Какво е Стремио?

Stremio е медиен плейър, който създава централна точка за достъп за развлекателните файлове на вашето устройство и за отдалечени поточни услуги, до които осъществявате достъп по интернет. Ако този формат звучи познато, вероятно е защото сте чували или пробвали Kodi. Стремио много прилича на Kodi и други медии "агрегатори," като Plex и Popcorn Time.


Когато отворите приложението Stremio, ще видите списък с любимите си предавания и филми. Те не са предоставени от Стремио. Приложението просто индексира и категоризира видеоклиповете, които намира на твърдия ви диск. Той също така си спомня предаванията и филмите, до които вече имате достъп от стрийминг услуги. Stremio не доставя развлечения, а просто ви позволява да гледате файлове от други източници чрез мултимедийния си плейър.

 1. ExpressVPN

  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 2. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 3. CyberGhost VPN

  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

За да получите достъп до поточните услуги през Stremio, трябва да ангажирате подходящо "добавка." Това е точно същата функционалност като Kodi. Добавката наистина е само връзка към услуга за стрийминг. Някои от тези услуги показват телевизионни канали на живо от цял ​​свят. Други са медийни библиотеки на видео по заявка.

Можете да получите достъп до премиум услуги, като Netflix, чрез Stremio. Въпреки това, медийният плейър няма да ви влезе в тези абонаментни услуги, без да се налага да плащате. Плейърът също не може да заобиколи регионални ограничения, които запазват съдържание за клиенти, които са в същата страна като сървъра за стрийминг.

Ако не можете да влезете във видео от други страни, може би смятате, че има малко смисъл да си правите труда да инсталирате Stremio. Въпреки това, не се отчайвайте! Има начин да получите съдържание от чужбина, за да играете във вашия Stremio: използвайте виртуална частна мрежа (VPN). VPN може да заобиколи регионални ограничения и да ви позволи да гледате каквото искате.

Не всички VPN мрежи могат да влизат във всички стрийминг услуги. За да разберете повече за причините за регионалните ограничения на сайтовете за стрийминг, прочетете по-късната част на тази статия. Междувременно, нека да разгледаме петте най-добри VPN за Stremio.

Регионални ограничения на уебсайтове

Преди широколентов достъп хората се забавляваха вкъщи или в кино. В онези дни беше лесно да се контролира кой гледа какво и къде.

Всяка държава има различни закони за това какво може да гледа обществеността. Правните усложнения при осигуряването на развлечения включват закони за лицензиране, авторско право, богохулство и закони за клевета. За местните компании е по-лесно да управляват разписанието на киносалоните и телевизионните станции, отколкото за многонационалните корпорации. Продуцентите на развлечения създават първо предавания и филми за родния си пазар. За опитните маркетолози е по-лесно да разберат какво ще бъде популярно и изгодно на собствената им позната територия, отколкото да разберат какво ще ухажва публиката в чужбина.

Ако филм или телевизионен сериал е хит в родината си, шансовете са, че той ще спечели публика в други, подобни нации. Така възниква възможността за продажба на това шоу. По традиция чуждестранният купувач ще адаптира предавания преди да ги излъчи. Този местен оператор ще има правен отдел със специализирани познания за законите за обществено забавление в тази страна. По подобен начин местните търговци ще знаят какво ще понася целевата им аудитория.

Когато широколентовите услуги позволяват стрийминг услуги, установените работни практики на развлекателната индустрия скоро се оказаха най-добрият модел на разположение. Големите продуцентски компании разбраха, че концепцията за глобален център, който да показва цялото им съдържание навсякъде, е неуправляема. От една страна, трябва да има различни езикови версии и редакции за всяка страна. Рискът да бъдат съдени в чужда държава за престъплението за показване на обидни материали убива перспективите за универсална достъпност. Услугите за стрийминг ограничиха обхвата си до предоставяне на достъп от своята страна. В някои случаи, като Netflix, международните стрийминг сайтове полагат много грижи за насочване на тези, които имат достъп до услугата, към библиотеката за своята страна.

Трансграничен достъп

Досадното за регионалните ограничения е, че те се базират на това къде сте, а не къде сте. По този начин, ако случайно сте в чужбина за работа или почивка, вие сте блокирани от видео уебсайтовете на вашата страна.

Когато получите достъп до уеб сайт за стрийминг, неговият сървър проверява вашия IP адрес, преди да достави видео съдържанието. Всяко съобщение, което излиза от вашия компютър през интернет, има уникален адрес на него. Форматът на този идентификатор включва код на държава. Поради това за видео сървърите е лесно да видят, че сте в чужда държава. След това те показват блокиращо съобщение, вместо да ви изпратят видеоклипа.

Stremio VPN

Когато използвате VPN, целият интернет трафик, който напуска вашия компютър, се пренасочва към номинирания VPN сървър. VPN криптира този трафик, така че никой не може да види крайната дестинация на връзките. VPN сървърът развързва тези съобщения и ги изпраща до техните предназначения, след като замести вашия IP адрес със собствен. Ако сте избрали VPN сървър в същата държава като услугата за стрийминг, до която искате да получите достъп, на вашата заявка ще бъде отговорено с кода на видеоклипа, който сте поискали. Този код ще бъде изпратен обратно на VPN сървъра. След това компютърът свързва видео кода и ви го изпраща.

Най-добрите VPN за Stremio: Заключение

Стрийминг услугите имат правни задължения да предотвратяват трансграничния достъп до тяхното съдържание. Процесът на контролиране на това кой може да гледа видеоклипове включва блокиране на методите за избягване на откриване на местоположение. Като такъв, всеки поточен сървър, който оперира с регионални ограничения, също се опитва да открие и блокира VPN трафик.

Ето защо никой VPN няма да направи, когато използвате Stremio. Само най-добрите VPN мрежи в света могат да заблудят поточните сървъри. "прокси откриване" системи. Петте услуги в този списък с най-добрите VPN за Stremio имат опит да заобиколят регионални ограничения и всички те могат да прикрият самоличността си, за да не бъдат блокирани. Защо да не се възползвате от безплатните пробни периоди и периодите на възстановяване на тези препоръчани VPN мрежи на Stremio и да изпитате всеки от тях?

 1. ExpressVPN

  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 2. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 3. CyberGhost VPN

  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

Кликнете върху връзките по-долу за ръководства за използване на VPN мрежи за други услуги за стрийминг и торент:

 • Време за VPC пуканки
 • hulu VPN
 • VPN Netflix
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me