Netflix се предлага на над 190 места по света и всяка държава има напълно различен каталог на телевизионни предавания и филми. Това означава, че някои потребители получават поток повече съдържание, въпреки че плащат еднакви месечни абонаментни такси.


В началото може да изглежда депресиращо, но не се отчайвайте! Чрез промяна на вашия регион на Netflix можете да отключите цялото това допълнително съдържание - от вътрешния си акаунт в Netflix. Всичко, от което се нуждаете, е евтина онлайн услуга, известна като виртуална частна мрежа (VPN).

Как да промените региона на Netflix

Промяната на вашия Netflix регион, за да деблокирате повече съдържание, всъщност е изключително лесна. Всичко, което трябва да направите, е да следвате стъпките по-долу:

 1. Изберете VPN, който работи с Netflix.

  Много малко VPN всъщност работят с Netflix. Препоръчваме ExpressVPN, тъй като те предоставят на потребителите бързи сървъри в 94 държави, фантастична поддръжка на клиенти и те са надежден разблокиращ Netflix.

  За някои алтернативи, вижте нашия най-добър netflix VPN списък.

 2. Абонирайте се за VPN и изтеглете VPN софтуера.

 3. Инсталирайте VPN и влезте с вашите идентификационни данни.

  Предлагаме ви редица ръководства за инсталиране, специфични за инсталацията, ако се задържите, включително: Windows, Mac, Linux, iOS, Android и Smart TV.

 4. Свържете се с VPN сървър в страната, в която искате да получите достъп до Netflix.

  Знаеше ли? САЩ разполагат с повече съдържание от където и да е другаде и много доставчици ще разполагат със специфични сървъри, заложени в US Netflix. Вижте нашия инструмент Notflix за повече информация за размери на каталога на Netflix.

 5. Влезте в профила си в Netflix и се насладете на цялото допълнително съдържание!

Не всички VPN работят с Netflix

Важно е да знаете, че само ръка, пълна с VPN доставчици, работи с Netflix. Вижте нашето ръководство за VPN за Netflix за списък на услугите, гарантирано за работа с Netflix.

Ще трябва ли да се регистрирам за нов акаунт в Netflix?

Не. Тъй като Netflix оперира по целия свят, не е нужно да отменяте Netflix и да регистрирате акаунт на друго място. Просто се свържете към VPN сървър в държава, до която искате да получите достъп, и вашият IP адрес ще се промени. Именно този IP адрес използва Netflix, за да определи коя библиотека със съдържание да ви служи.

Полезни ръководства за Netflix

Най-добър VPN за Netflix 2020 | ИЗСЛЕДВАНИЯ & Проверен [Ежедневно]

Как да получите US Netflix на Android, iPhone и iPad

Как да гледате американски Netflix на смарт телевизор

Мога ли да гледам Netflix в чужбина?

Да. Когато отидете на почивка, можете да влезете и да гледате Netflix както обикновено. Ако страната, която посещавате, няма Netflix или има много ограничен каталог от заглавия, можете да използвате VPN, за да се преструвате, че сте се прибрали. Това ще ви позволи да влезете в своя Netflix както обикновено и да гледате всички предавания, които са на разположение у дома. Просто следвайте стъпката, описана по-горе.

Защо Netflix заключва съдържанието в региони?

Голямо количество съдържание в Netflix се закупува и лицензира от производители на съдържание от трети страни. Именно притежателите на авторски права прилагат ограниченията за лицензиране, принуждавайки Netflix да не показва определени предавания или филми в определени региони.

В зависимост от това къде живеете и докъде пътувате, е възможно да получите достъп до пълния каталог, с който сте свикнали да се прибирате у дома за ограничен период. Това казва Netflix на своя уебсайт:

Ако пътувате за продължителен период от време или пътувате до държава извън Европейския съюз, може да забележите, че наличните възможности се променят. За държави в рамките на Европейския съюз ние предоставяме същото съдържание като вашата родна страна за ограничен период от време. Ще ви уведомим, когато ограниченият период приключи и ще имате достъп до телевизионните предавания и филми за страната, в която пътувате. Когато това се случи, ще се уверим, че ще Ви уведомим.

help.netflix.com/en/node/24853

Разбира се, с надежден VPN, горното изявление става заглушено, защото можете да получите достъп до цялото съдържание от дома си (или всяка голяма библиотека на Netflix по ваш избор), когато искате.

Коя библиотека на Netflix е най-добрата?

Само преди няколко години отговорът на този въпрос винаги беше библиотеката в САЩ. Въпреки това през последните няколко години Netflix е похарчил много пари за лицензионни споразумения, които му позволиха наистина да засили каталозите си другаде.

САЩ все още е един от най-добрите каталози в света и повечето хора са склонни да деблокират този Netflix. Както можете да видите в таблицата по-долу, Канада и Япония също имат масивни каталози.

Библиотека № на TitlesDiff с Netflix USPrice
Съединени щати 5864 0 $ 7.99
Канада 5879 +15 $ 6.31
Япония 4982 -882 $ 5.90
Великобритания 5835 -29 $ 7.73
Индия 5607 -257 $ 7.80
Австралия 5434 -430 $ 7.91
Франция 4156 -1708 $ 9.39
Германия 4377 -1487 $ 9.39
Испания 3848 -2016 $ 9.39
Египет 1982 -3882 $ 10.30

Едно нещо, което си струва да се има предвид, е, че докато трите най-добри библиотеки на Netflix имат почти еднакъв брой заглавия, тези филми и телевизионни предавания всъщност променят доста голям размер от държава до държава. Това означава, че с помощта на VPN да прелиствате тези каталози, можете да отключите доста приятни изненади! Цената на акаунт в Netflix също се променя в различните страни.

Могат ли потребителите на Netflix от САЩ да се възползват от VPN?

Ако сте жител на САЩ - и смятате, че вече имате всичко - по-долу е списък с популярни телевизионни предавания, които бихте могли да деблокирате с VPN!

ShowCountries, в който е наличен
Семеен човек Тази забавна анимационна поредица е достъпна в Netflix в Канада, Белгия, Холандия, Швеция, Чехия, Франция, Германия, Израел, Италия, Румъния, Русия, Словакия, Испания, Швейцария, Гърция, Полша, Хонконг, Сингапур, Тайланд.
Доктор Кой Тази популярна британска научна фантастика е налична в Netflix в Австралия, Обединеното кралство, Белгия, Франция, Германия, Гърция, Италия, Холандия, Испания, Швеция, Румъния, Швейцария.
Бягство от затвора Това бързо предаване за действие от FOX е достъпно в Netflix в Канада, Белгия, Чехия, Германия, Хонконг, Израел, Италия, Литва, Холандия, Полша, Румъния, Русия, Сингапур, Словакия, Южна Корея, Испания, Швейцария , Тайланд, Великобритания, Франция, Гърция, Унгария, Швеция.
Broken Това култово британско телевизионно шоу е достъпно само в Netflix във Великобритания.
Джак Ирланд Този екшън трилър е достъпен само за Netflix Australia.
Синове на анархията Това трилър шоу е достъпно в Netflix в Австралия, Белгия, Чехия, Франция, Германия, Гърция, Хонконг, Унгария, Израел, Италия, Литва, Холандия, Полша, Румъния, Русия, Сингапур, Словакия, Южна Корея, Испания, Швеция, Швейцария, Тайланд, Обединеното кралство.
Titans Това супер героично шоу от Вселената DC е достъпно в Netflix в Аржентина, Австралия, Белгия, Бразилия, Канада, Чехия, Франция, Германия, Гърция, Хонконг, Унгария, Индия, Израел, Италия, Япония, Литва, Мексико, Холандия, Полша, Румъния, Русия, Сингапур, Словакия, Южна Корея, Испания, Швеция, Швейцария, Тайланд, Обединеното кралство.

Може ли безплатен VPN да деблокира Netflix библиотеки?

През 2020г, 95% от VPN мрежи вече не деблокирайте Netflix

Според нашия опит отговорът на този въпрос до голяма степен е „не“. Netflix отделя много време и пари за блокиране на IP адреси, които принадлежат на VPN. Това прави много трудно за VPN доставчиците да продължат да деблокират Netflix.

Безплатните VPN услуги просто не могат да си позволят да харчат времето, парите и усилията, необходими за деблокиране на Netflix и поради тази причина няма безплатни услуги, за които знаем, че са способни на работа.

Netflix VPN, които препоръчваме да работим усилено, за да продължим да предоставяме достъп до избор от каталози на Netflix - те правят това, използвайки колекция от тайни методи, за да спрат Netflix. Предоставянето на достъп до Netflix стана сложно и струва на тези VPN много пари, за да продължи да предоставя достъп.

Разблокирайте Netflix за безплатно хакване

Първокласните VPN мрежи, които препоръчваме да използвате за Netflix, предлагат или гаранция за връщане на пари, или кратки безплатни тестове. Това не е постоянно решение, но ако сте искали да деблокирате Netflix безплатно, е възможно да се възползвате от тях, за да получите временен достъп.

Препоръчваме да опитате ExpressVPN. Тя не само е една от водещите на пазара услуги, но те имат и безчувствена 30-дневна гаранция за връщане на пари.

Бъди внимателен!

За някои VPN гаранцията за връщане на пари ще се прилага само ако останете под определен лимит на данни, когато използвате VPN. Затова се уверете, че сте прочели условията и реда, преди да се регистрирате в която и да е услуга, ако възнамерявате да се възползвате от този метод.

Ще имам ли проблеми в промяната на моя Netflix регион

Не забравяйте, че сте платен абонат и ценен клиент на Netflix

Не. Вие сте платен абонат и сте много ценен клиент на Netflix. Поради тази причина Netflix никога не санкционира своите абонати за използване на VPN. Netflix предпочита да показва всички телевизионни предавания и филми във всяка страна, но поради лицензионните ограничения, наложени от производителите на съдържание от трети страни, не е в състояние да го направи..

Трябва да се види, че Netflix полага усилия да спре хората, заобикаляйки тези гео-ограничения, и затова Netflix работи усилено, за да блокира самите VPN. Никой потребител обаче никога не е отменял акаунта си или е глобен за използване на VPN за гледане на Netflix. И не е незаконно да деблокирате Netflix, за да гледате още предавания, защото сте платен абонат.

Има проблем?

Ако имате проблеми, вероятно VPN, който използвате, просто не е в състояние да деблокира Netflix. Повечето VPN не деблокират Netflix. Препоръчваме да се придържате към един от нашите препоръчани VPN доставчици за Netflix.

Ако вече сте се абонирали за препоръчана VPN, има няколко неща, които можете да направите, за да работи тя:

 1. Свържете се с различен сървър в същата държава.

  VPN-тата, които сме препоръчали да отблокират само Netflix на конкретни сървъри. Комуникирайте с вашия доставчик, за да разберете кои сървъри в момента деблокират Netflix.

 2. Изключете VPN и го свържете отново.

  Освежаването на вашия VPN IP адрес на въпросния сървър може да реши проблема.

 3. Свържете се с поддръжката на клиенти.

  Екипът за поддръжка на VPNs винаги ще ви помогне да отстраните проблемите си, затова не забравяйте да говорите с тях, ако не можете сами да отстраните проблема..

Ако сте следвали горните стъпки и все още имате проблеми, ние обхващаме някои по-задълбочени проблеми за отстраняване на неизправности в нашето ръководство за отстраняване на проблеми в Netflix VPN..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me