Ако наскоро сте вкоренили телефона си с Android или обмисляте дали да изкорени вашия Android телефон, може би се чудите кои са най-добрите приложения за вкоренен Android.


Android робот

Въпреки че няма голямо количество супер полезни приложения на пазара за вкоренени телефони, има някои приложения, които са изключително популярни. В това ръководство ще ви преведем през най-полезните приложения за вкоренени телефони с Android.

Моля, не забравяйте да направите резервно копие на Nandroid на вашия ROM (копие на всички данни, които се съхраняват в NAND флаш паметта на вашето устройство Android), преди да инсталирате приложения или да мигате устройството си с нов ROM, ROM модули или модификации на ROM от всякакъв вид. Това ще ви позволи да върнете телефона си до предишното му състояние, ако нещо се обърка.

Най-добрите приложения за вкореняване за андроиди

 1. Титан резервно копие
  Титан лого

  Това приложение е изключително популярен инструмент за вкоренени телефони с Android. Тя позволява на потребителите да архивират целия си ROM - включително системните файлове и данните на потребителското приложение, както и лични данни като видеоклипове, снимки и контакти - на външно устройство за съхранение по свой избор. След като успешно стартирате телефона си, силно препоръчително е да архивирате телефона си (архивиране на Nandroid). Това ви позволява да възстановите устройството си, когато току-що сте го вкоренили. Това може да бъде спасител, ако нещо по-късно се обърка. Светкавицата на вашия ROM също ви позволява да възстановите друг телефон в абсолютно същото състояние, в което е бил стария ви телефон - ако трябва да го замените поради загуба или кражба.

 2. Xposed Framework
  Изложено за лого на Android

  Това приложение ви позволява да инсталирате модули, които ви позволяват да персонализирате външния вид и функционалността на вашето Android устройство. Хубавото на Xposed е, че не е нужно да правите множество масивни промени в цялата система, само за да получите няколко мода, които всъщност искате - вместо това можете да изберете кои конкретни модове да инсталирате. Вижте тази статия за списък на популярните модни Xposed Framework.

 3. Greenify
  Greenify лого

  Това популярно приложение е достъпно в Google Play Store. Известно е обаче, че работи много по-добре на вкоренено устройство, което работи с Xposed Framework. Спестява батерията и намалява използването на RAM паметта (улеснява устройството ви по-бързо), като използва родните функции на Android за автоматично хиберниране на приложения, които не се използват. Това приложение трябва да се използва само в съответствие със съветите на неговия програмист.

 4. SuperSU
  Супер SU лого

  Това приложение ви позволява да управлявате кои приложения са (и не) имат достъп до суперпотребител. Когато стартирате корен на устройство, е жизненоважно да поддържате контрола върху това кои приложения имат пълно разрешение за корен и това приложение ви позволява да правите точно това.

 5. ROM мениджър
  Интерфейс на ROM Manager

  Това приложение е полезно за всеки, който иска да се информира за новите ROM, които се пускат за Android устройства. Приложението предоставя списък на всички популярни ROM, които са налични за вашето устройство. Приложението също така ви позволява да изтеглите ROM, спестявайки ви проблеми да се наложи сами да търсите ROM.

 6. Root Firewall Pro
  Лого на Root Firewall

  Това приложение може да ви спести честотна лента, като блокира свързването на определени приложения към интернет.

 7. Премахване на системни приложения
  Програма за премахване на системни приложения

  Това полезно приложение ви позволява лесно и бързо да изтриете досадното излъчване, което е инсталирано на вашия телефон от производителя.

 8. Трикър Мод
  трикстер мод лого

  Това приложение е популярно, защото ви позволява да овърклоквате телефона си с Android, за да го направите по-бърз. Освен това е възможно да се овърклок, за да може батерията да издържи по-дълго. Въпреки че на пазара има много приложения от този вид, това приложение има най-добрия потребителски интерфейс и поддръжка.

 9. Apps2SD
  Apps2SD

  Това приложение позволява на потребителите лесно да прехвърлят данни от вътрешната си памет към SD карта. Това е полезно за преместване на приложения (като големи игри), включително всички obb файлове (обикновено се намират в Android Data obb във вътрешната памет на телефона). По-новите версии на Android OS (8.0 Oreo) позволяват на хората да преместват приложения към SD, но това не винаги работи с всички приложения.

 10. SoftKeyZ

  SoftKeyZ

  Това приложение не е безплатно, но е популярно. Тя ви позволява да персонализирате външния вид на устройството си с Android. Има повече от 150 теми за избор, които ви позволяват да промените облика на всички навигационни бутони на вашия телефон.

 11. DiskDigger Pro
  DiskDiggerPro лого

  Това е страхотно приложение за вкоренени телефони, което ви позволява да възстановите данни. Ако случайно изтриете снимка или други данни, това приложение ви позволява да я върнете и може да бъде абсолютен спасител.

 12. Солиден Explorer
  Приложение Solid Explorer

  Този изследовател на файлове прави много по-лесно преместването на файлове благодарение на двойната функционалност на панела. С това приложение вече не е необходимо да помните файлови пътища, за да премествате файлове, можете просто да ги плъзнете и пуснете до мястото, където искате да бъдат.

 13. SD Maid
  SD Maid

  Това е още един инструмент за управление на файловете на вашия телефон. Той е особено добър за почистване на нежелани призрачни файлове, висящи на вашето устройство, като ви помага да извлечете максимума от всеки бит памет.

 14. Magisk
  Magisk лого

  Това приложение ви позволява да скриете root, за да използвате приложения и услуги, които са специално създадени да не работят на вкоренени телефони. Това ще ви позволи да правите неща като гледате Netflix, въпреки че имате вкоренен телефон. Заслужава да се отбележи, че най-новата версия изглежда получава лоши отзиви в магазина за приложения поради натрапчиви реклами.

 15. Tasker
  Лого на Tasker

  Това приложение може да бъде доста обезсърчително за онези, които не са изкусни. Това обаче е полезен инструмент, който много хора ще се радват да използват, за да автоматизират различни задачи на ниво система и приложения.

 16. Rec
  Екран лого на екрана

  Това полезно приложение ви позволява да записвате екрана на вкоренен телефон. Това е страхотно за записване на себе си в игри или за споделяне на проблеми при търсене на техническа помощ.

 17. Бързо рестартиране (с root)
  Бързо рестартиране

  Това приложение ви позволява да зареждате по начини, по които Android не го прави. Това ви позволява да стартирате за възстановяване или да зареждате с bootloader. Просто приложение, на което всеки трябва да трябва да рестартира или изключи телефона си бързо.

 18. Viper4Android
  Viper4Android лого

  Това отлично приложение ви позволява да контролирате аудио настройките на вашия Android телефон. Трябва да завиете силата на звука? Това приложение е за вас! Нещо повече - предлага се еквалайзер, тонове ефекти и възможност за различно въздействие върху звука чрез слушалки или Bluetooth.

 19. Wakelock детектор
  Интерфейс на детектор за събуждане

  Wakelocks са най-честата причина за източване на батерията на устройство. Това приложение следи за часовници и ви предупреждава, когато приложението е отишло безпроблемно. Чудесен начин да определите къде минава живота на батерията ви - и как да предотвратите изтичането му.

за да сте сигурни и поверителни за Android устройството, разгледайте най-доброто ни ръководство за VPN за Android.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me