Предаването е чудесен торент клиент, наличен за всички операционни системи, но той е предпочитан главно от потребителите на Mac и Linux. Както при всеки клиент на Torrent, може да има опасности, един от начините, по които можете да се преборите с тези проблеми е като използвате VPN за предаване. VPN услугите гарантират, че вашата активност се запазва като частна и ви позволява да деблокирате уебсайтове, блокирани понастоящем в вашето местоположение. Продължете да четете петте най-добри VPN за предаване и някои най-добри съвети за запазване на сигурността, когато се търкаляте по предаването.

Най-добрите VPN услуги за предаване

Вижте списъка на петте най-добри VPN услуги за предаване по-долу. За да научите повече за VPN услугите, изброени по-долу, щракнете върху връзките или разгледайте нашите подробни VPN прегледи, за да разгледате задълбочено всеки аспект от тяхната услуга.

 1. ExpressVPN

  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 2. CyberGhost VPN


  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 3. IPVanish

  - Бързи връзки | Позволени торенти | Сървъри в 60 страни

 4. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 5. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

Какво е предаване?

Предаването е клиент на BitTorrent.

Той започна само за Mac и Linux и оттам си изгради страхотна репутация. Потребителите на Windows вече могат да влязат в действие. Предаването е 100% безплатно и е достъпно за Windows, Mac OS X / Mac OS, Linux (много distros), FreeBSD, Gentoo и други.

Въпреки че е компетентен клиент на BitTorrent, основният жребий на Transmission е неговият красив потребителски интерфейс, допълнен с Growl известия за потребители на Mac. Освен това е лек, напълно безплатен и с отворен код. Да, за предаване!

Предаването разполага с поддръжка на уебсемена, криптиране на протоколи BitTorrent, директории за гледане, редактиране на проследяващи устройства, глобални и ограничения на скоростта на торент и други. Той също така поддържа опционални добавки, които могат да разширят набора от функции. Те включват RSS абонаментни инструменти и XMBC / Kodi плъгин.

Както винаги при изтегляне от партньорска версия (P2P), жизненоважно е да се защитите с виртуална частна мрежа (VPN), когато използвате предаване. За подробен поглед върху причината за това, моля, разгледайте нашата статия на страницата за най-добри VPN за торент.

Ето препоръчаните VPN услуги за предаване по-подробно.

VPN за предаване: съображения

VPN ще ви защити от наказателни действия от вашия доставчик на интернет услуги (ISP) и притежателите на авторски права при изтегляне чрез предаване.

Тя може да направи това, защото:

 1. VPN връзката между вашия компютър и VPN сървър е шифрована. Това означава, че вашият интернет доставчик не може да вижда какво правите в интернет.
 2. Имате достъп до интернет чрез VPN сървъра, така че вашият IP адрес изглежда е този на VPN сървъра. Всички останали споделящи един и същ файл с BitTorrent клиент ще виждат IP адреса на VPN сървъра, а не истинския ви IP адрес.

Използването на VPN е полезно и за достъп до торент сайтове, които вашият интернет доставчик е блокирал по молба на вашето правителство или притежатели на авторски права.

Моля, обърнете внимание, че не всички доставчици на VPN разрешават торенти за тяхната услуга. Въпреки че може да не ви попречат активно да го направите, те ще анулират услугата ви или дори ще предадат вашите данни, ако получат жалба от притежателите на авторски права.

Ето защо е важно винаги да използвате VPN за предаване, което позволява изтегляне на P2P торент. Тези услуги обещават да ви защитят и те ще го направят.

Kill Switch

За разлика от Vuze и qBittorrent, не е възможно да се обвърже Предаване към вашия VPN интерфейс. Това прави още по-важно да се използва ключ за убийство.

Превключвателят за убиване ви предпазва от достъп до интернет, когато не сте свързани с VPN услуга. Това означава, че няма да се върнете към компютъра си, след като го оставите без надзор, само за да установите, че VPN връзката е спаднала и сте изтегляли незаконни торенти с часове, за да може цял свят да види!

Много VPN доставчици имат вграден превключвател за убийства от някакъв вид.

Понякога се нарича нещо неясно като „мрежово заключване“ или „защитен IP“. Като алтернатива можете да използвате решение на трети страни като VPNetMon, VPN Check или VPN Watcher. Можете също да създадете свои собствени с помощта на правила за защитна стена.

Обърнете внимание, че базираните на защитната стена решения са по-добри от тези, които откриват дали вашата VPN връзка е спаднала преди да изключите вашия интернет, тъй като решение за защитна стена трябва да блокира целия интернет трафик извън VPN. Всяко решение за превключване на убийства обаче е по-добро от никое!

NAT защитна стена и пренасочване на порт

Предаването поддържа NAT Port Mapping Protocol (NAT-PMP) и Universal Plug and Play (UPnP) картографиране на портове. Тези технологии помагат за преодоляване на проблеми, свързани с NAT защитните стени, като автоматично конфигурирате настройките за пренасочване на вашия порт.

NAT защитна стена

Много VPN услуги използват NAT защитна стена, за да предотвратят входящите връзки от интернет. Като цяло е добро нещо, тъй като ви предпазва от атаки. За P2P обаче може да създаде проблеми, тъй като предотвратява всички нежелани входящи връзки.

Съвременните клиенти на BitTorrent са много умни. Те могат да преодолеят много проблеми с NAT, като инициират връзки с торенти и други тракери. Когато друг потребител на BitTorrent желае да изтегли файл (или част от файла), който имате, техният софтуер ще предупреди вашия BitTorrent клиент за факта, а вашият BitTorrent клиент ще започне връзката, като по този начин заобиколи NAT защитната стена.

Когато и двете страни стоят зад NAT защитната стена, това не е възможно, тъй като нито една от страните не може да започне връзка!

Това прави P2P процеса много по-малко ефективен за всички потребители. Ако единствените хора, които държат файла / файловете, които искате, също са зад NAT защитна стена, тогава трудното сирене. Тъй като все повече хора използват VPN за защита, докато се изтеглят, този проблем вероятно ще се влоши.

Пренасочване на пристанища

Решението е пренасочване на портове, при което доставчикът на VPN отваря порт чрез своята NAT защитна стена, за да позволи P2P трафик. Използването на доставчик с тази функция (която обикновено трябва да бъде активирана ръчно) подобрява вашата P2P производителност и като цяло е добра P2P практика.

Някои клиенти на BitTorrent изискват да посочите отворен порт, на който да слушате входящи връзки. Други, като например Transmission, улесняват работата с помощта на технологии за автоматизация, като NAT Port Mapping Protocol (NAT-PMP) и >UPnP картографиране на порт.

Трябва да се отбележи обаче, че проблемите за пренасочване на пристанища са до голяма степен теоретични. От години изтеглям торенти с висока скорост с VPN връзка и никога не ми е било необходимо да използвам пренасочване към порт.

Тъй като пренасочването на пристанища не е нещо, от което повечето торенти се нуждаят от притеснение, тази функция не се счита за достатъчно важна, за да повлияе на подреждането на нашия списък по-горе. Забелязах обаче пренасочването на пристанищата като функция, където се предлага.

Как да използвате предаване с VPN

Тези от вас, които са използвали други клиенти на BitTorrent, ще могат да скочат в Transmission веднага. Ако никога досега не сте изтегляли с помощта на протокола BitTorrent, ето бърз ред за това как да използвате Предавания с VPN:

 1. Изтеглете и инсталирайте Transmission. Това е 100% безплатно!
 2. Уверете се, че имате VPN работи (това не е задължително, но силно се препоръчва). Той ще заобиколи цензурата на торент сайтове, ще скрие вашия IP от другите, с които споделяте файлове, и ще скрие вашите изтегляния от вашия интернет доставчик.
 3. Посетете уебсайт на BitTorrent. Тези уебсайтове хостват връзки към торент файлове. Можете да търсите съдържание, което ви интересува, или да търсите нещо конкретно. Много уебсайтове включват потребителски рецензии на торенти, които могат да ви помогнат да изберете добри. Ако вашият интернет доставчик блокира торент сайтове, VPN е удобен и за деблокирането им.
 4. Когато сте намерили желаното съдържание, кликнете върху връзката торент или магнит. Избягвайте връзките от типа „Директно изтегляне“, тъй като те почти винаги се свързват с търговски услуги. Торрентът ще се отвори във вашия BitTorrent клиент и ще започне да изтегля.
 5. Когато изтеглянето завърши 100%, се наслаждавайте! Предаването не включва вграден медиен плейър, но VLC е безплатен, с отворен код и е достъпен на почти всички платформи. Той ще играе всичко, което хвърлите върху него.
 6. Посейте торента (незадължително, но се счита за учтив, тъй като торент разчита на потребителите, които сеят, за да работят). Просто оставете Предаването да работи с торент все още активен. Това позволява на други потребители да изтеглят торента от вашето копие и затова torrenting е известен също като споделяне на файлове.

Как да разберете съотношението на семената си в предаването

За да намерите какво е вашето съотношение на семената в предаването, просто следвайте стъпките, изброени по-долу.

 1. щракнете с десния бутон върху торент в главния прозорец
 2. щракнете върху Свойства
 3. щракнете върху Информация
 4. разтоварват

Правилният етикет изисква да качите поне 100% (съотношение 1: 1). Това означава, че сте качили поне толкова, колкото сте изтеглили.

За да разберете съотношението на семената си в предаването, -> -> Информация -> . Правилният етикет изисква да качите поне 100% (съотношение 1: 1). Това означава, че сте качили поне толкова, колкото сте изтеглили.

Задайте VPN за предаване

За да използвате VPN с предаване, трябва да го стартирате едновременно с предаването. Използването на ключ за убийство ще гарантира, че Transmission не изтегля нищо, освен когато е свързан VPN.

Ако искате да проверите дали вашата VPN защитава вашите сесии за торент, посетете IPleak.net и активирайте разпознаване на торент адрес. Той изтегля фалшив файл на вашия компютър чрез магнитна връзка, която след това ще бъде отворена от Transmission и може да бъде проследена от уебсайта.

Ако всичко работи правилно, не трябва да виждате нито собствения си IP адрес, нито който и да е IP адрес, принадлежащ на вашия доставчик на интернет услуги (ISP).

Предавателен прокси

По подразбиране Предаването не позволява настройка на прокси (SOCKS5 или по друг начин). Той беше достъпен за по-стари версии, но за по-нови версии, трябва да го направите по заобиколен начин. За да настроите предаването да използва прокси, прочетете повече на този линк.

Най-добрите VPN за предаване: Заключение

Предаването е страхотен BitTorrent клиент.

Перфектният партньор на всеки добър BitTorrent клиент е добра VPN услуга, която ще ви пази в безопасност при изтегляне, така че не забравяйте да получите VPN за предаване днес!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me