположения на сървъра
 • Скорости на сървъра
 • Ниво на криптиране
 • Политика за поверителност
 • P2P политика
 • Лесна настройка / удобно за потребителя приложение
 • Поддръжка на клиенти

За щастие, в ProPrivacy.com правим точка за изследване на VPN, които препоръчваме, преди да ги препоръчаме. Всички изброени VPN в това ръководство на петте са идеални за ESPN зрители.

Как да използвате VPN с ESPN

Използването на VPN с ESPN е изключително лесно:

 1. Изберете доставчик на VPN, който отговаря на вашите нужди
 2. Регистрирайте се при тях
 3. Изтеглете подходящия софтуер за вашата ОС
 4. Отворете клиента след инсталирането
 5. Проверете дали се използва най-силният протокол за криптиране (препоръчва се OpenVPN)
 6. Изберете сървър от държава, до чието ESPN съдържание искате да получите достъп
 7. Свържете се със сървъра
 8. Отворете уебсайта на ESPN или Sling TV
 9. Насладете се на достъпа до ESPN в неговата цялост!

Нека да разгледаме първите пет VPN за ESPN!

Най-добрите VPN за ESPN: Заключение

Има милион причини, поради които трябва да използвате VPN с абонамента си за ESPN, и още повече причини, поради които трябва да използвате VPN като цяло. Сега, когато ESPN Plus се предлага с толкова евтини цени - използването на VPN - ESPN просто изведнъж се превърна в отличен вариант да се отдадете на много американски спорт от чужбина.!

VPN доставчиците, препоръчани в това ръководство за петте най-добри, са перфектна възможност за всеки, който иска да получи достъп до ESPN без ограничения. Още по-добре, те също ще ви помогнат да получите достъп до блокираното съдържание на различни други услуги като Netflix и Hulu. За повече информация относно използването на VPN за Netflix или ако искате да гледате hulu извън САЩ, вижте нашите ръководства.

И така, какво чакате? Опитайте един от нашите топ 5 VPN за ESPN днес и получете лесен достъп до ESPN или ESPN Plus!

ESPN VPN: Резюме отстрани

 1. ExpressVPN

  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 2. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 3. CyberGhost VPN

  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

Кредитна снимка: aradaphotography / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me