Има голям проблем със сигурността, с който трябва да се справите, когато пазарувате онлайн. Това важи особено ако се свържете с eBay на WiFi горещи точки на обществени места. Измамниците могат да се включат във вашата връзка и да получат всички ваши лични данни. Можете да фолирате измамниците с виртуална частна мрежа (VPN). Това е система, която криптира всичките ви комуникации,


Налични са стотици VPN услуги, петте услуги в този списък представляват най-доброто от групата за онлайн пазаруване. Като такъв, нека да разгледаме петте най-добри VPN за eBay.

Най-добрите VPN за eBay

 1. ExpressVPN

  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 2. CyberGhost VPN

  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 3. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 4. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

 5. IPVanish

Най-добрите VPN за eBay: съображения

Фалшиви WiFi горещи точки

Вероятно сте влезли в кафене или автогара и сте посегнали към телефона си, за да откриете наличните WiFi мрежи. Досадно е, когато изберете един, само да бъдете помолени за плащане. Това, което наистина искате, е безплатна WiFi услуга и заведението, в което сте, трябва да предостави такава.

Когато сканирате чрез наличните връзки на вашия телефон, таблет или лаптоп, ще трябва да потърсите такава, която има име, подобно на мястото, където сте. Ако сте в Chillout Café, ще потърсите WiFi мрежата се нарича нещо като "Chillout Café WiFi." Обикновено тези WiFi услуги изискват парола. Може да не искате да чакате, за да хванете окото на чакащия персонал, за да поиска паролата, особено ако видите друга WiFi връзка в списъка, която звучи като по-добър залог. Вероятно ще се нарече нещо подобно "Chillout Café Безплатен WiFi."

За съжаление, нямате представа кой управлява тази WiFi гореща точка. През повечето време вероятно ще бъде заведението, в което сте. Въпреки това, понякога човекът, предоставящ гореща точка, няма връзка с мястото на провеждане. Всъщност този WiFi доставчик може просто да бъде друг клиент на мястото, седнал на маса наблизо.

Заснемане на данни

Всяко лаптоп или мобилно устройство с WiFi възможности може да бъде превърнато в гореща точка. Тази нова гореща точка трябва да разчита на услуги за достъп до интернет от някъде другаде. В примера на кафенето Chillout измамникът ще се свърже с безплатната WiFi услуга на заведението, след което ще създаде своя собствена WiFi гореща точка, наречена Chillout Café Free WiFi. Когато се свържете с тази фалшива връзка, вие все още влизате в интернет, защото преминавате към добросъвестната връзка чрез устройството на измамника.

Всички WiFi връзки са кодирани за безопасност. Като такъв може да си помислите, че дейностите на измамника са за нищо. Измамникът обаче контролира първия скок на вашата връзка от вашия компютър към фалшивата гореща точка. Процедурите за установяване на връзка включват договаряне на ключове за криптиране. Тъй като горещата точка генерира този ключ, измамникът може да дешифрира, съхранява и чете всичките ви комуникации.

Проучването на данните за връзката се извършва от компютърни програми и се случва много бързо. Вашите данни от eBay, включително вашите данни за вход, имейл адрес, PayPal акаунт и всяка финансова информация, която въведете, могат да бъдат заснети. Този трафик веднага излиза на истинската WiFi връзка и излиза в интернет. Целият връщащ се трафик по аналогичен начин се пренасочва от истинската гореща точка, през фалшивата гореща точка и към вас.

Защита на WiFi Hotspot

Измамникът може да разгърне мрежовото криптиране, което трябва да защити вашия WiFi трафик от снайперисти. Трябва да направите изложеното съобщение невъзможно за всеки да го чете. Когато използвате VPN, всичките ви комуникации се кодират от ключ, който се споделя между отдалечения VPN сървър и VPN клиентския софтуер на вашия компютър. Тези ключове се разпространяват чрез система за криптиране с публичен ключ. Тези системи за криптиране работят с различни ключове за криптиране и дешифриране на съобщения. Процесът също използва система от сертификати, така че всяка крайна точка да може да провери самоличността на другия. Тази система за разпределение на ключове блокира всички прекъсвачи.

Фалшивата WiFi измама е вид хак, наречен a "човек в средната атака." Когато VPN работи на вашия компютър, той може да комуникира сигурно със своя домашен сървър, дори ако компютърът на измамника изследва всички данни, които минават между двата VPN елемента. Когато фалшивият софтуер за проверка на WiFi гореща точка дешифрира съобщенията ви с ключа за мрежовата защита, той се натъква на друг слой от криптиране отдолу, който е невъзможно да се напука.

Не е нужно да се притеснявате за човека в средата на атаките, когато използвате VPN - всичките ви данни от eBay ще бъдат защитени.

Най-добрите VPN за Ebay: Заключение

VPN-ите в нашия списък ще създадат поверителност за всички ваши връзки, а не само достъпа ви до eBay. Поверителността, която VPN предоставя, ви дава увереността да опитате изтегляне на торент и дейности като поточно предаване на филми от чужбина.

Ако живеете в страна, в която властите ограничават достъпа до интернет, можете да заобиколите тези блокове и да получите достъп до блокирани сайтове и услуги, благодарение на новата ви VPN.

Вижте VPN-ите в нашия списък и обърнете особено внимание на местоположението на сървърите на всеки от тях. Когато включите VPN, ще изглежда, че сте разположени в страната на избрания от вас сървър. По този начин се уверете, че вашият VPN има местоположение на място, до което искате да получите достъп до услуги.

Всички VPN в този списък имат периоди на възстановяване. Възползвайте се от тях и инсталирайте VPN, за да го изпробвате. Ако откриете, че не сте доволни от дизайна и функциите на избрания от вас VPN, просто анулирайте договора, върнете парите си и преминете към следващия в списъка. Преди всичко, уверете се, че цялата ви самоличност и финансова информация са защитени, като използвате един от петте най-добри VPN за eBay.

Най-добрите VPN мрежи за eBay: Сравнения отстрани

 1. ExpressVPN

  - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде

 2. CyberGhost VPN

  - Дългогодишен топ-класиран VPN, с голяма цена и скорост

 3. NordVPN

  - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена

 4. PrivateVPN

  - Един от най-евтините VPN-та там, но все пак добра услуга

 5. IPVanish

КРЕДИТИ НА ИЗОБРАЖЕНИЕ: IB Photography / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me