Какво е Sling TV?

Sling TV е достъпна онлайн услуга за стрийминг, която осигурява достъп до американските канали за кабелна телевизия. За едва 20 долара на месец абонатите получават достъп до харесванията на ESPN, FOX, Disney, AMC, Showtime, CNN и всички спортни и телевизионни премиери, които идват заедно с тях. Като цяло абонатите на Sling TV получават достъп до огромните 135 канала.

Макар че е вярно, че Sling TV е ограничена до САЩ, но добрата новина е, че с виртуалната частна мрежа на Sling TV (VPN) всеки, навсякъде, може да се преструва, че е в САЩ, за да деблокира Sling TV. За зависими от телевизия и филми по целия свят Sling TV VPN означава способността да гледайте американската телевизия през целия ден.

ProPrivacy за Sling TV 2020

Най-добрите Sling TV VPN през 2020 г. са NordVPN. Разгледайте нашето видео ревю по-долу.

За някои алтернативи вижте таблицата по-долу, за да видите най-добрите 5 VPN за Sling TV през 2020 г..


 1. ExpressVPN

  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 2. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 3. CyberGhost VPN

  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

Sling TV VPN

VPN за Sling TV позволява на потребителите от цял ​​свят да се преструват, че са в САЩ. Резултатът е възможността да получите достъп до който и да е от плановете на Sling TV. Най-популярните планове са плановете Orange и Blue, чиито цени са 20 и 25 долара на месец. Тези абонаменти дават на зрителите достъп до безумно количество американски програми и с помощта на Sling TV VPN тези предавания са достъпни навсякъде.

В тази статия обясняваме всичко, което трябва да знаете за VPN за Sling TV. Описваме какво е VPN, как работи и защо един VPN за Sling TV е по-добър от друг. Дори ви казваме как да деблокирате Sling TV с VPN. А VPN е най-евтиният и най-добър начин за отблокиране и гледане на най-американските телевизионни предавания и премиери. И така, без допълнително обожание, ето петте най-добри SingN VPN услуги.

Какво е Sling TV VPN?

Виртуалната частна мрежа е страхотна онлайн услуга, която ви позволява да се преструвате, че сте в друга държава. По този начин можете да преодолеете гео ограниченията и да получите достъп до съдържание, което обикновено е блокирано. Това ви позволява да гледате Sling TV, сякаш сте в САЩ.

В допълнение надежден и надежден VPN осигурява силно криптиране. Това криптиране сигурно сканира всички данни, идващи и излизащи от вашия компютър, лаптоп, смартфон или таблет. Резултатът е, че никой - доставчиците на интернет услуги (ISP), правителствата или администраторите на местната мрежа - не може да каже какво правите онлайн.

Възможността да изглеждате в друга държава, добавена към дигиталната поверителност на криптирането, е перфектното комбо. Ето защо премиум VPN е толкова страхотна инвестиция.

Съображения за VPN на Sling TV

При избора на най-добрите VPN за Sling TV имаше няколко съображения, които имахме предвид. Най-важното е, че се уверихме само в избора на VPN, които осигуряват бързи скорости. Бързите скорости на връзката са от изключително значение при поточно предаване в HD.

За съжаление, по-голямата част от 850 VPN на пазара са твърде бавни за нуждите ви от поточно предаване. VPN-ите в това ръководство обаче имат всички възможности за избор на бързи американски сървъри - така че винаги ще можете да гледате Sling TV.

Второто внимание беше неприкосновеността на личния живот. Тъй като ще се преструвате, че сте в САЩ, за да гледате Sling TV, важно е сигурността и поверителността да са гарантирани. Всички VPN мрежи в тази статия бяха избрани, защото са идеални за гледане на Sling TV насаме.

Sling TV VPN за фенове на спорта

Sling TV е особено страхотно за хората, които искат да деблокират и гледат повече спорт. С помощта на Sling TV VPN феновете на спорта могат да получат достъп до американски състезания по голф, хокей (NHL), бейзбол (MLB), баскетбол (NBA), американски футбол (NFL), тенис. Всъщност няма по-добър начин да гледате американски спорт на бюджет.

VPN за филми с Sling TV

Sling TV ви дава достъп до огромен избор от филми. Това включва достъп до конкретни филмови канали като Sundance, Fandor, Epix, Shortlist, HDNet Movies и TCM. Предлагат се също Showtime, HBO, Cinemax, Starz Encore, Hallmark, LMN и Tribeca. Това е безумно количество избор за филмови зависими.

Защо трябва да използвате VPN за Sling TV за деца

VPN за Sling TV е страхотен начин да забавлявате децата си! Sling TV предоставя достъп до много програми за деца, включително канали на Disney (Disney, Disney Junior, Disney XD), Nickelodeon канали, Boomerang, Cartoon Network, Duck TV и Sling Kids (селекция от детски програми и карикатури).

Sling TV Канада

Много граждани на Канада се интересуват от абонамент за Sling TV. Както навсякъде, така и в Канада Sling TV е блокирана. Въпреки това, с VPN Sling TV, канадците могат да деблокират Sling TV (точно както могат зрителите на други места). Ако искате да разберете повече, разгледайте нашето канадско ръководство за VPN.

Sling TV VPN за граждани на САЩ

Дори абонатите в САЩ, които не се нуждаят от VPN за достъп до Sling TV, могат да се възползват от VPN. Защо? Тъй като поради ограниченията за лицензиране Sling TV не може да показва определени телевизионни канали, програми и спортни събития в цяла САЩ. Тези услуги са обозначени на уебсайта на Sling TV като „само на избрани пазари.“ Fox Sports например е достъпен само на определени места. Въпреки това, използвайки VPN, жителите на САЩ имат достъп до потоците на Fox Sports от различни пощенски кодове.

Ето няколко примера за това, до какво бихте могли да получите достъп от САЩ с помощта на Sling TV VPN:

 • FOX Sports Ohio
 • FOX Sports West
 • FOX Sports Флорида
 • FOX Sports South
 • FOX Sports Midwest
 • FOX Sports Arizona
 • FOX Sports Cincinnati
 • FOX Спорт Детройт
 • FOX Sports North
 • FOX Sports Prime Ticket
 • FOX Sports San Diego
 • FOX Спорт Югоизток
 • FOX Спорт Югозапад
 • FOX Sports Sun
 • Спортно време Охайо
 • ДА (Yankees Entertainment and Sports) мрежа.

Как да отблокирате Sling TV с VPN

Лесно е да деблокирате Sling TV с VPN. За целта просто следвайте тези прости стъпки:

 1. Вземете решение за VPN. За Sling TV препоръчваме ExpressVPN
  тъй като има страхотна селекция от американски сървъри, които всички са супер бързи за предаване на Sling TV в HD.
 2. Кликнете върху VPN по ваш избор и абонирайте се за услугата.
 3. Изтеглете и инсталирайте софтуера. VPN в това ръководство позволяват повече от едно устройство да работи VPN едновременно. Така можете да гледате Sling TV на вашия телефон, лаптоп, таблет и / или компютър.
 4. Стартирайте VPN софтуера и изберете американски сървър от списъка - щракнете върху Свързване.
 5. Сега, когато VPN се е свързал, той ви защитава с криптиране. Освен това имате IP адрес в САЩ (което означава, че изглежда сте в САЩ). По тази причина сега можете отидете до SlingTV.com.

Закупуване на подаръчна карта за Sling TV

За да се абонирате за услугата ще ви е необходима карта за подарък SlingTV (защото нямате кредитна карта в САЩ и пощенски код). За да получите картата за подарък, първо трябва да получите няколко биткойни. За да разберете как да купите биткойни, вижте тук.

 1. За да получите картичката за подарък, отидете тук. Ще бъдете пренасочени към eGifter, където можете да закупите подаръчна карта за 25 долара. Това ще ви позволи да използвате един месец Sling TV за $ 20 и да получите план за надграждане от $ 5 за нещо допълнително (Sling TV осигурява маса от екстри отгоре на страхотния основен план). Ще трябва да платите за вашата подаръчна карта с помощта на биткойни.
 2. Сега, откупете подаръчната карта на портала Sling TV.Sling Tv Giftcard

Използвайте виртуална кредитна карта

 1. За да се регистрирате, ще трябва да получите виртуална кредитна карта в САЩ като тази. Това е леко скъпо, защото трябва да платите членски внос, за да получите виртуалната карта. Картата обаче ще ви предостави валиден американски адрес и пощенски код. Използвайки сайта във връзката, ще трябва да похарчите 65 долара. Това обаче ще ви позволи да закупите два месеца Sling TV за $ 40 и $ 10 долара екстри. (Ще загубите 15 долара такси, но за много хора по света 65 долара за два месеца Sling TV с екстри все още е отлична стойност!) Не забравяйте, че най-добрият начин да използвате вашата виртуална кредитна карта е да я използвате за закупуване на Sling TV карта за подаръци в Walmart. Walmart е посочен на уебсайта на US Unlocked, така че това ще работи и вие ще получите кода си ваучер за Sling TV в имейл.

Не забравяйте, че Sling TV се закупува ежемесечно - няма дълги договори! Просто анулирайте по всяко време.

Кой VPN трябва да получа за Sling TV?

Докато ExpressVPN
е нашата най-препоръчителна VPN за Sling TV, всички VPN в това ръководство са внимателно подбрани, защото са идеални за Sling TV. Тези VPN мрежи са добре известни, добре абонирани услуги, които осигуряват отлична скорост за стрийминг. В допълнение, всички VPN мрежи са надеждни и имат голяма грижа за клиентите.

Поради тази причина ще бъдете сигурни в избора на VPN, който ви харесва най-много. Плюс това всички тези VPN имат пробни периоди - така че ако искате да ги изпробвате без да плащате нищо, можете!

Sling TV VPN: Заключение

В тази статия обяснихме всичко, което трябва да знаете за деблокирането на Sling TV с VPN. Всички VPN услуги на Sling TV в това ръководство са превъзходни и всичко това ще ви позволи да деблокирате Sling TV отвсякъде.

Тези VPN мрежи са сигурни, надеждни и фантастични като цена. Затова погледнете още един бърз поглед и с увереност изберете VPN за Sling TV. Сигурни сме, че има VPN за Sling TV за всички в това ръководство - без значение какви са вашите лични обстоятелства.

Ако имате въпроси относно отблокирането на Sling TV, моля, не се колебайте да се свържете с нас - винаги се радваме да помогнем!

Най-добър Sling TV VPN: Обобщение

 1. ExpressVPN

  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 2. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 3. CyberGhost VPN

  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me