Имате ли проблеми с връзката си с Overwatch? Въпреки че Overwatch VPN не може да реши всеки проблем, това може да е необходимото решение! Ако сте блокирани да използвате функцията за чат или сте напълно заключени от играта, бърз, надежден VPN може да ви заобиколи тези блокове, като ви позволява да се преструвате, че сте в друга държава.

Overwatch VPN

Ако проблемът е с вашата интернет връзка, VPN може да е в състояние да помогне. В някои ситуации шифрованата мрежа на VPN може да избегне проблеми, които иначе биха попречили на вашите игри. Прегледахме над 150 VPN през последните няколко години и определихме 5 най-добрите VPN за плейъри на Overwatch.

С таблицата по-долу можете лесно да сравните нашите снимки за най-добрите VPN за Overwatch

 1. ExpressVPN


  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 2. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 3. CyberGhost VPN

  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

Какво е Overwatch VPN?

Виртуална частна мрежа (VPN) е услуга за абонамент, която може да скрие вашата самоличност и да ви позволи да се преструвате, че сте в друга държава. Overwatch VPN е VPN, който е особено полезен за игра на Overwatch. Няма значение къде се намирате или къде сте закупили абонамента си: С VPN за Overwatch можете да избегнете няколко проблема, които могат да пречат на играта ви.

Важно е да разберете, че в повечето случаи VPN ще забави връзката ви с Overwatch. Чрез криптиране на вашия трафик и насочване на вашия трафик през VPN сървъра може да се очаква малка загуба на скорост. Дали това си струва, зависи от вашата ситуация (за много хора си заслужава).

Ако не можете да влезете в играта или не можете да разговаряте със съотборниците си, малко по-бавна връзка може да бъде малка цена за заплащане. Дали компромисът си заслужава във вашата конкретна ситуация (ако имате много бърза мрежа, ще бъде) е нещо, което ще трябва да решите сами. Гаранцията за връщане на пари на VPN може да ви бъде полезна тук - защото можете да проверите сами.

Ето някои ситуации, при които Overwatch VPN може да бъде полезна инвестиция.

Вие сте блокирани от игра на Overwatch

Overwatch е имал проблеми с мами и хакове, идващи от играчи в части на Азия. В резултат на това Blizzard (издателят на играта) постави блокове на много връзки от тази част на света. Това изважда лоши актьори, но може да засегне и редовните геймъри. Решението е да използвате Overwatch VPN, за да влезете в играта от VPN сървър, разположен в различна зона.

Дори ако можете да влезете в играта, може да не сте в състояние да използвате функциите за чат на екипа. Няколко държави (особено в Близкия изток) блокират използването на всякакви интернет услуги за чат. Отново, решението е да използвате VPN за Overwatch, за да влезете в играта от място, което не цензурира чат услугите.

Проблеми с връзката ви с играта

Overwatch е игра в реално време, която изисква бърза, надеждна интернет връзка. Но връзката ви с играта може да изостава. Може да не е надеждна, поради което ще се изключите от играта в най-лошия възможен момент. В тези случаи високоскоростният VPN може да бъде в състояние да помогне.

Ако Overwatch отнема много време, за да отговори на вашите команди в играта, изпитвате изоставане. Забавянето може да бъде причинено от вашия интернет доставчик, ако те използват трафик на честотна лента. Твърде много интернет трафик някъде между вас и сървърите на Overwatch може също да го причини. Или проблемът може да е с конкретния сървър, към който играта ви свързва по подразбиране.

VPN на Overwatch може да помогне. Криптирането на връзката ви с играта може да й позволи да избегне заглушаване на честотната лента. VPN за Overwatch ви позволява да променяте маршрута между вас и играта, като се свързвате към различни сървъри в различни страни. Може да успеете да намерите маршрут, който по-малко трафик по този начин. Тази способност да промените маршрута може също така да ви осигури по-надеждна връзка с вашия сървър за Overwatch по подразбиране или да ви позволи напълно да влезете в друг сървър.

Най-добрите виртуални VPN за превключване: Заключение

В това ръководство за Overwatch VPN говорихме за проблемите, които можете да имате, когато се опитвате да играете в тази популярна игра. Ние видяхме как Overwatch VPN може да ви вкара в играта, когато правомощията, които се опитват да ви предпазят или ограничат. И видяхме случаи, при които VPN може да ви помогне да преодолеете някои от по-рядко срещаните проблеми с връзката, които се появяват.

Ако имате някой от проблемите, които разгледахме тук, знаете какво следва. Единственият начин да знаете със сигурност дали Overwatch VPN ще отстрани проблемите ви с играта е да инсталирате такъв и да видите! Всички VPN в този списък са качествени услуги, които предлагат безплатни изпитания или гаранции за връщане на пари, така че наистина няма причина да не тествате шофирането на тези 5 най-добри VPN за Overwatch.

 1. ExpressVPN

  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 2. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 3. CyberGhost VPN

  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

За повече информация относно използването на VPN за презаписване на предпочитаната от вас конзола, вижте ръководствата по-долу:

 • Xbox One VPN
 • PS4 VPN
 • PC VPN
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me