Ако искате да получите достъп до уебсайтове, които са ограничени в Гана, се нуждаете от VPN за Гана. VPN не само ви дава достъп до блокирано съдържание, но също така криптира всички данни, идващи и излизащи от вашето устройство, поради което е основен инструмент за поверителност. За съжаление, не всички VPN са подходящи за използване в Гана. В това ръководство изброяваме петте най-добри VPN за Гана и ви даваме няколко полезни съвета как да останете сигурни онлайн с VPN.


Има стотици VPN мрежи, но не всички се грижат за африканския пазар. Всъщност почти никой няма съоръжения в Гана. Проследихме няколкото сървъри в Гана, за да можете да получите IP адрес на Гана. VPN-ите в списъка по-долу също имат високоскоростни сигурни сървъри, отлично криптиране, трябва да деблокират поточните услуги, както и други страхотни функции.

Нови за VPN мрежи? Ето някои ръководства

Ако сте нови в VPN и искате да научите повече, разгледайте ръководствата по-долу:

 • Какво е VPN - Ако сте начинаещи, вижте това ръководство, за да разберете какво е VPN и как да го използвате.
 • Ръководство за шифроване на VPN - всичко, което трябва да знаете за VPN криптирането и разликите между VPN протоколите
 • Как да промените своя IP адрес - Ръководство за това как VPN променя вашия IP адрес, за да можете да деблокирате уебсайтове, блокирани в момента в Гана.

Най-добрите VPN за Гана

Това са VPN от световна класа, които ще ви помогнат да победите интернет заплахи и блокове където и да отидете, не само в Гана. Нашият списък с петте най-добри VPN за Гана ще ви помогне да стесните търсенето на поверителност в интернет. За повече информация относно някоя от услугите, изброени по-долу, щракнете върху връзките по-долу или разгледайте нашите подробни VPN прегледи.

 1. ExpressVPN

  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 2. CyberGhost VPN

  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 3. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 4. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

 5. IPVanish

Съображения за VPN в Гана

Продължете да четете точките по-долу, за да разберете защо използването на VPN е важно. Освен това подчертаваме въздействието на италианските закони върху неприкосновеността на личния живот и сигурността.

Защита на WiFi Hotspot

Докато пътувате из Гана, ще откриете, че наличието на интернет е по-разпространено от WiFi. Можете да се свържете с WiFi горещи точки в хотели, кафенета и транспортни центрове. Тези горещи точки обаче създават риск за сигурността.

Повечето хора не изследват много внимателно WiFi горещи точки. Стигате до място, като летище или автогара, и проверявате за налични мрежи, за да ви изкарат безплатно в интернет. Когато видите такава, която изглежда, че се управлява от заведението и има „Безплатно“ в името, веднага се свързвате. Никой не отива до мениджъра на мястото, в което са, за да попита дали WiFi горещата точка е официална. За съжаление те често не са.

Всеки със смартфон, лаптоп или таблет може да настрои WiFi гореща точка. WiFi snooper дори не е необходимо да отваря свой собствен акаунт за достъп до WiFi. Изходящият трафик от тази фалшива гореща точка просто канализира през оригиналната WiFi, която заведението е предоставило. Този тип хак се нарича атака "човек в средата". Снуупърът седи между вас и точка за достъп до интернет.

Когато се свържете с фалшив WiFi гореща точка, компютърът ви договаря ключове за криптиране. Предполага се, че те предпазват вашия трафик, докато пътува между вас и WiFi рутера. Въпреки това компютърът, управляващ фалшивата гореща точка, дава на устройството ви ключ за криптиране. По този начин снудърът може да декриптира и прочете всичко, което преминава през връзката.

Компютърните програми се справят с всички тези действия. Snooper не седи там и чете всяка информация, която оставя компютъра ви. Вместо, софтуерът за фалшиви горещи точки управлява и следи вашия интернет трафик. Тя дава възможност на хакера да пожъне лична информация за кражба на самоличност. Те дори могат да заменят входящите уебсайтове с фалшиви версии, за да получат данните за вход и банкова сметка.

Интернет цензура в Гана

Имало няма скорошни съобщения за интернет цензура в Гана. Последният голям опит на цензурата на правителството беше през 2002 г. и тя силно цензурира доклади за племенните вълнения в селските райони.

Сайтовете в социалните медии са популярни и свободно достъпна в Гана. Освен това приложенията за интернет телефония и чат, като Skype, WhatsApp и Signal, не са от държавна намеса..

Услуги за стрийминг

Друг проблем, с който може да се сблъскате, е достъпът до забавления в чужбина. Правителството на Гана не е проблем. Вместо това сайтовете за поточно видео предотвратяват достъпа до тяхното съдържание от чужбина поради проблеми с авторските права.

Можеш използвайте виртуална частна мрежа (VPN) за решаване на проблеми със сигурността на WiFi и в чужбина за достъп до видео. VPN създава допълнително криптиране на вашите връзки, което поддържа данните ви поверителни. Можете също така да избегнете ограниченията за достъп до чужди сайтове, тъй като може да изглежда, че сте на друго място.

Как работи VPN?

VPN система има две части. Има VPN клиент който работи на вашето устройство, и a VPN сървър който управлява вашите връзки. Клиентът криптира вашите комуникации с ключ, който само VPN сървърът знае. Трафикът ви минава през VPN сървъра, който дешифрира шифроването и изпраща изходящите заявки до интернет. Отговорите на тези искания отиват на VPN сървъра, а не направо към вашия компютър. Този сървър криптира всичко и го изпраща на клиентския софтуер на вашия компютър.

Клиентският софтуер няма да приема входящи съобщения от всеки компютър, различен от съответния VPN сървър. Допълнителният слой на криптиране, двата VPN елемента координира, побеждава човек-в-средата снудъри. Не е нужно да се притеснявате от хакери, които отвличат криптирането между вашия компютър и WiFi рутер. Snoopers ще могат да разгадаят локалното криптиране на WiFi, но след това ще бъдат изправени пред съобщение, защитено от друг слой на неразбираемо криптиране, любезно от VPN.

Трафикът ви през VPN сървъра има още едно предимство. Това означава, че можете да използвате този сървър за се преструвайте, че сте в друга държава. По този начин можете да дадете на телевизионни сайтове адреса на VPN сървъра, а не вашия.

Ако сте нови в VPN и бихте искали да научите повече за това какво е VPN и как работят, разгледайте нашето Ръководство за начинаещи за VPN.

Видео уебсайтовете доставят съдържание само в определени страни. В някои случаи, като например DSTV, можете да гледате услугите, докато сте извън страната си. За съжаление нямате достъп до домашната си услуга - вместо това получавате местната версия. Ако обаче изберете VPN сървър в своята страна, можете да влезете във всички телевизионни станции в родината. Това е така, защото тези телевизионни сървъри ще доставят съдържанието, което е разрешено в местоположението на VPN сървъра, а не в страната, в която всъщност сте.

DSTV

Ако имате абонамент за DSTV Compact, DSTV Compact Plus или DSTV Premium, можете да получите достъп до услугата през интернет, където и да сте чрез уебсайта на DSTV Now. Тази онлайн версия на DSTV е достъпна само за тези, които имат абонамент.

Можеш вземете DSTV Сега навсякъде че компанията има услуга, която се отнася почти за цяла Африка, включително Гана. За съжаление, ще бъдете насочени към версията на DSTV, която е налична в държавата, в която се намирате. Следователно, ако имате DSTV у дома в Южна Африка или Нигерия и след това пътувате до Гана, можете да гледате DSTV сега, но вие ' Ще получите версията за Гана.

Много от спектаклите, които ви харесват на DSTV у дома, също са достъпни в ганската версия, но не всички от тях. Можете да преодолеете този проблем, като изберете VPN със сървър във вашата страна. Ако живеете в Южна Африка, имате късмет - всички VPN мрежи в нашия списък имат сървъри там. За други страни в Африка прочетете списъка със сървъри за всеки от VPN-ите в нашите петте най-добри, за да сте сигурни, че имат сървъри във вашата страна. Ние сме поръчали нашите VPN препоръки, така че доставчикът с най-много местоположения в Африка да е в горната част на списъка.

Ако пътувате извън Африка, ще откриете, че достъпът до DSTV Now е напълно блокиран. Продължете обаче този VPN абонамент. По този начин, независимо дали летите до Лондон, Ню Йорк или където и да е другаде, все още можете да измамите DSTV сървъра да мисли, че сте се върнал у дома, като изберете правилното местоположение на VPN сървъра.

заключение

Гана бързо се разраства и предлага много възможности.

За съжаление, трябва да сте сигурни, че няма да бъдете измамени, докато сте там. Кон-артистите винаги са сред първите, които използват нова технология за печалба. Фалшивите горещи точки за WiFi предлагат един от най-достъпните маршрути за крадци на данни с технически данни, за да получат личната ви информация.

Преодолейте ограниченията за достъп в сайтове като Amazon Prime, DSTV и Netflix с VPN, когато сте в Гана. Поддържайте връзка с домашната телевизия, където и да пътувате, дори когато напускате Африка и пътувате до далечни места. За повече информация за това как да деблокирате Netflix и Amazon Prime вижте нашите ръководства за VPN Netflix и VPN Amazon Prime.

Бъдете в крак с интернет технологията и поддържайте достъп до интернет отворен и безопасен с VPN.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me