Google Play е най-добрият източник за приложения, игри, филми, музика и книги за използване на смартфони с Android. За съжаление обаче тя не е достъпна навсякъде; което означава, че може да се нуждаете от VPN, за да го деблокирате.


Нещо повече, не всички игри и приложения се пускат едновременно. Хари Потър: Wizards Unite, например, ще пристигне във Великобритания и САЩ до един месец преди навсякъде другаде !

 1. ExpressVPN

  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 2. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 3. CyberGhost VPN

  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

Това е така, защото Google Play е различен във всяка държава. Не всички приложения са достъпни навсякъде. Някои игри, филми и музика се доставят в различни версии на хората и датата на издаване често може да бъде отложена.

Ако живеете в чужбина или в държава, която забранява определени приложения - имате нужда от VPN! С VPN за Google Play можете да се преструвате, че сте във Великобритания или САЩ, за да получите всяко приложение, което желаете. Няма чакане.

Google Play използва два метода, за да ви назначи в регионална библиотека. Първо, тя проверява държавата на вашия източник на плащания в Google Wallet. По този начин, ако пътувате в чужбина на почивка, все още можете да изтеглите от библиотеката, предназначена за вашия домашен пазар. Ако обаче не сте създали акаунт в Google Wallet, системата Google Play проверява вашия IP адрес и определя в коя страна се намирате. Това е библиотеката на държавата, до която ви позволява достъп. Досадно системата записва първото място, от което имате достъп до Google Play, и го записва. Това е вашата официална страна за Google Play през останалото време. По този начин, ако решите да получите достъп до системата за първи път, докато сте на почивка, Google Play все пак ще ви предостави тази чужда библиотека, когато се върнете у дома.

Ако сте един от милионите потребители на Google Play, които не са създали акаунт в Google Wallet, можете лесно да превключвате местоположенията с помощта на VPN. VPN може да ви накара да изглеждате, че сте в друга държава. След това можете да получите достъп до различна развлекателна библиотека.

В тази статия има пълен набор от инструкции за превключване на местоположенията с Google Play.

VPN за Google Play: съображения

Влизането в различен регион с Google Play не е само случай на инсталиране на VPN и включване. Това решение е подходящо за тези, които нямат настроен профил в Google Wallet. Тези, които го правят, трябва да прочетат и следващия раздел.

Как да превключите местоположенията в Google Play

Следвай стъпките

 1. Отидете до библиотеката на приложенията си и докоснете Приложение за настройки.
 2. Изберете сметки от списъка с настройки.
 3. Натисни Google в списъка с приложения.
 4. Кликнете върху иконата на менюто в горния десен ъгъл на страницата с настройки на Google. Това е вертикална линия от три точки.
 5. Натисни Премахване на акаунта. Отговорете на предупредителното съобщение, което се появява чрез щракване Премахване на акаунта
 6. Когато се появи прозорец за потвърждение, щракнете върху Добре.
 7. Въведете ПИН кода на устройството си (кода, който въвеждате, за да отключите телефона си). Профилът ще бъде изваден от настройките на Google. Това няма да изтрие акаунта ви - няма нужда да го правите.
 8. Отворете своето VPN приложение и изберете сървър в държавата, за която искате Google да ви даде библиотеката.
 9. Отворете Google Play както обикновено.
 10. Въведете името на акаунта си на първия екран. Това вероятно ще е вашият адрес в Gmail.
 11. Въведете паролата си за Gmail, когато бъдете подканени, след това докоснете Следващия.
 12. кран приемам в страницата с условия за обслужване.

вече ще се върнете в Google Play, но в друга държава. Google Play ще ви подкани да разрешите да архивира вашите данни в Google Drive. Вторият екран, който се появява преди да можете да изберете приложения, ще ви помоли да добавите данни за платежната сметка. Бъдете много внимателни какво избирате на този екран. Ако никога не възнамерявате да плащате, докоснете Не благодаря бутон, за да продължите до магазина.

Google Play Плащания

Google Play използва източника ви на плащане, за да определи местоположението на вашата страна. Ако въведете данни за банкова сметка, карта или PayPal, Google ги използва за определяне на вашата страна.

Не въвеждайте данни за плащане, освен ако нямате банкова сметка в държавата, за която искате да получите достъп до библиотеката на Google Play. Ако имате банкова сметка там, не е необходимо да премахвате данните на профила си в Google, за да превключите. Можете просто да промените данните си за плащане:

 1. Въведете плащания.google.com.
 2. Кликнете върху иконата за настройки (символът на зъбчатка в менюто отляво).
 3. Кликнете върху редактиране в секцията Домашен адрес.
 4. Променете адреса си на такъв в държавата, която искате.
 5. Премахнете всички данни за картата и банковата сметка, които не са базирани в тази държава.
 6. Запазете промените.
 7. Отидете в Play Store и изберете всяко приложение, което изисква плащане.
 8. Преминете през процеса на изтегляне, докато стигнете "Приемете и купете." Не го купувай.
 9. Върнете се в библиотеката си с приложения. Изберете Настройки.
 10. Изберете Apps.
 11. Натисни Google Play Store.
 12. Натиснете Принудително спиране в екрана с информация за приложението.
 13. Натисни съхранение, тогава Изчистване на данните.
 14. Върнете се на началния екран и влезте отново в библиотеката с приложения. Натисни Магазин за игри.
 15. приемам условията за обслужване.
 16. Разгледайте библиотеката на приложенията за вашата преназначена страна.

Повторното появяване на декларацията за услугите е добър знак. Това потвърждава, че Google Play ви е отредил в нова държава. Не се притеснявайте, ако не видите новата библиотека веднага - понякога може да отнеме няколко часа, за да се извърши преназначаването.

Може да се изкушите да пропуснете стъпката за прекъснато закупуване. Не - или вашето домашно местоположение няма да бъде променено!

Други платформи на Google

Ако търсите VPN, който да използвате с другите си устройства и платформи на Google, препоръчваме да проверите нашите VPN за Chrome, VPN за Chromebook или VPN за ръководства за Chromecast.

Как да изтеглите Хари Потър: Wizards Unite

Ако чакате месеци за освобождаването на Хари Потър: Магьосниците се обединявайте, може да сте разочаровани да разберете, че издаването му е поетапно.

Wizards Unite излиза в Обединеното кралство и САЩ в петък, 21 юни. Въпреки това в Азия, Южна Америка, Европа и много други места; играта Хари Потър няма да излезе до юли.

Добрата новина е, че можете да използвате VPN, за да се преструвате, че сте във Великобритания или САЩ, за да получите достъп до магазина на Google Play. В резултат на това можете да изтеглите Хари Потър: Магьосници, веднага след като бъде пусната.

Всичко, което трябва да знаете, за да отблокирате Wizards Unite, е в това ръководство. Затова просто следвайте стъпките, предвидени, за да заобиколите досадните блокове и да получите достъп до играта Хари Потър!

заключение

Ако нямате банкова сметка в държавата, за която искате да получите приложения, няма да можете да плащате за приложения, представени в библиотеката за тази държава. За съжаление няма как да се провери адресът на банковата сметка, който Google използва, за да различи местоположението ви. Единственият начин да влезете в услугата Google Play за друга държава, ако нямате банкова сметка там, е да използвате VPN и да забравите да регистрирате метод за плащане.

Трикът за VPN за превключване на местоположенията в Google Play е бърз и прост. Трябва обаче да се уверите, че избраната от вас VPN има сървър, разположен в страната, от която искате да изберете приложения. Американската библиотека е най-популярната и всички VPN мрежи в нашия списък имат сървъри там. Разгледайте списъците на местоположението на сървърите на всяка от VPN услугите в нашите препоръки и дайте приоритет на тези, които имат сървъри в страната, до която искате да получите достъп. Така ще получите правилното съдържание и ще ви помогне да избегнете ограниченията, наложени на хората, които живеят във вашето местоположение.

 1. ExpressVPN

  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 2. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 3. CyberGhost VPN

  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

КРЕДИТ НА ИЗОБРАЖЕНИЕ: Google, текущото лого на Google Play

Wikimedia Commons, Public Domain

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me