Едно от най-великите неща за ерата на интернет е, че независимо къде се намираме в света, ние никога не сме на повече от няколко клика от нашите близки. Когато пътувате в чужбина, обществените горещи точки за WiFi са лесен и рентабилен начин да се свържете онлайн и да общувате с приятели и семейството си у дома. За съжаление използването на безплатния WiFi в летища, хотели, кафенета - или където и да е другаде - не е толкова безопасно, колкото мнозина от нас смятат.


Снимка на туристическа кампания

Киберпрестъпниците започват все по-сложни атаки. Популярен метод, използван от хакерите, е да създадат фалшив WiFi гореща точка на място, където бихте очаквали да го намерите. Хакерът умело маркира мрежата, за да изглежда официална. Тази техника на „зъл близнак“ прави много трудно да се разбере дали се свързвате с официална гореща точка или такава, която принадлежи на хакер.

Добрата новина е, че туристите могат да се защитят с помощта на виртуална частна мрежа (VPN). Нещо повече, всеки може да получи 77% отстъпка от VPN абонамент в момента, като кликне върху следната връзка към NordVPN .

Пътуване през времето

Инфографиката по-долу показва как нещата, които хората вземат със себе си на почивка, се променят през годините ... Не забравяйте, че вашият 21-ви век е необходим VPN! Превъртете надолу за повече информация!

защо трябва да използвате VPN за пътуване

Бъдете сигурни на почивка с VPN за пътуване

Ако случайно се свържете с WiFi, който принадлежи на киберпрестъпник, те потенциално могат да видят всичко, което правите онлайн. Те също така ще могат да откраднат всякакви данни, които въвеждате - като вашите данни за вход, пароли, лична информация и данни за PayPal или кредитна карта. Те могат да преглеждат файлове, които изтегляте, снимки, които качвате, и да ви пренасочват към сайтове, съдържащи зловреден софтуер.

Единственият начин да сте сигурни, че данните ви остават сигурни, докато пътувате, е да използвате VPN. VPN сигурно криптира всичките ви данни, преди да пътува до интернет чрез WiFi гореща точка. Това VPN криптиране надеждно сканира вашите данни, така че хакерите да не могат да откраднат нищо от вас.

Разблокиране на съдържание в чужбина

Страхотното нещо при използването на VPN за пътуване е, че не ви защитава само от хакери. Освен това ви позволява да се преструвате, че сте се прибрали вкъщи, така че да имате достъп до гео ограничени услуги.

Например с VPN можете да гледате Netflix или да получите достъп до онлайн банкирането си. Можете също да влезете в локално блокирани услуги като Facebook или Twitter.

Vpn На почивка

Освен това можете да избегнете ужасна местна телевизия и вместо това да гледате гео ограничени телевизионни потоци от дома си. Например Aussie, пътуващ до Обединеното кралство, може да се преструва, че е отново в Австралия, за да гледа Ten. Британски летовник в Испания може да гледа BBC iPlayer. А гражданин на САЩ на почивка в Гърция може да гледа американски Netflix или ESPN.

Всъщност, използвайки VPN, можете да се преструвате, че сте навсякъде по света - и можете да деблокирате всяка онлайн услуга ... Дигитален глобус-тротинг от комфорта на вашата хотелска стая!

Какво съдържание мога да деблокирам?

Когато пътувате в чужбина, всички географски ограничени услуги от дома си автоматично се блокират. Това е така, защото се предполага, че тези услуги не са достъпни за чужденци. Освен това някои страни са много строги и цензурират редица онлайн услуги. Използвайки нашите VPN ръководства, можете бързо и лесно да разберете кои популярни услуги са блокирани по целия свят.

Най-добрите VPN точки за пътуване?

Ако искате да защитите вашата дигитална поверителност и да спечелите сигурност за вас и вашето семейство, докато сте на почивка - има няколко VPN, които са абсолютно идеални:

  • ExpressVPN се счита за критерия на VPN. Той е бърз, сигурен, наличен за всички платформи и няма безсрочна 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да изпробвате услугата и да си върнете парите, ако не искате да продължите!
  • NordVPN има силни настройки за криптиране и защита. Той осигурява бързи скорости за стрийминг на всички ваши любими предавания, докато сте далеч. Това е абсолютна сделка само с $ 2,75 на месец (ако закупите годишен абонамент). Не забравяйте, че те имат гаранция за връщане на пари от 30 долара. Така че, ако решите, че не го искате през цялата година; можете да получите възстановяване.
  • ibVPN (Invisible Browsing VPN) е друга услуга, която е много харесвана от всички наши рецензенти тук, в ProPrivacy.com. Той е бърз, има много сървъри и ще ви осигури сигурността, от която се нуждаете, докато сте далеч. Най-доброто от всичко ibVPN в момента има специална лятна сделка, която свежда цената на VPN до много конкурентни $ 2,42 на месец.

За повече VPN за пътуване вижте нашите 5 най-добри VPN услуги за пътеводител.

Състезание за пътуване

Състезание за пътуване с ibVPN

Образни кредити: icemanphotos / Shutterstock.com, Ivanko80 / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me